E3 2019

بیشتر منتظر کدام کنفرانس خبری در E3 2019 هستید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    190

armin_shadow

A New Era Begins
ناظم انجمن
hxgy_l7hibiukvq9xvb2pqh47ch-920x518.jpg

با سلام خدمت تمام دوستان بازی‌سنتری

خوب باز هم به زمان E3 نزدیک می‌شیم و و باز هم تاپیک‌ها و کل‌کل‌ها و هیجانات

امسال البته یکم متفاوت‌تر از سال‌های قبل هست، اول اینکه سونی و EA کنفرانس خبری ندارند و دوم اینکه اخبار و شایعات پیرامون نسل بعدی کنسول‌ها بسیار هست.
در این تاپیک دوستان می‌توانند اخبار بازی‌های مورد علاقه که به شرکت‌های دارای کنفرانس تعلق ندارن رو پوشش بدن (و یا شاید در نهایت به عنوان Third Party در کنفرانس مایکروسافت نمایش داشته باشند)، برای مثال سازنده Dying Light اعلام کرد که بازی آن‌ها در E3 نمایش خواهد داشت.

زمان برگزاری کنفرانس‌ها و سایت‌های تماشای زنده به تدریج در همین پست اعلام می‌شود.

107127

با تشکر از @Ali Venom بابت عکس برنامه زمانی پخش کنفرانس‌های خبری امسال.

در کل این تاپیک به صورت عمومی ایجاد شده و هر خبری پیرامون E3 در اینجا می‌تونه پوشش داده بشه.
تنها درخواستی که از شما داریم رعایت قوانین انجمن هست، لطفا تخلفات مشاهده شده را گزارش کنید و از درگیری لفظی و مستقیم بپرهیزید.

به امید E3 هیجان انگیزی دیگر برای همه دوست‌داران دنیای گیم :x

آخرین ویرایش:
مطمئنی در مورد کنفرانس پارسال یوبی؟ سال 2016 رو نمی‌گی احیانا؟! :-?
فرقی نداره، کنفرانس های 2018، 2017 و 2016 یوبی کلا حالت تهوع بودن!

پارسال فقط نمایش Assassin's Creed Odyssey قابل تحمل بود، از بیاند که چیز خاصی نشون ندادن، دیویژن 2 هم من کلا حال نمی کنم!!!

فرقی نداره، کنفرانس های 2018، 2017 و 2016 یوبی کلا حالت تهوع بودن!

پارسال فقط نمایش Assassin's Creed Odyssey قابل تحمل بود، از بیاند که چیز خاصی نشون ندادن، دیویژن 2 هم من کلا حال نمی کنم!!!
آها!!!

View attachment 108131

به ترتیب :

18:30
22:30
22:30

یکیش که Red Faction Evolution هست اون یکی هم به احتمال زیاد نسخه جدید دارک سایدرز. امیدوارم سومی Saints Row V باشه. :D

البته شایعه هست که یکی از این عناوین یکی از عنوان های قدیمیه که میخوان دوباره زندش کنن پس فک نکنم خبری از SR بشه :D البته من که از خدامه SR باشه :D
SR یکی از عناوین قدیمی هست که نیاز به زنده شدن داره دیگه :D شش سال پیش نسخه 4اش اومده و دیگه ازش خبری نشده حتی سرورهای My Steelport رو هم خاموش کردن.

این Idol ninja هم همش در حال هینت دادن بودن یه نگاه به توییتاش بنداز :دی

آخرین ویرایش:
یکیش که Red Faction Evolution هست اون یکی هم به احتمال زیاد نسخه جدید دارک سایدرز. امیدوارم سومی Saints Row V باشه. :D
البته شایعه هست که یکی از این عناوین یکی از عنوان های قدیمیه که میخوان دوباره زندش کنن پس فک نکنم خبری از SR بشه :D البته من که از خدامه SR باشه :D

اولیش دارک سایدرز باشه ما زودتر به خواسته مون برسیم:دی هی تاخیر نخوره خواسته مون:دی

ولی یکم زود نیست؟ شماره سوم هنوز یه تخفیف درستی نخورده ما بخریمش، حالا چهارمی میخواد بیاد؟ :-" اصلا فروش درست حسابیی داشت؟ فکر میکردم باید فاتحه ش رو بخونیم! :دی

• Like
Reactions: X B I T B
اینا واقعا چه غلطی دارن می کنن؟:دی نسل تموم شد هنوز بازیشون معرفی نشد. کوجیما هم همون سالی که اینا آخرین بازیشون رو داد، بازی داده بیرون الان با این همه اتفاقات بعدش امسال بازیش داره عرضه میشه اونوقت اینا هنوز معرفی نکردن. سایتشون هم آدم چک می کنه حدود 200 نفر نیرو دارن و در حال استخدام هم هستن.

• Like
Reactions: Cj_sa
اولیش دارک سایدرز باشه ما زودتر به خواسته مون برسیم:D هی تاخیر نخوره خواسته مون:D

ولی یکم زود نیست؟ شماره سوم هنوز یه تخفیف درستی نخورده ما بخریمش، حالا چهارمی میخواد بیاد؟ :-" اصلا فروش درست حسابیی داشت؟ فکر میکردم باید فاتحه ش رو بخونیم! :D
Darksiders 3 has made back its development budget
خودشون که از فروش بازی نسبتا راضی بودن و گفتن یکی از آی پی های کلیدی شرکت باقی خواهد ماند . در اولین فرصت بازی کن ،البته خیلی ها ناراضی بودن و خیلی ها هم راضی ( از جمله خودم:D )

• Like
Reactions: stanley
اولیش دارک سایدرز باشه ما زودتر به خواسته مون برسیم:D هی تاخیر نخوره خواسته مون:D

ولی یکم زود نیست؟ شماره سوم هنوز یه تخفیف درستی نخورده ما بخریمش، حالا چهارمی میخواد بیاد؟ :-" اصلا فروش درست حسابیی داشت؟ فکر میکردم باید فاتحه ش رو بخونیم! :D
ای کاش منم مثل خودت بازی نکرده بودم و گند نمیزدم به خاطراتم با دو نسخه اول
در این حد بگم که واقعا ارزش 50 تومن هم نداره
گرافیک نسل هفت پر باگ
فریم همیشه زیر 30
مبارزات هم به کل با نسخه اول فرق کرده
دیگه اون لذت قبل رو نداره باس هاش هم اصلا به گرد پای نسخه اول نمیرسن با اینکه این قدر روشون تبلیغ میکرد که قراره 7 گناه رو با باس های عالی نشون بده ولی اشغال تمام
به نظرم کلا بازیش نکن که ذهنیت قبلی ها رو هم خراب میکنه

امیر نسخه سومش چی بود آخه؟:دی گرافیک در حد ps2
میخوان بسازن یه چیز خفن بسازن واقعا توجیحی نیست که با این قدرت کنسولا چیز ضعیف بدن بیرون

شخصا کمتر از یک ساعت طول کشید تا روش اذت بردن از دارک سایدرز 3 رو یادبگیرم + اینکه نسخه اول و دوم هم قبلا تجربه کردم
از نظر من تنها مشکل بازی لودینگهای طولانی بود همین

تازه نسخه چهارم قراره شوتر باشه یا حداقل بخش زیادی از گیم پلی نسخه چهارم با هفت‌تیر کشی مخلوط باشه

Horseman چهارم یعنی (Strife) "استرایف" فقط دوتا هفت تیر همراش داره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or