نمایشگاه/رویداد E3 2010 | E3 Sony Press Conference 2010

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
E3_sony_con_371x164.jpg

درود !

خوب ... کنفرانس ماکروسافت در E3 2010 به اتمام رسید و حالا همه نگاه ها در دنیا به کنفرانس سونی دوخته شده است تا بتوانند عطش خود را برای فریاد کشیدن از بابت دیدن یک سورپرایز را سیراب کنند. کنفرانس سونی در E3 سال جاری، امشب راس ساعت 23:30 دقیقه به وقت تهران آغاز خواهد شد. نگاه کوچکی بر بازی ها و اتفاق های آن خواهیم داشت:

Killzone 3

kz3.jpg

باید دید Guerrilla Games چه خوابی برای طرفداران این بازی در کنفرلنس امشب دیده است!

Gran Turimso 5

g5.jpg

شاید بتوان Gran Turismo 5 را نقطع عطف این کنفرانس قلمداد کرد. عنوانی که سال گذشته در E3 نمایش بسیار کمرنگی داشت و حالا امشب ما می توانیم بالاخره از تاریخ عرضه آن با خبر شویم!

The Last Guardian

s6dicnk0s5ueddqcfzh9.jpg

The Last Guardian نامی بود که سال گذشته در E3 بر روی Project Trico گذاشتند و حالا امشب می توانیم شاهد جزییات بیشتری از این بازی باشیم!

PlayStation Move

9rnl6lxwl4egwy8oi.jpg

قطعا مدت زمان زیادی از کنفرانس سونی به تشریح PlayStation Move و بازی های آن اختصاص خواهد یافت که می تواند دیدگاه های جدیدی از این وسیله را در اختیار ما قرار دهد.

Socom 4

qejvojk2j22w3icu835t.jpg

کسی دنبال انجام بازی های Hardc0re با کنترلرهای حرکتی می گشت ؟! پاسخ اینجاست! عنوانی جدید از سری بازی های معروف Socom که به دست Zipper Interactive ساخته خواهد شد و با PlayStation Move سازگاری کامل خواهد داشت. بی شک بخشی از نمایش کنفرانس سونی با انجام این بازی با Move تعلق خواهد داشت!

LittleBigPlanet 2

rnotbzk6c3rb3w3dcksp.jpg

اگرچه LittleBigPlanet 2 نمایش و معرفی مفصلی قبل از برگزاری E3 داشت اما باز هم می تواند در کنفرانس خبری امشب سونی جایی داشته باشد.

Motorstorm 3

826oqlxd9gg8sh1o77do.jpg

سومین عنوان از سری Motorstorm نیز که این بار متفاوت تر از دو شماره قبلی به نظر می رسد هم در زمره بازی هایی قرار دارد که قبل از E3 معرفی شدند و می توان منتظر یک نمایش فوق العاده از آن بود.

inFAMOUS 2

2s6jnoxhxrc9jjmqte0o.jpg

Sand-Box ـیی با محیط باز و انرژی هایی که دنباله شماره یکی است که تواسنت موفقیت خوبی را برای استدیو Sucker Punch کسب کند. شاید امروز، روز Sucker Punch باشد !

Agent

9c8x3ikn1v73cpr291wg.jpg

عنوان انحصاری Rockstar که در کنفرانس خبری سال گذشته سونی معرفی شد و ما تنها نام آن را دیدیم. شاید امروز بتوانیم از Agent اطلاعات بیشتری کسب کنیم!

و نمایشی از بازی های بازرگ مولتی پلتفرم و اتفاقات و سرپرایزهایی که ما از آن ها خبر نداریم.

این تاپیک تا پایان کنفرانس مختص هئیت تحریریه خواهد بود و تیم سونی تحریریه این کنفرانس خبری را پوشش کامل خواهند داد و لحظه لحظه ان را گزارش خواهند کرد.

آخرین ویرایش:
گفته شد این ماه عرضه خواهد شد
و البته 3 ماه اول رایگان است...(نُخطه سر خط)

ولی خُب دیگه کسی نمی تونه بحثی کنه سر پولی بودن XBL چون PSN هم پولی شد :دی

نه دیگه ، هیچی پولی نشده ، یه سرویس جدید اضافه شده ، اون قبلی هیچ تغییری نکرده .

