E3 2014 - حدس‌ها و آرزوها

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
یه خورده زوده، اما جلوی هایپ بازی سنتر رو نمیشه گرفت! /:) :d

MGS V: سیاه و تاریک، با یه موزیک خوب؛ بقیش رو کوجیما خودش میدونه چکار کنه!

ME 4: یه تیزر CG کوچولو به اندازه 6 ماه برای من کافیه.

ME: یه نمایش با یه محیط OW و گرافیک هنری زیبا؛ و خواهشا اون یدونه OST بازی رو ریلیز کنید.

Half-Life 3

E3 2014 - 2013 + |: * Gaben = Half-Life 3 confirmed

آخرین ویرایش:
سایفون شیلتر دیمون سُلز 2 لیتل بیگ یا پروژه جدید مدیا
آنچارتد 4
بازی استاد کیج هم معرفی کنن قضیه رو تموم کنن :دی
این وسط هم 20 دقیقه یه نمایش از واچ داگزی چیزی نشون بدن بریم خونه هامون :| ( البته تا اون موقع واچ داگز یه ماهی میشه که رلیز شده :-" خوب بجاش اسسینز یونیتی و کُمت رو باهم نشون بدن یا متالگیر :-o :دی )

فکر کنم بعد e3 امسال باید گروه های امداد بیاد فقط فک های چسبیده به آسفالت رو جمع کنن!:d نمایشی که آنچارتد جدید ممکنه داشته باشه مطمئنن خیلی ها رو روونه بیمارستان می‌کنه:d
اما در مورد آرزو ها:
رونمایی از پروژه جدید مدیا :D
tlg
یک تریلر گیم پلی Quantum Break که منو مجاب برای خرید x one بکنه به همراه یک تیزری چیزی از گیرز بعدی :)
fallout بعدی تایید بشه یا ریج 2 یی چیزی :)
مورتال کامب
خدای جنگ که البته عمرا رونمایی بشه ازش... چون بالاخره سونی باید برای ای تری دو سال دیگه هم برنامه داشته باشه یا نه؟ :|
معرفی یک بازی یا یه نسخه ای چیزی از والو :>
و
red dead redemption 2

همینا فعلا :)

آخرین ویرایش:
کرش + ویوا پینیاتا + بانجو + کرک داون 3 + بازی بعدی ریسپاون + هورایزون2 + سکوئل اسکایریم + هیلو وارز 2 + C&C واقعی (EA جون مادرت:(() + GTA5 next gen + RDR و ModernWarfare Trilogy next gen + بازی لاین هد +کورتانا برای X1 و 150$ کاهش قیمت X1

توهم: alf life 3+doom4+Quake+CS2+portal

حدس ها : معرفی halo جدید ، تریلر از QB و سونی ، شاید یک تریلر از TLG و معرفی Uncharted 4 ، یک ip جدیر علمی تخیلی ، تریلر The last of us بر روی ps4
تریلر از order 1886
ادرزوها : ادامه ip crash به دست سونی، معرفی RDR 2 از راکستار ،
معرفی mafia 3

امیدوارم DX بعدی معرفی شه، بعد HL بعدی معرفی شه؛ بعد یه چیزی از SC بعدی نمایش داده شه، یه چیزی هم از این R6 ـی که رو هوا مونده نمایش داده شه:|

والا هیلو که حضورش قطعیه این از این چه ریمیک باشه چه 5 من که جامه از خویشتن خواهم درید البته 5 باشه بهتره :دی
آرزوهای این جانب:
Portal 3 :crying1:
Battlefield BC 3 :crying1:
RDR2 :crying1:
این اینترنت هم اذیت نکنه بزاره مثل بچه آدم کنفرانسارو ببینیم :crying1::crying1::crying1:

تایید شدن manhunt 3 :bighug:
نمایش بازی جدید rockstar و یه GOW جدید . خیلی هم دوست دارم یه نمایش خفن از
the evil within نشون بدن .ملت رو از نا امیدی در بیارن .

خب لیست من! :d

IP جدید Obsidian Ent. با یه Publisher پولدار و خفن و معرفی Fallout4 : Shadow of Boston و دخالت مستقیم Chris Avellone و تیمش توی ساخت
اعلام آفلاین شدن Fable Legends و معرفی بازی جدید LionHead - اگر Eden Falls باشه خوبه!
یه بازی از Rare حد الامکان Kameo 2 یا Perfect Dark Core و ساخت یکی از IP [FONT=&amp]ـاش به وسلیه ی یه استدیوی 3rd Party .
وجود دوتا نمایش گیم پلی از Halo توی E3 - یکی Halo 2 Anniversary و اعلام انتشار برای 2014 و اون یکی Halo 5 و علام Open World شدن و انتشار برای 2015!
IP جدید Epic Games... با ترکیب : Infiltrator + Samaritan = Blueprint/Project Nano ! :d

آخر کنفرانس مایکروسافت هم یه تریلر بخش کنن... با یه موزیک دراماتیک دوربین روی سطح زمین توی یه جنگل سوزنی بزرگ، درحالی که داره برف میاد رد پای یه نفر رو دنبال میکنه. بالاخره به فردی می رسه که یه کت بلند تنشه و پشتش به دوربیه! ذرات برف روی شونه هاش می شینه و در همین حال دوربین با حرکت آهسته به سمت چهره ی محاسن دار(:d) و پر غم شخص می چرخه و اسم بازی رو تصویر نقش می بنده
Alan Wake 2 : Snowfall
[/FONT]

