E3 2011 | بهترین های E3 از نظر GAMETRAILERS

Gartall

کاربر سایت
این لیست روزانه بروز خواهد شد .

BEST PRESS CON

EA
MICROSOFT
NINTENDO
SONY
UBISOFT

BEST DRIVING GAME

DRIVER:SAN FRANCISCO
F1 2011
FORZA MOTORSPORT 4
MARIO KART 3D
NEED FOR SPEED?: THE RUN

BEST DOWNLOADABLE GAME

BASTION
FROM DUST
INSANELY TWISTED SHADOW PLANED
JOURNEY
PAYDAY: THE HEIST

BEST 3DS GAME

Kid lcarus:Uprising
MARIO KART 3D
RESSIDENT EVIL:REVELATION
STAR FOX 64 3D
SUPER MARIO 3D

BEST GRAPHICS

BATTLEFIELD 3
UNCHARTED3
BIOSHOCK INFINITE
FAR CRY 3
METRO: LAST LIGHT

BEST VITE GAME

LITTLEBIGPLANET
LITTLE DEVIANTS
RUIN
UNCHARTED : GOLDEN ABYSS

MOST EMBARASSING MOMENT

AT&V VITA ANNOUNCMENT
KONAMI
MR. CAFFEINE
ZELDA SYMPHONY SCREW-UP

THE ONE TO WATCH

ALIENS: COLONIAL MARINES
DEVIL MAY CRY
HALO 4
METRO: LAST LIGHT
OVERSTRIKE

BEST 3D GRAPHICS

MARIO KART 3D
RESIDENT EVIL: REVELATIONS
RESISTANCE 3
SUPER MARIO 3D
UNCHARTED 3

MOST INNOVATIVE

BIOSHOCK infinite
From Dust
ps vita
tRANSFARRING
wii u

BIGGEST SURPRISE

AT&T ON VITA
HALO4
PS VITA PRISE
TOMB RAIDER
WII U,S CONTROLER

MISSING IN ACTION

Devil May Cry
Final Fantasy Versus XIII
The Last Guardian
Metal Gear Solid:Rising
Sorcery

BEST PLATFORMER

KIRBY MASS ATTACK
MS. SPLOSION MAN
RAYMAN ORIGINS
SLY COOPER: THIEVES IN TIME
SUPER MARIO 3D

BEST NEW IP

ASURAS WWRATH
DEAD ISLAND
INVERSION
KINGDOMSS OF AMALUR: RECKONING
PAYDAY: THE HEIST

BEST MULTIPLAYER

BATTLEFIELD 3
GEARS OF WAR 3
UNCHARTED 3
MODERN WAR FAR 3
KILLER FREAKS FROM OUTER SPACE

BEST TRAILERS

ASSASSINS CREED: REVELATION
HITMAN: ABSLUTION
PREY 2
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

BEST THIRD- prson shooter

GEARS OF WAR 3
GHOST RECON: FUTURE SOLDIER
INVERSION
RESIDENT EVIL REVELATION
UNCHARTED 3

BEST ACTION ADVENTURE

ASSASSINS CREED: REVELATION
ASURAS WRATH
BATMAN: ARKHAM CITY
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
TOMB RAIDER

BEST SOFTWARE LINEUP

NINTENDO 3DS
PC
PS3
XBOX360
PLAY STATION VITA

BEST WII GAME

KIRBY WII
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
MARIO PARTY 9
RHYTHM HEAVEN
SKYLANDERS: SPYROS ADVENTURE

BEST FIGHTING GAME

SOULCALIBUR V
STREET FIGHTER III: 3rd STRIK ONLINE
STREET FIGHTER X TEKKEN
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2
UFC UNDISPUTED 3

