E3 2011 | بهترین های E3 از نظر GAMETRAILERS

Gartall

کاربر سایت
این لیست روزانه بروز خواهد شد .

BEST PRESS CON

EA
MICROSOFT
NINTENDO
SONY
UBISOFT

BEST DRIVING GAME

DRIVER:SAN FRANCISCO
F1 2011
FORZA MOTORSPORT 4
MARIO KART 3D
NEED FOR SPEED?: THE RUN

BEST DOWNLOADABLE GAME

BASTION
FROM DUST
INSANELY TWISTED SHADOW PLANED
JOURNEY
PAYDAY: THE HEIST

BEST 3DS GAME

Kid lcarus:Uprising
MARIO KART 3D
RESSIDENT EVIL:REVELATION
STAR FOX 64 3D
SUPER MARIO 3D

BEST GRAPHICS

BATTLEFIELD 3
UNCHARTED3
BIOSHOCK INFINITE
FAR CRY 3
METRO: LAST LIGHT

BEST VITE GAME

LITTLEBIGPLANET
LITTLE DEVIANTS
RUIN
UNCHARTED : GOLDEN ABYSS

MOST EMBARASSING MOMENT

AT&V VITA ANNOUNCMENT
KONAMI
MR. CAFFEINE
ZELDA SYMPHONY SCREW-UP

THE ONE TO WATCH

ALIENS: COLONIAL MARINES
DEVIL MAY CRY
HALO 4
METRO: LAST LIGHT
OVERSTRIKE

BEST 3D GRAPHICS

MARIO KART 3D
RESIDENT EVIL: REVELATIONS
RESISTANCE 3
SUPER MARIO 3D
UNCHARTED 3

MOST INNOVATIVE

BIOSHOCK infinite
From Dust
ps vita
tRANSFARRING
wii u

BIGGEST SURPRISE

AT&T ON VITA
HALO4
PS VITA PRISE
TOMB RAIDER
WII U,S CONTROLER

MISSING IN ACTION

Devil May Cry
Final Fantasy Versus XIII
The Last Guardian
Metal Gear Solid:Rising
Sorcery

BEST PLATFORMER

KIRBY MASS ATTACK
MS. SPLOSION MAN
RAYMAN ORIGINS
SLY COOPER: THIEVES IN TIME
SUPER MARIO 3D

BEST NEW IP

ASURAS WWRATH
DEAD ISLAND
INVERSION
KINGDOMSS OF AMALUR: RECKONING
PAYDAY: THE HEIST

BEST MULTIPLAYER

BATTLEFIELD 3
GEARS OF WAR 3
UNCHARTED 3
MODERN WAR FAR 3
KILLER FREAKS FROM OUTER SPACE

BEST TRAILERS

ASSASSINS CREED: REVELATION
HITMAN: ABSLUTION
PREY 2
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

BEST THIRD- prson shooter

GEARS OF WAR 3
GHOST RECON: FUTURE SOLDIER
INVERSION
RESIDENT EVIL REVELATION
UNCHARTED 3

BEST ACTION ADVENTURE

ASSASSINS CREED: REVELATION
ASURAS WRATH
BATMAN: ARKHAM CITY
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
TOMB RAIDER

