E3 2019

بیشتر منتظر کدام کنفرانس خبری در E3 2019 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    190

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
hxgy_l7hibiukvq9xvb2pqh47ch-920x518.jpg

با سلام خدمت تمام دوستان بازی‌سنتری

خوب باز هم به زمان E3 نزدیک می‌شیم و و باز هم تاپیک‌ها و کل‌کل‌ها و هیجانات

امسال البته یکم متفاوت‌تر از سال‌های قبل هست، اول اینکه سونی و EA کنفرانس خبری ندارند و دوم اینکه اخبار و شایعات پیرامون نسل بعدی کنسول‌ها بسیار هست.
در این تاپیک دوستان می‌توانند اخبار بازی‌های مورد علاقه که به شرکت‌های دارای کنفرانس تعلق ندارن رو پوشش بدن (و یا شاید در نهایت به عنوان Third Party در کنفرانس مایکروسافت نمایش داشته باشند)، برای مثال سازنده Dying Light اعلام کرد که بازی آن‌ها در E3 نمایش خواهد داشت.

زمان برگزاری کنفرانس‌ها و سایت‌های تماشای زنده به تدریج در همین پست اعلام می‌شود.

107127

با تشکر از @Ali Venom بابت عکس برنامه زمانی پخش کنفرانس‌های خبری امسال.

در کل این تاپیک به صورت عمومی ایجاد شده و هر خبری پیرامون E3 در اینجا می‌تونه پوشش داده بشه.
تنها درخواستی که از شما داریم رعایت قوانین انجمن هست، لطفا تخلفات مشاهده شده را گزارش کنید و از درگیری لفظی و مستقیم بپرهیزید.

به امید E3 هیجان انگیزی دیگر برای همه دوست‌داران دنیای گیم :x

آخرین ویرایش:
گویا یکی از پنل های E3 Coliseum مربدط به بازی Avengers بوده و تو سایتشون آپ شده بوده... و بعد فهمیدن گند زدن و حذفش کردن:D

View attachment 108209

اکشن-ادونچر
تمرکز روی داستان
Co Op چهار نفره
کاستومایز کاراکترها(گویا قدرت هاشون)

یکی بیاد تاپیک کنفرانس Square رو بزنه قشنگ اونجا در مورد بازی هاشون بحث کنیم:D یه سری شایعاتم قبلا اومده بود هیچکی نزاشته... کسی برای بازی هایپ نیست جز من؟ :| یا جای بحثش رو نداریم هایپتون رو ابراز نمیکنید؟ :D

@LiFE iS 5TrAnG3 زحمتش رو بکش:D
یا اصلا @.Amirone خودت برو تو کارش! نا سلامتی جانشین کنفرانس سونیه:)) حداقل دوتا بازی انحصاریمون اونجا نمایش داره + شاید کار تبلیغات اونجرز هم دست سونی باشه! :D

ترجیح میدم برای یک ip ارژینال هایپ بشم :D بعدشم تو این سالها با داستان کمیک های مارول، کوین فایگی چیزی بوده که دیگه روایت نکنه که الان برای تجربه بازی ش حداقل از لحاظ داستانی هیجان داشته باشیم؟

یک گیمپلی خیلی خفن میمونه که تا الان چیزی نشون ندادند وگرنه تو مدیوم تصویری "عن" کارکترهای مارول درامده

در کل حس بدی دارم پیدا میکنم نسبت به این بازیهای لایسنس شده که باعث مرگ ای پی های ارژینال مثل توم ریدر میشن

میدونی charaaaa?? سنمون رفته بالا:D:(
بخاطر سن نیست ، بخاطر سُنیه :D
تاپیکهای فوق العاده ای داریم ، که ارجعیت دارن برام . ایشا... اگر عمری باقی موند کنفرانس بعدیمون دوباره نشون میدم / یم سن فقط یه عدده :D

• Like
Reactions: Destro
بخاطر سن نیست ، بخاطر سُنیه :D
تاپیکهای فوق العاده ای داریم ، که ارجعیت دارن برام . ایشا... اگر عمری باقی موند کنفرانس بعدیمون دوباره نشون میدم / یم سن فقط یه عدده :D
یعنی یه چند تا قدیمی از سالیان سال پیش موندن که امید من همین چندتان:دی همیشه تو این چند سال وقتی پست خداحافظی گیمری رو میدیدم واقعا ناراحت میشدم
ولی ایشالا با قدرت ادامه میدیم:دی

برای کنفرانس ea play چرا تاپیک نزدین؟کی و ساعت چند برگزار میشه؟

لاین آپش رو نگاه کنی بدون اغراق حوصله سر برترین مراسم تاریخ E3 میتونه لقب بگیره
بجز استار وارز چیز جدیدی نداره
باز خدا رو شکر سین مراسم رو اعلام کرد که مردم الکی وقتشون رو هدر ندن!

