E3 2012 | بحث و گفتگو پیرامون اخبار و حواشی E3

• Thread starter Thread starter FaRd!N
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

FaRd!N

Nothing as it Seems
کاربر سایت
در پی خصوصی سازی تایپک قبلی ( :دی ) این تاپیک رو ایجاد کردم که هر چی بحث و حرف و حدیث در مورد اخباری که اونجا زده میشه داشتید رو اینجا مطرح کنید تا تو اون تاپیک فقط اخبار زده بشه.

هههههه ! خندیدیم ! کی گفته ضبط شدس ! پس همه ی عالم بیکارن که پوشش زنده میدن ؟ liveblog پس چی کارس ؟
حالا بازم بگو ممد ضبط شدست ! آبروت رفت سوتی دادی بــــــــــــــــد !
شایعه نساز :biggrin1:.
خوبه که این قسمت پایینیه سایت نینتندو رو بخونید:
*We will be broadcasting pre-recorded content.

برید بمیرید باو! :دی

شایعه نساز :دی.
ولی اخه اصن تا حالا Pre E3 ها زنده نبوده ، یعنی من یادم نمیاد ، شاید هم زنده باشه :دی نمیدونم :دی

ادیت : شاهد از غیب رسید :دی حالا دیدی :دی

پ.ن : مرسی فرنود :دی

آقا میگم Thi4f تو نمایشگاه هست یا نه؟ من چیزی ندیدم.

ویرایش: چرا بازی F1 2012 تو لیست شرکت وارنر هست؟ مگه این IP مال Codemasters نیست؟

آخرین ویرایش:
اينجور كه پيش ميره بنطر ميرسه كنسولها توي e3 امسال رونمايي نميشن:((
البته اون سيني چايي واسه من اهميتي نداره كنسول بنظرمن نيست اصلا

موضوع اینه که اون ساعت برا دانلود رایگانه برا همین ما فقیر فقرا باید تا صبح صبر کنیم بعد دانلود کنیم ! کلا استریم از 1 صبح تا 7 صبح برا ما تعطیله :دی
دقیقا اوضاع منم همینه و هر چی توی این ساعات باشه باید قیدشو بزنم و الا من اصلا بعد از ظهرم نخوابم باز می تونم تا اون موقع بیدار بمونم. همین جوریش تا 2-3 شب بیدارم حالا یه ساعتم روش
در مورد پخش زنده که Nintendo Direct همیشه ضبط شده بوده .یه برنامه تدوین شده است

دوستان لطفا خبر ها رو اینجا نزارن ، خبرها باید تو ترد مخصوصش گذاشته بشه ، اینجا هم برای بحث و تبادل نظر در مورد خبرها هست !

وای خدا سم لیک تو توییترش حرف زده احتمال معرفیه aw2 ؟!!
remedy اجازه نده تا نسل بعد همینطوری انتظار بکشیم ! اگه تائیدش کنن واقعا زندگیه برام >:d<
http://forum.bazicenter.com/thread61880/page54/#post2029345

بعیده واسه این نسل باشه، چند وقت پیش اگهی داده بودن واسه نسل بعد استخدام کنن
ولی اگه تایید شه تو کنفرانس چی میشه :>

یه نکته خیــــلی جالب توی این تریلر و نمایش پارسال هست که توی این تصویر میبینید:

توجه Crystal Dynamics به جزئیات قابل تحسینه.

آخرین ویرایش:
گرافیکش هم یکم بهتر بشه عالی می شه
اون عکس سال قبل از روی اسکرین هست مثل فیلمهای پرده ی و نسخه Pre-Alpha ام بود. این یکی خیلی پولیش شده و بهتر هست.
Amazon قیمت مدل 320GB کنسول PS3 رو از 200 یورو به 150 یورو کاهش داده ، با این حساب احتمال کاهش قیمت رسمی در کنفرانس سونی بالاست.
خب ps3 با قابلیتهای منحصر به فرذی که داره مثل یه کنسول بازی خیلی خوب یا بازیهای عالی و یه بلوری پلیر باکیفیت، قیمتش شد 150 پوند و این میتونه نینتندو رو به چالش بکشه. Wii U یا باید سخت افزار خیلی قوی و مناسبی داشته باشه که بتونه بازیهای 3rd Party ساخته شده با UE4 رو اجرا کنه یا حداقل یه پلیر باشه یه 1% احتمال داره چنین چیزی رو ببینیم. در غیر این صورت اگر قیمتش بالای 249$ باشه بنظرم همون بلائی سره Wii U میاد که سره 3DS اومد. امیدوارم از اشتباهات گذشته ش هم درس بگیره و خبرهای خوبی امشب بشنویم در Pre- E3 ش.

اون عکس سال قبل از روی اسکرین هست مثل فیلمهای پرده ی و نسخه Pre-Alpha ام بود. این یکی خیلی پولیش شده و بهتر هست.

خب ps3 با قابلیتهای منحصر به فرذی که داره مثل یه کنسول بازی خیلی خوب یا بازیهای عالی و یه بلوری پلیر باکیفیت، قیمتش شد 150 پوند و این میتونه نینتندو رو به چالش بکشه. Wii U یا باید سخت افزار خیلی قوی و مناسبی داشته باشه که بتونه بازیهای 3rd Party ساخته شده با UE4 رو اجرا کنه یا حداقل یه پلیر باشه یه 1% احتمال داره چنین چیزی رو ببینیم. در غیر این صورت اگر قیمتش بالای 249$ باشه بنظرم همون بلائی سره Wii U میاد که سره 3DS اومد. امیدوارم از اشتباهات گذشته ش هم درس بگیره و خبرهای خوبی امشب بشنویم در Pre- E3 ش.

وقتی یه کنسولی این همه از عمرش می گذره وچند بار کاهش قیمت می بینه یعنی اخر عمرش هست الان 3DS که فروشش عالی هست همون اوایل بد بود که یه کاهش قیمت دادند درست شد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or