EA : بازی Battlefield: Bad Company 2 اولین حمله جدی به COD خواهد بود

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

bfbc2-a.jpg

درود.
اقای Jen Uwe Intat رئیس EA اروپا در طی صحبتی که داشتند از بازی خود یعنی Bad Company 2 تعریف هایی زیادی را نمودند و این در حالی است که گویا Jen Uwe Intat بیش از حد چشم به مقابله با Modern Warfare 2 دوخته است بازی BFBC2 قرار است در March 2 در امریکا و 5 مارچ در اروپا وارد بازار بشود اقای Jen Uwe Intat می افزاید بازی Battlefield: Bad Company 2 در ماه مارچ منشر میکنیم و این اول حمله جدی ما در مقابله با Call Of Duty خواهد بود سبک Shooter برای ما بسیار مهم میباشد و ما در این سبک همیشه حرف اول را میزدیم و به خاطر همین امر نیز ما برای پس گرفتن اولی خود همه کار میکنیم و بازی BFBC2 بهترین عنوان میباشد

source

آخرین ویرایش:
به نظر من خیلی دیگه راه هست که اینا به call of duty برسن ;)

Multiplayer Pros vs Cons

Call of Duty: Modern Warfare 2

Pros
- great multiplayer experience
- very good visual graphics
- Various environment
- lots of weapons and mods
- many titles to earn

Cons
- Small maps
- Camp, camp and camp
- dreadful balance issues
- low amount of players
- no dedicated servers
- unrealistic take at how war is
- team work is not stressed enough
- lack of Physics processing

Battlefield Bad Company 2

Pros
- great multiplayer experience
- Fantastic visual graphics
- Outstanding Physics
- Huge maps
- Various environments
- 32 vs 32
- dedicated servers
- teamwork is essential to success
- balance is fairly placed
- classes are important
- Prone

Cons
- none

آخرین ویرایش:
در مورد حرفی که از گرافیک زدن قبلا هم گفتم خودشون دیدن به سطح کیفیه u2 نمیرسن بعد همه را هم مثل خودشون میدونن با این حساب هم اخر نسل اومده ! کافر همه را به کیش خود پندارد . سال 2010 هم که به نظرم سال یکی از جنبه هاش گرافیکه اونقدر بازی شاخ در این زمینه هست که نیاز به نام بردنشون نیست .
---------------------------------------------------------------------
Darkfie1d
سیاوش با اینهمه حال که همه به mw2 توپیدن از 99 درصد سایت ها بهترین مولتی پلیر 2009 را گرفت .
در مورد بخش pc هم اینا همش تقصیر این activision با اون سیاست ها گندش هست .
بعد با اینکه میدونم کلا از halo خوشت نمیاد ولی bc2 امسال یه بازی بازی متاسفانه شاخ روبروش داره بنام reach که عمرا نمیتونه باهاش کل کل کنه کلا اینا باید امسال به مقام دوم فکر کنن نه چیزه دیگه :biggrin1:

سیاوش هر چقدر هم توضیح بدی افاقه نخواهد کرد . وقتی میشنویم یه بازی مثل Battlefield با قدمتی که تو بازی های Online داره به COD نمیرسه دیگه عمق فاجعه انقدر زیاده که نمیشه ترمیمش کرد .
تا وقتی که وجود میلیون ها کمپر و نوب که میانگین سنیشون 12 سال ِ نماد پرطرفدار بودن و خوب بودن بازی باشه از این بهتر نمیشه . البته انتظاری هم نمیره چون اصولا هر کسی نمیتونه تو بازی های Multiplayer با تاکتیک بازی کنه و تنها نکته ای هم که تو COD وجود نداره عامل ِ تاکتیک ِ پس تعجبی نداره که به Battlefield بهش نرسه ! lol
از یه نظز خوشحالم ، تقدس اسم Battlefield با تعداد زیاد بازیکن زیر سوال نمیره !

این دوستانی که میگن به COD نمیرسه و این حرفا خداییش تا حالا چندتا Trailer از بازی دیدن ؟!