آرزوها :
بازگشت کراش بندیکوت به سونی و یه رونمایی رویایی , رونمایی از بازی جدید سانتامونیکا (IP جدید) , رونمایی از GOW IV و بازگشت کریتوس , رونمایی از بازی جدید مدیامولکول (چه ip جدید باشه چه LBP3) , رونمایی از بازی bend studio (ترجیحا سایفان جدید) , رونمایی از IP جدید گوریلاگیمز که با تیم خفنش در حال ساخته , بالاخره تریلری از TLG و agent راک استار , رونمایی از بازی جدید دیوید کیج , بازی جدید استدیوی لندن سونی هم خیلی دوست دارم رونمایی شه با شایعات جالبی که شده راجبش , GT7 که البته بعیده به این زودی , heavenly sword 2 هم رونمایی بشه خیلی خوبه#:-s

گیم پلی فک برانداز از عشق همه آنچارتد جدید و the order و درایوکلاب که قطعی هست اینا :d
اینا فقط در بخش انحصاری ها بود :d

مگه این 35-6 روز میزاره آدم زندگیشو بکنه:d
نمایش گیم پلی تریلر ، نشون دادن قابیلت های جدید اضافه شده ، نمایش موهای دست کَرکتر (!) و... از بازیه CoD: AW تو کنفرانس مایکروسافت (فَکت:|) | نمایش یه تریلر 2-3 دقیقه ای حماسی (مثل همیشه) از هیلویی که تو E3 گذشته معرفی شد (میمردن بگن 5ـه انقدر عذاب نکشیم برای معرفیش :| ) فک براندازتر از همیشه و مجددا" گذاشتن ملت تو هایپ ، تایید عرضه ی بازی تو سال 2015 و این که بگن این نسخه شماره ی 5 هست از این به بعد هر قسمت اسم خاص خودشو داره (آخه مگه میشه هیلو 5 نباشه اون نمایش 2013ـش!) | نشون دادن یه تیزر خیلی کوتاه از گرز و مشخص شدن این که دیگه یه Sequel نیست :bighug: | نمایش ME4 و یه تریلر فوق العاده که داره سال ها بعد از آخرای نسخه ی 3 رو نشون میده | یه تریلر فک برانداز از RE7 و بازگشت به ریشه ها و جریان داستان بازی از اوایل تمامی این اتفاقات | تایید L4D 3 که حاوی کد بتای HL3 یا Portal 3 هست (چیه مگه؟! خوب شاید بخوان فک ملتو جِر بدن با این حرکت:() | نشون دادن یه گیم پلی از ME2 و نمایش های بیشتر از Dragon Age تا ببینیم چی به چی شده | یه Deus EX جون دار دیگه (خواهش میکنم پلیز:() | حضور استاد سَم تو کنفرانس مایکرو و اجرای یه لایو گیم پلی از QB | تایید Forza Horizon 2 پیشرفته تر ، مَپ بزرگتر ، با چرخه ی شب و روز داینامیک و چرخه ی آب و هوا | نمایش خیره کننده از The Division به صورت لایو | تایید از سرگیری کار Ensemble Studio توسط مایکروسافت و تایید ساخت Halo Wars 2 و معرفی یک پروزه ی مخوف دیگه درباره ی هیلو | نمایش جزئیات بیشتر از Halo TV Series و حداقال نمایش مراحل فیلمبرداری | ریمیک و یا ساخت نسخه ای جدید از کرش و درآوردنش از چنگال اکتی | نمایش پروژه ی لاینهد و معرفی نسخه های جدید بازی های قدیمی Rare | معرفی بازی اکشن-ادونچر انحصاری مایکرو | تایید ساخت Halo 2 Anniversary | تایید ساخت The Last of Us 2 و نمایش Uncharted 4 توسط سونی و همچنین اجرای گیم پلی لایو از دستینی (تاریخ بتاش بعد از نمایشگاست دیگه؟!:-/) | مشخص شدن سرنوشت TLG ، تایید GTA 5 برای این نسل ، تایید کار برروی RDR2 و نمایش یک پروژه ی جدید و مخوف از راک استار | بانجو و کرک داون جدید:( | یه TES جدید بزرگتر از همیشه :bighug: | یه فیفای واقعا Next-Gen | پس از مدت ها نمایش Alan Wake 2 با یک هایپ گنده برای بعدش و یا حداقل نمایش یه تریلر بی نام و نشان از یه بازی مخوف که فکر کنیم حداقال AW2 هستش:d | نمایش پروژه ی AAA اپیک | و در کل اطلاعات بیشتر از بازی هایی که به تازگی معرفی شده بودن و...:d

فکر کنم کلا" باید بشینن یه هفته اینارو نمایش بدن:d:)) (البته مطمئنا" چندین مورد از قلم افتاده ولی الان یادم نیست/:))

نمایش Uncharted 4 که خب قطعیه و این جزء آرزوها حساب نمیشه :d یه Portal معرفی کنن ظرفیت من تموم میشه :d یعنی اگه معرفی بشه و بعدش این بازیه جدید From Software و TLG و اینا هم معرفی بشن دیگه یکی باید بیاد منو از کف اتاق جمع کنه :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or