E3 2011 | اولین تریلر از (Devil May Cry (In-Game + تصاویر جدید

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc.jpg

Capcom سرانجام اولین تریلر (Devil May Cry (In-Game Footage ساخته ی Ninja Theory رو بیرون داد.

YouTube

برای تصاویر جدید به اینجا مراجعه کنید.

• Like
Reactions: Dante Never Cry
خدا وکیلی عالی بود
به شخصه خیلی خوشم اومد

یارو رو 30-40 متر میندازی هوا یه 70-80 تا COMBO بهش میزنی صفا:x

قیافه دانته هم اصلا بد نیست و مثل این تخم سگ ها شده
از اون پسر های تخصی که ادم حال میکنه با تیکه پرونی هاش

امیدمون به بازی بسی زیاد شد>:d<

ویرایس: مدل موهاش هم خیلی توپ بود
فردا میریم یه دستی به موهامون بکشیم!

خدا وکیلی عالی بود
به شخصه خیلی خوشم اومد

یارو رو 30-40 متر میندازی هوا یه 70-80 تا COMBO بهش میزنی صفا:x

قیافه دانته هم اصلا بد نیست و مثل این تخم سگ ها شده
از اون پسر های تخصی که ادم حال میکنه با تیکه پرونی هاش

امیدمون به بازی بسی زیاد شد>:d<

ویرایس: مدل موهاش هم خیلی توپ بود
فردا میریم یه دستی به موهامون بکشیم!
عزیزم اگه بشه به قولی این 70 و 80 تا COMBO رو بزنی ما تو بازیهای استریت فایتر یک COMBO هم با کلی بدبختی می زنیم تا جایی که باید هر هفته یک دسته بازی بخریم و جنازه دسته قبلی رو خاک کنیم. وای دیگه به این بازی که قرار است بر همین اصل پیاده سازی بشه.
حاضرم تمام زندگیم رو بدم طرف رو یک سانتی متر بندازم بالا یک COMBO کچلو بزنم تو سوراخ دماغش :d
شما مطمئن هستی که این ... سگ اصلا دانته است:-/ اگر جنس مذکرش اینه وای به جنس های مونث بازی:d

بله به قولی امید هست به این بازی شاید این کاراکتر جدید تو دل ما گیمرها یک جای باز کرد.

فقط رفتی ارایشگاه سعی کن از یک معجون جادوی هم استفاده کنی برای موهات که هر وقت خواستی موهات سفید رنگ بشه و مدلشم فشن تر بشه به قولی سیخ، تا اگر شیاطین حمله کردند تو اون سیخ ها گیر کنند و شاید گریه کنند :d

عزیزم اگه بشه به قولی این 70 و 80 تا COMBO رو بزنی ما تو بازیهای استریت فایتر یک COMBO هم با کلی بدبختی می زنیم تا جایی که باید هر هفته یک دسته بازی بخریم و جنازه دسته قبلی رو خاک کنیم. وای دیگه به این بازی که قرار است بر همین اصل پیاده سازی بشه.
حاضرم تمام زندگیم رو بدم طرف رو یک سانتی متر بندازم بالا یک COMBO کچلو بزنم تو سوراخ دماغش :d
شما مطمئن هستی که این ... سگ اصلا دانته است:-/ اگر جنس مذکرش اینه وای به جنس های مونث بازی:d

بله به قولی امید هست به این بازی شاید این کاراکتر جدید تو دل ما گیمرها یک جای باز کرد.

فقط رفتی ارایشگاه سعی کن از یک معجون جادوی هم استفاده کنی برای موهات که هر وقت خواستی موهات سفید رنگ بشه و مدلشم فشن تر بشه به قولی سیخ، تا اگر شیاطین حمله کردند تو اون سیخ ها گیر کنند و شاید گریه کنند :d

یک بار دیگه تریلر رو ببین
یارو رو تا 4 راه ازاد شهر میندازه هوا و 32413515446 تا ضربه بهش میزنه عزیزم:x
مطمئن باش اگه بازی دست ما برسه تا برج میلاد طرف رو میندازیم هوا و combo نصارش میکنینم

امیدوارم scorpion هم توی این شماره حضور داشته باشه:x

راجع به اون مدل مو هم دوسان اگه کسی رو سراغ دارن که اینجوری بلده بزنه ما رو بی نصیب نزارن:((

یک بار دیگه تریلر رو ببین
یارو رو تا 4 راه ازاد شهر میندازه هوا و 32413515446 تا ضربه بهش میزنه عزیزم:x
مطمئن باش اگه بازی دست ما برسه تا برج میلاد طرف رو میندازیم هوا و combo نصارش میکنینم

امیدوارم scorpion هم توی این شماره حضور داشته باشه:x

راجع به اون مدل مو هم دوسان اگه کسی رو سراغ دارن که اینجوری بلده بزنه ما رو بی نصیب نزارن:((
احتمالا شما dEVIL MAY CRY 3 یا BAYONETA را بازی نکیردی که به این چرت و ژرت میگی کمبو خفن.من اصلا کاری به شخصیت ندارم چون اگه داشتم اصلا نمیتونستم bAYONETA رو تا اخر برم ولی گرافیک و موسیقی هم هست و حتی اگه از شخصیت چشم پوشی کنم بازم نمیتونم از اون دو تا بگذرم.

