نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Nintendo Press Conference

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Nintendo-Project-Cafe.jpg

خوب حدود 7 ساعت تا آغاز کنفرانس نیتندو باقی مانده ، معرفی کامل Project Cafe بدون شک بزرگترین اتفاق E3 امسال خواهد بود ، واقعا برام سواله که با چه کنسولی ، چه نوع کنترلری و چه نوع هدف گذاری مخاطبینی از Nintendo طرف خواهیم بود !

فرض کنید BF3 برای کنسول جدید نیتندو یا حتی معرفی انحصاری Splinter Cell یا Hitman توی این کنفرانس :d

3DS هم که اون غولی که قرار بود بشه از لحاظ فروش نبود دیشب PS vita هم فوق العاده ظاهر شد باید ببینیم نیتندو چه برنامه ای داره که کنسول دستی جدیدش خیلی راحت از Vita شکست نخوره !

فعلا که wiiـه عادیش فروشش به اندازه کل فروش 2 کنسول دیگس معلوم نیست این چیکار میکنه مخصوصا که گرافیک خیلی بالایی داره+ زیبایی فوق العاده و تا 2 سال دیگه هم کنسولای رقیب نخواهند اومد!
از کجا به این نتیجه رسیدی که گرافیک خیلی بالایی داره ؟
اگر بخوایم بگیم که کنترل جالبی هم داره باز هم دلیل قانع کننده ای نیست، چون با اومدن PSV سونی میتونه تمامی کارایی های این Wii U رو با PSV و PS3 درست کنه

کیفیت زلدا هم این هست که رزولوشن واقعیش 720p هست :
http://h5.abload.de/img/untitled-1h886r8gc.jpg

بابا تو عکس اول هم کنترلر معلومه هم خود کنسول.دیگه چه ابهامی وجود داره؟کجا آدم مجبور به خرید هر دوش میشه؟

نه خوب نگفتم انگار :d اون دو تا عکس برای مقایسه بود یعنی Wii u یک کنسوله خونگی هست 3ds برای بیرون :d نینتندو اومده همون 3ds رو از وسط نصف کرده :d تبدیل به یه کنسول خانگی کرده Lcd بالا میشه TV و lcd پایین که تاچ هست میشه همون گیم پد کنسول جدید :d، حالا بیان برا جفتشون یه زلدا یا ماریو یا ... بدن بیرون با قابلیتی شبیه TF کوجیما (اگه منظورم از TFرو متوجه نمی شی برو کنفرانس کونامی رو ببین:d) ببین چیجوری مجبورت می کنن بری جفتشو بخری :d

مشخص نشد چرا توی کنفرانسشون اینهمه وراجی کردن ولی اصلا کنسولشونو نشون ندادن؟! حالا مشخصات سخت افزارش پیشکش! الان تازه داره عکساش در میاد!

از کجا به این نتیجه رسیدی که گرافیک خیلی بالایی داره ؟
اگر بخوایم بگیم که کنترل جالبی هم داره باز هم دلیل قانع کننده ای نیست، چون با اومدن PSV سونی میتونه تمامی کارایی های این Wii U رو با PSV و PS3 درست کنه

کیفیت زلدا هم این هست که رزولوشن واقعیش 720p هست :
http://h5.abload.de/img/untitled-1h886r8gc.jpg
بابا مگه تریلر اون پرنده رو ندیدی تازه این اولش هنوز که از همه توان کنسول استفاده نکردن.تازه psv که قابلیت این رو نداره.ولی قبول دارم که خیلی بد معرفی اش کرد ولی در هر nintendo در هر صورت از لحاظ فروش بهتره.تازه هیچکس هنوز همه قابلیت های این دستگاه رو ندیده و باید منتظر یک e3 إیگه موند

خدا رحم کنه! این دیگه چیه... نینتندو هم طرح پیاده کرده مثلا!

z2iw0myn7xmsc986ibj.jpg

فردا هم میاد می گه، دینگ دینگ... این هم Wii Finger برای ماساژ انگشتان عزیزتان، با Wii Finger حتی می شه هنگام غذا خوردن هم انگشتانتان را ماساژ دهید!!

