EA : بازی Battlefield: Bad Company 2 اولین حمله جدی به COD خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

bfbc2-a.jpg

​

درود.
اقای Jen Uwe Intat رئیس EA اروپا در طی صحبتی که داشتند از بازی خود یعنی Bad Company 2 تعریف هایی زیادی را نمودند و این در حالی است که گویا Jen Uwe Intat بیش از حد چشم به مقابله با Modern Warfare 2 دوخته است بازی BFBC2 قرار است در March 2 در امریکا و 5 مارچ در اروپا وارد بازار بشود اقای Jen Uwe Intat می افزاید بازی Battlefield: Bad Company 2 در ماه مارچ منشر میکنیم و این اول حمله جدی ما در مقابله با Call Of Duty خواهد بود سبک Shooter برای ما بسیار مهم میباشد و ما در این سبک همیشه حرف اول را میزدیم و به خاطر همین امر نیز ما برای پس گرفتن اولی خود همه کار میکنیم و بازی BFBC2 بهترین عنوان میباشد

source

آخرین ویرایش:
---------------------------------------------------------------------
Darkfie1d
سیاوش با اینهمه حال که همه به mw2 توپیدن از 99 درصد سایت ها بهترین مولتی پلیر 2009 را گرفت .
در مورد بخش pc هم اینا همش تقصیر این activision با اون سیاست ها گندش هست .
بعد با اینکه میدونم کلا از halo خوشت نمیاد ولی bc2 امسال یه بازی بازی متاسفانه شاخ روبروش داره بنام reach که عمرا نمیتونه باهاش کل کل کنه کلا اینا باید امسال به مقام دوم فکر کنن نه چیزه دیگه :biggrin1:

خب برای اینکه بهترین مولتی 2009 بود، من نمیگم بده که من خودم گفتم تو نقدم هم گفتم اینو. در واقع کم خوب نگفتم از بازی ضمن اینکه من 60 دلار بابت ورژن PC ـش پول دادم و بازی میکنم (حالا نه مرتب ولی میکنم). :دی Halo هم همیشه از نظر من یه عنوان معمولی بوده معمولی هم میمونه، قطعا روی کنسول مولتی خوبی داره اما یقینا با BF و MW قابل قیاس نیست و Reach هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. حداقل Battlefield Bad Company 2 فروش PC رو خواهد داشت. از زمان عرضه Battlefield 2 هیچ وقت نشده که تو لیست 10 تا بازی اول XFIRE از نظر زمان بازی به صورت روزانه پایینتر باشه. یعنی جزو 10 تا بازی ای که همیشه بازی میشده و این 5 ساله. حداقل روزی 12500 نفر بازی میکنن BF2 رو. من تقریبا شکی تو موفقیت این بازی حداقل رو PC ندارم. روی کنسولم مهم نیست برام من ترجیح میدم همه بازی ها روی کنسول شکست تجاری بخورن :دی

فکرکنم توسری Battlefield شاید فقط شاید 2142 زیاد موفق نبوده. بقیه اش مثل اسب فروخته.

تازه بگذریم از این موضوع که کماکان Modern Warfare 2 از CoD4 عقبتره از همین نظر. یعنی کمتر بازی میشه نصبت به شماره قبلش!

تا وقتی که وجود میلیون ها کمپر و نوب که میانگین سنیشون 12 سال ِ نماد پرطرفدار بودن و خوب بودن بازی باشه از این بهتر نمیشه . البته انتظاری هم نمیره چون اصولا هر کسی نمیتونه تو بازی های Multiplayer با تاکتیک بازی کنه و تنها نکته ای هم که تو COD وجود نداره عامل ِ تاکتیک ِ پس تعجبی نداره که به Battlefield بهش نرسه ! lol
آرش واقعا با این جملت حال کردم.
البته من از تمام طرفداران MW1 و تمام حرفه ای های این بازی معذرت میخوام ولی دقیقا Mw1 هم همه ی این مشکلات رو داشت و به نظر من دلیل محبوبیتش بیشتر عوام پسندیش بود! واقعا هیچ نیازی به فکر کردن نبود برای بازی کردن ، یکی از قشنگ ترین بخش های بازی دقیقا موقع شروع Round ها بود که شما هنوز حرکت نکرده می دیدین با n00b tube کشتنتون!
درسته هر بازی ـه افراد حرفه ای داره که این موارد در موردشون صدق نمیکنه ولی اکثرا بی مخ بازی میکردن ، فقط باید Map رو میگشتی تا یه نفر رو پیدا کنی بکشی همین.

