E3 2014 - حدس‌ها و آرزوها

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
یه خورده زوده، اما جلوی هایپ بازی سنتر رو نمیشه گرفت! /:) :d

MGS V: سیاه و تاریک، با یه موزیک خوب؛ بقیش رو کوجیما خودش میدونه چکار کنه!

ME 4: یه تیزر CG کوچولو به اندازه 6 ماه برای من کافیه.

ME: یه نمایش با یه محیط OW و گرافیک هنری زیبا؛ و خواهشا اون یدونه OST بازی رو ریلیز کنید.

Half-Life 3

E3 2014 - 2013 + |: * Gaben = Half-Life 3 confirmed

آخرین ویرایش:
دوتا نمایش خیره کننده از Uncharted PS4 می خوام ! :d یکیشون مربوط به Story باشه و دیگری هم Gameplay :d
یک نمایش خفن از The Phantom Pain که همونجا کف و خون قاطی کنیم :d
معرفی Farcry 4 و نمایشی بسیار خفن ازش ( حالا اگر از Gameplayـش هم باشه که بهتر ) :d
معرفی و نمایش IPهای Media Molecule و Guerilla Games و Sony Bend (که دوست دارم Syphon Fi|ter باشه تا یه IP جدید :x)
یک CG خفن و یک نمایش جون دار از Dishonored 2 که بدجور منتظرم ببینم چجوریه :d
فقط چند دقیقه از گیم پلی The Evil Within رو نشون بدن تا ما به وجد بیایم :x
اگر خبری از FF XV و KH III باشه خوشحال می شیم :d
اگر خبری از Dead Space بعدی هم باشه به شخصه خیلی حال می کنم :d
دوست دارم از The Order 1886 چیزی نشون بدن که نتونیم فک گرامی رو از رو زمین جمع کنیم :d
در آخر هم آرزو می کنم سلطان قلبها The Last Guardian رو نشون بدن بعد از این همه مدت و Crash رو نشون بدن که نه تنها با یک نمایش دوباره اونو در دنیای گیم زنده می کنن بلکه ما گیمرها رو هم زنده می کنن :d

ببخشید فقط یکم خواسته هام زیاد بود :d و بعضی از چیزهایی هم که بنظرم امکان ندارن رو هم نگفتم :d

انتظارات و آرزوهای من از کنفرانس مایکرو: نمایش گیم پلی HALO 5 و به حاشیه بردن باقی بازیا با گرافیکش:d،معرفی گیرز 4،معرفی FH2،معرفی IP جدید مایکروسافت که فیل اسپنسرم خیلی ازش تعریف کرده و انگار سبکش action adventure ،معرفی infiltrator به عنوان IP بعدی اپیک که به صورت انحصاری و سه گانه برای X1 بیاد8->،کاهش قیمت 100 دلاری کنسول بقیشم هر کاری میخوان بکنن بکنن....

آخرین ویرایش:
امید و آرزو که خیلی زیاده ولی فعلا منتظرم ببینم Eden Falls واقعیت داره یا نه :دی

image_39800_fit_940.jpg

:oاینطوری شدن دهان ها پس از معرفی TES VI :dو بالاخره تائید رسمی انتشار GTA V برای PC و همچنین تریلری از گیم پلی AC:Unity که همه رو میخکوب کنه سر جاشون و معرفی رسمی فارکرای4 که همه بعد از معرفیش کف کنن کلا یه حسی میگه یوبی خواهد ترکاند تازه WDو Division بماند. و همچنین معرفی شدن فال اوت 4 و دیسآنرد 2، راستی بتسدا هم خواهد ترکاند،;;) اسکوئر انیکس هم اسلیپینگ داگز 2 رو معرفی کنه به همراه هیتمن بعدی:bighug:
در کل آرزو بر جوانان عیب نیست...:d

نمایش TLG . اگه این نمایش داشته باشه واسه همه کافیه :x

ولی خب از دیگر فانتزی هام نمایش UNCHARTED 4 و گیم پلی اون که خیره کننده خواهد بود:x .

نمایش داستانی از METAL GEAR SOLID V PHANTOM PAIN و حضور BIG BOSS و ZERO و در قسمت های بعدی EVA و SOLID SNAKE با صدای هایتر بیاد( خیلی فانتزی شدم :d )

نمایش بازی انحصاری راک استار شمالی برای PS4 . احتمالا AGENT که قراره بزرگترین پروژه این استودیو باشه .

بازی جدید بزرگ ، حماسی ، تاریخی سانتا مونیکا .

و بازی هایی همچون demons souls 2 , the order 1886 , witcher3 , final fantasy xv , و خیلی های دیگه که نمیشه نوشت .

ولی از یه طرف منتظر homefront 2 هستم که کرایتیک قراره بسازه . احتمالا دیگه گرافیک این بازی ورای تصور بر روی pc خواهد بود . یعنی خوده خوده خوده واقعیت

یادمه قبل از رونمایی Resident Evil 6 یه تیزر فیکی منتشر شد. حالا که دارم فکر میکنم بهش کاشکی همین واقعی بود! :| فقط آهنگش کل OSTهای RE 6 می ارزید. برف و یخبندان. این چیزه که الان RE بهش احتیاج داره.

Resident Evil 6 TGS 2011 Teaser Trailer (Off-Screen) - YouTube
http://198.204.253.122/download2.ph...t+Evil+6+TGS+2011+Teaser+Trailer+(Off-Screen)

اعلام Deus Ex جدید
یا خدا! :d اصلا یادم به DE نبود. اینم احتمالش فوق العاده بالاست.

