نمایشگاه/رویداد E3 2011 | Nintendo Press Conference

• Thread starter Thread starter Isildur
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Isildur

Rise and Shine Mr. Freeman
Loyal Member
Nintendo-Project-Cafe.jpg

خوب حدود 7 ساعت تا آغاز کنفرانس نیتندو باقی مانده ، معرفی کامل Project Cafe بدون شک بزرگترین اتفاق E3 امسال خواهد بود ، واقعا برام سواله که با چه کنسولی ، چه نوع کنترلری و چه نوع هدف گذاری مخاطبینی از Nintendo طرف خواهیم بود !

فرض کنید BF3 برای کنسول جدید نیتندو یا حتی معرفی انحصاری Splinter Cell یا Hitman توی این کنفرانس :d

3DS هم که اون غولی که قرار بود بشه از لحاظ فروش نبود دیشب PS vita هم فوق العاده ظاهر شد باید ببینیم نیتندو چه برنامه ای داره که کنسول دستی جدیدش خیلی راحت از Vita شکست نخوره !

یعنی خراب شدن اینترنت توی بدترین لحظه ی ممکن برای من اتفاق افتاد!
اصلا نتونستم BF و NG رو ببینم!:crying:
دوستان یکم بیشتر توضیح بدین که چی شد!

رقت انگیز بود ... یک سری چشم بادومی عقب افتاده بیریخت با اون طرز حرف زدن مزخرفشونو آوردن و ملت رو 2 ساعت علاف کردن و آخرش یه تبلت نشون دادن!
Pathetic :-&:-&:-&
دوست عزیز اون دسته کنترلر هست.اونی که عکس بالا هست خود کنسول هست.این کنسول هم توان اجرای BF3 هم داره.کدوم کنفرانس به خوبی این بود؟!تازه گفتش که برای بازی های شوتر با تغیر جهت دسته تو بازی هم تغییر جهت پیدا میکنه.حالا اینا چقدر درسته خدا میدونه

اینجور که رجی می گه برای بازی های هاردکور علاوه بر کنترل استاندارد (مثل 360 و PS3 ) شاید امکاناتی هم برای این کنترلر در نظر بگیرن شرکت های 3rd Party. مثل دادن زاویه ی دید جدید و ...

من که کنسولی ندیدم، گرافیک خفنی هم از گیم پلی بازیها نبود، یه کنترل جدید بود فقط. حالا چرا این همه هایپ میکنن من نمیدونم. به نظر من بدترین کنفرانیس بود

رقت انگیز بود ... یک سری چشم بادومی عقب افتاده بیریخت با اون طرز حرف زدن مزخرفشونو آوردن و ملت رو 2 ساعت علاف کردن و آخرش یه تبلت نشون دادن!
همین چشم بادومی های عقب افتاده اگه نبودن الان صنعت بازی هم وجود نداشت و شما هم تو این سایت نبودی الان.

==========

دوستان این کنترلر 500 تا کاربرد داره، فقط FPS بازی کردن نیست:دی ضمنا گفتم سنسور حرکتی داره و فکر نمیکنم با آنالوگ باشه (شوتر رو منظورمه).
میگم نکنه فقط با ال سی دی کنترولر بشه بازی کرد
بابا اون جدائه، TV هم جدائه:دی بازیهای ترکیبی هم داره.

چقدر 3rd Party واسش تایید شد، سونی یاد بگیره واسه PS Vita اینجوری باید آدم جمع کنه:دی

یه نمه مشکوک نبود نیتندو؟چرا هیچ نمایشی از کنسول نبود؟فقط کنرتلر رو نشون دادن؟یه چیزی تو مایه های اولین نمای کینکت(پروژه ی ناتال)بود.یعنی تخیلی بود!بعد این VG چی می گه؟نوشته پروژه ی Cafe تعطیل شد و تبلت نیتندو رونمایی شد!!!
پ.ن:من با دسته حال نکردم و به نظرم کنفرانس مایکرو بهتر بود!

فکر نکنم نینتندو از کنسول جدیدش تو E3 رونمایی کنه:dاما همین اندازه که از ایکس باکس قویتره و کنسولیه از نسل حاضر حالا نه در حد و اندازه های PC باید به نینتندو تبریک گفت .
هر چند که هرچی نینتندو توش پیشگام باشه و ابتکار به خرج بده ماکرو سریعا تقلید میکنه . نمونش همین کینکت مزخرف . تنها راه موفقیت ماکرو اخراج اون استیو جابز متقلبه:d

یعنی خراب شدن اینترنت توی بدترین لحظه ی ممکن برای من اتفاق افتاد!
اصلا نتونستم BF و NG رو ببینم!:crying:
دوستان یکم بیشتر توضیح بدین که چی شد!

هیچی بابا ما هم هنوز تو کفیم!بعد از نمایش Wii U که همه ناامید شدن از معرفی کنسول جدید نامردا فکر کنم از عمد این تیکه رو گذاشتن بعد از معرفی Wii U که ملت قلبشون وایسه:dبعد یه مصاحبه با روسای شرکتهای معروف مثل EA و UBI و کن لیواین و... نشون داد که در مورد Wii U حرف زدن بعد هم بازیهاشون مثل B:AC و AC و B3 و NG و... رو برای Wii U تایید کردن.بعد یه سری تریلر از این بازیها نشون داد که گرافیک خیلی خوبی داشتن ولی از نحوه ی انجام این بازیها با Wii U چیزی نشون داده نشد تا ما همچنان اندر کف بمانیم:d

من یک فکری کردم.اگه دقت کرده باشین دکمه های جهت و دیگر دکمه ها مثل دسته XBOX و PS3 بود خوب تا این جا میشه گفت این بازی ها رو مثل کنسول عادی بازی می کنیم ولی وقتی میرسیم به قسمت تیر اندازی دسته رو بالا میگیرم و تیر اندازی میکنیم و چون دسته خودش صفحه نمایشگر داره مشکلی پیش نمیاد.البته این یک حدسه ولی کاملا ممکنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or