هههههه ! خندیدیم ! کی گفته ضبط شدس ! پس همه ی عالم بیکارن که پوشش زنده میدن ؟ liveblog پس چی کارس ؟
حالا بازم بگو ممد ضبط شدست ! آبروت رفت سوتی دادی بــــــــــــــــد !
خوبه که این قسمت پایینیه سایت نینتندو رو بخونید:شایعه نساز :biggrin1:.
*We will be broadcasting pre-recorded content.
دقیقا اوضاع منم همینه و هر چی توی این ساعات باشه باید قیدشو بزنم و الا من اصلا بعد از ظهرم نخوابم باز می تونم تا اون موقع بیدار بمونم. همین جوریش تا 2-3 شب بیدارم حالا یه ساعتم روشموضوع اینه که اون ساعت برا دانلود رایگانه برا همین ما فقیر فقرا باید تا صبح صبر کنیم بعد دانلود کنیم ! کلا استریم از 1 صبح تا 7 صبح برا ما تعطیله![]()
وای خدا سم لیک تو توییترش حرف زده احتمال معرفیه aw2 ؟!!
remedy اجازه نده تا نسل بعد همینطوری انتظار بکشیم ! اگه تائیدش کنن واقعا زندگیه برام >:d<
http://forum.bazicenter.com/thread61880/page54/#post2029345

اون عکس سال قبل از روی اسکرین هست مثل فیلمهای پرده ی و نسخه Pre-Alpha ام بود. این یکی خیلی پولیش شده و بهتر هست.گرافیکش هم یکم بهتر بشه عالی می شه
خب ps3 با قابلیتهای منحصر به فرذی که داره مثل یه کنسول بازی خیلی خوب یا بازیهای عالی و یه بلوری پلیر باکیفیت، قیمتش شد 150 پوند و این میتونه نینتندو رو به چالش بکشه. Wii U یا باید سخت افزار خیلی قوی و مناسبی داشته باشه که بتونه بازیهای 3rd Party ساخته شده با UE4 رو اجرا کنه یا حداقل یه پلیر باشه یه 1% احتمال داره چنین چیزی رو ببینیم. در غیر این صورت اگر قیمتش بالای 249$ باشه بنظرم همون بلائی سره Wii U میاد که سره 3DS اومد. امیدوارم از اشتباهات گذشته ش هم درس بگیره و خبرهای خوبی امشب بشنویم در Pre- E3 ش.Amazon قیمت مدل 320GB کنسول PS3 رو از 200 یورو به 150 یورو کاهش داده ، با این حساب احتمال کاهش قیمت رسمی در کنفرانس سونی بالاست.
اون عکس سال قبل از روی اسکرین هست مثل فیلمهای پرده ی و نسخه Pre-Alpha ام بود. این یکی خیلی پولیش شده و بهتر هست.
خب ps3 با قابلیتهای منحصر به فرذی که داره مثل یه کنسول بازی خیلی خوب یا بازیهای عالی و یه بلوری پلیر باکیفیت، قیمتش شد 150 پوند و این میتونه نینتندو رو به چالش بکشه. Wii U یا باید سخت افزار خیلی قوی و مناسبی داشته باشه که بتونه بازیهای 3rd Party ساخته شده با UE4 رو اجرا کنه یا حداقل یه پلیر باشه یه 1% احتمال داره چنین چیزی رو ببینیم. در غیر این صورت اگر قیمتش بالای 249$ باشه بنظرم همون بلائی سره Wii U میاد که سره 3DS اومد. امیدوارم از اشتباهات گذشته ش هم درس بگیره و خبرهای خوبی امشب بشنویم در Pre- E3 ش.
Cache مرورگرت رو پاک کن دوست من ، درست میشه.دوستان من نمیتونم از صفحه ی 53 ب بد این تاپیکو برم
http://forum.bazicenter.com/thread61880/page53/
برا شما هم اینطوریه؟؟