EA : بازی Battlefield: Bad Company 2 اولین حمله جدی به COD خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

bfbc2-a.jpg

​

درود.
اقای Jen Uwe Intat رئیس EA اروپا در طی صحبتی که داشتند از بازی خود یعنی Bad Company 2 تعریف هایی زیادی را نمودند و این در حالی است که گویا Jen Uwe Intat بیش از حد چشم به مقابله با Modern Warfare 2 دوخته است بازی BFBC2 قرار است در March 2 در امریکا و 5 مارچ در اروپا وارد بازار بشود اقای Jen Uwe Intat می افزاید بازی Battlefield: Bad Company 2 در ماه مارچ منشر میکنیم و این اول حمله جدی ما در مقابله با Call Of Duty خواهد بود سبک Shooter برای ما بسیار مهم میباشد و ما در این سبک همیشه حرف اول را میزدیم و به خاطر همین امر نیز ما برای پس گرفتن اولی خود همه کار میکنیم و بازی BFBC2 بهترین عنوان میباشد

source

آخرین ویرایش:
MW2 بیشتر شبیه کانتر هست تا سری Battlefield
کسری لطفا کانتر رو زیر سوال نبر:دی
چیه این CoD? یه بازیه Noobi که هر کی از راه برسه میتونه بازی کنه و همه تا یه حدی میتونن پیشرفت کنن توش و بعد گیر میکنن! یه بازی عامه پسند که واسه ی افراد معمولی میتونه خیلی جذاب باشه.
ی مود مسخره ی S&D هم گذاشتن مثلا شبیه کانترش کنن,ولی اصلا پتانیسل CS رو نداره.
کانتر درست حسابیش بازی مردیه:دی:دی
پ ن:هر کی ناراحته که به CoD بی احترامی کردم عیبی نداره بیاد تو پروفایلم فحش بده جوابشو نمیدم:دی heh

البته من از تمام طرفداران MW1 و تمام حرفه ای های این بازی معذرت میخوام ولی دقیقا Mw1 هم همه ی این مشکلات رو داشت و به نظر من دلیل محبوبیتش بیشتر عوام پسندیش بود! واقعا هیچ نیازی به فکر کردن نبود برای بازی کردن ، یکی از قشنگ ترین بخش های بازی دقیقا موقع شروع Round ها بود که شما هنوز حرکت نکرده می دیدین با n00b tube کشتنتون!
درسته هر بازی ـه افراد حرفه ای داره که این موارد در موردشون صدق نمیکنه ولی اکثرا بی مخ بازی میکردن ، فقط باید Map رو میگشتی تا یه نفر رو پیدا کنی بکشی همین.
البته این حرف بیشتر روی کنسول درسته...چون روی PC الان تاکتیکال ترین بازی ممکن MW1 هست...اگر حرفه ای بازی کنی به حرف من پی میبری...من منظورم Promod هست که احتمالا نمیدونید چی هست در حوصله این تاپیک هم نیست توضیح بدم چی هست فقط اینو بگم که تمامی تجیزات مختص دوستان n00b توی این Mode حذف شده از جمله Red dot sight و n00btube و انواع و اقسام اسلحه های تخیلی هم از بازی حذف شده و تقریبا میشه گفت ما الان بیشتر از 1 سال و نیم هست داریم با این Mode بازی میکنیم.

ولی محبوب ترین بازی آنلاین 2009 برای PC توی نظر سنجی Tek-9 همین MW1 با 70% رای شده و انواع و اقسام Lan Party ها توی سراسر جهان که با اسپانسر های خفن انجام میشه نشونه این هست که این بازی یه چیزی ورای یه بازی online معمولی هست. پس این حرف شما که این بازی تاکتیک نداره و این حرفا بیشتر برای نسخه کنسولی صادق هست و صد البته MW2 که همون نسخه کنسولی روی PC اومده... اگر مثل CoD4 یه mode واسه این بازی می گذاشتن میشد یه کاریش کرد.
گرچه Design مپ های MW2 واقعا بد انجام شده و 1 مپ درست حسابی برای S&D نداره.
شکست دادن MW2 روی PC در حال حاضر هیچ کاری نداره چون همین قابلیت DS و Mode خودش شروع خوبی برای BC2 خواهد بود...مهم طراحی Map هست.
MW2 هم کلا توسط حرفه ای ها تحریم شده و اگرم بازی بشه برای Fun هست و توی مسابقات فعلا CoD4 حرف اول رو میزنه.
ولی تقریبا تمام کسایی که مثل من CoD4 رو کاملا حرفه ای دنبال می کنن منتظر BC2 هستن چون واقعا نوید بازی خوبی رو میده.

شکست دادن MW2 روی PC در حال حاضر هیچ کاری نداره چون همین قابلیت DS و Mode خودش شروع خوبی برای BC2 خواهد بود...مهم طراحی Map هست.

