نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Nintendo Press Conference

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Nintendo-Project-Cafe.jpg

خوب حدود 7 ساعت تا آغاز کنفرانس نیتندو باقی مانده ، معرفی کامل Project Cafe بدون شک بزرگترین اتفاق E3 امسال خواهد بود ، واقعا برام سواله که با چه کنسولی ، چه نوع کنترلری و چه نوع هدف گذاری مخاطبینی از Nintendo طرف خواهیم بود !

فرض کنید BF3 برای کنسول جدید نیتندو یا حتی معرفی انحصاری Splinter Cell یا Hitman توی این کنفرانس :d

3DS هم که اون غولی که قرار بود بشه از لحاظ فروش نبود دیشب PS vita هم فوق العاده ظاهر شد باید ببینیم نیتندو چه برنامه ای داره که کنسول دستی جدیدش خیلی راحت از Vita شکست نخوره !

دوستان من یه چیزی رو نفهمیدم
الان بازی های 3ds رو اجرا میکنه، 3d داره؟؟ از اون بی عینک ها!!
بعد یعنی چیز موشن پوشن نداره؟؟ که باش عرق ریخت؟؟
اما چیز خفنیه اما هنوز یکم برا گنگه :d

دوستان وی یو (!) فقط کنترلر کنسول جدید بود و خود دستگاهو نشون ندادن. بتلفیلد و بقیه بازیها هم رو کنسوله اجرا میشن نه کنترلر. با این کنتلر باید بازیشون کرد :دی حالا
به نظر من به خاطر این کنسول رو نشون ندادن که نینتندو میخواد کنترلر رو مهم نشون بده. یعنی ویژگی این کنسول، همین کنترلر هست که دیدیم. شاید هنوز خود کنسول نهایی نشده. به هر حال بیشتر از 18 ماه به عرضه کنسول مونده. اگه آخر 2012 بیاد.

من کنفرانس رو ندیدم. لایو بلاگ میخوندم :(

یه چیزی!این کنسول برای نسل بعده دیگه؟خب می تونه BF3 رو حالا بگیریم با گرافیک PC اجرا کنه,تفاوت گرافیک کنسول ها با PC به اندازه ی تفاوت یک نسله؟خب اینجوری نسل بعد بیاد که رسما نیتندو صاف می شه!بدش با این حرکتشون 3ds هم صاف می شه که!

Wii U قراره چیری رو اجرا کنه، که PS3 و Xbox360 همین الان دارن اجرا می کنن.
دسته Wii U جالب بود، اما به طور کل،این کنسول با ارائه PS4 و Xbox720،حکم Wii الان رو پیدا می کنه از نظر سخت افزاری.

الان فکر کنم 3rdparty ها بدبخت شدند!! بازیهاشون علاوه بر پشتیبانی از کینکت و موو باید از قابلیت های این Wii U هم پشتیبانی کنه.
اصلا دیگه فکر نکنم وقت کنند رو خود بازی کار کنند!!

خدا رحم کنه :دی
فرض کن جبهه ی جنگ فن ها از 2 تا بشه 3 تا :دی

نکته ی خوبی بود!:d
فکر کردن بهش هم خیلی وحشتناکه:d
..........................
آقا من حرفمو پس میگیرم
نمیدونم برای چی احساس میکنم یه جای کار بو میده:d
یعنی احساس میکنم این یک هایپ بسیار بسیار بزرگ بوده!:d
دوستان لطفا سریع نقل قول نکنید! این کاملا یک نظر شخصی هست!:d

یه مشت اسگل ما رو سر کار گرفتن ، پس کنسول چی شد:( .... الان این بازیهایی که معرفی کردن رو چی داشت اجرا میشد ... احتمالا" کنسولو جا کردن تو دسته=))
خداییش آدم نمیدونه چی بگه ، الان اینا اگه کنسولشون قوی بود باید یه بازی توپی مثل bf3 رو برای نمایش آماده میکردن تا مردم راجع بهش نظر میدادن.خداییش این سونی و ماکرو دم خودشونو بچه محلاشون گرم ، فکر کنم با همون کنسول 5 سال قبلشون رو اینو کم کنن:))

تو کل کنفرانس خود کنسول رو هم نشون دادن دیگه... همش کنار LCD بود! چه طور متوجه نشدین!!؟ :d

2vi3hygowe8g2jzbe0co.jpg

5uu38uylo4cmape7w6sn.jpg

البته قبول دارم که راجع به خودشم باید صحبت می کردن... کلا از وقتی سونامی زده ژاپن رو قاطی کردن، کنسول برا نسل جدیدشون می زنن، فقط میان از گیم پدش می گن!! حالا این Drive ش چی هس!؟؟؟ :-/

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or