EA در پی شکست سری Call Of Duty

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

Hosein M

کاربر سایت
johnriccitiello2.jpg

مدیر عامل شرکت بازی سازی EA جناب John Riccitiello در مصاحبه ای با Kotaku, بیان نمودند که تنها راه شکست و سرنگون کردن سری بزرگ COD ساختن بازی هایی به مراتب بهتر از عنوان های قبلی این شرکت است.
همچنین وی از عنوان هایی مانند Crysis 2 و Bulletstorm نام برد اما برگ برنده ی خود را Battlefield 3 عنوان و بیان کرد که این بازی مطمئنا بازی بزرگی خواهد شد و عنوان جدید از COD را که توسط Infinity Ward ساخته میشود رو عنوانی سرد و ناامید کننده نامید

منبع

من موندم چرا این شرکت اومده خودش با یک بازی کاملا فن noob مقایسه کرده :))

ممکنه بتونه ولی خیلی کاره سختیه ! البته ممکنه با کنار رفتنه infinity ward یه کارایی بتونه بکنه !

مثلا میخواد این کار رو با بازی مدال انجام بده؟؟؟؟؟؟:)).... مدال رو بازی کردم فکر کردم بازی خوبیه ... اما بعدش black Ops زدیم ، تازه فهمیدم بازی شوتر یعنی چی!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟

کافیه BF3 شاخ باشه مثه BC2 تا بترکونه فروش رو . MW2 هم یه عنوان شاخ مثه MW پشتش خوابیده بود که انقدر فروش کرد . ( CoD های قبلیش مدرن نبودن و تأثیر کمی نسبت به عاملی مثه MW داشتن رو فروش MW2 ) صد در صد اگه Dice یه خرده رو سینگل بیشتر کار کنه میتونه بترکونه فروش رو !

کافیه BF3 شاخ باشه مثه BC2 تا بترکونه فروش رو . MW2 هم یه عنوان شاخ مثه MW پشتش خوابیده بود که انقدر فروش کرد . ( CoD های قبلیش مدرن نبودن و تأثیر کمی نسبت به عاملی مثه MW داشتن رو فروش MW2 ) صد در صد اگه Dice یه خرده رو سینگل بیشتر کار کنه میتونه بترکونه فروش رو !

بلک آپس هم mw پشتش بود؟! :دی

ممکنه بتونه ولی خیلی کاره سختیه ! البته ممکنه با کنار رفتنه infinity ward یه کارایی بتونه بکنه !
اگه اشتباه نکنم یه سری از اعضای infinity ward رفتن زیر نظر ea
مگه اونا یه کاری کنن!

خوب اونم WAW پشتش بود با فروش عالیش

آقان خُب اونوقت چی پشت COD1 بود؟! :دی

حالا mw2 منطقی هستش که به خاطر mw کلی مشهور تر شد ولی انصافا بلک آپس فقط کمی از اسم COD برای مشهور تر شدن استفاده کرد...

همونطور که باتلفیلد 3 کلی از اسم باتلفیلد 2 برای مشهور شدن استفاده میکنه...

کسانی که می گویند COD را به هیچ وجه نمی توان شکست داد,اینو یادشون باشه,که تا قبل از COD غولی به اسم MOH بود که در باره ی اون هم همینو می گفتن.غولی که خود IW ساخته بود و خودش با ساخت COD آن را به زیر کشان,و اینو یادشون باشه که الان سازنده های اصلی COD و MOH تو EA هستند.Respawn را که یادتون نرفته؟

بلک آپس هم mw پشتش بود؟! :دی

حالا mw2 منطقی هستش که به خاطر mw کلی مشهور تر شد ولی انصافا بلک آپس فقط کمی از اسم COD برای مشهور تر شدن استفاده کرد...

MW1بخاطر موفقیت عظیم تو مدرن کردن CoD تونست فروش CoD های بعدی رو تضمین کنه ! حتی WaW هم از این کار سود برد چه برسه به BO !
CoD 1 هم خب اونموقع جنگ جهانی رو بورس بود خودشه به عنوان یه بازی صاحب سبک تثبیت کرد . کلا رو فروش MW1 هم اسمه CoD تأثیر گذار بود اما از بعد از MW1 فروش CoD به کلی ترکوند !
من هم همینو میگم اگه BF3 خوب بفروشه خیلیشو مدیون نسخه قبلشه !

ببین فروش BO که خیلی وابسته به MW ها بود.انصافا خودت بگو اگر مثلا BO یه بازی جدید بود,اینقدر فروش می رفت؟معمولمه که نه!تازه همون COD یکی هم که می گی اسم IW پشتش بود!MOH پشتش بود...

مدیر عامل شرکت بازی سازی EA جناب John Riccitiello در مصاحبه ای با Kotaku, بیان نمودند که تنها راه شکست و سرنگون کردن سری بزرگ COD ساختن بازی هایی به مراتب بهتر از عنوان های قبلی این شرکت است.

واقعا گفتن اين نياز به كارشناس ميخواد؟

کسانی که می گویند COD را به هیچ وجه نمی توان شکست داد,اینو یادشون باشه,که تا قبل از COD غولی به اسم MOH بود که در باره ی اون هم همینو می گفتن.غولی که خود IW ساخته بود و خودش با ساخت COD آن را به زیر کشان,و اینو یادشون باشه که الان سازنده های اصلی COD و MOH تو EA هستند.Respawn را که یادتون نرفته؟
عزیز من تو چرا فقط IW رو مد نظر میگیری؟؟ Treyarch بوقه؟ به نظر تو BO نتونست MW2 رو به زیر بکشونه؟
در ضمن، همه ی اعضای IW که نرفتن!!؟؟ به نظر من Treyarch و باقیمانده های IW (:d) اگر بهتر از از Respawn عمل نکند، بدتر هم کار نمی کنند!!
واقعا این رقابت از یه طرف خیلی به نفع ماست! باعث میشه که با بازی های بسیار جذابی رو برو بشیم!

وضعیت
گفتگو بسته شده و امکان ارسال پاسخ وجود ندارد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or