E3 2011 | بهترین های E3 از نظر GAMETRAILERS

Gartall

کاربر سایت
این لیست روزانه بروز خواهد شد .

BEST PRESS CON

EA
MICROSOFT
NINTENDO
SONY
UBISOFT

BEST DRIVING GAME

DRIVER:SAN FRANCISCO
F1 2011
FORZA MOTORSPORT 4
MARIO KART 3D
NEED FOR SPEED?: THE RUN

BEST DOWNLOADABLE GAME

BASTION
FROM DUST
INSANELY TWISTED SHADOW PLANED
JOURNEY
PAYDAY: THE HEIST

BEST 3DS GAME

Kid lcarus:Uprising
MARIO KART 3D
RESSIDENT EVIL:REVELATION
STAR FOX 64 3D
SUPER MARIO 3D

BEST GRAPHICS

BATTLEFIELD 3
UNCHARTED3
BIOSHOCK INFINITE
FAR CRY 3
METRO: LAST LIGHT

BEST VITE GAME

LITTLEBIGPLANET
LITTLE DEVIANTS
RUIN
UNCHARTED : GOLDEN ABYSS

MOST EMBARASSING MOMENT

AT&V VITA ANNOUNCMENT
KONAMI
MR. CAFFEINE
ZELDA SYMPHONY SCREW-UP

THE ONE TO WATCH

ALIENS: COLONIAL MARINES
DEVIL MAY CRY
HALO 4
METRO: LAST LIGHT
OVERSTRIKE

BEST 3D GRAPHICS

MARIO KART 3D
RESIDENT EVIL: REVELATIONS
RESISTANCE 3
SUPER MARIO 3D
UNCHARTED 3

MOST INNOVATIVE

BIOSHOCK infinite
From Dust
ps vita
tRANSFARRING
wii u

BIGGEST SURPRISE

AT&T ON VITA
HALO4
PS VITA PRISE
TOMB RAIDER
WII U,S CONTROLER

MISSING IN ACTION

Devil May Cry
Final Fantasy Versus XIII
The Last Guardian
Metal Gear Solid:Rising
Sorcery

BEST PLATFORMER

KIRBY MASS ATTACK
MS. SPLOSION MAN
RAYMAN ORIGINS
SLY COOPER: THIEVES IN TIME
SUPER MARIO 3D

BEST NEW IP

ASURAS WWRATH
DEAD ISLAND
INVERSION
KINGDOMSS OF AMALUR: RECKONING
PAYDAY: THE HEIST

BEST MULTIPLAYER

BATTLEFIELD 3
GEARS OF WAR 3
UNCHARTED 3
MODERN WAR FAR 3
KILLER FREAKS FROM OUTER SPACE

BEST TRAILERS

ASSASSINS CREED: REVELATION
HITMAN: ABSLUTION
PREY 2
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

BEST THIRD- prson shooter

GEARS OF WAR 3
GHOST RECON: FUTURE SOLDIER
INVERSION
RESIDENT EVIL REVELATION
UNCHARTED 3

BEST ACTION ADVENTURE

ASSASSINS CREED: REVELATION
ASURAS WRATH
BATMAN: ARKHAM CITY
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
TOMB RAIDER

BEST SOFTWARE LINEUP

NINTENDO 3DS
PC
PS3
XBOX360
PLAY STATION VITA

BEST WII GAME

KIRBY WII
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
MARIO PARTY 9
RHYTHM HEAVEN
SKYLANDERS: SPYROS ADVENTURE

BEST FIGHTING GAME

SOULCALIBUR V
STREET FIGHTER III: 3rd STRIK ONLINE
STREET FIGHTER X TEKKEN
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2
UFC UNDISPUTED 3

BEST FIRST PERSON SHOOTER

BATTLEFIELD 3
BIOSHOCK INFINITE
MODERN WAR FAR 3
PREY 2
RAGE

BEST PC GAME

BATTLEFIELD 3
BATMAN : ARKHAM CITY
BIOSOCK INFINITE
THE ELDER SCROLLS V:SKYRIM
TOMB RAIDER

BEST XBOX360 GAME

BIOSOCK INFINITE
GEARS OF WAR 3
TOMB RAIDER

BEST PS3 GAME

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

GAME OF THE SHOW

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

آخرین ویرایش:
دوربین Third-person shooter داره که نمیتونید انکار کنید، میتونید؟ 50% بازی هم صرف شلیک کردن و جنگ میشه، میتونید انکار کنید؟ 50% صرف پیدا کردن راه و حل پازل میشه Action-Adventure.
روی هم Third person shooter- Action Adventure ـه با المانها پلتفرمر.
این هم لیست اسلحه های بازی:

Long guns Edit Long guns

Dragon Sniper
FAL
AK-47
MP40
M4

Pistols

.45 Defender
92FS-9mm
Chloe's .45 Defender
Desert-5
Eddy's Golden Gun
P08-9mm
Wes-44
Micro-9mm

Shotguns

SAS-12
Moss-12
Pistole
Lazarevic's shotgun

Explosives

RPG-7
M32-Hammer
Mk-NDI
Propane tank

Other

Crossbow
Tranquilizer Dart Gun
Riot Shield
GAU-19
Mounted Machine Gun/Cannon

با وجود 26 اسلحه بازم تلاش دارید این رو ادونچر جلوه بدید.

