E3 2011 | بهترین های E3 از نظر GAMETRAILERS

Gartall

کاربر سایت
این لیست روزانه بروز خواهد شد .

BEST PRESS CON

EA
MICROSOFT
NINTENDO
SONY
UBISOFT

BEST DRIVING GAME

DRIVER:SAN FRANCISCO
F1 2011
FORZA MOTORSPORT 4
MARIO KART 3D
NEED FOR SPEED?: THE RUN

BEST DOWNLOADABLE GAME

BASTION
FROM DUST
INSANELY TWISTED SHADOW PLANED
JOURNEY
PAYDAY: THE HEIST

BEST 3DS GAME

Kid lcarus:Uprising
MARIO KART 3D
RESSIDENT EVIL:REVELATION
STAR FOX 64 3D
SUPER MARIO 3D

BEST GRAPHICS

BATTLEFIELD 3
UNCHARTED3
BIOSHOCK INFINITE
FAR CRY 3
METRO: LAST LIGHT

BEST VITE GAME

LITTLEBIGPLANET
LITTLE DEVIANTS
RUIN
UNCHARTED : GOLDEN ABYSS

MOST EMBARASSING MOMENT

AT&V VITA ANNOUNCMENT
KONAMI
MR. CAFFEINE
ZELDA SYMPHONY SCREW-UP

THE ONE TO WATCH

ALIENS: COLONIAL MARINES
DEVIL MAY CRY
HALO 4
METRO: LAST LIGHT
OVERSTRIKE

BEST 3D GRAPHICS

MARIO KART 3D
RESIDENT EVIL: REVELATIONS
RESISTANCE 3
SUPER MARIO 3D
UNCHARTED 3

MOST INNOVATIVE

BIOSHOCK infinite
From Dust
ps vita
tRANSFARRING
wii u

BIGGEST SURPRISE

AT&T ON VITA
HALO4
PS VITA PRISE
TOMB RAIDER
WII U,S CONTROLER

MISSING IN ACTION

Devil May Cry
Final Fantasy Versus XIII
The Last Guardian
Metal Gear Solid:Rising
Sorcery

BEST PLATFORMER

KIRBY MASS ATTACK
MS. SPLOSION MAN
RAYMAN ORIGINS
SLY COOPER: THIEVES IN TIME
SUPER MARIO 3D

BEST NEW IP

ASURAS WWRATH
DEAD ISLAND
INVERSION
KINGDOMSS OF AMALUR: RECKONING
PAYDAY: THE HEIST

BEST MULTIPLAYER

BATTLEFIELD 3
GEARS OF WAR 3
UNCHARTED 3
MODERN WAR FAR 3
KILLER FREAKS FROM OUTER SPACE

BEST TRAILERS

ASSASSINS CREED: REVELATION
HITMAN: ABSLUTION
PREY 2
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

BEST THIRD- prson shooter

GEARS OF WAR 3
GHOST RECON: FUTURE SOLDIER
INVERSION
RESIDENT EVIL REVELATION
UNCHARTED 3

BEST ACTION ADVENTURE

ASSASSINS CREED: REVELATION
ASURAS WRATH
BATMAN: ARKHAM CITY
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
TOMB RAIDER

BEST SOFTWARE LINEUP

NINTENDO 3DS
PC
PS3
XBOX360
PLAY STATION VITA

BEST WII GAME

KIRBY WII
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
MARIO PARTY 9
RHYTHM HEAVEN
SKYLANDERS: SPYROS ADVENTURE

BEST FIGHTING GAME

SOULCALIBUR V
STREET FIGHTER III: 3rd STRIK ONLINE
STREET FIGHTER X TEKKEN
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2
UFC UNDISPUTED 3

BEST FIRST PERSON SHOOTER

BATTLEFIELD 3
BIOSHOCK INFINITE
MODERN WAR FAR 3
PREY 2
RAGE

BEST PC GAME

BATTLEFIELD 3
BATMAN : ARKHAM CITY
BIOSOCK INFINITE
THE ELDER SCROLLS V:SKYRIM
TOMB RAIDER

BEST XBOX360 GAME

BIOSOCK INFINITE
GEARS OF WAR 3
TOMB RAIDER

BEST PS3 GAME

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

GAME OF THE SHOW

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

آخرین ویرایش:
شما خودتون هم به همین موضوع معتقد بودید که باید معیار کنسول باشه ، بعید نیست که GT این کارو کرده باشه . خوب این موضوع طبیعی هم هست خیلی ها هستن که PC با فلان سیستم رو ندارن که بتونن BF3 رو تو بهترین حالت بازی کنن . بازار اصلی برای کنسول هاست که متاسفانه در این رابطه فقط شاهد یک نمایش کوتاه از این بازی روی کنسول بودیم .
شاید البته اینکارو کرده باشه.نمیدونم.ولی خیلی خیلی بعیده.

