نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Nintendo Press Conference

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Nintendo-Project-Cafe.jpg

خوب حدود 7 ساعت تا آغاز کنفرانس نیتندو باقی مانده ، معرفی کامل Project Cafe بدون شک بزرگترین اتفاق E3 امسال خواهد بود ، واقعا برام سواله که با چه کنسولی ، چه نوع کنترلری و چه نوع هدف گذاری مخاطبینی از Nintendo طرف خواهیم بود !

فرض کنید BF3 برای کنسول جدید نیتندو یا حتی معرفی انحصاری Splinter Cell یا Hitman توی این کنفرانس :d

3DS هم که اون غولی که قرار بود بشه از لحاظ فروش نبود دیشب PS vita هم فوق العاده ظاهر شد باید ببینیم نیتندو چه برنامه ای داره که کنسول دستی جدیدش خیلی راحت از Vita شکست نخوره !

دوستان این یک کنسول هست که به صورت دسته هست و میتوان به عنوان همراه هم از ان استفاده کرد و برای استفاده بهتر از کنسول میشه اونو به تلویزیون وصل کرد;)

این بازی هایی که معرفی کرد از 3rd partyـها فقط برای نشون دادن پشتیبانیشون بود نه اینکه لزوما همین نسخه ها براش پورت می شه (ممکنِ چند تاش هم بشه البته)
اون تریلر زلدا اگه in-game باشه برای من کافی تا کنسول رو بگیرم

دوستان وی یو (!) فقط کنترلر کنسول جدید بود و خود دستگاهو نشون ندادن. بتلفیلد و بقیه بازیها هم رو کنسوله اجرا میشن نه کنترلر. با این کنتلر باید بازیشون کرد حالا
به نظر من به خاطر این کنسول رو نشون ندادن که نینتندو میخواد کنترلر رو مهم نشون بده.
(
منم با این نظر موافقم مطمئن باشید کنسول هم وجود داره ، اگر کنفرانس رو با دقت دیده باشید حدوداً 20 دقیقه آخر ، در یکی از صحنه ها از فاصله دور یک کنسول سفید رنگ کنار TV هست و این کنسولی که من در یک لحظه کوتاه دیدم خیلی شبیه به عکسی هست که توسط مدیر انجمن Dinosaur در صفحات قبل این تاپیک فرستاده شده بود.

با این حرکت نینتندو سال بعد کنسول های 2 شرکت رقیب هم معرفی میشه و دوباره این نسل تکرار میشه فقط با یک تغییر نینتندو اول میاد !

حالا جدا این Wii u چی بود ؟؟؟ یه تبلت بگیری دستت که با کنسول خونگی بازی کنی ؟؟؟ فقط یه چیزش جالب و جدید بود اونم ترکیبش با دسته wii مثل همون گلف ! در بقیه موارد کلا چیز جالب نبود

گرافیک هم باید یه 20 درصدی بالاتر از این کنسول ها باشه ولی دوباره با اومدن نسل جدید دو شرکت رقیب ....

من که تصمیم خودم رو گرفتم ، صبر میکنیم و کنسول نسل بعد سونی و مایکروسافت رو میگیریم :d در کل دیوونه نیستم برای کنسولی پول بدم که احتمالا بعد از یه سال از لحاظ سخت افزاری از کنسول های نسل بعد مایکرو و سونی کاملا عقب میمونه ( مثل اتفاقی که برای Wii افتاد )

من ندیدم ، الانم گنگم کلا ، یکی روشنم کنه ...

1- کی قراره عرضه بشه ؟ مشخصات سخت افزارشو نگفتن ؟
2- این بازیهایی که اعلام کردن همون برابر با نسخه های دیگست یا واسه سخت افزار این بهینه شده ؟
3- دسته آدمیزاد گونه نداره غیر از این سینی ؟ :d
4- خب اگه این عرضه بشه که دیگه بازیهای PS3 و 360 به چشم نمیان ! این چه طرز برنامه ریزی کردنه آخه ؟ خب گیریم 2 سال این کنسول تو اوج باشه خب باز که نسل بعد معرفی بشه این میره قاطی باقالیا ، میشه یه چیزی تو مایه های همین Wii ه الان ... کلا حالمونو گرفت .
5- میخوایم بریم مغازه از اینا بخریم باید بگیم آقا یه ویو بده ؟ ویو از کجاش بده ؟! میزنه شل و پلمون میکنه که :d