BEST SOFTWARE LINEUP

NINTENDO 3DS
PC
PS3
XBOX360
PLAY STATION VITA

BEST WII GAME

KIRBY WII
THE LEGEND OF ZELDA: SKYWARD SWORD
MARIO PARTY 9
RHYTHM HEAVEN
SKYLANDERS: SPYROS ADVENTURE

BEST FIGHTING GAME

SOULCALIBUR V
STREET FIGHTER III: 3rd STRIK ONLINE
STREET FIGHTER X TEKKEN
TEKKEN TAG TOURNAMENT 2
UFC UNDISPUTED 3

BEST FIRST PERSON SHOOTER

BATTLEFIELD 3
BIOSHOCK INFINITE
MODERN WAR FAR 3
PREY 2
RAGE

BEST PC GAME

BATTLEFIELD 3
BATMAN : ARKHAM CITY
BIOSOCK INFINITE
THE ELDER SCROLLS V:SKYRIM
TOMB RAIDER

BEST XBOX360 GAME

BIOSOCK INFINITE
GEARS OF WAR 3
TOMB RAIDER

BEST PS3 GAME

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

GAME OF THE SHOW

BIOSOCK INFINITE
TOMB RAIDER
UNCHARTED 3

آخرین ویرایش:
بعید میدونی ؟!!! :))
پسر خوب قرار نیست توی همه نقاط نور پردازی و سایه زنی به یک شکل باشه که :دی مثلاً عکس اولی سرابه یا اون صحنه سقوط هواپیما ممکنه مربوط به غروب خورشید باشه. مثلاً U2 مرحله نپالش انواع و اقسام نورپردازی هارو داشت, از آفتابی گرفته تا بارون و شب و...
عکس های بالائی رو به قطع میگی از گیم پلی هست اما اون تصویر رو که در کنار همین سکانس ها به عنوان گیم پلی توی تریلر E3 نمایش دادن بعید میدونی ؟! سکانس 100% که خیر 1000% از گیم پلی خود بازیه.
رضا من دارم راجع به کیفیت نورپردازی و سایه زنی میگم تو میگی شرایطش فرق میکنه !!!!! در ضمن ابر ، بارون و مه چه ربطی به صحرا و آفتاب سوزان عربستان داره ؟؟؟ :d
جفتش تو فضای بازه و مسلما تنها منبع نور خورشیده ....!!! من می تونم تفاوت کنتراست و رنگ بندی رو بپذیرم ولی تفاوت نورپردازی رو نه :d

نکته دیگه رضا جان نمی دونی بدون نورپردازی در تمام مراحل از لحاظ فنی و تکنیکی به یه شکل هست فقط به خاطر استفاده از ف.یلتر و تغییر کنتراست ما تو مراحل مختلف نورپردازی به ظاهر متفاوتی میبینیم :d

مثالم تا دلت بخواد میتونم بزنم :d ( crysis 2 ، geow و .... )

نمی دونم evil 4 رو pc بازی کردین یا نه ، اگه بازی کرده باشین میدونین موقع عرضه گرافیکش خیلی ضعیف تر از نسخه ps2 بود ( جدا از رزولوشن ) که بعدا یوبی پچ داد بیرون که کیفیتش برابر شد این عکس ها تفاوتشون مثل قبل و بعد پچ evil هست :d

صد در صد همه ی اینها از گیم پلی هستند اینکه نور و رنگ محیط فرق میکنه دلیل قطعی بر این امر نمیشه که گیم پلی نیستن توی اولین ویدیو که با اون uncharted 3 رو معرفی کردن آخرش چند تیکه از گیم پلی بازی رو نشون دادن این هم یکی از اون قسمتها هست خودتون هم میدونید که گرافیک حتی میان پرده های uncharted با خود بازی یکی هست حتی خود بازی شاید گرافیک بیشتری داشته باشه ولی کمتر نداره !
یکی دیگه این رو بگه آره ولی شما دیگه چرا ؟:)
من اصلا به کنتراست کاری ندارم ، چون اصولا کنتراست و رنگبندی جزو موارد هنری محسوب میشه و تاثبرش فقط بر روی ظاهر هست ، در صورتی در اون عکس ها نور پردازی و سایه زنیشون از لحاظ فنی متفاوته !!!
اون تیکه هم که بلد کردم اصلا و ابدا قبول ندارم..... ولی نمی خوام جو تاپیک به هم بریزه به خاطره همین ادامه نمیدم :d

رضا من دارم راجع به کیفیت نورپردازی و سایه زنی میگم تو میگی شرایطش فرق میکنه !!!!! در ضمن ابر ، بارون و مه چه ربطی به صحرا و آفتاب سوزان عربستان داره ؟؟؟ :d
جفتش تو فضای بازه و مسلما تنها منبع نور خورشیده ....!!! من می تونم تفاوت کنتراست و رنگ بندی رو بپذیرم ولی تفاوت نورپردازی رو نه :d

نکته دیگه رضا جان نمی دونی بدون نورپردازی در تمام مراحل از لحاظ فنی و تکنیکی به یه شکل هست فقط به خاطر استفاده از ف.یلتر و تغییر کنتراست ما تو مراحل مختلف نورپردازی به ظاهر متفاوتی میبینیم :d

مثالم تا دلت بخواد میتونم بزنم :d ( crysis 2 ، geow و .... )

نمی دونم evil 4 رو pc بازی کردین یا نه ، اگه بازی کرده باشین میدونین موقع عرضه گرافیکش خیلی ضعیف تر از نسخه ps2 بود ( جدا از رزولوشن ) که بعدا یوبی پچ داد بیرون که کیفیتش برابر شد این عکس ها تفاوتشون مثل قبل و بعد پچ evil هست :d
این چیز هایی که گفتی رو اصلاً قبول ندارم یعنی فکر نکنم آدم عاقلی هم قبول داشته باشه :دی حوصله هم ندارم سر موضوعی که جوابش مشخصه الکی بحث کنم !
اون سکانس از Melee فایت خود بازیه در ضمن تفاوتی هم وجود نداره از لحاظ تکسچرینگ و نور پردازی با قسمت های دیگه حالا تو چجوری تفاوت تکنیکی از روی دوتا عکس میکشی بیرون و تشبیه ش میکنی به RE4 PC قبل و بعد از پتچ خدا داند :)) ! یعنی رسماً نابود کردی. شرم بر تو ND که مارو فریب میدی :)) !