البته گفتن که فعلا MOD Tool در کار نخواهد بود. ---> http://aperturegames.com/listnews.php?story=bad-company-2--no-mods-dedicated-server

سیاوش مشکل تو میدونی چیه همه چیز را داری با pc مقایسه میکنی باید کنسولی هم نگاه کنی حتی بازیهاش .

البته دوست من از اونجایی که این بازی FPS هستش یکم باید حق داد که روی PC از بقیه اهمیت بیشتری داشته باشه . به هر حال FPS بدون Mouse از نظر من یعنی هیچ !

من از موقعی که 360 هم گرفتم هنوز یه بازی هم نبوده که FPS باشه و من نسخه 360 اشو بازی کنم .

آخرین ویرایش:
در بخش آفلاین که مطمئنم به پای mw2 نمیرسه.
شماره یکش انقدر مزخرف بود که دقیقا بعد از 2 یا 3 مرحله dvdش رو در آوردم و خیلی قشنگ شکوندمش و از شرش خلاص شدم.
اگر mw به کسی فشار نیاورده بود و انقدر که بعضی تازه به دوران رسیده ها میگن مزخرف بود ea خودش رو اینجوری جر نمیداد که بگه این بازی از mw بهتره.:-":-"
جالبه:halo میفروشه بخاطر تبلیغ هست.gears of war میفروشه بخاطر تبلیغ هست.mw2 میفروشه بخاطر تبلیغ هست.کلا هر بازی ایی که ما خوشمون نیاد و خوب بفروشه بخاطر تبلیغ هست.حالا چرا بعضی از بازیها با اون همه تبلیغ بازم نفروختن بخاطر این بوده که اون بازی رو جماعت حرفه ای بازی کرده.نه یه مشکل اسکول.:-":-".من که هیچ وقت یادم نمیره منم یه زمانی 12 - 13 سالم بود.حالا چرا بعضی ها یادشون رفته:-"

مسئله اینجاست که توی Mw2 عملکرد فردی نسبت به عملکرد گروهی برتری داره:mad: ....یعنی فرقی نمی کنه شما چند نفرید فقط یه نفر می تونه همه ی گروهتون رو توی دف مچ حریف باشه:eek: ... بازی اصلا تاکتیکی نیست و خیلی هم نمی شه برای بازی برنامه ریزی کرد و مثلا یه کلن نمی تونه خیلی روی بحث بازی تاکتیکی حساب کنه :-"

نمی دونم ممکنه چی فکر کنید اما من MW2 رو همین جوری دوست دارم چون Fun هست
بازی روی جنبه Fun بیشتر تاکید داره تا جنبه ی بازی حرفه ای

باز هم نمی دونم چی فکر می کنید اما Killzone 2 یکی از تاکتیکی ترین و بالانس ترین بازی هایی بود که MP زدم با وجود سیستم سرور اختصاصی که سیستم کلن خفن و سیستم لیدر بورد خدا و سیستم کلاس فوق بالانس و سیستم.... و غیره بسیار خفن:biggrin1:
ولی گیم پلی با لگ توی خود گیم پلی بازی (به غیر از پینگ ) و بسیار خشک و بسیار خسته کننده که بعد از یه ماه از دیدن اسلحه های بازی حالم به هم می خورد :sick:

اما توی MW2 همه چیز برای(( گسترش )) و (( سرعت )) گیم پلی طراحی شده با اینکه جذاب هست اما به خود گیم پلی بازی صدمه زده :(

یعنی چون گیم پلی بازی در بحث (( سرعت )) سریع و نفس گیر هست خیلی راحت وقتی دارید از یه محیط رد می شید ممکنه خفت شید و تو دام Camper ها بیوفتید

در بحث (( گسترش )) هم چون انتخاب و ویژگی هایی مثل Perk ها و Attachment ها در اختیار بازی کن هست هیچ بالانسی عملا وجود نداره بلکه همه چیز به انتخاب شما و سبک بازیتون بستگی داره و مطمئنا شانس هم سهم زیادی داره

ولی با این حال بازی هم چنان FUN هست چون برای من هیچ چیز رو نمی شه با حس هد شات کردن یه نفر با Thermal یا دولول اون هم به صورت Akimbo یا یه ACR با Heart beat یا گرفتن Kill AC130 یا گیم پلی نفس گیر MW2 عوض کرد :love:

Multy player توی بازیه MW2 گروهی نیست اما به طور کامل تجربه فوق العاده ایه اگه می خوای خوش بگزرونی و گاهی اوقات اعصابت خورد شه ؟!:biggrin1:

----------------------------------------
داشت یادم می رفت
توی MW2 همه مپ ها به شکل غیر قابل بخششی کوچیک طراحی شده ولی بعضی از مپ هاش خیلی وضعشون خرابه و به قول آرش مثل اتاق نوزاد هستن :biggrin1:

