مسئله اینجاست که توی Mw2 عملکرد فردی نسبت به عملکرد گروهی برتری داره

....یعنی فرقی نمی کنه شما چند نفرید فقط یه نفر می تونه همه ی گروهتون رو توی دف مچ حریف باشه

... بازی اصلا تاکتیکی نیست و خیلی هم نمی شه برای بازی برنامه ریزی کرد و مثلا یه کلن نمی تونه خیلی روی بحث بازی تاکتیکی حساب کنه
نمی دونم ممکنه چی فکر کنید اما من MW2 رو همین جوری دوست دارم چون
Fun هست
بازی روی جنبه Fun بیشتر تاکید داره تا جنبه ی بازی حرفه ای
باز هم نمی دونم چی فکر می کنید اما
Killzone 2 یکی از تاکتیکی ترین و بالانس ترین بازی هایی بود که MP زدم با وجود سیستم سرور اختصاصی که سیستم کلن خفن و سیستم لیدر بورد خدا و سیستم کلاس فوق بالانس و سیستم.... و غیره بسیار خفن:biggrin1:
ولی گیم پلی با لگ توی خود گیم پلی بازی (به غیر از پینگ ) و بسیار خشک و بسیار خسته کننده که بعد از یه ماه از دیدن اسلحه های بازی حالم به هم می خورد
اما توی MW2 همه چیز برای
(( گسترش )) و
(( سرعت )) گیم پلی طراحی شده با اینکه جذاب هست اما به خود گیم پلی بازی صدمه زده
یعنی چون گیم پلی بازی در بحث
(( سرعت )) سریع و نفس گیر هست خیلی راحت وقتی دارید از یه محیط رد می شید ممکنه خفت شید و تو دام Camper ها بیوفتید
در بحث
(( گسترش )) هم چون انتخاب و ویژگی هایی مثل Perk ها و Attachment ها در اختیار بازی کن هست هیچ بالانسی عملا وجود نداره بلکه همه چیز به انتخاب شما و سبک بازیتون بستگی داره و مطمئنا شانس هم سهم زیادی داره
ولی با این حال بازی هم چنان FUN هست چون برای من هیچ چیز رو نمی شه با حس هد شات کردن یه نفر با Thermal یا دولول اون هم به صورت Akimbo یا یه ACR با Heart beat یا گرفتن Kill AC130 یا گیم پلی نفس گیر MW2 عوض کرد
Multy player توی بازیه MW2 گروهی نیست اما به طور کامل تجربه فوق العاده ایه اگه می خوای خوش بگزرونی و گاهی اوقات اعصابت خورد شه ؟!:biggrin1:
----------------------------------------
داشت یادم می رفت
توی MW2 همه مپ ها به شکل غیر قابل بخششی کوچیک طراحی شده ولی بعضی از مپ هاش خیلی وضعشون خرابه و به قول آرش مثل اتاق نوزاد هستن :biggrin1: