E3 2012 | بحث و گفتگو پیرامون اخبار و حواشی E3

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
در پی خصوصی سازی تایپک قبلی ( :دی ) این تاپیک رو ایجاد کردم که هر چی بحث و حرف و حدیث در مورد اخباری که اونجا زده میشه داشتید رو اینجا مطرح کنید تا تو اون تاپیک فقط اخبار زده بشه.

اگه منظورت نمایش Nintendo هست ، میشه فردا صبح ساعت 2:30 .

یعنی امشب ساعت 2.30

فکر کنم بیاد بیشتر در مورد 3DS و WII حرف بزنه و U WII رو بندازه برای کنفراس اصلی..

یعنی امشب ساعت 2.30

فکر کنم بیاد بیشتر در مورد 3DS و WII حرف بزنه و U WII رو بندازه برای کنفراس اصلی..

مگه تو محل شما امشب هم ساعت 2:30 داره ؟:-/ برا ما که فردا صبح ساعت 2:30 میشه :d

جدا از شوخی ، اره 4 ساعت دیگه پخش میشه .

پهلوون این نمایش مختص نمایش ویژگی های Wii U هست .

مگه تو محل شما امشب هم ساعت 2:30 داره ؟:-/ برا ما که فردا صبح ساعت 2:30 میشه :d

جدا از شوخی ، اره 4 ساعت دیگه پخش میشه .

پهلوون این نمایش مختص نمایش ویژگی های Wii U هست .

من تا وقتی که بیدارم (2 و 3) اون ساعت رو جزء همون روز حساب میکنم دیگه از 5 صبح به بعد رو فردا حساب میکنیم..:d

اقا شما کجا زندگی میکنید ؟ امشب کدومه !
نینتندو که دیرتر از بقیس تقریبا یک روز و 20 ساعت مونده تا کنفرانس !
Nintendo countdown

من که ایرانم..!
ولی در کل این کنفرانس اصلی نیست یک پیش کنفرانس هست..

بازی بعدی استدیو Sucker Punch یک عنوان سراسر اکشن مبارزاتی همراه با مالتی پلیر خواهد بود، احتمال میره که از این بازی توی کنفرانس سونی پرده برداری بشه .
Sucker Punch's Next Game to be an Action Title, Have Combat and Multiplayer | PlayStation LifeStyle

اي رضا خدا بگم چيكارت كنه با اين خبر >:d:d

همين كه ساكر پانچ تو نمايشگاه هست برام ميارزه به كل e3 !!!!! >:d< اي جان عجب بازي بشه ، عجب مبارزه اي بشه ، عجب چيزي بشه >:d

به نظرتون امکانش هست تو کنفرانس سونی کیلزون 4 یا یه بازی از گوریلا گیمز معرفی بشه به عنوان سورپرایز؟

هر بازی انحصاری از تک تک استدیو های سونی احتمال داره معرفی بشه کلن حدس زدن برا سونی تقریبا غیر ممکنه مگر اینکه خودش دست به کار شه و مثل سال های قبل مسلسلی معرفی کنه :d

ولی بزنم به تخته انگار جدی جدی حداقل از بازی های مخفیش تا الان چیزی لو نرفته سونی دووم بیار چیزی نمونده:d

بچه ها کسی آخرین خبری از این Splinter Cell: Balck List نداره؟! اسمش تایید شد؟! همین بلک لیست خواهد بود؟! اصلا نمایشی خواهد داشت یا همه اینا حدس و گمانه ؟!

يه عنوان از گوريلا گيمز هم معرفي بشه قشنگ ميشه تو كنفرانس سوني بمب اتم مخفي كرد >:d< قشنگ ميشه بري تو فضا و هوا >:d<

تا الان فقط خبر و شايعه اي از ژاپن استاديو نبوده كه اونم مطمئنا براي اخ نسلي يه چيز خفن معرفي ميكنه يا همون TLG رو يه سر و ساموني ميدن !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or