UNCHARTED در زیر شاخه بازی های TPS هم دسته بندی میشه. چیز عجیبی نیست.
نه نمیشه. دوربین بازی TP هست اما سبکش Action Adventure. البته من نمیدونم بحث چی هست و حوصله هم ندارم صفحات قبل رو بخونم اما اگه بحث سر ژانر UC هست ژانرش میشه AA که گفتم.

توی هر بازی برای مشخص کردن ژانر به High Light ترین المان ها نگاه میشه. UC و جمیع بازی های این سبکی هم Action Adventure حساب میشن و اینکه توی کامبت ها دوربین میاد رو شونه و ... دلیل نمیشه که بازی شوتر سوم شخص یا همون TPS که میگید باشه. یعنی اصلا UC شوتر نیست و TPS نیست!

برعکس GeoW که مثلا المان های اکشنش خیلی رو هست و اصلا بازی فقط شوتر هست میشه TPS. خلاصه اینکه Third person shooter- Action Adventure اصلا نداریم و UC هم AA هست و جزو همین دسته هم طبقه بندی میشه.

خلاصه اینکه Third person shooter- Action Adventure اصلا نداریم
تکلیف رو با خودت مشخص کن. تو U تفنگ هست یا نه؟ دوربین U سوم شخص هست یا نه؟
تفنگ + دید سوم شخص = Third person shooter. میگی نه؟ خلافش رو ثابت کن.

• Like
Reactions: hosein_fisher
نه نمیشه. دوربین بازی TP هست اما سبکش Action Adventure. البته من نمیدونم بحث چی هست و حوصله هم ندارم صفحات قبل رو بخونم اما اگه بحث سر ژانر UC هست ژانرش میشه AA که گفتم.

توی هر بازی برای مشخص کردن ژانر به High Light ترین المان ها نگاه میشه. UC و جمیع بازی های این سبکی هم Action Adventure حساب میشن و اینکه توی کامبت ها دوربین میاد رو شونه و ... دلیل نمیشه که بازی شوتر سوم شخص یا همون TPS که میگید باشه. یعنی اصلا UC شوتر نیست و TPS نیست!

برعکس GeoW که مثلا المان های اکشنش خیلی رو هست و اصلا بازی فقط شوتر هست میشه TPS. خلاصه اینکه Third person shooter- Action Adventure اصلا نداریم و UC هم AA هست و جزو همین دسته هم طبقه بندی میشه.
سبک بازی اکشن ادونچر هست اما قسمت های شوتینگ هم داره. من مشکلی نمیبینم به عنوان بهترین بازی اکشن تیراندازی سوم شخص هم انتخاب بشه چون بهرحال قسمت های تیراندازی هم داره اما نه مثل گیرز و ... بصورت 100%ـی.

آخرین ویرایش:
سبک بازی اکشن ادونچر هست اما قسمت های شوتینگ هم داره. من مشکلی نمیبینم به عنوان بهترین بازی اشکن تیراندازی سوم شخص هم انتخاب بشه چون بهرحال قسمت های تیراندازی هم داره اما نه مثل گیرز و ... بصورت 100%ـی.
رضا اگه u3 تو تمام زمینه ها کاندید بشه تو بازم مشکل نداری :d

حالا بحث اینکه آنچارتد TPS هست یا AA بیخیال ، مهم این که لایق انتخاب به عنوان BEST THIRD- prson shooter بوده یا نه :d

آخرین ویرایش:
حرف من این بود که اگه بخوایم U رو زیر مجموعه سبکی بیاریم Action/Adventure براش مناسب تره تا Third Person Shooter ... ولی خب تلفیقی از جفتشونه

دوربین Third-person shooter داره که نمیتونید انکار کنید، میتونید؟ 50% بازی هم صرف شلیک کردن و جنگ میشه، میتونید انکار کنید؟ 50% صرف پیدا کردن راه و حل پازل میشه Action-Adventure.
دوربین رو اصطلاحاً میگن Third Person . شوتر بحثش جداست! درسته 50 درصد مربوط میشه به بخش کامبت سیستم با اسلحه یا همون shooting ! بقیه صرف المانهای ادونچر گونه بازی میشه. در واقع این عنوان اصالتاً یه Action/Adventure ـه که در کنارش نبرد های تن به تن و شوتر و حتی مخفی کاری رو هم در بر میگیره.
روی هم Third person shooter- Action Adventure ـه با المانها پلتفرمر.
خب این حرفت با پست قبلیت یه پارادوکس بزرگ داره!
پس میبینی که طبق گفته شما این بازی TPS محض نیست !

