EA : بازی Battlefield: Bad Company 2 اولین حمله جدی به COD خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

bfbc2-a.jpg

درود.
اقای Jen Uwe Intat رئیس EA اروپا در طی صحبتی که داشتند از بازی خود یعنی Bad Company 2 تعریف هایی زیادی را نمودند و این در حالی است که گویا Jen Uwe Intat بیش از حد چشم به مقابله با Modern Warfare 2 دوخته است بازی BFBC2 قرار است در March 2 در امریکا و 5 مارچ در اروپا وارد بازار بشود اقای Jen Uwe Intat می افزاید بازی Battlefield: Bad Company 2 در ماه مارچ منشر میکنیم و این اول حمله جدی ما در مقابله با Call Of Duty خواهد بود سبک Shooter برای ما بسیار مهم میباشد و ما در این سبک همیشه حرف اول را میزدیم و به خاطر همین امر نیز ما برای پس گرفتن اولی خود همه کار میکنیم و بازی BFBC2 بهترین عنوان میباشد

source

آخرین ویرایش:
I wouldn't make that kind of claim," he said. "Uncharted 2 is an amazing-looking game. But we're reaching that level of quality.
:biggrin1:
انشاالله انگلیسی رو اندازه عربی هم بلد باشید متوجه میشید که گفته :
اینم معنیش : Uncharted 2 یک بازی شگفت انگیز در حیطه گرافیک است اما ما در حال رسیدن به این سطح از کیفیت گرافیک هستیم .
نیازی به انگلیسی نیست ، براتون به زبان مادری ترجمه کردم تا کامل متوجه بشید .
:biggrin1:
I wouldn't make that kind of claim," he said. "Uncharted 2 is an amazing-looking game. But we're reaching that level of quality. It's going to be hard for any game to be able to make a claim that they look better. But we are getting to
اینم برات ترجمه میکنم تا هم یکم انگلیسیتون خوب بشه هم بدونید که اینجا کسی ببو گلابی نیست که یه چیز بگید و به سلامت !
" من نمی توانم ادعایی در این باره داشته باشم " او گفت " Uncharted 2 یک بازی شگفت انگیز در حیطه گرافیک است اما ما در حال رسیدن به این سطح از گرافیک هستیم . اینکه یک بازی بتواند در برابر این بازی ادعای بهتر بودن داشته باشید بسیار مشکل است اما ما در حال دستیابی به آن سطح هستیم "
فکر کنم به اندازه کافی گویا باشه .

بحث فروش نیست ! الآن EA کاملا داره با اطمینان اعلام می کنه که BC2 از سری COD و MW ها بهتره ! و البته با توجه به بتا باید گفت بدون شک تو آنلاین فوق العاده قوی تر هست ! ( بقیه عوامل مثل گیم پلی و صداگذاری شاهکار بازی و گرافیک بماند که باز هم از نظر من بهتر از MW2 بود که البته ممکنه نظر بقیه دوستان متفاوت باشه)

اما فقط صحبت دیروز تهیه کننده BC2 یکم جالب بود که گفته گرافیک از UC2 هم بالاتره تو نسخه اصلی و این یه موضوع رو اصلا تا نسخه نهایی نیاد نمیشه روش بحث کرد

کی گوردون بیچاره همچین چیزی گفت؟! گفته ما تلاشمونو کردیم که به اون برسیم، ضمن اینکه گفته هیچ کس نمیتونه ادعا کنه ما گرافیک بازیمون بهتر از U2. حرف بنده خدا رو ورداشتی تحریف کردی :دی

کی گوردون بیچاره همچین چیزی گفت؟! گفته ما تلاشمونو کردیم که به اون برسیم، ضمن اینکه گفته هیچ کس نمیتونه ادعا کنه ما گرافیک بازیمون بهتر از U2.

اینم معنیش : Uncharted 2 یک بازی شگفت انگیز در حیطه گرافیک است اما ما در حال رسیدن به این سطح از کیفیت گرافیک هستیم .

درسته حق با شماست !
اشتباه از من بود ! دیشب اشتباه خوندم الآن هم دیگه چک نکرده بودم
شرمنده از همه دوستان

آخرین ویرایش:
اولا درست صحبت کن دور ور ندار!
من حرف این دوستمون رو تایید نکردم!
من فقط پست رو نقل قول کردم که ببینی!
گویا شما خیال کردی اینجا رینگ بکس که هر کی میاد حرف بزنه میخوای بهش بتوپی
س بیشتر از این کار رو خراب تر نکن دوست عزیز
شما گویا کلا مشکل داری! حتی با خودت! یعنی یه شکلک میبینی تو دلت میگی حتما این خواسته منو مسخره کنه وای وای...
هر چند من هر کاریم بکنم فکر نمیکنم شما حق اینو داشته باشی با اون لحن صحبت کنی!
مچ میخوای بگیری یکم مطمئن شده بعد
مچ بگیرم؟ خدا روشکر سنم از این بچه بازیا گذشته شما هم با این کارات خوش باش.

