عزیزم اگه بشه به قولی این 70 و 80 تا COMBO رو بزنی ما تو بازیهای استریت فایتر یک COMBO هم با کلی بدبختی می زنیم تا جایی که باید هر هفته یک دسته بازی بخریم و جنازه دسته قبلی رو خاک کنیم. وای دیگه به این بازی که قرار است بر همین اصل پیاده سازی بشه.خدا وکیلی عالی بود
به شخصه خیلی خوشم اومد
یارو رو 30-40 متر میندازی هوا یه 70-80 تا COMBO بهش میزنی صفا
قیافه دانته هم اصلا بد نیست و مثل این تخم سگ ها شده
از اون پسر های تخصی که ادم حال میکنه با تیکه پرونی هاش
امیدمون به بازی بسی زیاد شد>:d<
ویرایس: مدل موهاش هم خیلی توپ بود
فردا میریم یه دستی به موهامون بکشیم!
اگر جنس مذکرش اینه وای به جنس های مونث بازی:dعزیزم اگه بشه به قولی این 70 و 80 تا COMBO رو بزنی ما تو بازیهای استریت فایتر یک COMBO هم با کلی بدبختی می زنیم تا جایی که باید هر هفته یک دسته بازی بخریم و جنازه دسته قبلی رو خاک کنیم. وای دیگه به این بازی که قرار است بر همین اصل پیاده سازی بشه.
حاضرم تمام زندگیم رو بدم طرف رو یک سانتی متر بندازم بالا یک COMBO کچلو بزنم تو سوراخ دماغش :d
شما مطمئن هستی که این ... سگ اصلا دانته استاگر جنس مذکرش اینه وای به جنس های مونث بازی:d
بله به قولی امید هست به این بازی شاید این کاراکتر جدید تو دل ما گیمرها یک جای باز کرد.
فقط رفتی ارایشگاه سعی کن از یک معجون جادوی هم استفاده کنی برای موهات که هر وقت خواستی موهات سفید رنگ بشه و مدلشم فشن تر بشه به قولی سیخ، تا اگر شیاطین حمله کردند تو اون سیخ ها گیر کنند و شاید گریه کنند :d

احتمالا شما dEVIL MAY CRY 3 یا BAYONETA را بازی نکیردی که به این چرت و ژرت میگی کمبو خفن.من اصلا کاری به شخصیت ندارم چون اگه داشتم اصلا نمیتونستم bAYONETA رو تا اخر برم ولی گرافیک و موسیقی هم هست و حتی اگه از شخصیت چشم پوشی کنم بازم نمیتونم از اون دو تا بگذرم.یک بار دیگه تریلر رو ببین
یارو رو تا 4 راه ازاد شهر میندازه هوا و 32413515446 تا ضربه بهش میزنه عزیزم
مطمئن باش اگه بازی دست ما برسه تا برج میلاد طرف رو میندازیم هوا و combo نصارش میکنینم
امیدوارم scorpion هم توی این شماره حضور داشته باشه
راجع به اون مدل مو هم دوسان اگه کسی رو سراغ دارن که اینجوری بلده بزنه ما رو بی نصیب نزارن![]()
احتمالا شما dEVIL MAY CRY 3 یا BAYONETA را بازی نکیردی که به این چرت و ژرت میگی کمبو خفن.من اصلا کاری به شخصیت ندارم چون اگه داشتم اصلا نمیتونستم bAYONETA رو تا اخر برم ولی گرافیک و موسیقی هم هست و حتی اگه از شخصیت چشم پوشی کنم بازم نمیتونم از اون دو تا بگذرم.
dmc 2- dmc 3 - dmc4- bayyoneta-god of war
و... اینا رو بازی کردم عزیز (مدارکشم موجوده)
اما هیچکدوم طرف رو تا چهار راه ازاد شهر بالا پرت نمیکرد و این همه بهش combo نمیزد
در مورد موزیک هم که هنوز چیزی از بازی ندیدی بااااااااااااااااااا
گرافیک هم که به نظر من از اون bayyoneta خیلی بهتر بود
شوخی میکنی دیگه؟گرافیکش از Bayoneta بهتره؟دوم اینکه تعداد کمبو ها در Bayoneta یک تعداد بسیار زیادی بود.dmc 2- dmc 3 - dmc4- bayyoneta-god of war
و... اینا رو بازی کردم عزیز (مدارکشم موجوده)
اما هیچکدوم طرف رو تا چهار راه ازاد شهر بالا پرت نمیکرد و این همه بهش combo نمیزد
در مورد موزیک هم که هنوز چیزی از بازی ندیدی بااااااااااااااااااا
گرافیک هم که به نظر من از اون bayyoneta خیلی بهتر بود
خب چرا این نوآوری باید توی Devil May Cry اجرا بشه ؟