نکته مهم اینه که با اینکه Uncharted یه بازی 100 درصد شوتر نیست و بر پایه یه Action/Adventure بنا شده نه تنها در سبک خودش بهترینه و حتی باعث شده سازنده های Tomb Raider به الهام گرفتن از این سری در بازی جدیدشون اشاره بکنند بلکه تونسته به راحتی عناوینی که گیم پلیشون فقط یه شوتر محض رو ارائه میکنه، کنار بزنه .

از اون جایی که هیچ وقت نمیان یه جمله برای سبک بازی بنویسن هیچ وقت هم سوم شخص اکشن ادونچر نداریم 100 تا سبک که اختراع نمی کنن اگه اکشن خالص باشه اولی نباشه دومی u3 حتی داستانش هم کاملا ماجرا جویی هست گیم پلیش که بماند اما چون ماجراجویی خالصم نیست می شه اکشن ادونچر در اینکه gt در زمینه هیچی حالیش نمی شده شکی نیست مگر اینکه اصلا قسمت انتخاب اکشن ادونچر نداشته باشه که این خودشم می تونه یه نقص باشه

من یه سال دو سال نیست که می گم فنه پس لازم نمی بینم همه ی پست ها رو نقل کنم انچه عیان است چه حاجب به بیان است کسی اگه ادعا می شه حداقل مثل من همه ی تریلرهاشو توی این چند ساله دانلود می کرده تا متوجه بشه گیم تریلرز توی گذاشتن انواع دموها به عنوان بهترین سایته و مرجع کامل اما نقدهاش یا انتخاب هاش ذره ای ارزش نداره

در ضمن من یه نمونه ی کلی از یک سال گفتم دقت کنید یعنی مجموعه ی انتخاب هاش سالی بوده باشه که جهت گیری نداشته

آخرین ویرایش:
عنوان اصالتاً یه Action/Adventure ـه که در کنارش نبرد های تن به تن و شوتر و حتی مخفی کاری رو هم در بر میگیره.
این حرف شما در مورد; مثلا POP درسته که هر 45 دقیقه یک دشمن برای مبارزه داشت. اون رو میشه گفت action adventure ولی Uncharted; نه. بخش Shooter ـه uncharted بیشتر از adventure (ـ 40 به 60 میچربه :دی).
همونطور که Nima گفت:
تلفیقی از جفتشونه
که 100% باهاش موافقم. از اینجا به بعد میشه بحث "سلیقه و نظر" که برام اهمیت نداره دیگران Uncharted رو جزو بازیهای Sport میزارن یا racing.

این حرف شما در مورد; مثلا POP درسته که هر 45 دقیقه یک دشمن برای مبارزه داشت. اون رو میشه گفت action adventure ولی Uncharted; نه. بخش Shooter ـه uncharted بیشتر از adventure (ـ 40 به 60 میچربه :biggrin1:).
سفسطه؟
از اینجا به بعد میشه بحث "سلیقه و نظر" که برام اهمیت نداره دیگران Uncharted رو جزو بازیهای Sport میزارن یا racing.
فکر نمیکنم برای کسی اهمیت داشته باشه که یکی تا چقدر میخواد تلاش کنه که Uncharted رو به قول خودش گیرز کلون جلوه بده! شما کلا هر جور دوست داری فکر کن دوست عزیز!!

تکلیف رو با خودت مشخص کن. تو U تفنگ هست یا نه؟ دوربین U سوم شخص هست یا نه؟
تفنگ + دید سوم شخص = Third person shooter. میگی نه؟ خلافش رو ثابت کن.
سبکی به اسم TPS-AA که نوشتی نداریم. بله کامبت سیستم بازی دقیقا TPS هست اما بازی شوتر نیست که بخوایم بگیم TPS هست. حتی نباید جزو زیر مجموعه های این دسته هم قرار بگیره.

شما فکر میکنید هر بازی المان هر سبکی رو که داشت باید اسم ان ژانر رو هم کنار ژآنر اصلی بیاریم که همچین خبری نیست. مثال میزنم برات. مثلا Deus Ex مخلوطی از چند سبک مختلف بود اما هیچ وقت نمیان مثلا بگن سبک این بازی FPS-RPG-STR... بود! سبک اصلی که گیم مکنیسم اساسا بر اساس ان بنا شده رو میگن.

