EA در پی شکست سری Call Of Duty

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hosein M

کاربر سایت
johnriccitiello2.jpg

مدیر عامل شرکت بازی سازی EA جناب John Riccitiello در مصاحبه ای با Kotaku, بیان نمودند که تنها راه شکست و سرنگون کردن سری بزرگ COD ساختن بازی هایی به مراتب بهتر از عنوان های قبلی این شرکت است.
همچنین وی از عنوان هایی مانند Crysis 2 و Bulletstorm نام برد اما برگ برنده ی خود را Battlefield 3 عنوان و بیان کرد که این بازی مطمئنا بازی بزرگی خواهد شد و عنوان جدید از COD را که توسط Infinity Ward ساخته میشود رو عنوانی سرد و ناامید کننده نامید

منبع

از لحاظ فروش که نزدیک شدن به COD هم خنده داره ...

الان Crytek و Epic باید بگن که ما Cod رو شکست میدیم نه EA!
EA چیزی جز یک انشار دهنده نیست!
COD را که توسط Infinity Ward ساخته میشود رو عنوانی سرد و ناامید کننده نامید
والا همین IW استاندارد برای شوتر ایجاد کرد! آدم با اساتید نباید اینطور صحبت کنه! خیلی بی ادبه!:d
اگه بلیزارد یه بازیه multi platform بزنه شاید بشه یکاریش کرد:d
استراتژی چه ربطی به شوتر داشت الان؟:دی

اگه بلیزارد یه بازیه multi platform بزنه شاید بشه یکاریش کرد:d
نمیسازه که:d

این ea خودشو کشت.:))بیچاره به هر دری میزنه که این cod رو بکوبونه زمین=))

COD در صورتی کمتر میفروشه که یه بازی به مناسب همه پسند تر بده EA .
منظورم اینه که درصد کسایی که Battlefield رو درک میکنند پایین تر هست من اگه یه پینگ درست حسابی تو BF داشتم واقعا ول کن بازی نبودم :(

این ea خودشو کشت.:))بیچاره به هر دری میزنه که این cod رو بکوبونه زمین=))

به نظر من از همه نظر کوبونده جزء فروش:|
نظر خودمه نزنیدا:d

این Ea مدام میزنه تو سره بازیاش !!! اول میاد فیفا با اون عظمت رو با فوتبال سخیف شرقی مقایسه میکنه بعدش میاد nfs رو با gt مقایسه میکنه که اصلا ربطی به هم ندارن !!! حالا هم که این صحبت . . . . .
به نظر بنده هم BC یا MOH یا Crysis هیچی از نظر گیم پلی یا جلوه های بصری از COD کم ندارن اما یه مشکل بزرگ دارن اونم ترسه ! تنها بازی که 100 % مسائل سیاسی و جنگ و دستای پشت پرده و رو پرده و زیر پرده رو نشون میده COD هست ! هروقت سازنده های BF و MOH و Crysis تونستن این صراحت رو تو بازیاشون بیارن مسلما رکورد فروش و استقبال مردمی رو میشکنن .

آخرین ویرایش:
این Ea مدام میزنه تو سره بازیاش !!! اول میاد فیفا با اون عظمت رو با فوتبال سخیف شرقی مقایسه میکنه بعدش میاد nfs رو با gt مقایسه میکنه که اصلا ربطی به هم ندارن !!! حالا هم که این صحبت . . . . .
به نظر بنده هم BC یا MOH یا Crysis هیچی از نظر گیم پلی یا جلوه های بصری از COD کم ندارن اما یه مشکل بزرگ دارن اونم ترسه ! تنها بازی که 100 % مسائل سیاسی و جنگ و دستای پشت پرده و رو پرده و زیر پرده رو نشون میده COD هست ! هروقت سازنده های BF و MOH و Crysis تونستن این صراحت رو تو بازیاشون بیارن مسلما رکورد فروش و استقبال مردمی رو میشکنن .
بله؟!
میشه یه مقداری بیشتر از این افشاگری COD برا من توضیح بدی!

با BC2 خواستن بکوبنش کوبنده شدن زمین

یعنی الان BC2 کوبیده شد زمین..؟ اتفاقا این بازی خیلی از پیش بینی های EA جلوتر زد و حضور موفقی داشت..

والا همین IW استاندارد برای شوتر ایجاد کرد! آدم با اساتید نباید اینطور صحبت کنه! خیلی بی ادبه!:d

اون IW که تو مد نظرت هست الان فقط عمو کریم سرایدارش باقی مونده..

• Like
Reactions: FaRd!N
میگه Crysis 2 و Bulletstorm هست ولی برگ برندمون Battelfield 3 ـه یعنی این دوتا غول FPS قابل مقایسه با COD بکش برو جلو نیستن؟
احتمالا منظورشون از نظر میزان فروش هست. Crysis 2 و Bulletstorm هر چقدر هم که بفروشن از لحاظ فروش به گرد پای CoD هم نمیرسن ولی احتمال اینکه Battelfield 3 به گرد پاش برسه هست :دی ولی جدا کافیه که Battelfield 3 بازی خوبی باشه، میتونه خیلی پرفروش باشه!
البته EA حتما باید یه سر به بخش مارکتینگ اکتیویژن بزنه

EA در حسرت و حسادت COD باقي خواهند ماند !
COD حالا حالاها بي رقيبه ...
هر عنواني اگه نصف اتفاقاتي که براي COD افتاد براش بيفته از بين ميره ولي COD با همه ي اين مشکلات، بازي بسيار عالي black ops رو داد بيرون .

بله؟!
میشه یه مقداری بیشتر از این افشاگری COD برا من توضیح بدی!
ّرو توی سایت wiki-le-a-k-s
شاید یچیزایی دستگیرت شد:دی

دوستان مزاح میفرمایند:دی،البت من اینجوری فکر میکنم:دی

• Like
Reactions: ДядsЙ
عین این کارتون 1000 قسمتیا شده.هر قسمت نقش اصلی میزنه دهن بدمن سریال رو سرویس میکنه بعد سریال اینجوری تموم میشه:
(یه کلوز آپ از آدم بده)دفعه بعدی حتما نابودت میکنم!بعد یه خنده شیطانی میکنه و میره...!
این رویه تا آخر ادامه داره تا آخرشم خود بدمنه میشینه گریه میکنه میگه غلط کردم!:d

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or