من که منتظر تریلر از ME هستم به علاوه یک Elder scrolls جدید!!!! که البته بعیده! همچنین معرفی یه NFS و FIFA درست حسابی!
Fallout هم که اگه معرفی بشه چی میشه!

@ Behrooz

هایپ کردنات کم نبود، مستقیم وارد فاز تاپیک آرزوها شدی؟!!! :d:x

با این کار آرزوی بن شدنت هم منتفی میشه دیگه :d
---------------------
آرزوی من فقط Crash Bandicoot برگرده به سونی و احیا بشه کافیه البته فعلا;):d

ویرایش:
از EA انتظار دارم:
یه Burnout جدید در حد Dominator , Legend شدید جای خالیش احساس میشه.:((
بازگشت شکوهمندانه Dead Space در حد شماره یک و دو :|
حیف Visceral Games که بخواد BF بسازه، بزن ادامه Dante's Inferno :(رو رو کن وسال آیندش هم ادامه Dead Space :|
فیفا 15 :)
ME4 - ME Reboot - و غیره که نمایش خواهم داشت.
-----------
انتظار از سونی:
یه شماره از Siren برای ویتا و PS4 ;;)
جون مادرت سونی یه خورده به ویتا هم برس، مردیم از بی بازی ای|-) 8-|
آی پی جدید سانتامونیکا :x
آی پی جدید گوریلای سونی :d
بازگشت سایفون فیل تر :(
ادامه God Of War برای PS4 که ترجیح میدم بره E3 سال اینده :d و یا حتی اسپین آف برای ویتا این یکی حتما باید باشه:>
نمایش فک بر انداز Uncharted 4 :x:bighug:
نمایش فک بر انداز و طوفانی The Order 1886 :-*
نمایش Shadow of the Beast که خیلی مشتاقم ببینم چی از آب درمیاد:bighug:
نمایش همه رفتن به راپچر :d
و در آخر:
خواهش از یوبی: جون مادرتون با ای پی هاتون وقت سونی رو پر نکنید.
yahoo_4.gif

آخرین ویرایش:
احتمال اين كه ATLUS اطلاعاتي از نسخه ي انگيليسي Persona Q,Persona 4 Arena Ultimax,Dancing All Night تو E3 منتشر كنه زياده ولي اين چيزي نيست كه من ارزوش رو دارم:(
تنها چيزي كه من ارزوش رو دارم تو E3 امسال ببينم اينه كه اطلاعات جديدي از Persona 5 منتشر بشه.هر چند بعيد بدونم همچين اتفاق بيفته:(

خب فعلا با انحصاری ها کار ندارم! :d
اما چیزهایی که دوستشون دارم ببینم!
s.t.a.l.k.e.r
یکی از خاص ترین تجربه های من سری استاکر بوده که اوج لذتش رو از نسخه ی آسمان پاک ( clear sky ) بردم بخدا نامردیه این همه منتظر نسخه ی بعدیش باشیم. دلم خیلی برا چرنوبیل تنگیده!:((
------------------
mafia 3
البته نمیخوام مثل شماره 2 باشه بلکه دوست دارم خاطرات شماره اول رو زنده کنه! مافیا یک در کنار tlou بهترین بازی های زندگیم بودن :x
---------------
resident evil 7
هنوز هم معتقدم این بازی پتانسیل فوق العاده بالایی برای بازگشت به اوج داره باز هم می تونن ترس رو برگدونن و در کنار درجه سختی بالا و کلی غولاخر و اون معماهای کله آب کن و..... اسطوره رو از خواب بیدار کنن :bighug:
-----------------
prince of persia
البته که هیچ بازی شاخی از این عنوان حالا حالا ها منتشر نمیشه ولی خب آرزومه دیگه =((
-----------
fallout4 or tes6
معرفی یکی از این دو بازی نمی دونم فریاد خوشحالی چند میلیون نفر رو به عرش می بره :x
----------------
half life 3
این همه سال انتظار برا تجربه سومین شماره از بهترین اف پی اس عمرت خیلی خیلی سخته مگه نه؟! :-/
--------------------
red dead 3
هنوز هم شیرینی redemption زیر زبونمه! فوق العاده میشه معرفیش! اما راکستار چه با e3 ?! :|
--------------
خب در کنار این ها هم خیلی بازی های دیگه هستن که معرفی هر کدومشون به تنهایی ارزش های این نمایشگاه رو بالا می بره! از دینو کرایسیس و انیموشا و توم ریدر گرفته تا دووم و فیر و....
-------------
بازی کیت آرچر که پست شایعه ی اومدنش هم زده شده رو خیلی دوست دارم در کنار یک بازی قدیمی به اسم will rock که برام خیلی خاطره داره. از سام ماجراجو هم استقبال میشه و ایضا deus ex
همین نسل هفتم هم چند بازی داشتیم که فقط یک شماره از اونها معرفی شد و بعد فراموش شدن در حالی که بنظرم خیلی پتانسیل بالا برا حضور مجدد دارن از جمله :
afro samurai
vanquish
shadows of the damned
majin and the forsaken kingdom
و ......
کلا دوست دارم از همه ی سبک ها بازی های تاپی معرفی بشه!
e3 قبلی تحت تاثیر معرفی کنسولها بود ولی امسال منتظر یک e3 فوق العاده هستم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or