آخرین ویرایش:
فعلا دور ،دور MW2 هست.ولی اگر سازندگان مغرورانه اینجور فکر کنند که بقیه بازی ها اصلا پیشرفت نمیکنن ،ممکنه بلایی شبیه PES و NFS در MW های آتی گریبانگیرشون بشه.
راشتی کاش سونی MAG رو روی PC میداد.رو کنسول خودش که فکر نکنم زیاد بفروشه.ولی حداقل روی PC میتونه واسه خودش طرفدار های زیادی دست و پا کنه.ظاهرا بازی کلاس بندی ها ی گوناگون و فوقالعاده ای داره.

خب با MW2 بهم ثابت شد برای آنلاین درست و درمون باید حتما اوریجینال خرید
بتاشو دیدم
با کلاس Battlefield بیشتر حال میکنم تا COD
فکر کنم اینو دیگه اوریجینال بگیرم
کسی مثل COD میتونه زمان ریلیز PC برای بچه ها باقیمت مناسب اوریجینال بیاره؟
خود سایت هم اگه بچه ها استقبال کنن شاید بتونه!
من از الان هستم
ومن همچنان درحسرت یک تجربه آنلاین.....

آخرین ویرایش:
آرش واقعا با این جملت حال کردم.
البته من از تمام طرفداران MW1 و تمام حرفه ای های این بازی معذرت میخوام ولی دقیقا Mw1 هم همه ی این مشکلات رو داشت و به نظر من دلیل محبوبیتش بیشتر عوام پسندیش بود! واقعا هیچ نیازی به فکر کردن نبود برای بازی کردن ، یکی از قشنگ ترین بخش های بازی دقیقا موقع شروع Round ها بود که شما هنوز حرکت نکرده می دیدین با n00b tube کشتنتون!
درسته هر بازی ـه افراد حرفه ای داره که این موارد در موردشون صدق نمیکنه ولی اکثرا بی مخ بازی میکردن ، فقط باید Map رو میگشتی تا یه نفر رو پیدا کنی بکشی همین.
شما برو فیفا بازی کن کلا!:biggrin1:
-------------
امیدوارم این بازی برسه چون من حتی BC1 رو هم خیلی بازی کردم ولی بعد از مدتی خسته کننده شد! امیدوارم این یکی این جوری نشه و به وعده هاشون عمل کنن.

خب برای اینکه بهترین مولتی 2009 بود، من نمیگم بده که من خودم گفتم تو نقدم هم گفتم اینو. در واقع کم خوب نگفتم از بازی ضمن اینکه من 60 دلار بابت ورژن PC ـش پول دادم و بازی میکنم (حالا نه مرتب ولی میکنم). :دی Halo هم همیشه از نظر من یه عنوان معمولی بوده معمولی هم میمونه، قطعا روی کنسول مولتی خوبی داره اما یقینا با BF و MW قابل قیاس نیست و Reach هم از این قاعده مستثنی نخواهد بود. حداقل Battlefield Bad Company 2 فروش PC رو خواهد داشت. از زمان عرضه Battlefield 2 هیچ وقت نشده که تو لیست 10 تا بازی اول XFIRE از نظر زمان بازی به صورت روزانه پایینتر باشه. یعنی جزو 10 تا بازی ای که همیشه بازی میشده و این 5 ساله. حداقل روزی 12500 نفر بازی میکنن BF2 رو. من تقریبا شکی تو موفقیت این بازی حداقل رو PC ندارم. روی کنسولم مهم نیست برام من ترجیح میدم همه بازی ها روی کنسول شکست تجاری بخورن :دی

فکرکنم توسری Battlefield شاید فقط شاید 2142 زیاد موفق نبوده. بقیه اش مثل اسب فروخته.

تازه بگذریم از این موضوع که کماکان Modern Warfare 2 از CoD4 عقبتره از همین نظر. یعنی کمتر بازی میشه نصبت به شماره قبلش!

میگم سیاوش ولی یه چیز هست . حالا pc به کنار ولی به نظرت وقتی گیمرها مثلا روی لایو 360 ایهمه وقت میذارن چیه ؟
مثلا همین halo3 بعد اینهمه وقت که دارن لایوش را بازی میکنن و همیشه جزو سدر جدول هستش , حتما یه چیزی داره دیگه . این دیگه نه به هایپ نه فن بازی نه چیزه دیگه ربطی نداره :biggrin1:
همین mw2 یا bc2 بعد یه مدت مثلا روی لایو 360 مشخص میکنه که کدومش واقعا بهتره و میتونه لایوش را زنده نگه داره به نظرت اینطور نیست ؟ یقینا وقتی بخش انلاین بازی میتونه طرفداراش را راضی نگه داره زنده تر هم میمونه .