گویا یکی از پنل های E3 Coliseum مربدط به بازی Avengers بوده و تو سایتشون آپ شده بوده... و بعد فهمیدن گند زدن و حذفش کردن:D

View attachment 108209

اکشن-ادونچر
تمرکز روی داستان
Co Op چهار نفره
کاستومایز کاراکترها(گویا قدرت هاشون)

یکی بیاد تاپیک کنفرانس Square رو بزنه قشنگ اونجا در مورد بازی هاشون بحث کنیم:D یه سری شایعاتم قبلا اومده بود هیچکی نزاشته... کسی برای بازی هایپ نیست جز من؟ :| یا جای بحثش رو نداریم هایپتون رو ابراز نمیکنید؟ :D

@LiFE iS 5TrAnG3 زحمتش رو بکش:D
یا اصلا @.Amirone خودت برو تو کارش! نا سلامتی جانشین کنفرانس سونیه:)) حداقل دوتا بازی انحصاریمون اونجا نمایش داره + شاید کار تبلیغات اونجرز هم دست سونی باشه! :D

اصن معلوم هست گیم پلی قراره چجوری باشه؟
این همه کاراکتر با کلی قدرت و توانایی مختلف رو چجوری میخوان منیج کنن
وقتی سیستم فراخوان تبر کریتوس به تنهایی 3 سال طول کشیده ساختش واقعا ازین بازی چه انتظاری میشه داشت؟!
وقتی اسم کوآپ میاد من سنسورام فعال میشه که خبری از داستان گویی خوب و منسجم نیست
هرچند اسم کریستال داینامیکس پشتشه و تا چیزی از بازی نبینیم نمیشه قضاوتی کرد

• Like
Reactions: g4mer
به نظرم همینجا باشه بهتره هم شلوغ تره همم تو چش تره :D
بالاخره شب کنفرانس که دیگه لازم میشه:دی هرچه زودتر ، بهتر :دی

ترجیح میدم برای یک ip ارژینال هایپ بشم :D بعدشم تو این سالها با داستان کمیک های مارول، کوین فایگی چیزی بوده که دیگه روایت نکنه که الان برای تجربه بازی ش حداقل از لحاظ داستانی هیجان داشته باشیم؟

یک گیمپلی خیلی خفن میمونه که تا الان چیزی نشون ندادند وگرنه تو مدیوم تصویری "عن" کارکترهای مارول درامده

در کل حس بدی دارم پیدا میکنم نسبت به این بازیهای لایسنس شده که باعث مرگ ای پی های ارژینال مثل توم ریدر میشن
یه جورایی موافقم...ولی نیستم:دی
یعنی قبل از معرفی اسپایدی که شایعش بود Sucker Punch داره میسازه مخالف بودم... مخصوصا که قبل ترش شایعه یک بازی وسترن هم ازشون بود:دی

اما بعد از معرفیه بازی، اینکه Insomniac میساخت و برگشته بود سمت سونی از یک طرف خوشحالم کرد، هم نمایش خوبی داشت! ولی بعد از تجربه اون بازی، به شدت باهاش حال کردم! و دوست دارم این Avengers هم یه چنین تجربه جذابی برام داشته باشه! :x (گرچه برای این بازی از همون ثانیه اول هایپ بودم...فقط الان بیشتر:دی )
اما درک میکنیم یکی که فن TR یا Deus Ex بوده از وضعیت فعلی ناراضی باشه!

در مورد داستان، همینطور که بالاتر گفتم، اسپایدی هم شاید سال های اخیر خیلی ازش دیده باشیم ولی برام تجربه لذت بخشی بود! از مارول هم داستان های زیادی دیدم، ولی شاید اینم کار لذت بخشی در بیاد از نظر داستانی! همراه با کاراکترهای دوست داشتنی!

