E3 2010 | پنج شوالیه E32010 از دیدگاه بازی سنتر

• Thread starter Thread starter Astiak
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Astiak

کاربر سایت
درود

files_hotTopics__e3bc%5Bw620h210mresizeByMinSize_cropToSize%5D.jpg

ساعت ها و دقایق باقی مانده ما را به سوی بزرگ ترین رویداد صنعت بزرگ بازی های رایانه ای سوق می دهند. زمان زیادی تا آغاز نمایشگاه Electronic Entertainment Expo که به اختصار E3 نامیده می شود، باقی نمانده است. از روزها و هفته ها پیش اخبار و شایعات داغ پیرامون این رویداد، صفحات نشریات و سایت های معروف اینترنتی را احاطه کرد تا ضربان قلب ها تند تر و تند تر شود. جدا از این که بین روزهای 14 تا 17 ماه جون سال جاری میلادی چه خواهد گذشت، E3 همواره مورد توجه بزرگان این صنعت بوده است و بازی سازان و استدیوهای بزرگ را از سرتاسر کره خاکی به شهر لوس آنجلس می کشاند تا با رو در رو کردن آن ها با یکدیگر، لحظات هیجان انگیزی را رقم بزند. در این چند ساعت اخیر، بازار ساعت شمارهای منتهی به لحظات پرهیجان E3 داغ است. از چشم بادامی های خلاق و نابغه گرفته، از بازی ساز های قاره سبز تا استدیوهای عظیم و بزرگ ایالات متحده امریکا، همه و همه منتظر قدرت نمایی در یکی از بزرگ ترین E3 های دهه اخیر هستند. سایت بازی سنتر نیز مانند سایر سایت های بزرگ دنیا شما را در متن واقعه قرار خواهد داد تا هیچ کدام از ثانیه های این رویداد بزرگ را از دست ندهید. به مناسبت این رخداد، تصمیم گرفتیم تا 5 بازی و نمایشی که بیشتر مشتاق دیدن آن ها در E3 امسال هستیم را با رای گیری از میان تمامی کادر تحریریه سایت بازی سنتر، مشخص کرده و شما را با آن ها آشنا کنید. فقط کافیست تا لحظه شروع E3 استراحت کنید زیرا در جریان تپش پر جوش ثانیه ها حین برگزاری E3 امسال، هیچکس در این کره خاکی نمی خوابد!

برای خوانده مقاله به صفحه اصلی سایت بازی سنتر مراجعه کنید.

واقعا بعضی از کاربران اینجا حال آدم رو بهم میزنن!

این مقاله بر اساس نظر اعضای تحریریه نوشته شده، یعنی هیچ کسی نیومده با توجه به سلیقش فلان بازی رو توی رتبه فلان قرار بده! اینکه حالا چرا Halo توی لیست نیست یا KZ3 هست هم به هیچ کس ربط نداره چون نظر اعضای تحریریه بوده!

شاید فلان بازی از نظر فلان شخص بهترین بازی دنیا باشه اما از نظر تیم تحریریه این سایت نه! من یادمه هر وقت هم که بازیرایانه میومد لیست اینچنینی ترتیب میداد همه میومدن از این مزخرفات بلغور میکردن!

سعی کنید بزرگ بشید...

اینکه بچه های تحریریه میان و پاسخگو هستن خیلی خوب هست و نشون دهنده فضای باز سایت هست
حتما یک بحثی رو بین خودمون (بچه های تحریریه) میکنیم که دیگه جواب اینجور سرخپوست بازی ها رو ندیم.

