آخرین ویرایش:
انساالله یکی از پروژه هاشون MGR2
پاچینکو اختصاصی بعنوان MGR2 بدن احتمال اش بیشتره!انساالله یکی از پروژه هاشون MGR2
البته که شتر هم در خواب بیند پنبه دانه![]()
به خاطر کرونا کار و کاسبی پاچینکو کساد نشده؟پاچینکو اختصاصی از بعنوان MGR2 بدن احتمال اش بیشتره!![]()
![]()
بعید میدونم در یکسال هوس ساخت بازی AAA بکنن!به خاطر کرونا کار و کاسبی پاچینکو کساد نشده؟
حس میکنم اینا دیدن رو دنیای بازی این چیرا تاثیر نمیزاره، سر عقل اومده باشنو همه سرمایه گذریشون رو تو یک جبهه دیگه انجام نمیدن
![]()
به خاطر کرونا کار و کاسبی پاچینکو کساد نشده؟
حس میکنم اینا دیدن رو دنیای بازی این چیرا تاثیر نمیزاره، سر عقل اومده باشنو همه سرمایه گذریشون رو تو یک جبهه دیگه انجام نمیدن
![]()
پ.ن: یادش بخیر! همیشه عادت داشتم یه بار مراسم E3 رو لایو ببینم (اگه نت اجازه میداد)، بعدش ویدیو ها رو با بالاترین کیفیت از سایت هایی مثل Gamersyde دانلود میکردم و در پایان ویژهنامه مجله بازیرایانه رو میخریدم و با اشتیاق میخوندم. حیف که چقدر زود گذشت روزا ....
کنفرانس های اینترنتی که شرکت ها میان فقط چند تا تریلر نشون میدن و تمام مثل فوتبال بدون تماشاگر می مونه که 1 ساله داره برگزار میشه, انگار 22 تا مرده متحرک رو داری تماشا میکنی. هنوزم گاهی اوقات بعضی E3 های سالهای دور رو تماشا میکنم و از تیکه های سخنرانان و واکنش تماشاگران به رونمایی از عناوین جذاب لذت میبرم.مدت زیادی گذشته از اون موقع که منم مثل شما تریلرها رو 1080p دانلود میکردم و بارها کنفرانسها رونگاه میکردم و کیف میکردم
سالهاست که E3 رو نگاه نکردم و کلا سرم به زندگی گرمه .
اتفاقا من برعکس بودم یکی دو بار با کیفیت 480 لایو دیدم حال نکردم یعنی خورد تو ذوقم چون میدونستم تو ویدیوها چیهپ.ن: یادش بخیر! همیشه عادت داشتم یه بار مراسم E3 رو لایو ببینم (اگه نت اجازه میداد)، بعدش ویدیو ها رو با بالاترین کیفیت از سایت هایی مثل Gamersyde دانلود میکردم و در پایان ویژهنامه مجله بازیرایانه رو میخریدم و با اشتیاق میخوندم. حیف که چقدر زود گذشت روزا ....
کنفرانس های اینترنتی که شرکت ها میان فقط چند تا تریلر نشون میدن و تمام مثل فوتبال بدون تماشاگر می مونه که 1 ساله داره برگزار میشه, انگار 22 تا مرده متحرک رو داری تماشا میکنی. هنوزم گاهی اوقات بعضی E3 های سالهای دور رو تماشا میکنم و از تیکه های سخنرانان و واکنش تماشاگران به رونمایی از عناوین جذاب لذت میبرم.
با اینکه مهندسی انتخابات میکنی، ولی امیدوارم تاریخ انتشار بخوره.