راجع به PlayStation + بگم هر چیزی که شما الان تو PSN استفاده می کنید رایگان خواهد موند و یک سری قابلیت های جدیدی اضافه خواهد شد که به زودی اطلاعات کاملش میاد بیرون و باید حق عضویت بپردازید.

از اوایل ماه بعد هم 3 ماه رایگان خواهد بود.

ربطی ندارن به هم :دی امکانات فعلی PSN مثل بازی کردن و غیره همچنان مجانیه!
این بخش پولی برای مضامین اضافه هست.

ای بابا...
اگر تو گذاشتی من جنجال به پا کنم!!! :biggrin1: (یه بار نشد ما دعوا راه بندازیماااا)

ولی به نظر من حرکت خیلی خوبی بود از طرف سونی...

نه دیگه ، هیچی پولی نشده ، یه سرویس جدید اضافه شده ، اون قبلی هیچ تغییری نکرده .

آره می دونم نیما
البته باید گفت یه سرویس پولی جدید اضافه شده! :دی

میشه یکی بگه چی داشت در مورد کنفرانس ماکروسافت میگفت ؟

به نقل از D BAZI:متن کامل کنفرانس با عکس

- حالا کوین باتلر محبوب بر روی صحنه می‌آید و کمی با حضار شوخی می‌کند.
می‌گوید اخیرا تمام رقابت‌ها بر سر حسگرهای حرکتی و بی‌سیم بوده است. بهتر است برویم سر اصل مطلب. خود بازی‌ها از همه چیز مهم‌تر هستند.
کمی حضار را با عباراتی مثل "من عاشق بازی کردن و هدشات کردن هستم" و "هیچ چیزی لذت بخش‌تر از یک حمله‌ی رو در رو به دشمن نیست" تحریک می‌کند و حواس آن‌ها را به ادامه‌ی سخنانش جلب میکند.
در ادامه یک قطعه موسیقی حماسی پخش می‌شود و باتلر شروع به سخنرانی حماسی می‌کند و با جمله‌ی "زنده باد بازی" سخنان خود را به پایان می‌رساند.

• Like
Reactions: aidin0000
به نظرم عین کنفرانس مایکروسافت بود فقط از دید زمانی بر عکس. اینجا اول کنفرانس افتضاح بود، آخرش بی نظیر. (البته اولش فتالیتی MK و ورود کوین باتلر خوب بودن).
یاشار جان کاملا باهات موافقم!
تو یه مواردی کنفرانس سونی برتر بود ته یه مواردی کنفرانس مایکرو!سونی 1 سورپرایز داشت که اصلا لو نرفته بود portal 2 مایکرو هم همینطور (Project Kingdom )
سونی بازی های انحصاریش رو معرفی کرد که به نظرم تو این زمینه بهتر از مایکرو عمل کرد.البته از نظر کمیت چون انحصاری های مایکرو هم به غیر از بازی های کینکت عالی ظاهر شدن.
در عوض سر سیستم های انلاین و امکانات این مایکروسافت بود که با معرفی کردن چندین قابلیت جدید و هماهنگ کردن کینکت باهاشون موفق تر از سونی بود.تازه سونی هم که رفت سراغ پول در آوردن از PSN و...!
کینکت و Move هم هر دو نمایش خواب آور و متوسطی داشتن...واسه هر دو آینده ی تیره ای رو پیش بینی می کنم.
کارگردانی و Stage ماکرو بهتر بود و دیدن کنفرانسش سرگرم کننده تر از سونی بود(برای مخاطب عام) در عوض سونی بیشتر میخواست رسمی اداره کنه کنفرانسش رو...
سونی با اقدامی عجیب Agent و The Last Guardian رو معرفی نکرد که منو داره دیوونه میکنه!مایکرو هم همین بلا رو سر Crackdown 2 آورد!
در کل من اعتقاد دارم به هیچ وجه کنفرانس بد امسال وجود نداشت.سونی و مایکرو سافت معمولی بودن و نینتندو عالی!
تمام...:دی

