بیونتایی که رو PS3 بازی کردی گرافیکش آشغال بود وحید جان ، اصل جنسو باس رو 360 ببینی

بهت هم قول میدم از نظر کمبو جلوی بیونتا لنگ میندازه . نه DmC ، بلکه هر بازی دیگه ای بیاری وضعیتش جلوی بیونتا همینه ...
منم موافقم
به نظر من هیچ بازی در این سبک (در طول تاریخ گیمینگ! ) از نظر گیمپلی به پای بَیونتا نمیرسه

نه سری DMC نه NG نه GOW هیچکدوم
از نظر گیملی به این بازی نمیرسن
dash ها و dive ها و نحوه ی کند کردن زمان، واقعا روند مبارزه رو لذت بخش میکرد.. ینی واقعا بعضی وقتا وسط بازی، به نحوه ی بازی کردن خودم میگفتم WOW :d ...
البته از نظر شخصیت پردازی و گرافیک و و دوربین و دیزاین بعضی مراحل اشکالات زیادی داشت ولی گیمپلی بی نظیر بود!
(این نظر شخصی بود.. لطفا نقل قول نکنید :d )
--------
درمورد dmc هم انصافا ترلیر زیاد خوبی نبود.. ولی افتضاح هم نبود.. بعضی تیکه هاش هیجان انگیز بود

ولی انگار سعی کردن یه جوری هیجان بازی رو به زور بالا ببرن :d
کلا از بدنه ی dmc فاصله گرفته بود .. ولی اگه به چشم 1بازی جدید و بی رگ و ریشه بهش نگاه کنیم، خوبه :d
کاش که سرعت و فریم ریت بازی رو زیاد کنن.. این سبک تو سرعت بالا واقعا هیجان انگیز میشه (و صد البته بدون افت فریم! )x )
بافت ها و تکسچر ها هم زیاد برام مهم نیست :d تو این سبک بازی دوست دارم افکت های زیبا و چشم نواز ببینم.. البته از بافتهای بهتر هم استقبال میشه :d
حاضرم با همین شخص خوشکل و مامانی بجنگم ولی سرعت گیمپلی و افکتها رو روش خیلی کار کنن :d
کلا خیلی جای کار داره ولی نسبت بهش نا امید نیستم