آخرین ویرایش:
اولا درست صحبت کن دور ور ندار!
من حرف این دوستمون رو تایید نکردم!
من فقط پست رو نقل قول کردم که ببینی!
گویا شما خیال کردی اینجا رینگ بکس که هر کی میاد حرف بزنه میخوای بهش بتوپی
با متن بالا نیازی به ادامه دادن نمیبینم اما من گفتم کی بدبخت همچین حرفی زده و اگر منبع بده من دیگه BC نمیام ، که اومدی برای من اون جمله انگلیسی رو گذاشتی و زیرش هم یه شکلک . هم من میدونم منظورت چی بود هم خودت پس بیشتر از این کار رو خراب تر نکن دوست عزیز .
مچ میخوای بگیری یکم مطمئن شده بعد . :smile:
کلا مرتیکه گنگ حرف زده ولی اگه توجه کنید قبل از کلمه ی Level اول گفته ما تازه داریم به اون درجه از کیفیت می رسیم. و توی جمله ی بعدی که از Level استفاده کرده هم منظورش (فکر کنم) هم سطح UC2 باشه نه بهتر! البته این برداشت من از صحبت های گنگ این آقا بود و شاید من اشتباه کنم!
گنگ نیست . منظور از Level اول سطح گرافیک Uncharted 2 ِ و Level دوم سطح بازی خودشون که میگه ما داریم بهش میرسیم و من دارم این سطح رو حس می کنم .

I wouldn't make that kind of claim
شما این قسمت رو باید دقیق تر می خوندین! :دی گفته من هیچ وقت همچین ادعایی نمیکنم! در حقیقت اگه آرش رو دک کنید از سایت به منم لطف کردید ولی منم دیگه نمیام BC! :دی :دی :دی
But we're reaching that level of quality. It's going to be hard for any game to be able to make a claim that they look better. But we are getting to, I feel, that level, where it's looking very impressive
کلا مرتیکه گنگ حرف زده ولی اگه توجه کنید قبل از کلمه ی Level اول گفته ما تازه داریم به اون درجه از کیفیت می رسیم. و توی جمله ی بعدی که از Level استفاده کرده هم منظورش (فکر کنم) هم سطح UC2 باشه نه بهتر! :دی البته این برداشت من از صحبت های گنگ این آقا بود و شاید من اشتباه کنم! :دی

خب نگفته که بهتر از U2 هست.گفته به اون حد رسیدیم:biggrin1:
ویرایش:این پست رو من تو صفحه قبل خواستم بدم ولی تا فرستادن پیام رو زدم دیدم تاپیک فرتی یک صفحه رفته جلو:biggrin1:یه وقت فکر نکنید اسپم پراکنی کردم:biggrin1:

خیلی فاصله گرفته کال آف دیوتی ئاقعا رقابت باهاش سخته
راستی 1994 صبح شما هم بخیر فکر نکن فقط خودت بیداری :)

یه چیزی میگی همینطوری دوست من!
mw از نسخه قبلیش هم فاصله نگرفت.!..رقابت هم با mw2 خیلی سخت نیست...
لا اقل bc2 آنلاین mw2 رو شکست میده(بنظرم)
از بخش تک نفرش هم خبری ندارم ولی امیداوارم مثل بعضی از بازی ها (mw2)نباشه 5-6 ساعت بیشتر طول نکشه و دو تا صحنه به اصطلاح سینمایی انداختن داخل و داستان هم که بسیار کلیشه ای و در آخر که نا تموم و گنگ تموم میشه!
آنلاین بازی هم که 1% کار گروهی نداره...هنوز نتونستن یه سیستم درست کلن و مسابقات راه بندازن:-":biggrin1:

bad company 1 که من بازی کردم از نظر گرافیکی خیلی جالب بود ولی صدای اسلحه ها خیلی غیر طبیعی بود!!!اصلا صدای کلاش badcompany1 یه صدا میداد ماله mw1 یه صدای دیگه!!!!
ولی من یه جا خوندم یکی از سازنده ها به یه خبرنگاری گفته سطح گرافیکی بازی ما به unchrted 2 رسیده!!!!!!!!!:eek:وما با اون هم رقابت داریم!!!

بابا این سازندشون شاید اب ابادان خورده کمی چاخان داره بالا میاره!!!!

من که خوشحالم داره واسه pc میاد و اصلا بقیه مواردش برام مهم نیست چون نسخه اول رو روی x360 بازی کردم پیش دوستم منم اصلا با دسته نمیتونستم بازی کنم اصلا حال نداد،ولی در کل بازیه جالبی بود اما حالا با دسته وضعم بهتر شده این دموش رو خونه دوستم بازی کردم خیلی باحال بود کیف کردم اما باز هم زیاد میکشتنم:-"،انقدر هم mw2 رو بزرگ نکنید هر کی ندونه انگار شما سمت infinity ward نماز میخونید...

بابا این سازندشون شاید اب ابادان خورده کمی چاخان داره بالا میاره!!!!
آب آبادان خیلی وقته شور شده و قابل خوردن نیست،در ضمن لاف با چاخان خیلی فرق داره حرف منو قبول نداری برو از خواجه حافظ بپرس
...................................................
استفده از تصفیه اجباری شده!!!
گیر دیگه ای نداشتی بدی!!!!مسخره!!!

باشه تو منو ضایع کردی برو حال کن به دوستات هم خبر بده بیان پستت و ضایع شدن منو بخونن،
مسخره هم به کس و ناکس خودت بگو...رفت تو کلت....

آخرین ویرایش:
آب آبادان خیلی وقته شور شده و قابل خوردن نیست،در ضمن لاف با چاخان خیلی فرق داره حرف منو قبول نداری برو از خواجه حافظ بپرس
[/QUOTE]
استفده از تصفیه اجباری شده!!!
گیر دیگه ای نداشتی بدی!!!!مسخره!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or