در مورد گیم پلی... من یه Iron Man خفن میخوام:| حالا که بازی تکی ازش نداریم...پس تنها امیدم اینه:دی
ولی کلا هایپش کمه... دنبال کننده MCU زیاد داریم تو سایت ، از اینطرف فن سری بازی های Arkham هم زیاد داریم که باز هم از RS یا WB یه بتمن جدید میخوان! ... ولی با این وجود انگار هیچکی Avengers رو نمیخواد:(
---

اون شایعه ای که چندی قبل اومده بود رو بزارم،شاید برای کسی غیر از من جذاب باشه:دی

شخصیت محوریه داستان Kamala Khan خواهد بود (گویا Ms Marvel اسم حرفه ایش میشه:دی ) ، مدتیه که اونجرز از هم پاشیده شده و حالا این بشر نقش کلیدی توی جمع کردن اعضا داره

یه بازیه داستانیه درست حسابیه(و به کمیک ها نزدیک تره و نه MCU )

بازی رو میشه کاملا 1نفره بازی کرد و بقیه ی اعضا رو AI کنترل میکنه، همینطور که بالا هم مشخص شد تا 4نفر میشه Co Op بازیش کرد

Helicarrier (همون هواپیما... ناو که توی فیلم های اونجرز هم دیدیم) ، Hub اصلیه بازیه... البته سقوط نموده:-"

مراحل بازی رو به KH تشبیه کردن(و البته تفاوت زیادی داره توصیفش:)) ) ، بازی مثل بتمن و اسپایدی Open World نیست ، ولی مثل خود KH هم مراحلش خطی نیست... در اصل مراحل نقش دنیاهای KH رو بازی میکنند، اما هر مرحله/منطقه به قدری بزرگ هست که به درد کاراکترهایی که اساسشون پرواز هست هم بخوره! ( Iron Man :x )
همممم... شاید مثل دنیای Big Hero 6ه کینگدام هارتز....؟ یا بزرگ ترش دزدان دریایی کارائیبش:دی الان که این دوتا رو یادم اومد یکم بیشتر قابل درک شد برام:دی

خبری از Loot و این حرف ها تو بازی نیست، مثال هم زده شده مثلا انتظار پیدا کردن جت پک Rare و لجندری و ... برای آیرون من نداشته باشید! پیشرفت کاراکترها بر اساس Skill Tree و این حرفاست

Ms Marvel و Iron Man و Hulk هم اوایل بازی تیم رو تشکیل میدن ... اگر تغییر نکنه این مورد... (>:) کاراکتر محبوبم از اول بازی در دسترسه! یوهاهاهاها>:) )

---
اینا یه سری شایعه ای بود که اخیرا اومده... اون بخش Co Opش حداقل تایید شده فعلا، ببینیم بقیش چی میشه!
که البته قبل از این هم شایعه ش بود...ولی مقداری منفی بود که شاید داستان محور نباشه بازی و یا یک بازی GAAS دیگه باشه که تمرکزش روی Loot و این حرفاست! حداقل اگر اینا باشه که من خیلی براش هایپم:دی

چیزایی که میخوام... هممم... قاعدتا تعداد کاراکترهاش به قدری هست که رضایت بخش باشه:دی و واقعا جز MCU کسی رو نمیشناسم از کمیک ها! که درخواست حضورش رو داشته باشم!

پس به جاش، امیدوارم تنوع مراحل زیاد باشه! :دی نیان 4-5تا مپ تحویل بدن بگن برید دست خدا!

بازی اونقدر محتوا داشته باشه که بخوایم با همه کاراکترها بازی کنیم! جوری نشه که بعد از تموم کردن بازی، بگیم دیگه حسش نیست سراغ بقیه هیرو ها برم!

از نظر گرافیکی دوست دارم شبیه اسپایدی باشه! نه برن سمت واقع گرایانه کامل، نه کارتونی! این اسپایدی از این نظر به نظرم خیلی بالانس خوبی داشت! کلا معجون اسپایدی همه جوره بهم چسبید! :x

تبلیغات با سونیه دیگه؟ اگر اسپایدی هست...لباس اسپایدی PS4 رو میدن دیگه؟ :p البته الان که فکرش رو میکنم...اینا عمرا بتونند گشت و گذار اسپایدی رو اونجوری لذت بخش در بیارن! همش مقایسه میشه میخوره تو ذوقمون:-" شاید نباشه بهتر باشه:))

به طور کلی من این نسل از Square Enix راضی بودم، بازی های جذابی برام داشته،برای همین دیدم به این بازی هم مثبته! امیدوارم بعد از نمایش هم مثبت بمونه!