یعنی به نظر شما معرفی بازی هایی که همشون قبلا برای دو کنسول دیگه تایید شده بود کار فوق العاده ای به حساب می یاد ؟

من واقعا فکرش رو نمیکردم - و واقعا حال کردم . . . از اون بیشتر با کنسول جدید حال کردم که فکر میکنم باز هم مثل همیشه نینتندو یه تکونی به گیم پلی میده . . .

دوستان باور کنید هنوز که هنوز با اینکه uncharted 3 یک نمایش عالی توی e3 داشت ولی هیچ چیز خاصی از محیط بیابان بازی و نور اون نشون ندادن به جز چند تیکه کوتاه که واقعا عالی کار شده بودن!
باور کنید وقتی یکی از مراحل بیابان بازی رو به معنای واقعی نشون بدن همه ی ما انگشت به دهن میمونیم هنوز که هنوز اون تیکه که ناتان سوار اسب بود رو فراموش نکردم باور کنید گرافیک محیط در حدی بود که من فقط و فقط چنین گرافیکی رو توقع داشتم در کنسولهای نسل بعد ببینم ولی حقیقت داره و این گرافیک ماله uncharted 3 هست اون هم روی ps3
u3 بهترین هست !
خوب این که دیگه ثابت شده که اپیک هیچ وقت تو نمایش E3 صرفا گرافیک تکنیکیو به رخ نکشیده و بیشتر سعی کرده پیشرفت گیم پلی رو در کنار گرافیک تکنیکی نمایش بده , برای مثال E32008 رو اگه یادت باشه مرحله ای رو اپیک تو کنفرانس مایکرو نشون داد که در برابر مراحلی مثل Nexus یا مبارزه با اون Worm تو دریاچه حداقل از نظر به رخ کشیدنـه قدرتـه UE3 هیچ بود ولی اون مرحله یه سورپرایز داشت اونم برومک سواری بود به عنوان تنوع گیم پلی ! چه بسا می تونست عنوان بهترین گرافیکه E3 رو درو کنه ولی این کارو نکرد یا مثلا پیش نمایش های Gears1 فقط معطوف بود به مراحل اولیه . در کل سریه Gears معروفه به غافل گیریه مخاطب تو زمینه ی تکنیکی {با پیشرفت تو بازی گرافیکم اوج می گیره }
در مورد همون مرحله E3 2011 هم بیشتر تاکیدشون رو معرفی هم کاریه تیمی بود و قابلیت co-op . در عوض ناتی داگ دقیقا بر عکس چه این E3 چه تو E32009 عمل کرده کما اینکه تو همین نمایش اخیر بیشتر افکت آبه بنچمارکشو خواسته بود نشون بده تا حالا ابعاد مثلا مخفی کاریشو !تو نمایش Geow3 همون اوله دموی کنفرانس در حد چند ثانیه امواجو نشون میده سریع رد میشه ولی Evan Wells تا میرسه به لوکیشنه بیرونه کشتی یا همون اوله دمو چنان با طمانینه آنالوگه راستو می چرخونه که دوستانو سیراب کنه .در کل نمی خوام بگم ناتی داگ اوجه گرافیکو نشون داده میگم باید تا عرضه ی نهاییه هر دو تا عنوان صبر کرد با توجه به سابقه ی اپیک !

