E3 2012 | بحث و گفتگو پیرامون اخبار و حواشی E3

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
در پی خصوصی سازی تایپک قبلی ( :دی ) این تاپیک رو ایجاد کردم که هر چی بحث و حرف و حدیث در مورد اخباری که اونجا زده میشه داشتید رو اینجا مطرح کنید تا تو اون تاپیک فقط اخبار زده بشه.

ببین ویتا چه میکنه:

شایعه مدال و نید فور اسپید خیلی قوی هستش، بازی اساسین هم که تایید شده است تقریبا و کلی بازی دیگه، سونی میخواد بترکونه با این ویتا.
امیدوارم بازی های :

Call of Duty
Tekken
Bioshock
Splinter Cell
LOS 2
یه عنوان از GOD OF WAR
و یه عنوان از Resident Evil

هم براش تایید بشه، از طرفدارای 2 آتیشه این دستگاه هستم

Pre-E3 Press از طرف نینتندو !!! :bash:
یا اینها فهمیدن ماکروسافت یا سونی قراره کنسول بعدیشون رو معرفی کنن و با این کار میخوان دستِ‌پیش رو بگیرن که پس نیافتن یا اینکه اینقدر بازی و انونس دارن که وقت کم میارن توی کنفرانس.

Pre-E3 Press از طرف نینتندو !!! :bash:
یا اینها فهمیدن ماکروسافت یا سونی قراره کنسول بعدیشون رو معرفی کنن و با این کار میخوان دستِ‌پیش رو بگیرن که پس نیافتن یا اینکه اینقدر بازی و انونس دارن که وقت کم میارن توی کنفرانس.
2.30 صبح :|
نمی شد یه مقدار دیرتر میزاشتن که ما هم ببینیم:|

به نظرم این وسیله تبلت مانند مایکروسافت یه کنسول دستی برای رقابت با ویتا و 3Ds می تونه باشه
محاله بتونه با Vita و 3DS رقابت کنه، چیز آشکاری هستش که Sony و Nintendo در زمینه ی کنسول های دستی ید طولایی دارن و کسی هم جلودارشون نیست؛ Microsoft فقط ضرر میبینه با این کارش :|

به نظرم این وسیله تبلت مانند مایکروسافت یه کنسول دستی برای رقابت با ویتا و 3Ds می تونه باشه

محاله بتونه با Vita و 3DS رقابت کنه، چیز آشکاری هستش که Sony و Nintendo در زمینه ی کنسول های دستی ید طولایی دارن و کسی هم جلودارشون نیست؛ Microsoft فقط ضرر میبینه با این کارش :|
Smart Glass طبق خبرهاش یه برنامه هست (نه سخت افزار) که اجازه میده ویدیو ها و کلا مدیا ها رو بین موبایل و تبلت با 360 انتقال بدین یا همزمان نگاه کنین
تبلت و کنسول دستی نیست (هیچوقت هم اینا رو نمیسازه)

مایه ش اینه از 3 بعد از ظهر تا 7 غروب بخوابی زیر باد کولر :دی و بعد خیلی راحت تا 2:30 بیدار بمونی. این فرمول روی من خوب جواب میده :دی.
نمایش زنده هست یا مثل کونامی یه ویدئو از پیش ضبط شده؟ اگه زنده باشه که ارزش دیدن داره وگرنه همون فردا صبح با خیال راحت دانلودش می کنیم :دی

مایه ش اینه از 3 بعد از ظهر تا 7 غروب بخوابی زیر باد کولر :دی و بعد خیلی راحت تا 2:30 بیدار بمونی. این فرمول روی من خوب جواب میده :دی.

موضوع اینه که اون ساعت برا دانلود رایگانه برا همین ما فقیر فقرا باید تا صبح صبر کنیم بعد دانلود کنیم ! کلا استریم از 1 صبح تا 7 صبح برا ما تعطیله :دی

نمایش زنده هست یا مثل کونامی یه ویدئو از پیش ضبط شده؟ اگه زنده باشه که ارزش دیدن داره وگرنه همون فردا صبح با خیال راحت دانلودش می کنیم :دی

ضبط شدست ممد ، مثل نمایش کونامی .

موضوع اینه که اون ساعت برا دانلود رایگانه برا همین ما فقیر فقرا باید تا صبح صبر کنیم بعد دانلود کنیم ! کلا استریم از 1 صبح تا 7 صبح برا ما تعطیله :دی

هههههه ! خندیدیم ! کی گفته ضبط شدس ! پس همه ی عالم بیکارن که پوشش زنده میدن ؟ liveblog پس چی کارس ؟
حالا بازم بگو ممد ضبط شدست ! آبروت رفت سوتی دادی بــــــــــــــــد !

خبری نیست در این مورد ولی مطمئن ام زنده ست. چون انگار برنامه ریزیشون بهم خورده و یک روز قبل از شروع مراسم یهو اعلام کردن Pre-E3 دارن !!. همون تئوری من درسته. اینها ترسیدن زیر خبرهای ماکروسافت و Ea و Ubisoft کمرنگ بشن :دی.
شایعه نساز :دی.

پ.ن.
.Only 01 Days Left
:x.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or