Amazon leaks the new Darksiders game, to be called Darksiders Genesis, first screenshots | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

اینم نسخه جدید! تبریک به طرفدارهای Darksiders که به لطف THQ Nordic نجات پیدا کرد =D>
البته که سازنده-ش هم Gunfire Games نیست و یه نسخه فرعیه و ظاهرا قبل از شماره اول هم جریان داره.
من که خیلی خوشم اومد ازش:D اینجوری با سلاح های گرم استرایف هم همخونی داره. ملت هم توی سایت های دیگه گفتن با دیابلو استایل شدن بازی خیلی حال کردن.

اطلاعات گوگل استادیا هم مثل اینکه لو رفته: (رسمی ساعت هشت و نیم منتشر میشه)

۱. برای ۱۴ کشور در ماه نوامبر منتشر خواهد شد.

۲. نسخه ی "Founder's Edition" به قیمت ۱۶۹ دلار برای پیش خرید قرار خواهد گرفت که همراه با یک گیم پد، Chromecast Ultra، عنوان Destiny 2 و سه ماه اشتراک می باشد.

۳. این سرویس در ابتدا تنها به صورت اشتراکی قابل دسترس است، اشتراک Pro قیمت ۱۱.۹۹ دلار ماهانه را خواهد داشت و بازی ها را تا 4K/60FPS پشتیبانی خواهد کرد، در این سیستم اشتراکی تنها بازی های قدیمی تر قابل تجربه هستند و بازی های جدید به صورت جدا خریداری می شوند.

۴. اشتراکی جداگانه در سال ۲۰۲۰ در دسترس قرار خواهد گرفت که کاملا رایگان می باشد و اجازه ی استریم تا 1080P بدون بازی های Pro را می دهد.

۵. حداقل سرعت اینترنت لازم برای استریم بازی ها ۱۰ مگابیت دانلود و ۱ مگابیت آپلود می باشد که برای استریم 4K به سرعت ۳۵ مگابیت افزایش می یابد.

۶. در آغاز دستگاه Chromecast برای اجرای Stadia ضروری می باشد ولی در ۲۰۲۰ با Google Chrome نیز می توان از این سرویس استفاده کرد.

۷. ۳۱ بازی برای انتشار در نظر گرفته شده اند که Destiny 2, AC Odyssey, سری Tomb Raider برخی از آن ها می باشد.

چیزی که من میبینم شروع قدرتمندی نخواهد داشت

Amazon leaks the new Darksiders game, to be called Darksiders Genesis, first screenshots | DSOGaming | The Dark Side Of Gaming

اینم نسخه جدید! تبریک به طرفدارهای Darksiders که به لطف THQ Nordic نجات پیدا کرد =D>
با توجه به اینکه بازی کوچیک و جمع و جوری به نظر میرسه فک کنم جزو بازیهایی باشه که امشب یا فرداشب معرفی میشه و THQNordic تو E3 معرفیش نمیکنه.

با توجه به اینکه بازی کوچیک و جمع و جوری به نظر میرسه فک کنم جزو بازیهایی باشه که امشب یا فرداشب معرفی میشه و THQNordic تو E3 معرفیش نمیکنه.
بازی همین الانش معرفی شده تریلر سینماتیکش هم IGN رسمی گذاشته احتمالا همین بازی رو تو E3 در موردش صحبت میکنن ...

• Like
Reactions: Mohammad@li
Darksiders انتظارش رو نداشتم اینجوری باشه! :)) ولی بد نبود:D
یعنی به سبک Action RPG سری میاد، به Strife میاد(گرچه تو اینجور بازی ها تا حالا با کاراکترهای این کلاس بازی نکردم:-" و اینجا با اینکه War هم هست...ولی ما Strife میزنیم>:) ) ، و چیزی که برام جالب بود هنوز بخش های پلتفرمر هم داره! :D پازل و این چیزا هم بزارن تو بازی دیگه دمشون خیلی گرم میشه:D

در کل دید منفی بهشون ندارم، البته امیدوارم بقیه ی سری اینجوری نشه دیگه!
وجود Co Op هم شاید به فروش بازی کمک کنه:D

DarksidersGenesis_2019_06-06-19_007_600.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or