اینکه مرحله ی بیابونشو نشون ندادن شک نکن حتما این مرحله ی یمن چشمگیرتر بوده گرافیکش !:d

راستی این gif رو تا حالا چند بار نشون دادی یه نکته ی مبهم داره واسم... اونم اینه که چرا وقتی یه کامیونه یه تنی و کلی تیکه سنگ ولو میشن رو زمینه خاکی در حد چند سانتم خاک بلند نمیشه !:d:))=))

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: kayne
خوب این که دیگه ثابت شده که اپیک هیچ وقت تو نمایش E3 صرفا گرافیک تکنیکیو به رخ نکشیده و بیشتر سعی کرده پیشرفت گیم پلی رو در کنار گرافیک تکنیکی نمایش بده , برای مثال E32008 رو اگه یادت باشه مرحله ای رو اپیک تو کنفرانس مایکرو نشون داد که در برابر مراحلی مثل Nexus یا مبارزه با اون Worm تو دریاچه حداقل از نظر به رخ کشیدنـه قدرتـه UE3 هیچ بود ولی اون مرحله یه سورپرایز داشت اونم برومک سواری بود به عنوان تنوع گیم پلی ! چه بسا می تونست عنوان بهترین گرافیکه E3 رو درو کنه ولی این کارو نکرد یا مثلا پیش نمایش های Gears1 فقط معطوف بود به مراحل اولیه . در کل سریه Gears معروفه به غافل گیریه مخاطب تو زمینه ی تکنیکی {با پیشرفت تو بازی گرافیکم اوج می گیره }
در مورد همون مرحله E3 2011 هم بیشتر تاکیدشون رو معرفی هم کاریه تیمی بود و قابلیت co-op . در عوض ناتی داگ دقیقا بر عکس چه این E3 چه تو E32009 عمل کرده کما اینکه تو همین نمایش اخیر بیشتر افکت آبه بنچمارکشو خواسته بود نشون بده تا حالا ابعاد مثلا مخفی کاریشو !تو نمایش Geow3 همون اوله دموی کنفرانس در حد چند ثانیه امواجو نشون میده سریع رد میشه ولی Evan Wells تا میرسه به لوکیشنه بیرونه کشتی یا همون اوله دمو چنان با طمانینه آنالوگه راستو می چرخونه که دوستانو سیراب کنه .در کل نمی خوام بگم ناتی داگ اوجه گرافیکو نشون داده میگم باید تا عرضه ی نهاییه هر دو تا عنوان سعی کرد با توجه به سابقه ی اپیک !

اینکه مرحله ی بیابونشو نشون ندادن شک نکن حتما این مرحله ی یمن چشمگیرتر بوده گرافیکش !:d

راستی این gif رو تا حالا چند بار نشون دادی یه نکته ی مبهم داره واسم... اونم اینه که چرا وقتی یه کامیونه یه تنی و کلی تیکه سنگ ولو میشن رو زمینه خاکی در حد چند سانتم خاک بلند نمیشه !:d:))=))
ahahahahahaادستت درد نکنه اول صبح شادمون کردی
دموی امسال توش stealth داشت تیر اندازی داشت،پلتفورمینگ داشت ،گیمپلی وابسته به فیزیک داشت و همه ی این این قابلیت های گیمپلی رو تو 4 دقیقه نشون دادن اونوقت میگی فقط گرافیک بود

آخرین ویرایش:
در مورد همون مرحله E3 2011 هم بیشتر تاکیدشون رو معرفی هم کاریه تیمی بود و قابلیت co-op . در عوض ناتی داگ دقیقا بر عکس چه این E3 چه تو E32009 عمل کرده کما اینکه تو همین نمایش اخیر بیشتر افکت آبه بنچمارکشو خواسته بود نشون بده تا حالا ابعاد مثلا مخفی کاریشو !تو نمایش Geow3 همون اوله دموی کنفرانس در حد چند ثانیه امواجو نشون میده سریع رد میشه ولی Evan Wells تا میرسه به لوکیشنه بیرونه کشتی یا همون اوله دمو چنان با طمانینه آنالوگه راستو می چرخونه که دوستانو سیراب کنه .در کل نمی خوام بگم ناتی داگ اوجه گرافیکو نشون داده میگم باید تا عرضه ی نهاییه هر دو تا عنوان سعی کرد با توجه به سابقه ی اپیک !