BEST FIRST PERSON SHOOTER

BATTLEFIELD 3
BIOSHOCK INFINITE
MODERN WAR FAR 3
PREY 2
RAGE

BEST PC GAME

BATTLEFIELD 3
BATMAN : ARKHAM CITY
BIOSOCK INFINITE
THE ELDER SCROLLS V:SKYRIM
TOMB RAIDER

BEST XBOX360 GAME

BIOSOCK INFINITE
GEARS OF WAR 3
TOMB RAIDER

BEST PS3 GAME

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

GAME OF THE SHOW

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

آخرین ویرایش:
با انتخاب این سایتها فکر نکنید infinite یک بازی خیلی شاخ هست نمیگم بد هست ولی حداقل این رو میدونم در مقابل gears و u3 حرفی برای گفتن نداره !
پس یعنی به این انتخابشون که آنچارتد رو بهترین گرافیک مولتی و . . . رو داشته هم توجه نکنیم دیگه ؟ با توجه به پستهاتون میشه گفت هیچ بازی-ای به پای GeOW نمیرسه و مهمتر از همه اینکه GeOW اصلا بپای UNCHARTED3 نمیرسه !! کلا بقول دوستا قصیه گودرز و شقایق تو پستهاتون قابل رویت هست!
این نسخه راحت میتونه خاطراتمون رو با بایوشاک 1 زنده کنه و یا حتی بهتر از اون باشه .
تو تریلرها بازی فوق العاده بود . جو محیط بازی طراحی لوکیشن-ها کاملا یک کار ارجینال بود که رگه-هایی از کارهای قبلی این شرکت هم درش دیده میشد .
البته انتظار نمیره کسی که نسخه-ی 1 رو بازی نکرده این چیزهارو تو تریلرها و تصاویر ببینه

• Like
Reactions: Gow
eeeeeeeee کاش اینجارو زودتر میدیدم!!! نزدیک 1گیگ همه رو HD دانلود کردم آخرشم دیدم همش آخرش BioShock: Infinite . BioShock: Infinite . BioShock: Infinite . BioShock: Infinite . BioShock: Infinite . BioShock: Infinite .... :d
نمیدونم چرا اصلاً با این انتخابا حال نکردم. :|
در مورد GeOw vs U3 من خودم فن GeOWم ولی با دیدن دموها و گیم پلی بنظرم U3 بهتر از GeOW عمل کرده. GeOW یکم زیادی داره تکراری میشه

eeeeeeeee کاش اینجارو زودتر میدیدم!!! نزدیک 1گیگ همه رو HD دانلود کردم آخرشم دیدم همش آخرش BioShock: Infinite . BioShock: Infinite . BioShock: Infinite . BioShock: Infinite . BioShock: Infinite . BioShock: Infinite .... :d
نمیدونم چرا اصلاً با این انتخابا حال نکردم. :|
در مورد GeOw vs U3 من خودم فن GeOWم ولی با دیدن دموها و گیم پلی بنظرم U3 بهتر از GeOW عمل کرده. GeOW یکم زیادی داره تکراری میشه
سلام دوست من داداش این چه حرفیه میزنی تعداد فنهای gears بیشتر از آنچارتد هست اگر جونتو دوست داری و نمیخواهی مورد تحقیر و مرغ یه پا داره گفتن طرفدارای gears قرار بگیری دیگه این حرفها رو نگو !:)
پس یعنی به این انتخابشون که آنچارتد رو بهترین گرافیک مولتی و . . . رو داشته هم توجه نکنیم دیگه ؟ با توجه به پستهاتون میشه گفت هیچ بازی-ای به پای GeOW نمیرسه و مهمتر از همه اینکه GeOW اصلا بپای UNCHARTED3 نمیرسه !! کلا بقول دوستا قصیه گودرز و شقایق تو پستهاتون قابل رویت هست!
بله با انتخابها و تعاریف منتقدهای سایتها نباید حکم قطعی بر برتر بودن یک بازی داد تا وقتی خودبازی رو چک نکردیم حکم قطعی نمیشه داد حالا بازی آنچارتد باشه یا هر بازی دیگه !
در جواب قسمت دوم حرفتون هم ترجیع میدم هیچ چیز نگم جز اینکه شما یاد بگیرید حرف منطقی بزنید و حرف منطقی بشنوید شما از این شاخه شروع میکنید و به اون شاخه میپرید فقط و فقط هم میخواهید بگید بیشتر از بقیه میفهمید نمونش همین که میخواهید بحث ما توی gears vs u3 رو به اینجا بکشید !