میگم سیاوش ولی یه چیز هست . حالا pc به کنار ولی به نظرت وقتی گیمرها مثلا روی لایو 360 ایهمه وقت میذارن چیه ؟
مثلا همین halo3 بعد اینهمه وقت که دارن لایوش را بازی میکنن و همیشه جزو سدر جدول هستش , حتما یه چیزی داره دیگه . این دیگه نه به هایپ نه فن بازی نه چیزه دیگه ربطی نداره :biggrin1:
همین mw2 یا bc2 بعد یه مدت مثلا روی لایو 360 مشخص میکنه که کدومش واقعا بهتره و میتونه لایوش را زنده نگه داره به نظرت اینطور نیست ؟ یقینا وقتی بخش انلاین بازی میتونه طرفداراش را راضی نگه داره زنده تر هم میمونه .

خب واسه مخاطبای کنسول خوبه ولی مثلا حساب کن 3 بیاد رو پیسی و جمع کثیری هم بشینن آنلاین بزنن. خب یه همچین اتفاقی نمی افته مثل زمان Halo CE. اولش ملت رفتن گرفتن بعد دیدن خبری هم نیست رفتن سراغ کارایی که قبلا می کردن.

ببین فرخ یه بازی مثل Halo واسه کنسول و دسته جذاب خوبه اما هیچ موقع رو PC چیزی خاصی نیست.

حالا بگذریم این وسط Halo اصلا نه مطرح هست نه توی سبک اینا قرار میگیره.

ما الان داریم راجع به شاخای جنگ مردن حرف میزنیم. :دی

سیاوش مشکل تو میدونی چیه همه چیز را داری با pc مقایسه میکنی:biggrin1: باید کنسولی هم نگاه کنی حتی بازیهاش .
توی میوه ها تو از پرتقال خوشت میاد نباید انتظار داشته باشی سیب هم برات طعم پرتقال بده :biggrin1:

این نسخه بتا که بازی کردیم و تریلر هایی که از BC2 دیدیم نه تنها مثل COD الکی نیست ، دقیقا مثل BF2 و نسخه های دیگش کاملا باید تیمی و با برنامه عمل کرد ! و واقعا از این نظر بازی بسیار عالی و جذاب شده بود ! اما تو MW2 شخصا ندیدم کار خاصب بخواد انجام بدی ! هرکی واسه خودش بازی می کنه و میره یه طرف map و چند نفر رو میکشه ! اما تو Bc2 از این خبر ها نیست !
صدا گذاری هم که در نوع خودش جالب بود و من تا حالا این صدا گذاری رو تو هیچ بازی ندیدم

مسئله این هست که اصلا BC2 به خاطر داشتن dedicated servers و mod معروف شده که هیچ کدوم ربطی به کنسول ندارند و این مقایسه سیاوش هم صرفا به خاطر نسخه PC بازی بوده. البته BC2 کلا از لحاظ فیزیک هم بین بازی های FPS تکه و خب از لحاظ مساحت و مپ و وسایل نقلیه هم کلا فرق داره با بقیه بازیها . ه MW2 بیشتر شبیه کانتر هست تا سری Battlefield

مسئله این هست که اصلا BC2 به خاطر داشتن dedicated servers و mod معروف شده که هیچ کدوم ربطی به کنسول ندارند و این مقایسه سیاوش هم صرفا به خاطر نسخه PC بازی بوده. البته BC2 کلا از لحاظ فیزیک هم بین بازی های FPS تکه و خب از لحاظ مساحت و مپ و وسایل نقلیه هم کلا فرق داره با بقیه بازیها . ه MW2 بیشتر شبیه کانتر هست تا سری Battlefield
کسری جدا از بحث PC و قدمت و سابقه ای که سری Battlefield داره ، یه سری مسائل پیش میاد .

الان من نسخه بتا رو بازی کردم ، دقیقا از روز ریلیز MW2 هم دارم روی PS3 بازی می کنم ، فقط هم MP بازی کردم .
حالا ، من وقتی MW2 بازی می کنم چی میبینم ؟ هیچی ! هیچی جز کمپ کردن و یه مشت نوب و تازه به دوران رسیده که هیچ تاکتیکی از یه بازی MP نمیخوان نمیبینم . بماند کیفیت افتضاح اتصال ها که هنوزم که هنوزه واسش داره Patch میاد . بمان تا میری تو بازی میزنه Migrating Host ، بماند اینکه هیچ کلاس خاصی نداره ، هیچ مهارتی جز صبر کردن و یه گوشه نشستن نیاز نداره تا یه مادر مرده ای رد بشه و بزنیش ! درست ؟ اینا MW2 ! اینم بگم با اون دسته از عزیزانی که تعداد مخاطب رو دلیل 100 % بر خوب بودن و به قول معروف Awesome بودن اون بازی میدونن ندارم .