double-facepalm.jpg

قطعا آنچارتد گرافیک بی نظیری خواهد داشت و به شخصه با توجه به نمایشهای e3 گرافیک آنچارتد رو از گیرز 3 برتر میدونم.اما مقابل Bf سوسک بود.
نمی خوام گیر الکی بدم چون نظر شخصیه و منظورتون رو هم گرفتم.ولی یه انتقاد کوچولو !کلمه سوسک بیش از حد مبالغه آمیز میزنه...انگاری قراره گرافیک U3 در حد آتاری 2600 باشه
البته به در کل نظرم هم مخالف شماست BF3 سعی میکنه روی یه بعضی(شایدم بیشتر) قسمتها خیلی خیلی خوب کار کنه ولی بعضی از قسمت ها رو غافل میشه...در صورتی که U3 سعی میکنه جای اشکال گرفتن باقی نزاره..
هر چند از حالا حس میکنم منتقدین نگاه سخت گیرانه تری به U3 نسبت به U2 خواهد داشت.

d:))=))
بعضی حرفات رو قبول دارم مخصوصا در مورد نمایش های گیرز و سیاست های اپیک...
در مورد نمایش های ND هم تا حدودی درست میگی مثلا نمایش هایی که از u2 نشون دادن چه تو e3 چه جاهای دیگه بشتر مربوط به بهترین سکانس های u2 میشد .
ولی در مورد u3 بهت اطمینان میدم این مرحله ایی که تو E3 نمایش دادن چه از لحاظ گرافیکی چه سایر موارد بهترین نیست !!!!
به این 2تا عکس نگاه کن :

کاملا مشخصه مراحل بیابون و صحراش بینظیره ، حالا چرا ND به این نمایش نسبتا ساده بسنده کرد ( ساده منظورم در قیاس با بازی های دیگه نیست ،منظورم در مقایسه با خود سری uc ـه :d ) شاید میخواستن یه جواریی اون مراحل برای gamer ها سورپرایز باقی بمونه .

بعضی حرفات رو قبول دارم مخصوصا در مورد نمایش های گیرز و سیاست های اپیک...
در مورد نمایش های ND هم تا حدودی درست میگی مثلا نمایش هایی که از u2 نشون دادن چه تو e3 چه جاهای دیگه بشتر مربوط به بهترین سکانس های u2 میشد .
ولی در مورد u3 بهت اطمینان میدم این مرحله ایی که تو E3 نمایش دادن چه از لحاظ گرافیکی چه سایر موارد بهترین نیست !!!!
به این 2تا عکس نگاه کن :

کاملا مشخصه مراحل بیابون و صحراش بینظیره ، حالا چرا ND به این نمایش نسبتا ساده بسنده کرد ( ساده منظورم در قیاس با بازی های دیگه نیست ،منظورم در مقایسه با خود سری uc ـه :d ) شاید میخواستن یه جواریی اون مراحل برای gamer ها سورپرایز باقی بمونه .
کاملا با شما موافقم nd با همون مرحله کشتی همه ی ما رو در کف بازی گذاشته حالا چه برسه مراحل بیابان بازی رو نشون بدن دیگه طوفان میشه !
راستی این gif رو تا حالا چند بار نشون دادی یه نکته ی مبهم داره واسم... اونم اینه که چرا وقتی یه کامیونه یه تنی و کلی تیکه سنگ ولو میشن رو زمینه خاکی در حد چند سانتم خاک بلند نمیشه !
ببینید این gif که من نشون دادم ماله خیلی وقت پیش هست که به صورت لیک بیرون اومده و مطمئنا موقع ریلیز بازی همه چیز به بهترین نحو خواهد بود و خاک هم بلند میشه شک نکنید فقط این رو بگم وقتی این gif ماله خیلی وقت پیش هست و اینقدر عالی هست موقع ریلیز بازی دیگه گرافیک بازی چقدر خواهد بود خدا میدونه !

نمی خوام گیر الکی بدم چون نظر شخصیه و منظورتون رو هم گرفتم.ولی یه انتقاد کوچولو !کلمه سوسک بیش از حد مبالغه آمیز میزنه...انگاری قراره گرافیک U3 در حد آتاری 2600 باشه
البته به در کل نظرم هم مخالف شماست BF3 سعی میکنه روی یه بعضی(شایدم بیشتر) قسمتها خیلی خیلی خوب کار کنه ولی بعضی از قسمت ها رو غافل میشه...در صورتی که U3 سعی میکنه جای اشکال گرفتن باقی نزاره..
هر چند از حالا حس میکنم منتقدین نگاه سخت گیرانه تری به U3 نسبت به U2 خواهد داشت.
حالا سوسک هم نگیم،ولی حقیقتا قابل مقایسه نیست.البته منم قصد قیاس ندارم،چون بحرحال نبرد پی سی و کنسول ناجوانمرادنه هست.اما محیطهای شلوغ bf،تخریب پذیری،تسکچرهای فوق العاده ایی که داره قابل مقایسه با آنچارتد نیست.و حقیقتا مسخره هست که در مقابل این بازی عنوان دیگه ایی بهترین گرافیک بشه.که البته امکان داره معیارشون کنسول بوده باشه که این انتخاب رو کردن.
----

