اتفاقآ به نظر من مایکروسافت و سونی اگه تصمیمی هم داشتن دیگه کنسلش کردن تا 2,3 سال دیگه ! :biggrin1:
شده همون قضیه سونی آریا ، که PS2 10 سال عمر داره و این حرفها ، درست بود ولی نگفتن عمر مفید کنسول 5 6 سال اینطورا ــه :d همزمان Wii اومده و بعد ه مایکرو و سونی کنسولهاشون رو عرضه کردن .
هر جور حساب کنیم آریا استارتش خورده و من بازم فکر میکنم سونی آخرین عرضه کننده کنسوله . من نظرم اینه که تا اواخر 2012 و اوایل 2013 ( یا کمی اونطرفتر )به ترتیب نینتندو ، مایکرو و سونی کنسول های جدیدشون رو عرضه میکنن .
هنوزم میگم Wii , PS3 , X360 هنوز هم جای فروش دارن ، و خواهند داشت .. ولی دیگه یجورایی داریم به لول بالاتر میرسیم .
مایکرو که عملاً چراغ سبز رو با این E3 نشون داد و یجورایی ته کشیده انحصاریاش و شدیداً معتقدم دارن سخت رو نسل بعد کار میکنن . Kinect هم انقدر فوق العاده فروخته که همین الانشم نسل شروع میشد بازم مایکرو سودش رو کرده بود . تا 1 الی 2 دیگه رسما اونی که شاید فکرشم نمیکرده از کینکتت در میاره .
GEOW 3 . FORZA 4 و Halo Remake و نهایتاً Halo 4 بنظرم هیلو 4 دیگه حد آخر حمایت مایکرو از 360 به نعوان یه کنسولِ هدفِ ولی همچنان ساپورتش میکنه و به تدریج هم پایان کنسول .
اکثر انحصاری های تاپ سونی هم عرضه شدن و یا بزودی میشن ، چندتایی هم اواخر کنسول میاد مثلا Infamous 3 یا هر چی . سونی هم توانش رو بنظرم تا حد آخر مصرف کرده و چیزِ خاصی نداره .
حالا بگیم یه Agent , Jack 4 , Infamous 3 Twised Metal و اینا مونده . Ico Collection , Gow Collection psp بنظرم دیگه چیزِ خاصی واسه این نسل به اون صورت نداره ...
نینتندو هم که موضعش چند دقیقه پیش مشخص شد .
Welcome to the new world of consoles :d