خوشم میاد سوال u.s.a عجب ترول خوری داشت :دی !

در مورد کیفیت گیم پلی و کات سین های U2 حرف IGN هست. احیاناً قبول داری دیگه ؟

نخیر قبول ندارم.من 2000 بار آنچارتد رو بازی کردم.هرچی هم نگاه میکنم کیفیت کات سینها بهتر هست.همونطور که سر گیرز 2 هم میگم کیفیت کات سین مقداری بهتر هست ولی دوستان قبول نمیکنن.

بعدشم آقا رضا یه سوال دیگه.یعنی میخوای بگی نمیدونی که عکسهای بازیها کیفیتشون کمی بهتر هست،حالا حتی اگر 100 درصد از گیم پلی باشه؟!
It's kind of amazing to say this, but the actual gameplay oftentimes looks better than the cutscenes.
معنیش میشه اغلب اوقات نه سرتاسر بازی و کاملاً هم درست میگه.

خیر قبول ندارم. اتفاقاً بر عکس توی عکس ها کیفیت اصلی بازی مشخص نیست نه U3 هر بازیه دیگه.

هیچ ربطی به فریب دادن و گول زدن ND نداره من فقط میگم اون عکس احتمالا از کات سین Pre-recorded باشه همین .....اگرم به قول تو از Melee فایت باشه که البته بعیدم نیست منم استقبال میکنم :دی
دم ND گرم. خدائی کاری کرده باور گرافیک بازیش سخته. اما چه کنیم گه گیم پلی ـه و اینو از هرکس بپرسی بهت میگه :دی!
فروم ها و سایت های خارجی هم یک چرخی بزن. آخر تریلر VGA هم سکانس های گیم پلی رو نشون میده که این صحنه هم توش هست.

قبول ندارم خیلی راحتم میتونم حرفم رو ثابت کنم ولی نه اینجا اگه خواستی بیا تو پروفایلم:دی
آره باو مقایسه های تو که شهره خاص و عام ه :دی !

آخرین ویرایش:
در مورد کیفیت گیم پلی و کات سین های U2 حرف IGN هست. احیایناً قبول داری دیگه ؟
نخیر قبول ندارم.من 2000 بار آنچارتد رو بازی کردم.هرچی هم نگاه میکنم کیفیت کات سینها بهتر هست.همونطور که سر گیرز 2 هم میگم کیفیت کات سین مقداری بهتر هست ولی دوستان قبول نمیکنن.

بعدشم آقا رضا یه سوال دیگه.یعنی میخوای بگی نمیدونی که عکسهای بازیها کیفیتشون کمی بهتر هست،حالا حتی اگر 100 درصد از گیم پلی باشه؟!
خیر قبول ندارم. اتفاقاً بر عکس توی عکس ها کیفیت اصلی بازی مشخص نیست نه U3 هر بازیه دیگه
اوکی.صبر میکنیم تا ریلیز بازی تا ببینیم جریان اون عکس چی بود.

آخرین ویرایش:
این چیز هایی که گفتی رو اصلاً قبول ندارم یعنی فکر نکنم آدم عاقلی هم قبول داشته باشه :دی حوصله هم ندارم سر موضوعی که جوابش مشخصه الکی بحث کنم !
اون سکانس از Melee فایت خود بازیه در ضمن تفاوتی هم وجود نداره از لحاظ تکسچرینگ و نور پردازی با قسمت های دیگه حالا تو چجوری تفاوت تکنیکی از روی دوتا عکس میکشی بیرون و تشبیه ش میکنی به RE4 PC قبل و بعد از پتچ خدا داند :)) ! یعنی رسماً نابود کردی. شرم بر تو ND که مارو فریب میدی :)) !
ازیه دیگه.

هیچ ربطی به فریب دادن و گول زدن ND نداره من فقط میگم اون عکس احتمالا از کات سین Pre-recorded باشه همین .....اگرم به قول تو از Melee فایت باشه که البته بعیدم نیست منم استقبال میکنم :d

در مورد کیفیت گیم پلی و کات سین های U2 حرف IGN هست. احیایناً قبول داری دیگه ؟
قبول ندارم خیلی راحتم میتونم حرفم رو ثابت کنم ولی نه اینجا اگه خواستی بیا تو پروفایلم :d
دم ND گرم. خدائی کاری کرده باور گرافیک بازیش سخته. اما چه کنیم گه گیم پلی ـه و اینو از هرکس بپرسی بهت میگه !
فروم ها و سایت های خارجی هم یک چرخی بزن. آخر تریلر VGA هم سکانس های گیم پلی رو نشون میده که این صحنه هم توش هست.
انشاالله که از گیم پلی باشه ما که از خدامونه :d
آره باو مقایسه های تو که شهره خاص و عام ه :d
:)) مقایسه هام هیچ مشکلی نداره:d