قطعا مرحله بیابون فوق العاده میشه.قبلا هم گفته بودم که نوع گرافیک آنچارتد جوری هست که در رنگهای روشن بیشتر نمود پیدا میکنه.مثل آنچارتد 2 که مرحله نپال بهترین جاش بود.اما یه سوال دارم.شما واقعا فکر میکنی این 2 تا عکس،مخصوصا سمت راستی،به صورت 100 درصدی از گیم پلی هست؟:d
ببینید این gif که من نشون دادم ماله خیلی وقت پیش هست که به صورت لیک بیرون اومده و مطمئنا موقع ریلیز بازی همه چیز به بهترین نحو خواهد بود و خاک هم بلند میشه شک نکنید فقط این رو بگم وقتی این gif ماله خیلی وقت پیش هست و اینقدر عالی هست موقع ریلیز بازی دیگه گرافیک بازی چقدر خواهد بود خدا میدونه !
بهتون گفتم که همین الان 2 جین gif از آلن ویک هست که اگر ببینید کف میکنید.اصلا هم انتظار نداشته باشید که اختلاف گرافیکی u3 نسبت به 2 مثل 2 به 1 باشه.خیلی از دوستان هم رو این موضوع تاکید داشتن،اما این که بعضی دوستان انتظار گرافیک نسل بعدی از آنچارتد 3 دارن اشتباه محض هست.اینم برای این میگم که انتظار رویایی نداشته باشید چون وقتی که بازی ریلیز بشه،خودتون ضد حال میخورید و عده ایی هم که مشکل روحی دارن پایکوبی راه میندازن.

حالا سوسک هم نگیم،ولی حقیقتا قابل مقایسه نیست.البته منم قصد قیاس ندارم،چون بحرحال نبرد پی سی و کنسول ناجوانمرادنه هست.اما محیطهای شلوغ bf،تخریب پذیری،تسکچرهای فوق العاده ایی که داره قابل مقایسه با آنچارتد نیست.و حقیقتا مسخره هست که در مقابل این بازی عنوان دیگه ایی بهترین گرافیک بشه.که البته امکان داره معیارشون کنسول بوده باشه که این انتخاب رو کردن.
----

قطعا مرحله بیابون فوق العاده میشه.قبلا هم گفته بودم که نوع گرافیک آنچارتد جوری هست که در رنگهای روشن بیشتر نمود پیدا میکنه.مثل آنچارتد 2 که مرحله نپال بهترین جاش بود.اما یه سوال دارم.شما واقعا فکر میکنی این 2 تا عکس،مخصوصا سمت راستی،به صورت 100 درصدی از گیم پلی هست؟:d

بهتون گفتم که همین الان 2 جین gif از آلن ویک هست که اگر ببینید کف میکنید.اصلا هم انتظار نداشته باشید که اختلاف گرافیکی u3 نسبت به 2 مثل 2 به 1 باشه.خیلی از دوستان هم رو این موضوع تاکید داشتن،اما این که بعضی دوستان انتظار گرافیک نسل بعدی از آنچارتد 3 دارن اشتباه محض هست.اینم برای این میگم که انتظار رویایی نداشته باشید چون وقتی که بازی ریلیز بشه،خودتون ضد حال میخورید و عده ایی هم که مشکل روحی دارن پایکوبی راه میندازن.
من اینکه گفتم uncharted 3 گرافیکی رو ارائه میده که ماله نسل بعد هست رو با دلیل و مدرک میگم !
شما که هنوز که هنوز به خوبی از بازی uncharted 3 خبر ندارید و برای همین براتون سخته که باور کنید (اصلا برای همه سخته)که این عکس سمت راستی 100 در صد از خود گیم پلی هست البته بهتون حق میدم چون واقعا برای من هم باورش سخته ولی حقیقت همینه که uncharted 3 گرافیکی رو عرضه میکنه که واقعا خیلی از ماها توقع داشتیم همچین گرافیکی رو در کنسولهای نسل بعد ببینیم !:)
زمان عرضه بازی و یا نمایش یک ویدئو از مراحل بیابان بازی مطمئنم خیلیها که ps3 ندارند فقط و فقط بخاطر همین یک بازی یک ps3 میخرند نمونش خود من که توی عید نوروز ps3 خودم رو خریدم از یکی از دوستان فقط و فقط بخاطر دیدن اولین ویدیو از uncharted 3 !