احتمالا شما dEVIL MAY CRY 3 یا BAYONETA را بازی نکیردی که به این چرت و ژرت میگی کمبو خفن.من اصلا کاری به شخصیت ندارم چون اگه داشتم اصلا نمیتونستم bAYONETA رو تا اخر برم ولی گرافیک و موسیقی هم هست و حتی اگه از شخصیت چشم پوشی کنم بازم نمیتونم از اون دو تا بگذرم.

dmc 2- dmc 3 - dmc4- bayyoneta-god of war
و... اینا رو بازی کردم عزیز (مدارکشم موجوده)

اما هیچکدوم طرف رو تا چهار راه ازاد شهر بالا پرت نمیکرد و این همه بهش combo نمیزد

در مورد موزیک هم که هنوز چیزی از بازی ندیدی بااااااااااااااااااا
گرافیک هم که به نظر من از اون bayyoneta خیلی بهتر بود

اما هیچکدوم طرف رو تا چهار راه ازاد شهر بالا پرت نمیکرد و این همه بهش combo نمیزد

خب چرا این نوآوری باید توی Devil May Cry اجرا بشه ؟ شما اصلا تریلر رو دیدی ؟ فریمریت بازی به زور به 30 میرسه در حالی که بازی های قبلی همگی روی 60 ثابت بودن ، گرافیک رو که نگو ، تکسچرها نابود ، موسیقی که روی اعصاب بود ، طراحی دانته رو که دیگه نگو ، اون DT هم مثل اینکه فقط برای این گذاشته بودن که هوادارا بگن خب موی دانته سفید شد دیگه مشکلی نیست

نمیدونم روی چه حسابی میگی تریلر باحال بود ولی اگه واقعا تریلر جالبی بود و فن های بازی رو راضی کرده بود بیشتر از 1200 نفر توی یوتوب اون رو dislike نمیکردن ( خواهشا نیایید دوباره بگید تغییر همیشه اولش سخته ، چون این تغییر نیست دیگه نابود کردن بازیه )

شوخی میکنی دیگه؟گرافیکش از Bayoneta بهتره؟دوم اینکه تعداد کمبو ها در Bayoneta یک تعداد بسیار زیادی بود.
در مورد موسیقی هم معلومه که از اون حا و هوای متال اومده بیرون.تازه شما پرت کردن یک نفر به بالا و کمبو زدن بهش رو تازه تو این بازی دیدی؟؟

ببخشیدا ولی خواهشا طوری نظر خودتون رو نگین که کسی بخواد به خودش بگیره و با لحنی تند جواب بده چون به همین رویه تا آخر پیش میره و نتیجشم همه میدونن!

از اولین خبری هم که در مورد این بازی اومد اکثرا مخالفتمونو با بازی به خاطر کاراکتر اعلام کردیم، که خوب حقم داریم!!

در مورد گرافیک هم که حالا خوبه اول تریلر مینویسه داره روش کار میشه...
موزیک بازی هم سلیقه ای هست هر چند که با یک موزیک که برای تریلر هست نمیشه قضاوت کرد... خودم به شخصه از موزیک خوشم اومد!

حالا هی بیایین بگین این یارو چیه؟ کیه؟ عمله ایه، این جوریه ، اونجوریه.... بابا ول کنین این حرفارو!! راست میگین بازی رو نخرین!! الان اکثرا از جمه خودم با این وضع بازی مشتاق شدم بگیرمش تا ببینم قضیه از چه قراره! پس یعنی فروش بیشتر!

بد میگم؟ اگه آره توروخدا نزنین فقط !! گناه دارم :d :baby:

خب چرا این نوآوری باید توی Devil May Cry اجرا بشه ؟

کاملاً موافقم

بهتر بود این نوآوری تو یه بازی جدید اعمال میشد....

نمیدونم Capcom قصد Reboot کردن سری رو داره یا نه....ولی فکر نکنم Reboot شدن این سری مثل Tomb Raider جواب بده....

این گوگولی هم قیافش خیلی باحاله....شبیه مدل ها میمونه....فقط بهش نمی خوره Devil Hunter باشه...

بهتر بود تو بازی Dance Central نقش اصلی رو ایفا می کرد....اونوقت انقدر فحش هم نمیخورد:d

در کل امیدوارم Capcom هر چه زودتر نابود بشه، تا من انقدر حرص نخورم/:)

دوستان واقعا تا حالا از خودتون پرسیدید که چرا دانته اینجوری شده؟
شاید توی اول بازی یه اتفاقی بیفته که اصلا نظر همه برگرده و انقدر داستان خوبی طراحی کنن که باعث بشه قیافه دانته تغییر کنه که همه ازش خوششون بیاد؟!
بازی توی2011 میاد یا 2012؟

گرافیک هم که به نظر من از اون bayyoneta خیلی بهتر بود.
بیونتایی که رو PS3 بازی کردی گرافیکش آشغال بود وحید جان ، اصل جنسو باس رو 360 ببینی :دی
بهت هم قول میدم از نظر کمبو جلوی بیونتا لنگ میندازه . نه DmC ، بلکه هر بازی دیگه ای بیاری وضعیتش جلوی بیونتا همینه ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or