من اگه با Crack شدش نشه Online بازی کنم 100% بازی رو میخرم . ضمن اینکه Gordon جون هم تو یکی از این آخرین تریلر ها گفت که بازی قسمت Single Player اساسی داره . تنها نگرانی من اینه که Dedicated Server شخصی نمیشه داشت ! اگه کسی میخواد میتونه اجاره کنه ! بنابراین احتمالا Online با ورژن Crack هیچ!

نمیدونم چرا از این Gordon Van Dyke ه خوشم میاد !

MW2 بعضی جاها دیگه خیلی خر تو خر میشد تا ریسپان میشدی یکی از پشت نایفت میکرد(نمیگم مولتیش بده) اما بتلفیلد مپش خیلی بزرگه و به نظر من مولتی پلیرش راحت MW2 رو میخوره

دوستان من وقتی خونه دوستم بازی میکردم به این قضیه دقت نکرده بودم اما توی این تریلر که دوستمون گذاشته متوجه این موضوع شدم،به دور نما دقت کردیدن خیلی خوب درست شده مخصوصا کوهها ،اما توی mw2 خیلی بد بود توی اون مرحله روی اسکله نفتی دورنما رو نگاه کنید گریتون میگیره یه عکسه بی کیفیت(نمیخوام بازیو خراب کنم اما بعضیها بدون دلیل تقدس دارش کردن)

اگه تریلر رو دیده باشین میبینین گرافیکش خوبه ولی نه زیاد در حد uc
uc2 لقب بهترین گرافیکو به خودش اختصاص داده الکی که نیست که bf بیاد پوزشو زمین بزنه
bf تخریب پذیریش هم بیشتر از نسخه های قیبلیش شده
مولتی پلیرش هم دیگه از cod خیلی بهتره اینو هر کسی دیگه میدونه

اینم جدید ترین اظهار نظر DICE:
آقای گوردون ون‌دایک، از تهیه‌کنندگان بازی بتل‌فیلد بدکمپانی‌2 در مصاحبه‌ای اختصاصی با خبرگزاری ویدئوگیمر ادعا کرد بازی در شرف عرضه دایس از حیث جلوه‌های بصری و گرافیکی در حد آنچارتد2 خواهد بود اما از آن سبقت نخواهد گرفت. در عین حال ون‌دایک تاکید کرد هیچ‌ عنوانی نمی‌تواند ادعا کند از گرافیکی بالاتر از آن‌چه در آنچارتد2 دیده شده است، برخوردار است.
وی سخنان خود را این‌چنین ادامه می‌دهد: "من هم قصد ندارم چنین ادعایی داشته باشم. آنچارتد2 از لحاظ جلوه‌های بصری و گرافیکی بی‌نظیر است، اما باید به این نکته اشاره کرد که تیم تهیه و تولید بدکمپانی‌2 به این مرحله از کیفیت دست پیدا کرده‌ است. بدون شک ادعای بالاتر بودن گرافیک یک بازی نسبت به آنچارتد2 بسیار سخت است، اما تیم تولید دایس به این مرحله دست پیدا کرده است. وقتی خود شما بازی را امتحان کنید، احتمالا نظرات من و تیم دایس را تایید خواهید کرد. شخصا نظرات افراد بسیار زیادی را درخصوص جلوه‌های خارق‌العاده بصری و گرافیکی بدکمپانی2 شنیده‌ام، پس این ادعا تنها از طرف من مطرح نشده است."

خبرش ماله DBAZI هست.

bad company 1 که من بازی کردم از نظر گرافیکی خیلی جالب بود ولی صدای اسلحه ها خیلی غیر طبیعی بود!!!اصلا صدای کلاش badcompany1 یه صدا میداد ماله mw1 یه صدای دیگه!!!!
ولی من یه جا خوندم یکی از سازنده ها به یه خبرنگاری گفته سطح گرافیکی بازی ما به unchrted 2 رسیده!!!!!!!!!:eek:وما با اون هم رقابت داریم!!!

بابا این سازندشون شاید اب ابادان خورده کمی چاخان داره بالا میاره!!!!
اتفاقا بر عکس×
صدا گذاری bc1 عالی بود....از هر نظر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or