E3 2014 - حدس‌ها و آرزوها

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
یه خورده زوده، اما جلوی هایپ بازی سنتر رو نمیشه گرفت! /:) :d

MGS V: سیاه و تاریک، با یه موزیک خوب؛ بقیش رو کوجیما خودش میدونه چکار کنه!

ME 4: یه تیزر CG کوچولو به اندازه 6 ماه برای من کافیه.

ME: یه نمایش با یه محیط OW و گرافیک هنری زیبا؛ و خواهشا اون یدونه OST بازی رو ریلیز کنید.

Half-Life 3

E3 2014 - 2013 + |: * Gaben = Half-Life 3 confirmed

آخرین ویرایش:
قطعا با تریلر های order --- uncharted 4 --- halo 5 --- quantum break --- division--- Batman arkham knight رو به رو خواهیم بود که قطعا فوق العاده خواهند بود

احتمال قوی با نسخه جدید هیتمن ویا اسلیپینگ داگز ویا توم رایدر ویا دی(و)س اکس اسکوئر انیکس خودی نشون خواهد داد!

احتمال تریلر های unity --- comet --- crew --- advanced warfare بسیار حال خواهیم کرد

انشالله یک معرفی فوق العاده از طرف راک استار طرف باشیم (احتمالا agent).

احتمالا بتسدا یک بازی جدید نشون خواهد داد که فوق العاده خواهد بود (احتمال بسیار قوی dishonered 2)

احتمال قوی هم sony و هم micro چند نمایش ip جدید ولی فوق العاده خواهند داشت (در حد order)

- - -ویرایش - - -

اگه portal 3 تایید بشه شاید بهترین خبر اون ماهم شه!

حدس و Speculation + آرزو همه در هم! :دی

PlatinumGames

به جز Bayo 2 که به احتمال 99% تو نمایشگاه هست، من انتظار دو تا بازی دیگه از پلاتینیوم رو دارم. یکیش اون بازی انحصاری X1 و یکی دیگه هم یه بازی مولتی پلتفرم برای PS4 و X1. پلاتینیوم توی پیام تبریک سال نوی خودش به شدت روی PS4 و X1 مانور داده و از اونطرف هم فعلا فقط یه بازی معرفی شده ولی عرضه نشده داره. این در حالیه که پلاتینیوم معمولا در آن واحد روی دو سه تا بازی به صورت همزمان کار میکنه. در نتیجه، PG در حال کار بر روی حداقل دو تا بازی دیگه هست که هنوز معرفی نشدن. به نظرم هر دو بازی، یا حداقل یدونه از اون بازی ها تو E3 معرفی میشن. یعنی یا انحصاری X1 معرفی میشه و مولتی میره برای بعد، یا برعکس.

دیگران! :دی

شدیدا امیدوارم FFXV یه نمایش خفن داشته باشه تو نمایشگاه. بعد از بازی های پلاتینیوم برای نسل بعد، تنها دلیلی که در حال حاضر من میخوام یه کنسول نسل بعد بخرم همین FFXV هست! :دی
یه سری Pipe dream دارم مثل بازگشت Okami و بازی های دیگه کلاور، اما از اونجایی که کپکام مزخرف تر از اونه که حداقل بشه یکم روش حساب کرد، بی خیالش میشم. DMC5 هم اگه بخواد امسال معرفی بشه احتمالا برای TGSـه! :دی
علاوه بر بازگشت IP های قدیمی و دوست داشتنی، دوست دارم یه چند تا IP خفن معرفی کنن اول نسلی همه ی پابلیشر های فرست پارتی و ثرد پارتی.

همین فعلا :دی

آرزوی خاصی ندارم فقط منتظر چنتا بازی جدیدم که واقعا تا چندین ماه فقط روش بحث کنیم از بس که هایپ داشته باشه:d
چیزی که منو ترقیب کنه برم ps4 بگیرم

امیدوارم ME 4 رو ببینیم .. چیزی در حد ME 2 باشه .. و اینکه این بار کل آهنگ های بازی رو استاد کلینت منسل بسازه .. نه فقط یکی دو قطعه رو ..
نمایش Portal 3 مطمئنا واسه من یکی خیلی خوشحال کننده خواهد بود ..
ای کاش چیزی که از Fifa 15 هم نشون میدن فک برنداز باشه ..
اگه شماره بعدی Red Dead هم تایید شه یا از Bully جدید یه گیم پلی نشون بدن دیگه عالی میشه ... :دی

بعضی نظر ها رو میخوندم بیشتر شبیه ماموریت غیر ممکن بود تا لیست آرزو ها .:d

من فقط 4 مورد میخوام که محال نیست:
1- ساخت Crash جدید آخرش یا سونی میسازه یا اکتی .:d
2- معرفی parasite eve جدید .:d
3- ساخت سایفون ***** .:d
4-ساخت یه 007 در سطح Tomorrow Never Dies .:d

ببخشید بی ربطه
تاریخ برگزاری E3 می یفته 20-22 خرداد؟
میشه 21-22 خرداد فکر کنم بعدم مثل هر سال یه تاپیک در موردش میزنم توضیح میدم ساعت دقیق هر کنفرانس و زمان دقیق به وقت خودمون میشه کی .;)

آخرین ویرایش:
چيزهايي كه دوست دارم و خواهيم ديد :

نمايش گيم پلي Batman Arkham Knight
نمايش گيم پلي Uncharted 4
نمايش گيم پلي Quantum Break
تريلر معرفي Geow 4
نمايش درست حسابي از The Order
گيم پلي The Witcher
گيم پلي بيشتر از Alien Isolation

چيزهايي كه دوست دارم ولي يا نمي بينيم يا احتمالش كمه :

يك Crash جديد از سوني
Viva Piniata يا Kameo 2 از مايكرو
Shenmue 3 :d
Fallout 4
Legacy Of Kain
Red Dead
Vanquish 2 توسط كاميا
يك بازي جديد از Relic نشد Down Of War 3
Resident Evil 7

من که به شدت منتظر یه بازیه جدید از Rockstarم مخصوصا یه Red Dead جدید که دیگه :x:bighug:
بعد اونم به شدت دوست دارم نمایش های گیم پلی از Mad Max, Batman Arkham Knight, Uncharted 4, Order 1886 ببینم

دوست دارم تو E3 امسال ببینم:
1. معرفی GT7
2. نمایشی از ME4
3. تایید عرضه سه گانه Mass Effect برای کنسول‌های جدید (البته اگه dlc ها هم نوش باشه که دیگه... :bighug:)

دوست دارم ولی مطمئنا حضور ندارن:
Devil May Cry 5
English Yakuza 5
Alan Wake 2
New HnS from Capcom
New HnS from Sony
New Dead or Alive
A real Ninja Gaiden
Shenmue 3
New Valkyria Chronicles

دوست دارم ولی احتمال حضورشون کمه:
Mass Effect 4