E3 2011 | اولین تریلر از (Devil May Cry (In-Game + تصاویر جدید

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc.jpg

Capcom سرانجام اولین تریلر (Devil May Cry (In-Game Footage ساخته ی Ninja Theory رو بیرون داد.

YouTube

برای تصاویر جدید به اینجا مراجعه کنید.

• Like
Reactions: Dante Never Cry
دوستان واقعا تا حالا از خودتون پرسیدید که چرا دانته اینجوری شده؟
شاید توی اول بازی یه اتفاقی بیفته که اصلا نظر همه برگرده و انقدر داستان خوبی طراحی کنن که باعث بشه قیافه دانته تغییر کنه که همه ازش خوششون بیاد؟!

همون اول که این خبر دانته ی جدید به گوشمون رسید کلی در مورد این که این کیه و چرا این شکلیه بحث کردیم. نظرات این بودن: شاید تحت آزمایش قرار گرفته ، شاید یه دانته ی دیگه باشه ، شاید همزاد دانته باشه ، شاید داستانی قبل از اون دانته ای که ما میشناسیم باشه.... :d

همون اول که این خبر دانته ی جدید به گوشمون رسید کلی در مورد این که این کیه و چرا این شکلیه بحث کردیم. نظرات این بودن: شاید تحت آزمایش قرار گرفته ، شاید یه دانته ی دیگه باشه ، شاید همزاد دانته باشه ، شاید داستانی قبل از اون دانته ای که ما میشناسیم باشه.... :d
اتفاقا این رو خود سازنده ها تایید کردن

در ضمن بخدا من اصلا مشکلی با مو سیاه شدن دانته ندارم ( خود سازنده ها گفته بودن این موضوع موی دانته جریان داره و بعدا توی بازی متوجه میشم ، که الان معلوم شد میخواستن یه DT با موی سفید بزارن تا بحساب دل فن ها رو خوش کنند ) من صفحه قبلی کل مشکل توی طراحی ، فریم ریت و گرافیک رو گفتم ولی هیچکس توجه نکرد

البته بنده هم با این قیافه گزایی این ادم مشکل دارم ولی اگر فکر کنیم میبینم یه تغییر میخواست این بازی به نظرم شخصیت پردازیش رو خوب انجام بدن و یه سری itemهای جدید بزارن و گرافیک بازی رو هم بالا ببرن همه چی حله :d

نظر شخصی بودا:d

من کلا از ادم های تخص خوشم میاد
این تیپ و هیکل دانته هم دقیقا مثل همینجور ادماست
از combo های بازی هم به شدت خوشم اومد

دیگه حرفی نمیمونه که :d

ولي كاش Bayonetta 2 تو E3 معرفي ميشد يك حال اساسي ميكرديم.

ولي واقعا حيف كپكام.من واقعا دوستش داشتم.

بايد خوشحالي بكنيم يك سري از ip ها مثل Onimusha دست نخورده موندن و گرنه.....

خدا كنه دوباره كپكام به اوجش برگرده.

بیونتایی که رو PS3 بازی کردی گرافیکش آشغال بود وحید جان ، اصل جنسو باس رو 360 ببینی :دی
بهت هم قول میدم از نظر کمبو جلوی بیونتا لنگ میندازه . نه DmC ، بلکه هر بازی دیگه ای بیاری وضعیتش جلوی بیونتا همینه ...
فلاسفه چگونگی ظهور مرغ 1 پا.
پ.ن: جون تو فقط همینه محبوبیتش

• Like
Reactions: Aʍir Rәzʌ
بیونتایی که رو PS3 بازی کردی گرافیکش آشغال بود وحید جان ، اصل جنسو باس رو 360 ببینی :دی
بهت هم قول میدم از نظر کمبو جلوی بیونتا لنگ میندازه . نه DmC ، بلکه هر بازی دیگه ای بیاری وضعیتش جلوی بیونتا همینه ...