آخرین ویرایش:
ولی گیم پلی با لگ توی خود گیم پلی بازی (به غیر از پینگ ) و بسیار خشک و بسیار خسته کننده که بعد از یه ماه از دیدن اسلحه های بازی حالم به هم می خورد :sick:
منجمله اولین کسی بودید که می گید از اسلحه های Killzone2 حالتون به هم می خوره و دومین نفری بودین که می گین Onlineش لگ داره.:confused:

دموی بازی BFBC2 برای PC نیز میاید

در اخرین خبر امده EA خبر از امدن دموی بازی برای پلتفرم PC داد که قرار از تاریخ January 28 بشه قبلا نیز قرار بود زودتر از اینها با دموی PS3 باشد که به علت برخی مشکلات این کار نشد ولی امروز EA تاریخ دمو را برای PC مشخص کرد

منجمله اولین کسی بودید که می گید از اسلحه های Killzone2 حالتون به هم می خوره و دومین نفری بودین که می گین Onlineش لگ داره.:confused:
گفتم بعد از یک ماه از اسلحه هایش حالم بهم می خورد چون تنوع نداشت حتی BF:BC2 هم کلی اسلحه با قابلیت کاستومایز داره اما Killzone2 تنوع اسلحه اش کم بود ;)

در ضمن گیم پلی بازی لگ داره نه Online بازی:eek: .... ببین مثلا وقتی دکمه ی L1 رو میزنی تا شلیک کنی نسبت به بقیه ی FPS لگه بازی تا عکس العمل نشون بده تغریبا دو برابر معمول هست می تونی توی IGN و Eurogamer مقاله مربوط به لگ رو پیدا کنی که مثلا لگ بازی COD4 خیلی کم هست و MW2 هم همین طور و تاثیر پذیری بازی خیلی بهتره

تازه لگ طبیعی بازی رو اگه با پینگ هم جمع کنی متوجه فاجعه می شی اما به هر حال Killzone من رو دو ماه پای خودش نگه داشت

گفتم بعد از یک ماه از اسلحه هایش حالم بهم می خورد چون تنوع نداشت حتی BF:BC2 هم کلی اسلحه با قابلیت کاستومایز داره اما Killzone2 تنوع اسلحه اش کم بود ;)

در ضمن گیم پلی بازی لگ داره نه Online بازی:eek: .... ببین مثلا وقتی دکمه ی L1 رو میزنی تا شلیک کنی نسبت به بقیه ی FPS لگه بازی تا عکس العمل نشون بده تغریبا دو برابر معمول هست می تونی توی IGN و Eurogamer مقاله مربوط به لگ رو پیدا کنی که مثلا لگ بازی COD4 خیلی کم هست و MW2 هم همین طور و تاثیر پذیری بازی خیلی بهتره

تازه لگ طبیعی بازی رو اگه با پینگ هم جمع کنی متوجه فاجعه می شی اما به هر حال Killzone من رو دو ماه پای خودش نگه داشت

حرفت در مورد اسلحه کیلزون 2 شدیدا تائید و شدیدا تائید میشه.تنوع اسلحش بسیار پائین و بیخود بود.تنها اسلحه ایی که من باهاش حال میکردم همون اسلحه اصلی و اون ماشین گان بود.

حرفت در مورد اسلحه کیلزون 2 شدیدا تائید و شدیدا تائید میشه.
البته BF:BC2 رو مثال زدم چون بتاشو بازی کردم برای هر کلاس کلی اسلحه داره اما مثال های زیادی در این مورد می شه زد

در ضمن
منجمله اولین کسی بودید
به خودم مربوطه:-" .... شما می تونی بگی از اسلحه های Killzone حالت بهم نمی خوره نظر خودته به من مربوط نیست و مجبور هم نیستی نظر منو قبول کنی و البته مجبور هم نیستی اسپم بدی ;)

در ضمن
به خودم مربوطه:-" .... شما می تونی بگی از اسلحه های Killzone حالت بهم نمی خوره نظر خودته به من مربوط نیست و مجبور هم نیستی نظر منو قبول کنی و البته مجبور هم نیستی اسپم بدی ;)
بله اصلا نظر شما به من مربوط نمی شه ولی اینم نیست که شما بیای هر چیزی رو به زبان بیاری و بگی نظر شخصیه ولی مشکلی نیست چون کلا مد شده هر کس هر حرفی رو می خواد به زبون میاره بعد هم میگه نظر شخصیه.
و در مورد Customize اصلحه ها هم باید بگم خیلی با این کارشون موافق بودم البته منم از کمبود کلاس تو بعضی جاها شاکی بودم ولی در کل اینکه مثل MW2 شما نمی تونستی رو هر اسلحه ای دوربین 27.5 مسخره بزاری و مثل یه snaip همرو درو کنی خیلی عالی ولی اگه منظورت به اون عوض کردن رنگ اسلحه ها هست باید بگم که اشتباهی بازی رو گرفتی باید می رفتی Little big planet میگرفتی.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or