آخرین ویرایش:
من که آنچارتد 2 رو همین 2 هفته پیش بازی کردم و تا آخر رفتم همانطور که ign گفته کیفیت کات سین ها برابر با خود بازی هست و حتی موارد بسیاری کیفیت خود بازی بیشتر هست توی کات سین ها معمولا جزئیات از نزدیک نشون داده میشه برای همین بیشتر خودنمایی میکنه شما توی خود بازی به جزئیات توجع کنید حتما متوجه میشید جزئیات و کیفیت همون هست و حتی بیشتر !

البته usa عزیز و بقیه دوستان من و شماها باید خوشحال هم باشیم که واقعا باورش برای هممون سخته که این صحنه رو از خود گیم پلی بدونیم این خودش یه هنر هست که حتی برای ما گیمرهای حرفه ای باورش سخته که یک بازی ماله این نسل چنین گرافیکی داشته باشه من برای همین همیشه از nd ممنونم واقعا دمشون گرم در ضمن شرکت nd که شرکت ea نیست بیاد قبل از انتشار بازی تصاویر از پیش رندر شده و فیک نشون بده و همه فکمون به زمین بخوره ولی بعد از انتظار بازی میبینیم که بله گرافیک اونقدری نبود که بوده (من بازی medal of honor همین شماره آخریش رو میگم که اومده بودن یک ویدیوی از پیش رندر شده از گیم پلی نشون دادن که همه واقعا کف خون قاطی کردیم ولی گرافیک بازی اونقدر نبود اگر بخواهید میتونم اون ویدیو رو براتون لینک دانلودش رو بذارم تا ببینید که توی اون ویدئو حتی گرافیک medal of honor از بازی battle field 3 بهتر هست اما اون یک ویدئو فیک بود)
تا به حال هیچ وقت nd اومده یک ویدئو فیک رو نشون بده و بگه از گیم پلی هست ؟
معلومه که نه حالا اون صحنه رو خود nd گفته از گیم پلی هست پس حرفی توش نیست !:)

آخرین ویرایش:
من الان حدود 10 سالی می شه که gt می شناسم فن اساسی سونی هست تا الان حتی یک نمونه خلافش ندیدم یعنی یه سالی بوده باشه که انتخاب هاش جهت گیری نداشته باشه

اُه اُه نوبت GT شد که زیر سوال بره ... :d

در مورد گرافیک BF3 هم هیچکس منکر زیبایی هاش نیست اما از نظر تکسچر تو همون مرحله تانک داغون بود به تکسچر های زمین تو همون مرحله دقت کنید واقعا در حد بازی های دیگه نیست ...

من الان حدود 10 سالی می شه که gt می شناسم فن اساسی سونی هست تا الان حتی یک نمونه خلافش ندیدم یعنی یه سالی بوده باشه که انتخاب هاش جهت گیری نداشته باشه

اتفاقا همین گیم تریلرز ساله ۲۰۰۹ مدرن وارفر رو به عنوانه بهترین بازی انتخاب کرد.goty

شما 10 ساله GT رو میشناسی ! بعد این سایت فن سونیه ! این دیگه از اون حرفا بود ....
چون انتخاب هاش دلخواه شما نبوده لازم نیست کل سایت رو ببری زیر سوال .

• Like
Reactions: 浪人
یه تعدادی سوزششون گرفته از اینکه uncharted 3 توی بیشتر زمینه ها اول نشه حد اقل کاندید میشه :))
بر خلاف gears 3!!!
دوستان کسی نگفت گرافیک bf3 کمه ما داریم میگیم bf3 این گرافیک خدا رو فقط و فقط روی pc داره و روی کنسولها ما باید نتیجه گیری کنیم آیا bf3 رو کنسولها گرافیک خیلی شاخی داره ؟ داره ولی در حد کنسول کنسولها دارای قطعات ماله چند سال پیش هستند و اگر یک بازی روی کنسولها تولید بشه که از نظر گرافیک خارق العاده باشه (منظورم u3 هست:) )باید یک آفرین درست و حسابی گفت کرافیک bf3 و uncharted 3 رو روی کنسول با هم مقایسه کنید بعدش ببینید کدوم هنرمند واقعی هست !

من Uncharted رو به عنوان TPS قبول ندارم ! U کاملا Action/Adventure ه ... به نظرم دسته بندی ش درست نیست .

ایول ، رفیق فابریکته پس ... میشه یه چند نمونه از این طرفداریها در سالهای اخیر نام ببری ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or