بابا مگه تریلر اون پرنده رو ندیدی تازه این اولش هنوز که از همه توان کنسول استفاده نکردن.تازه psv که قابلیت این رو نداره.ولی قبول دارم که خیلی بد معرفی اش کرد ولی در هر nintendo در هر صورت از لحاظ فروش بهتره.تازه هیچکس هنوز همه قابلیت های این دستگاه رو ندیده و باید منتظر یک e3 إیگه موند
چه قابلیتیشو نداره ؟ به نظر من اگه سونی یکم شعور به خرج بده میتونه عین همین کارایی رو برای psv و ps3 انجام بده :d

چه قابلیتیشو نداره ؟ به نظر من اگه سونی یکم شعور به خرج بده میتونه عین همین کارایی رو برای psv و ps3 انجام بده :d
بابا psv یک کنسول دستی هست و ps3 یک کنسول خانگی
اما wii u یک کنسول خانگی هست و اون تبلت هم دسته اش هست.بازی هایی که برای ps3 عرضه میشن با بازی های psv متفاوته.
الان که دارم فکر میکنم میبینم انچنان هم چیزی انقلابی مثل Wii نیست و مایکرو و سونی هم میتونن با یک ذره خلاقیت بهترش رو عرضه کنند.کاش که بازی به سطحی مثل ماتریکس برسن!!!

اما wii u یک کنسول خانگی هست و اون تبلت هم دسته اش هست.بازی هایی که برای ps3 عرضه میشن با بازی های psv متفاوته.
این دسته تنها کاری که میکنه اینه که با توجه به اینکه هیچ سخت افزار اصلی ای نداره داره با کنسول تعامل می کنه، حالا PSV هم سخت افزار داره هم اینکه قابلیت های بیشتری نسبت به این دسته داره و سونی هم یه سری کارایی هاش و تو این زمینه نشون داد. توی کنفرانس سونی موقعی که Ruin رو روی PSV نشون دادن، طرف بازی رو سیو کرد، بلافاصله رفت روی PS3 ادامش رو بازی کرد. اگر سونی یه مقدار روی این قضیه تو GDC و TGS تمرکز کنه راحت می تونه هایپ این کنترلر Wii U رو بخوابونه

این دسته تنها کاری که میکنه اینه که با توجه به اینکه هیچ سخت افزار اصلی ای نداره داره با کنسول تعامل می کنه، حالا PSV هم سخت افزار داره هم اینکه قابلیت های بیشتری نسبت به این دسته داره و سونی هم یه سری کارایی هاش و تو این زمینه نشون داد. توی کنفرانس سونی موقعی که Ruin رو روی PSV نشون دادن، طرف بازی رو سیو کرد، بلافاصله رفت روی PS3 ادامش رو بازی کرد. اگر سونی یه مقدار روی این قضیه تو GDC و TGS تمرکز کنه راحت می تونه هایپ این کنترلر Wii U رو بخوابونه
منم همینو میگم دیگه همیچین چیز انقلابی هم نیست و سونی یک ذره خلاقیت داشته باشه از این بهتر هم میسازه.ولی اگه همه چیز روی فدای سخت افزار نکنه.

• Like
Reactions: Quantic Dream
من توی این نسل فقط به این دلیل Wii نگرفتم که فکر میکردم بزودی عمرش به پایان میرسه اما امکان نداره ایندفعه اشتباه قبلیم رو دوباره تکرار کنم، چون هرچقدر هم که گرافیک بازیهای این کنسول خوب یا بد باشه یا دستش اندازه سینی باشه و اینا...دیگه حاضر نیستم از فرنچایزهای بینظیری مثل Zelda و Mario بگذرم. اصلا بازی های خاطره انگیز و فوق العاده ای مثل سری Mario ارزش خریدن یک کنسول رو به تنهایی دارند.
کنفرانس هم از همه نظر عالی بود، در مورد قضاوت سریع برخی از دوستان هم باید بگم که بذارید 2 تا بازی انحصاری و با کیفیت برای کنسول تایید بشه و بعد کیفیت اونارو با بازی های 360 و PS3 مقایسه کنید اونوقت متوجه برتری سخت افزاری کنسول میشید.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or