بله با انتخابها و تعاریف منتقدهای سایتها نباید حکم قطعی بر برتر بودن یک بازی داد تا وقتی خودبازی رو چک نکردیم حکم قطعی نمیشه داد حالا بازی آنچارتد باشه یا هر بازی دیگه !
در جواب قسمت دوم حرفتون هم ترجیع میدم هیچ چیز نگم جز اینکه شما یاد بگیرید حرف منطقی بزنید و حرف منطقی بشنوید شما از این شاخه شروع میکنید و به اون شاخه میپرید فقط و فقط هم میخواهید بگید بیشتر از بقیه میفهمید نمونش همین که میخواهید بحث ما توی gears vs u3 رو به اینجا بکشید !
من هم اصلا با سایتها کاری ندارم . ولی با توجه به نمایشی که از بازی دیدم بازی هیچ کم و کسری-ای نداشت و بنظر من فوق العاده بود . حسی که با دیدن گرافیک RAGE , BF3 , U3 , GeOW3 بهم دست داد با دیدن جو و لوکیشن-های این بازی هم بهم دست داد . اینطور که بنظر میاد با بازیه فوق العاده-ای مثل نسخه-ی 1 طرفیم گرافیک بازی هم کاملا قابل قبول بود . نمایش یک بازی فقط به گرافیک نیست دوست عزیز
در جواب قسمت دوم حرفهاتون هم میتونم بگم کسایی که من رو میشناسن میدونن بدون منطق حرف نمیزنم یا اگه بفهمم حرفی که زدم درست نبوده راحت میپذیرم . دوما دوست عزیز من بعنوان یک گیمر به بازیها نگاه میکنم . هیچوقت هم وارد بحث-هایی مثل اینکه فلان بازی از فلان افکت گرافیکی استفاده میکنه نمیشم جون تو آشنایی کاملی با بحث-های تکنیکی گرافیکی ندارم . پس خیالت راحت چیزی که من از بازیها میفهمم چیزی هست که یک گیمر ( که فقط قصد لذت بردن از بازیها بدون در نظر گرفتن پلتفرمشون رو داره ) از بازی کردن یک بازی میفهمه .

من هم اصلا با سایتها کاری ندارم . ولی با توجه به نمایشی که از بازی دیدم بازی هیچ کم و کسری-ای نداشت و بنظر من فوق العاده بود . حسی که با دیدن گرافیک RAGE , BF3 , U3 , GeOW3 بهم دست داد با دیدن جو و لوکیشن-های این بازی هم بهم دست داد . اینطور که بنظر میاد با بازیه فوق العاده-ای مثل نسخه-ی 1 طرفیم گرافیک بازی هم کاملا قابل قبول بود . نمایش یک بازی فقط به گرافیک نیست دوست عزیز
در جواب قسمت دوم حرفهاتون هم میتونم بگم کسایی که من رو میشناسن میدونن بدون منطق حرف نمیزنم یا اگه بفهمم حرفی که زدم درست نبوده راحت میپذیرم . دوما دوست عزیز من بعنوان یک گیمر به بازیها نگاه میکنم . هیچوقت هم وارد بحث-هایی مثل اینکه فلان بازی از فلان افکت گرافیکی استفاده میکنه نمیشم جون تو آشنایی کاملی با بحث-های تکنیکی گرافیکی ندارم . پس خیالت راحت چیزی که من از بازیها میفهمم چیزی هست که یک گیمر ( که فقط قصد لذت بردن از بازیها بدون در نظر گرفتن پلتفرمشون رو داره ) از بازی کردن یک بازی میفهمه .
کاملا با حرفاتون موافقم من هم مثل شما ممنون !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or