آخرین ویرایش:
انساالله یکی از پروژه هاشون MGR2
پاچینکو اختصاصی بعنوان MGR2 بدن احتمال اش بیشتره!انساالله یکی از پروژه هاشون MGR2
البته که شتر هم در خواب بیند پنبه دانه
به خاطر کرونا کار و کاسبی پاچینکو کساد نشده؟پاچینکو اختصاصی از بعنوان MGR2 بدن احتمال اش بیشتره!
بعید میدونم در یکسال هوس ساخت بازی AAA بکنن!به خاطر کرونا کار و کاسبی پاچینکو کساد نشده؟
حس میکنم اینا دیدن رو دنیای بازی این چیرا تاثیر نمیزاره، سر عقل اومده باشن و همه سرمایه گذریشون رو تو یک جبهه دیگه انجام نمیدن
به خاطر کرونا کار و کاسبی پاچینکو کساد نشده؟
حس میکنم اینا دیدن رو دنیای بازی این چیرا تاثیر نمیزاره، سر عقل اومده باشن و همه سرمایه گذریشون رو تو یک جبهه دیگه انجام نمیدن
پ.ن: یادش بخیر! همیشه عادت داشتم یه بار مراسم E3 رو لایو ببینم (اگه نت اجازه میداد)، بعدش ویدیو ها رو با بالاترین کیفیت از سایت هایی مثل Gamersyde دانلود میکردم و در پایان ویژهنامه مجله بازیرایانه رو میخریدم و با اشتیاق میخوندم. حیف که چقدر زود گذشت روزا ....
کنفرانس های اینترنتی که شرکت ها میان فقط چند تا تریلر نشون میدن و تمام مثل فوتبال بدون تماشاگر می مونه که 1 ساله داره برگزار میشه, انگار 22 تا مرده متحرک رو داری تماشا میکنی. هنوزم گاهی اوقات بعضی E3 های سالهای دور رو تماشا میکنم و از تیکه های سخنرانان و واکنش تماشاگران به رونمایی از عناوین جذاب لذت میبرم.مدت زیادی گذشته از اون موقع که منم مثل شما تریلرها رو 1080p دانلود میکردم و بارها کنفرانسها رونگاه میکردم و کیف میکردم
سالهاست که E3 رو نگاه نکردم و کلا سرم به زندگی گرمه .
اتفاقا من برعکس بودم یکی دو بار با کیفیت 480 لایو دیدم حال نکردم یعنی خورد تو ذوقم چون میدونستم تو ویدیوها چیهپ.ن: یادش بخیر! همیشه عادت داشتم یه بار مراسم E3 رو لایو ببینم (اگه نت اجازه میداد)، بعدش ویدیو ها رو با بالاترین کیفیت از سایت هایی مثل Gamersyde دانلود میکردم و در پایان ویژهنامه مجله بازیرایانه رو میخریدم و با اشتیاق میخوندم. حیف که چقدر زود گذشت روزا ....
کنفرانس های اینترنتی که شرکت ها میان فقط چند تا تریلر نشون میدن و تمام مثل فوتبال بدون تماشاگر می مونه که 1 ساله داره برگزار میشه, انگار 22 تا مرده متحرک رو داری تماشا میکنی. هنوزم گاهی اوقات بعضی E3 های سالهای دور رو تماشا میکنم و از تیکه های سخنرانان و واکنش تماشاگران به رونمایی از عناوین جذاب لذت میبرم.
با اینکه مهندسی انتخابات میکنی، ولی امیدوارم تاریخ انتشار بخوره.