حالا نسخه بتا Bad Company 2 ، یه دمو 900 مگی با یه مپ و یه مود ، که همین یه مپ و یه مود رو تا جایی که جا داشت بازی کردم ، یک لحظه احساس بد بود Connection نکردم ، یک بار کسی کمپ نکرد ، چیت نزد ، یهو یکی از دیوار بهم تیر نزد ! یکی تو آسمون پرواز نمیکرد ! چه میدونم تو لیدربوردش خبری از کیل های میلیاردی و کشته های صفر و Accuracy بی نهایت ! نبود . تنها چیزی که موفقت میکرد چیزی بود که MW به هیچ وجه نداره و اون هم کار ِ تیمی . مپ های بزرگ و فیزیکی که 100 % روی نتیجه بازی تاثیر داره ، مودهای جذاب ، جو و محیط جنگی که از هر طرف صدای داد و فریاد و شلیک شدن گلوله میاد بازم نه مثل MW که انگار تو اتاق خواب یه نوزاد دارید با هم میجنگید !

اینا که تو کنسول ِ ، منم جفتشو بازی کردم . اصلا بحث اینا نیست ، بحث مهندسی تبلیغات یک عنوان ِ که عملا مغز رو شستشو میده طوری که تعصب باعث میشه شما دوست نداشته باشی هیچ چیز دیگه رو ببینی .

آخرین ویرایش:
کسری جدا از بحث PC و قدمت و سابقه ای که سری Battlefield داره ، یه سری مسائل پیش میاد .

الان من نسخه بتا رو بازی کردم ، دقیقا از روز ریلیز MW2 هم دارم روی PS3 بازی می کنم ، فقط هم MP بازی کردم .
حالا ، من وقتی MW2 بازی می کنم چی میبینم ؟ هیچی ! هیچی جز کمپ کردن و یه مشت نوب و تازه به دوران رسیده که هیچ تاکتیکی از یه بازی MP نمیخوان نمیبینم . بماند کیفیت افتضاح اتصال ها که هنوزم که هنوزه واسش داره Patch میاد . بمان تا میری تو بازی میزنه Migrating Host ، بماند اینکه هیچ کلاس خاصی نداره ، هیچ مهارتی جز صبر کردن و یه گوشه نشستن نیاز نداره تا یه مادر مرده ای رد بشه و بزنیش ! درست ؟ اینا MW2 ! اینم بگم با اون دسته از عزیزانی که تعداد مخاطب رو دلیل 100 % بر خوب بودن و به قول معروف Awesome بودن اون بازی میدونن ندارم .

حالا نسخه بتا Bad Company 2 ، یه دمو 900 مگی با یه مپ و یه مود ، که همین یه مپ و یه مود رو تا جایی که جا داشت بازی کردم ، یک لحظه احساس بد بود Connection نکردم ، یک بار کسی کمپ نکرد ، چیت نزد ، یهو یکی از دیوار بهم تیر نزد ! یکی تو آسمون پرواز نمیکرد ! چه میدونم تو لیدربوردش خبری از کیل های میلیاردی و کشته های صفر و Accuracy بی نهایت ! نبود . تنها چیزی که موفقت میکرد چیزی بود که MW به هیچ وجه نداره و اون هم کار ِ تیمی . مپ های بزرگ و فیزیکی که 100 % روی نتیجه بازی تاثیر داره ، مودهای جذاب ، جو و محیط جنگی که از هر طرف صدای داد و فریاد و شلیک شدن گلوله میاد بازم نه مثل MW که انگار تو اتاق خواب یه نوزاد دارید با هم میجنگید !

اینا که تو کنسول ِ ، منم جفتشو بازی کردم . اصلا بحث اینا نیست ، بحث مهندسی تبلیغات یک عنوان ِ که عملا مغز رو شستشو میده طوری که تعصب باعث میشه شما دوست نداشته باشی هیچ چیز دیگه رو ببینی .
دقیقا برای همین گفتم شبیه کانتر هست. کلا تو سری Battlefield من فقط ویتنام انلاین بازی کردم که به نظرم جالب بود . کلا محیط بزرگ باعث میشه دیگه کسی رو به خف کردن اینها نره و این چیز ها دیگه توش نیست. البته بازی با مپ بزرگ بیشترین مشکلش بالانس کردن بازی که چند نفر به من می گفتند توی BC1 بازی کامل بالانس نبوده اما خب BC2 به نظر بالانس شده میاد و چند تا تریلر مولتی پلیر ازش دیدم خیلی جذاب بود.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or