منم موافقم
به نظر من هیچ بازی در این سبک (در طول تاریخ گیمینگ! ) از نظر گیمپلی به پای بَیونتا نمیرسه ;)
نه سری DMC نه NG نه GOW هیچکدوم از نظر گیملی به این بازی نمیرسن
dash ها و dive ها و نحوه ی کند کردن زمان، واقعا روند مبارزه رو لذت بخش میکرد.. ینی واقعا بعضی وقتا وسط بازی، به نحوه ی بازی کردن خودم میگفتم WOW :d ...
البته از نظر شخصیت پردازی و گرافیک و و دوربین و دیزاین بعضی مراحل اشکالات زیادی داشت ولی گیمپلی بی نظیر بود! ;)

(این نظر شخصی بود.. لطفا نقل قول نکنید :d )
--------

درمورد dmc هم انصافا ترلیر زیاد خوبی نبود.. ولی افتضاح هم نبود.. بعضی تیکه هاش هیجان انگیز بود:x ولی انگار سعی کردن یه جوری هیجان بازی رو به زور بالا ببرن :d
کلا از بدنه ی dmc فاصله گرفته بود .. ولی اگه به چشم 1بازی جدید و بی رگ و ریشه بهش نگاه کنیم، خوبه :d
کاش که سرعت و فریم ریت بازی رو زیاد کنن.. این سبک تو سرعت بالا واقعا هیجان انگیز میشه (و صد البته بدون افت فریم! )x )
بافت ها و تکسچر ها هم زیاد برام مهم نیست :d تو این سبک بازی دوست دارم افکت های زیبا و چشم نواز ببینم.. البته از بافتهای بهتر هم استقبال میشه :d
حاضرم با همین شخص خوشکل و مامانی بجنگم ولی سرعت گیمپلی و افکتها رو روش خیلی کار کنن :d
کلا خیلی جای کار داره ولی نسبت بهش نا امید نیستم :">

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Tehanu
آقايون ما اگه بخوايم بازي رو تحريم كنيم چه جوري بايد اين خواسته رو به فعل در بياريم؟
1. نسخه ي اصلي رو نخريم (خب هميشه نمي خريم:d اين كه نشد تحريم)
2. نسخه ي كپي رو نخريم (اين كه از بالايي هم ضايع تره:d)
3. نسخه ي كپي رو بخريم ولي بازي نكنيم#:-s
4. گزينه ي 5 صحيح است:(

• Like
Reactions: koorosh sh
آقايون ما اگه بخوايم بازي رو تحريم كنيم چه جوري بايد اين خواسته رو به فعل در بياريم؟
1. نسخه ي اصلي رو نخريم (خب هميشه نمي خريم:d اين كه نشد تحريم)
2. نسخه ي كپي رو نخريم (اين كه از بالايي هم ضايع تره:d)
3. نسخه ي كپي رو بخريم ولي بازي نكنيم#:-s
4. گزينه ي 5 صحيح است:(
فقط باید فعل نـخـواسـتـن رو صرف کنی :d اونوقت میبینی که میشه :))
(اشاره به سریال "ساختمان پزشکان")

یه راهم هست الان جدیدا اینجا مد شده.
بازیو تا آخر بازی میکنی، حالشم میبری، بعد میای اینجا میگی DVD بازیو شیکوندم و Shift+Delete کردم :)):))
البته شکلک :-& به تعداد لازم موجود باشد. به این میگن یه ترولینگ زیرپوستی

من الان دیدم تریلر رو بالاخره. از لحاظ گرافیکی داغون بود ولی اینجوری نمی مونه. اونموقع که بازی رو معرفی کردن تازه ساخت بازی شروع شده بود و به همین خاطر تا الان چیزی از بازی نشون نداده بودن. در مورد گیم پلی این بازیها هم اصلا نمیشه از رو تریلر قضاوت کرد. فقط باید بازی کرد.
کلا بعد از بازی کردن Enslaved دید خیلی بهتری به این بازی و نینجا تئوری پیدا کردم. اون بازی تو روایت داستان و شخصیت پردازی خیلی خوب بود. ولی همچنان این دانته ی جدید رو نمیتونم قبول کنم. خداییش حیف اون دانته ی خوش تیپ خودمون نبود؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or