آخرین ویرایش:
نمی دونم کی این jack tretton میخواد بیخیال تاریخ برجسته و حماسه آفرینی های پلی استیشن بشه و بزاره به جای اراجیف 2 تا بازی نمایش داده بشه! سال به سال میاد و این چرت و پرت ها می گه و نتیجه هم نمی ده باز دوباره سال دیگه تکرار می کنه! البته امسال نسبت به پارسال کمتر بود ولی بازم از این مدل اراجیف داشت
اینفمس رو من درست ندیدم و یهو قات زد و صفحه وایستاد ولی توی اون یه لحظه صورت کول رو نشون داد که من اصلا خوشم نیومد! در ضمن صدای خیلی مزخرفی هم داشت.چیزی از گیم پلی ندیدم و فقط صدا بود ولی از شخصیت اصلی اصلا خوشم نیومد
پورتال 2 واقعا جالی بود و البته بازی Sorcery که بازی زیبایی به نظر میومد
کیل زون 3 که نیاز به تحسین نداشت.
اسلای کالکشن رو من درست نفهمیدم.قرار هست نسخه های بازی HD بشه یا با همون کیفیت PS2 میدن روی PS3 فقط با قابلیت 3D?

خود من هم از افرادی هستم که اشتراک 1 ساله ش رو خریداری خواهم کرد!
مطمئنی پدرام؟! :دی تو سال به سال به PSN سر نمی زنی اون موقع اکانت Plus می خوای چیکار؟!:دی

درکل راضی کننده بود ولی نه در حد نینتندو
وقتی دمو GT5 رو دیدم واقعا :eek: بودم
Twisted Metal خییییلی زیبا بود و خر تو خر :cheesygri
مخصوصا اون مود که باید اون تندیس رو پایین مینداختن
dead space هم که خیره کننده بود
اگر انحصاری ها لو نرفته بود سورپرایز خوبی داشت
ولی بیشتر صحبت از line up سونی و انحصاری ها و پشتیبان ها و عنوانها بود
70 بازی واسه psp کم نیست
یا 40 پشتیبان واسه move
یا این عنوانهایی که از move پشتیبانی میکنن
البته باز هم نینتندو برنده امسال بود:smile:

دوستان یه چیزی میگم خواهشا ناراحت نشید.
Move همون کنترلر wii هست که با بازیهای هاردکورتر سازگاره.
در ضمن کاملا هم مشخص بود لگ داره.
البته من به شخصه move رو به کینکنت ترجیح میدم اونم به خاطر kz3 .
بازی برزیل هم نتوستم ببینم!:دی
من بر عکسه تو برزیل رو دیدم- بعدش اومدم اینجا!:دی لگ که مشخصا هست ولی کم بود. ولی eye toy خالی رو دیروز در ACTIVE 2 در کنفرانس EA دیدم که منفجراً سرشار از لگ بود-ولی MOVe کمتره.قیمتش هم عالیه-

پ.ن:ولی هیچ وقت برزیل رو با هیچ چیزی عوض نکن:دی حتی 1 میلیارد پول:دی

تو یه مواردی کنفرانس سونی برتر بود ته یه مواردی کنفرانس مایکرو!سونی 1 سورپرایز داشت که اصلا لو نرفته بود (TM) مایکرو هم همینطور (Project Kingdom )

TM رو پچر لو داده بود همه منتظرش بودن:دی!!!

ولی خُب دیگه کسی نمی تونه بحثی کنه سر پولی بودن XBL چون PSN هم پولی شد :دی
PSN فعلی کماکان رایگان می مونه فقط یک سری فیچر ها اضاف خواهند شد که برای دسترسی به اونها باید حق اشتراک پلاس بپردازین!

نمی دونم کی این jack tretton میخواد بیخیال تاریخ برجسته و حماسه آفرینی های پلی استیشن بشه و بزاره به جای اراجیف 2 تا بازی نمایش داده بشه! سال به سال میاد و این چرت و پرت ها می گه و نتیجه هم نمی ده باز دوباره سال دیگه تکرار می کنه! البته امسال نسبت به پارسال کمتر بود ولی بازم از این مدل اراجیف داشت
موافقم ! بیچاره کرد ما رو ! هر سال از 1 ساعت و نیم کنفرانس , نیم ساعتش فقط حرفهای برادر ترتون در مورد سابقه و فروش و ... هست :دی
مثلآ میتونست 5 دقیقه کمتر حرف بزنه به جاش یه نمایش درست حسابی از Motor Storm ببینیم.

جدا از همه چیز و پنکه بازی همچین هم بهتر از کنفرانس مایکروسافت نبود ... نمایش GT 5 عالی بود ... سوپرایز بزرگش میتونست Agent باشه که چیزی نگفتن ازش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or