توی UC هم المان های TPS هست اما بازی یه AA هست. از انجایی که هر AA کامبت سیستم رو داره، حالا ان کامبت سیستم بر اساس هر سبکی هم که بنا شده باشه ژآنر بازی AA هست. مثلا توی UC اگه موقع مبارزه ها بازی First Person هم میشد و یا حتی یهو نیت یه شمشیر میگرفت دستش قوچی قوچی میکرد بازم سبک بازی AA میشد نه FPS-AA و یا H&S-AA.

فریدون این حرفی هم که تو میزنی اساسا به یک دلیل بزرگ غلط هست، انم این که اینجور که تو میگی برای هر بازی باید یه ژانر مجزا مثال زد و سر سال 50 تا ژآنر اختراع میشه. بحث تلفیق از چند ژانر هم اساسا به هیچ وجه مطرح نیست و معنی نداره چون گیم پلی بیشتر بازی ها تلفیقی از چند ژانر مختلف هست. بازم میگم ما چند تا ژانر اصلی داریم و بازی ها nر همون ها تقصیم بندی میشن.

سبک بازی اکشن ادونچر هست اما قسمت های شوتینگ هم داره. من مشکلی نمیبینم به عنوان بهترین بازی اکشن تیراندازی سوم شخص هم انتخاب بشه چون بهرحال قسمت های تیراندازی هم داره اما نه مثل گیرز و ... بصورت 100%ـی.

من که گفتم اصلا نمیدونم بحث سر چی هست!:دی من فقط خواستم بگم برای هر بازی نباید یه ژانر اختراع کرد و چون چند تا المان با هم ترکیب شدن بگیم بازی توی همه ان ژانرها میتونه طبقی بندی بشه! اینجور شما میگید مثلا نباید دلیلی ببینید که Diablo بیاد جزو برترین H&S ها هم قرار بگیره و مثلا بگیم Diablo بهتر از GoW هست!

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: x to the z
من الان حدود 10 سالی می شه که gt می شناسم فن اساسی سونی هست تا الان حتی یک نمونه خلافش ندیدم یعنی یه سالی بوده باشه که انتخاب هاش جهت گیری نداشته باشه
سال 2008 بهترین گرافیک رو گیرز 2 انتخاب کرد توی نامزداش متال گیر 4 هم بود !
خاک بر سر جیره خوارش !
--------
بابا چرا خالی می بندی اونم که kill zone 2 شده فقط می خواستی دو ساعت برم دانلودش کنم اصلا mgs4 مربوط به اون سال نمی شد کجا نامزد بود حداقل بعد از این همه گشت و گذار یه چیز درست و حسابی می ذاشتی بعدم گفتم هی نیاد بگید این نمونش بالاخره بین 1000 تا انتخاب 10 تاش هم غیر از اینی که می گم هست بالا هم گفتم یه نمونه ی کلی بگید

همین پارسال نبود این همه ویدیو ساخت که کینکت و کنفرانسش رو مسخره می کرد اما یه نمونه هم نیومد مو رو مسخره کنه بعد الان خودتون می بینید که مو کجاست کینکت کجاست

این جیره خواری هم تمومش کنید بحث پول دادن و گرفتن دیگه لوس شده
خالی بندی کجا بود عزیزم شما 2009 و 2008 رو عوضی گرفتی !

آخرین ویرایش:
سال 2008 بهترین گرافیک رو گیرز 2 انتخاب کرد توی نامزداش متال گیر 4 هم بود !
خاک بر سر جیره خوارش !

بابا چرا خالی می بندی اونم که kill zone 2 شده فقط می خواستی دو ساعت برم دانلودش کنم اصلا mgs4 مربوط به اون سال نمی شد کجا نامزد بود حداقل بعد از این همه گشت و گذار یه چیز درست و حسابی می ذاشتی بعدم گفتم هی نیاد بگید این نمونش بالاخره بین 1000 تا انتخاب 10 تاش هم غیر از اینی که می گم هست بالا هم گفتم یه نمونه ی کلی بگید

همین پارسال نبود این همه ویدیو ساخت که کینکت و کنفرانسش رو مسخره می کرد اما یه نمونه هم نیومد مو رو مسخره کنه بعد الان خودتون می بینید که مو کجاست کینکت کجاست

خالی میبندی چیه ؟!! KZ2 سال 2009 بوده ، 2008 هم MGS4 و GeOW 2 بودن که GeOW 2 بهترین گرافیک شد از سوی GT .
2009 هم که U2 شاید از 80% منابع به عنوان Goty انتخاب شد همین GT اومد MW2 رو انتخاب کرد ...
بنظرم کلا بیخیال شو چون یه چیزی پروندی .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or