2.30 صبحPre-E3 Press از طرف نینتندو !!!
یا اینها فهمیدن ماکروسافت یا سونی قراره کنسول بعدیشون رو معرفی کنن و با این کار میخوان دستِپیش رو بگیرن که پس نیافتن یا اینکه اینقدر بازی و انونس دارن که وقت کم میارن توی کنفرانس.

محاله بتونه با Vita و 3DS رقابت کنه، چیز آشکاری هستش که Sony و Nintendo در زمینه ی کنسول های دستی ید طولایی دارن و کسی هم جلودارشون نیست؛ Microsoft فقط ضرر میبینه با این کارشبه نظرم این وسیله تبلت مانند مایکروسافت یه کنسول دستی برای رقابت با ویتا و 3Ds می تونه باشه

به نظرم این وسیله تبلت مانند مایکروسافت یه کنسول دستی برای رقابت با ویتا و 3Ds می تونه باشه
Smart Glass طبق خبرهاش یه برنامه هست (نه سخت افزار) که اجازه میده ویدیو ها و کلا مدیا ها رو بین موبایل و تبلت با 360 انتقال بدین یا همزمان نگاه کنینمحاله بتونه با Vita و 3DS رقابت کنه، چیز آشکاری هستش که Sony و Nintendo در زمینه ی کنسول های دستی ید طولایی دارن و کسی هم جلودارشون نیست؛ Microsoft فقط ضرر میبینه با این کارش![]()
2.30 صبح
نمی شد یه مقدار دیرتر میزاشتن که ما هم ببینیم![]()
مایه ش اینه از 3 بعد از ظهر تا 7 غروب بخوابی زیر باد کولر2.30 صبح
نمی شد یه مقدار دیرتر میزاشتن که ما هم ببینیم![]()
نمایش زنده هست یا مثل کونامی یه ویدئو از پیش ضبط شده؟ اگه زنده باشه که ارزش دیدن داره وگرنه همون فردا صبح با خیال راحت دانلودش می کنیممایه ش اینه از 3 بعد از ظهر تا 7 غروب بخوابی زیر باد کولرو بعد خیلی راحت تا 2:30 بیدار بمونی. این فرمول روی من خوب جواب میده
.
مایه ش اینه از 3 بعد از ظهر تا 7 غروب بخوابی زیر باد کولرو بعد خیلی راحت تا 2:30 بیدار بمونی. این فرمول روی من خوب جواب میده
.
نمایش زنده هست یا مثل کونامی یه ویدئو از پیش ضبط شده؟ اگه زنده باشه که ارزش دیدن داره وگرنه همون فردا صبح با خیال راحت دانلودش می کنیم![]()
موضوع اینه که اون ساعت برا دانلود رایگانه برا همین ما فقیر فقرا باید تا صبح صبر کنیم بعد دانلود کنیم ! کلا استریم از 1 صبح تا 7 صبح برا ما تعطیله
ضبط شدست ممد ، مثل نمایش کونامی .
خبری نیست در این مورد ولی مطمئن ام زنده ست. چون انگار برنامه ریزیشون بهم خورده و یک روز قبل از شروع مراسم یهو اعلام کردن Pre-E3 دارن !!. همون تئوری من درسته. اینها ترسیدن زیر خبرهای ماکروسافت و Ea و Ubisoft کمرنگ بشننمایش زنده هست یا مثل کونامی یه ویدئو از پیش ضبط شده؟ اگه زنده باشه که ارزش دیدن داره وگرنه همون فردا صبح با خیال راحت دانلودش می کنیم![]()
شایعه نسازضبط شدست ممد ، مثل نمایش کونامی .
.آخرین باری که اخبار بازی رو خوندم فعلا خبری از نسخه ی PCنیست. شاید تو E3 بالاخره بگن نسخه ی PC کنسل شده یا نه.دوستان یه سوال داشتم:
این MGR:R نسخه PC-ش کنسل شده یا نه؟ مثل اینکه شایعات دوباره قوت گرفتن.