اگه مشخصات سخت افزاریشو گفته بودن که اینطوری مثل خر تو شل گیر نمیکردیم که.
ولی یه مشخصاتی دو سه روز پیش در رفت به احتمال 99درصد خودشه چون همچین کارت گرافیکی میتونه باتلفیلد3رو اینطوری اجرا کنه.
prcspec13iu.jpg

کنسول دو سال دیگه میاد..
این چیزی که نشون دادن یک چیزی تو مایع های کنسولهای PS3 و 360 بود حالا 1 درصد بهتر که با این وجود کسی مغز خر نخورده پول بابت این بده..
مثلا نینتیدو اومده برای من خلاقیت به خرج داده کنترل اختراع کرده..LOL
باید تا E3 سال بعد منتظر بود.. LOL

فکر نکنم نینتندو از کنسول جدیدش تو E3 رونمایی کنه:dاما همین اندازه که از ایکس باکس قویتره و کنسولیه از نسل حاضر حالا نه در حد و اندازه های PC باید به نینتندو تبریک گفت .
هر چند که هرچی نینتندو توش پیشگام باشه و ابتکار به خرج بده ماکرو سریعا تقلید میکنه . نمونش همین کینکت مزخرف . تنها راه موفقیت ماکرو اخراج اون استیو جابز متقلبه:d

این پست تاریخ صنعت گیم رو دگرگون کرد..

من کنفرانس رو ندیدم، یکی ما رو روشن کنه، به چه درد میخوره این دسته؟ آدم اگه میخواد بازی کنه TV رو نگاه می کنه نه دسته رو، LCD رو دسته به چه درد میخوره؟ :دی

سال بعد نمایش کامل کنسول جدید نینتندو با همین دسته اش یعنی وی یو رو میبینید، سونی و مایکروسافت هم اشاره ای به کنسول بعدیشون می کنن. تقریبا شک ندارم :دی کنسول نینتندو آخر 2012 عرضه میشه. تعطیلات 2013 هم حداقل یکی از اون دو تا کنسولشو عرضه میکنه.
2012 آخرین سال PS3 و 360 هست. از من بشنوید :دی

پ.ن: این پست رو بوکمارک کنید :دی

شما رمال نبودی قبلا؟:d

کلا نینتندو قصد نداره گرافیکش از رقبا بیشتر باشه، تو کنفرانسی که 90درصدش ماریو باشه انتظار بیشتری نمیره.
اون bf3هم تابلو بود که مال pc بود

واقعا شما از این کنفرانس خوشتون اومد؟؟
همون بازی هایی که ما داریم بازی می کنیم زودتر رو دارن به عنوان لانچ تایتل معرفی می کنه بعد شما می گید کنفرانس خیلی خوب بود؟؟
می شه آقا بابک یا بقیه توضیح بدن کجای کنفرانس خیلی خوب بود؟؟!!

چند تا نکته از این دستهه فهمیدم میگم.
یک اینکه:
Combine with Wiimote to play
dkqsk4xwv1ua4x1vjis0.jpg

دوم اینکه ledـیش میشه مثل led دوم nds بشه. مثلا یه نقشه یا چیزی مثله اینو نشون بده:
lqmz4r03vvz5nydzxwnk.jpg

Control with the touch pen
2i89yfidf81e6ixh1uw.jpg

من کنفرانس رو ندیدم، یکی ما رو روشن کنه، به چه درد میخوره این دسته؟ آدم اگه میخواد بازی کنه TV رو نگاه می کنه نه دسته رو، LCD رو دسته به چه درد میخوره؟ :دی

خب قابلیت switch هست بین دسته و LCD مثلا شما داری با شور و هیجان BF3 میزنی بعد بابات میاد میزنه میخواد ستایش نگاه کنه:dوسط کار قطع میشه شما میتونی ادامه بازی رو از داخل دسته بری و همین حالت برعکسشم میتونه اتفاق بیفته.
دوستان تو این تصویر میشه خود کنسول رو هم که داخل میز تلویزیون:d هست رو دید!همونی هست که عکسش رو قبلا گذاشته بودن:
IMAG0163.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or