آخرین ویرایش:

عکس اولی که از گیم پلی هست ولی عکس دومی بعید میدونم !!!
البته رضا میگه از گیم پلی ـه ولی من بعید می دونم چون تفاوت بین این 2 عکس خیلی زیاده :d

به این عکس ها نگاه کن عکس های بالایی 100 % از گیم پلی هست ..... نورپردازی و سایه زنیش و تاثیرش بر روی محیط رو با اون عکس پایینی مقایسه کن.

البته رضا میگه از گیم پلی ـه ولی من بعید می دونم چون تفاوت بین این 2 عکس خیلی زیاده :d

به این عکس ها نگاه کن عکس های بالایی 100 % از گیم پلی هست ..... نورپردازی و سایه زنیش و تاثیرش بر روی محیط رو با اون عکس پایینی مقایسه کن.
صد در صد همه ی اینها از گیم پلی هستند اینکه نور و رنگ محیط فرق میکنه دلیل قطعی بر این امر نمیشه که گیم پلی نیستن توی اولین ویدیو که با اون uncharted 3 رو معرفی کردن آخرش چند تیکه از گیم پلی بازی رو نشون دادن این هم یکی از اون قسمتها هست خودتون هم میدونید که گرافیک حتی میان پرده های uncharted با خود بازی یکی هست حتی خود بازی شاید گرافیک بیشتری داشته باشه ولی کمتر نداره !
یکی دیگه این رو بگه آره ولی شما دیگه چرا ؟:)

بعید میدونی ؟!!! :))
پسر خوب قرار نیست توی همه نقاط نور پردازی و سایه زنی به یک شکل باشه که :دی مثلاً عکس اولی سرابه یا اون صحنه سقوط هواپیما ممکنه مربوط به غروب خورشید باشه. مثلاً U2 مرحله نپالش انواع و اقسام نورپردازی هارو داشت, از آفتابی گرفته تا بارون و شب و...
عکس های بالائی رو به قطع میگی از گیم پلی هست اما اون تصویر رو که در کنار همین سکانس ها به عنوان گیم پلی توی تریلر E3 نمایش دادن بعید میدونی ؟! سکانس 100% که خیر 1000% از گیم پلی خود بازیه.

والا من ترجیح میدم تو این زمینه بحثی نکنم.چون سر گیرز هم یه همچین بحثی بود و متاسفانه هیچ کس باور نکرد.اول گیرز 3 هم یه tech demo اومد که ملت کف و خون قاطی کردن و گفتن از گیم پلی هست،و بعدا معلوم شد زرشک.حالا اینم وقتی بازی اومد مشخص میشه.
گودرز و شقایق، خوبه خودت میگی تک دمو, ربطش با گیم پلی چیه خدا داند.

آخرین ویرایش:
والا من ترجیح میدم تو این زمینه بحثی نکنم.چون سر گیرز هم یه همچین بحثی بود و متاسفانه هیچ کس باور نکرد.اول گیرز 3 هم یه tech demo اومد که ملت کف و خون قاطی کردن و گفتن از گیم پلی هست،و بعدا معلوم شد زرشک.حالا اینم وقتی بازی اومد مشخص میشه.
گودرز و شقایق، خوبه خودت میگی تک دمو, ربطش با گیم پلی چیه خدا داند.
خب چه خبر.هوا خوبه؟!!!
ربطی نداره.شما فکر کن که این از گیم پلی هست.مثل همون gif هایی و عکسهایی که از gt5 گذاشتی و آخرش هم ......
شما که هنوز که هنوز به خوبی از بازی uncharted 3 خبر ندارید و برای همین براتون سخته که باور کنید
فقط میتونم بخندم.آره من اطلاع کافی ندارم.اصلا آنچارتد سبکش چجوریه؟ریسینگه دیگه نه؟!!!
امان از جوگیری.گرافیک نسل بعدی به bf3 میگن،نه به این.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or