سلام !
بالاخره کنفرانس های E3 امسال هم تموم شد و میتونین در این تاپیک نظرتون رو در مورد این کنفرانس ها و امتیازی که بهشون میدین ارسال کنین.
لطفآ به نظرات همدیگه احترام بذارین تا به نظرات شما احترام بذارن !
با تشکر
صد در صد مایکروسافت!نمایش GeOW3 بی نظیر بود.TR هم خیلی خوب بود.هماهنگی کینکت با GR:FS دیوونه کننده بود.مخصوصا که قراره تمام نسخه های بعدی تام کلنسی از کینکت پشتیبانی کنه.Ryse هم بی نظیر بود.Fable بد نبود.Halo:CE خوب بود و Halo4 کوبنده بود!
بعد از مایکرو هم یوبی خیلی منو خوشحال کرد.نمایش rayman و GF و به خصوص AC:R خیلی خوب بود.
به نظر من به ترتیب:
Ubisoft
Microsoft
Sony
Nintendo
EA
==
اگه بخوام امتیاز بدم اینجوری امتیاز میدم:
Ubisoft 8.0
Microsoft 7.0
Sony 6.0
Nintendo 5.5
EA 5.5
==
در مورد نینتندو بگم به عنوان شرکتی که قراره یه کنسول کاملا جدید را رونمایی کنه انتظار یه نمایش عظیم را داشتم نه اینکه بیاد BF3 و Batman ـی که قراره امسال عرضه بشه را به عنوان بازیهای لانچ معرفی کنه.
امسال کلا e3 درب و داغونی بود . اگه این wii u نینتندو هم نبود که دیگه واویلا میشد . البته خود کنفرانس نینتندو هم نسبت به سال های پیش هیچی نبود . نیم ساعت اول که به چرت ترین وجه ممکن گذشت!
اینم نظر من به ترتیب :
Nintendo 7.5
Ubisoft 7
Sony 6
EA 5.5
Microsoft 5.5
به نظر من که اول نینتندو بود با وجود اینکه کنسول جدید و درست راست با گرافیک بالاتر از کنسولهای مشابه ارائه نکرد ولی همون Wii U هم با اون قابلیتهای فوق العاده و عجیب غریبش که نمونش رو ندیده بودیم میتونه دلیلی بر برتری نینتندو در این E3 بشه.
بعد از اون:
Microsoft
EA
UBI
Sony
Konami
مایکرو در کل واسه من راضی کننده بود(یعنی کلا هر کی دوستدار کینکت باشه مطمینا از کنفرانس مایکرو خوشش میاد:d)............ip های جدید زیادی معرفی شدن نمایش خیره کننده کینکت در دو سه مورد........و مهمتر از همه تایید پرفروشترین انحصاری این نسل که واقعا عمری رو تو lobby هاش واسه بازی کردن آنلاینش گذروندم:d
البته نکته منفیش بازی جنگ ستارگان و معرفی یه فیبل دیگه بود....
مایکرو=8/10
------------------
نینتندو که انگار داش یه وسیله جانبی واسه wii تایید می کرد...............اصلا در حد و اندازه های کنفرانس معرفی یه کنسول نسل بعد نبود........ .
نینتندو=7.5/10
------------
سونی هم که تنها نکته قابل توجهش برای من نمایش عالی آنچارتد و قیمت پایین vita و چند تا بازی واسه اون بود.... .
بعد از اون نکته جالبی نداشت واسه من...... .
بدون در نظر گرفتن Nintendo چون ندیدمش
به ترتیب
Sony
Microsoft
Ubisoft
EA
Konami
امسال خبرهای داغ خیلی کم بود
از طرفی یجورایی معرفی HALO4 هم معلوم بود .
ولی نمایش خیره کننده-ی UNCHARTED 3 و GeOW3 خیلی خوب بود .
از همه مهمتر قیمت عالیه NGP بود که واقعا همچین قیمتی برای این کنسول یکم غیر قابل باور هست !
بازیهای ناب و درجه 1 جدید هم که امسال تایید شدن خیلی کم بودن