E3 2011 | اولین تریلر از (Devil May Cry (In-Game + تصاویر جدید

• Thread starter Thread starter Behrooz
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Behrooz

کاربر سایت
dmc.jpg

Capcom سرانجام اولین تریلر (Devil May Cry (In-Game Footage ساخته ی Ninja Theory رو بیرون داد.

YouTube

برای تصاویر جدید به اینجا مراجعه کنید.

• Like
Reactions: Dante Never Cry
ولی اونجور که من دقت کردم هیچ کدوم از دوستانی که توی این تاپیک پست میدن اصلا به اون قضیه ی Devil Trigger دقت نمیکنن!(:d)یا شایدم من زیادی دقت میکنم(چون بشدت سوپر فنش هستم:d)

اتفاقا من متوجه شدم و این بخشش کاملا با DMC3 در تضاده چون تا قبل از DMC3 دانته DT نداشت و این بازی هم قبل از DMC3 هست

من با این حرفا کاری ندارم ولی اگر شخصیت اصلی رو که گذاشتن عوض نکنن باید فاتحه این عنوان رو هم مثل عناوین دیگه کاپکام نظیر لاست پلانت و اویل و غیره رو بخونیم حالم بهم خورد ازش بیشتر میخورد الکلی باشه

من نمیدونم این کپکام چرا داره تمام بازیهاشو خراب میکنه . گرافیک واقعا" بدی داشت و کلا" یه بازی مثل dmc با اون شخصیتی که براش تعریف شده معروف شده . به گند کشیدن بازیهارو این کپکام خوب یاد گرفته .حالا دانته چه ایرادی داشت که اینا اومدن جاش یه شخصیت دیگه ای رو تعریف کردن. واقعا" هرچی ما داریم جلوتر میریم بازیهایی که یه زمانی باهاشون خاطره داشتیم رو این شرکتهای بازیسازی دارن خراب میکنن . حالا ببینیم آخرش چی از آب در میاد.
من این کپکام رو قبلا" خیلی قبول داشتم و همیشه به خاطر بازیهایی که میزد تحسینش میکردم . ولی اخیرا" داره همه چی رو خراب میکنه.

کپکام این نسل قاط زد
اگه مثل نسل قبل بود رقیب نداشت
نسل قبل بهترین استودیو مورد علاقه من بود
shodow of rome , onimusha123 & DOD , chaos legion , God hand , DMC123 , Resident Evil COD VX & 4 و ...

همیشه که نه ، شماره ی سوم شلوار کتونی داشت:d زیباترین لباسش هم به نظر من مربوط به شماره ی چهارم بود!
......................................
ولی اونجور که من دقت کردم هیچ کدوم از دوستانی که توی این تاپیک پست میدن اصلا به اون قضیه ی Devil Trigger دقت نمیکنن!(:d)یا شایدم من زیادی دقت میکنم(چون بشدت سوپر فنش هستم:d) ولی از حق نگذریم و به اسم DMC در اون آخر توجه نکنیم گیم پلی بازی بسیار بسیار عالی بود!>:d<
گیم پلی ش که تو این تریلر قابل تشخیص نیست ولی بازم روون نیست!!! خوبه ولی جالب نیست!! کمبوها جالب نیست!!
من امیدوارم تغییراتی توش ایجاد کنن!!
من موندم چرا روز به روز این موهای دانته رو دارن کوتاه تر میکنن!!

یه باره دیگه تریلر رو دیدم!! نظرم برگشت!!:d
گیم پلیش مثل قبله خدا رو شکر! حیف شمشیرش خیلی اشغاله!
به غیر از دانته وسطش(!) کلا به قول دوستان (!) طراحی شخصیت کاملا اشغاله!

محیط ها مثل قبله و شروع تریلر هم محیط هاش خیلی شبیه نسخه دوم بود!!

ولی بازم این دانته اون دانته قبل نمیشه!!=((

خب باید به کپکام خسته نباشید گفت کلا هرچی عنوان داره را به مرحله نابودی داره انتقال میده واقعا حیف DMC نیست که دارند نابودش می کنند

همين دوستاني كه الان جو گرفتتشون و دارن جد و آباد سازندگان و بازي رو ميبرن زير سوال همون عزيزاني هستن كه وقتي من از روي نظر شخصي به اين بازي 1 دادم امدن گفتن هاي فلان است و بهمان و ...!

من يعني از ان اول مطمئن بودم همچين گندي هست. يعني حتي اگه فرض كنيم كه اين يارو دانته نيست و داستانش يه Spin Off هست هم بازم فاجعه اي بيش نيست!‌ NT اصلا بازي ساز نيست! نابود كننده ايده هست!

• Like
Reactions: Whitebeard

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or