یک مورد مهم به نظر من رسیده
اینکه بچه های تحریریه میان و پاسخگو هستن خیلی خوب هست و نشون دهنده فضای باز سایت هست
مگه شما جایی برای پاسخ دادن هم گزاشتید؟ ما داریم میگیم این مقاله با نظر اعضای تحریریه بوده انوقت یکی از دوستان میاد میگه نا سلامتی Reach بزرگترین بازی مایکروسافت هست! خوب چه ربطی داره؟ مگه چون فلان بازی از نظر فلان کس بزرگترین بازی دنیا هست باید از نظر ما هم همینطور باشه؟

حتما یک بحثی رو بین خودمون (بچه های تحریریه) میکنیم که دیگه جواب اینجور سرخپوست بازی ها رو ندیم.
مگه شما جایی برای پاسخ دادن هم گزاشتید؟ ما داریم میگیم این مقاله با نظر اعضای تحریریه بوده انوقت یکی از دوستان میاد میگه نا سلامتی Reach بزرگترین بازی مایکروسافت هست! خوب چه ربطی داره؟ مگه چون فلان بازی از نظر فلان کس بزرگترین بازی دنیا هست باید از نظر ما هم همینطور باشه؟
ببخشید این مطلب رو می گم ولی ...
متاسفانه شما هم خودتون رو خیلی کار درست و حرفه ای می دونید
البته کار شما خیلی ارزش داره اما تا حرفه ای شدن هنوز خیلی جا دارید

دوستان روند معلوم و منطقیه ... 14 نفر هرکدوم 5 تا رای دادن و 5 عنوانی که بیشترین رای رو آوردن نوشته شدن ... خیلی راحت ... فقط یه پیشنهاد : من رای هر عنوان رو نمیدونم چقدر بود و یا اینکه مثلا اختلاف رای بین عنوان پنجم با عنوان ششم چقدر بوده (یعنی این پنج تا که انتخاب شدن وزنه شون چقدر نسبت به بقیه سنگین بوده) ولی به نظرم اگه نظرات تو تحریریه هم به گستردگس نظرات کابران فروم بوده باشه میشه 5 تا اتفاق مهم رو کرد 10 اتفاق مهم که نطرات بیشتری رو تحت پوشش قرار بده ... صرفا یه پیشنهاده ...

Natal (halo-hardcore-milo,...) 6
Killzone 3 3D 5
GT5 Release Date 5
Crysis 2 5
GeOW 3 5
GTA V ---------------------------- 3
The Last Guardian ---------------- 3
PSN Changes ---------------------- 2
Agent ---------------------------- 2
MGS Rising ----------------------- 2
Naughty Dog's New IP ------------- 2
FF Versus(Multi & reveals) ------- 2
Jak & Daxter --------------------- 2
Rage ----------------------------- 2
inFamous 2 ----------------------- 2

ببخشید این مطلب رو می گم ولی ...
متاسفانه شما هم خودتون رو خیلی کار درست و حرفه ای می دونید
البته کار شما خیلی ارزش داره اما تا حرفه ای شدن هنوز خیلی جا دارید
بسیار هم زیبا شد دیگه. نمی دونم ملاک شما برای حرفه ای بودن چی هست؟ الان کیوان بازی های یک سری از شرکت ها رو زودتر میگره و نقد میکنه، ماکان مصاحبه های فوق العاده زیادی با افراد شرق آسیا داشته، حمید مصاحبه های زیادی با افراد بازی ساز اروپایی داشته، آرش قلم زیبایی داره، مرتضی حرفه ای ترین لوگوها و عکس ها ممکنه رو درست می کنه، کوروش و بابک و من و بقیه هم به صورت کاملا حرفه ای کارمون رو داریم انجام میدیم. نمونش هم مقاله بابک در مورد بتای Halo هست که خیلی سریع روی سایت اومد یا قدم به قدم RDR رو که من گذاشتم روی سایت در حالی که هنوز سایت های حرفه ای تر از نظر شما یک خط هم در موردش قرار نداده بودن. دیگه نمی دونم ملاک شما برای حرفه ای بودن اعضای تحریریه سایت چی هست.

این خلق و خوی مردم ایران هست.یادتونه که موقعی که کیوان جان امتیاز بعضی از شرکت ها رو گرفته بود چند نفر اومدن گفتن فلانه بلانه.الان هم از اعضای تحریریه ایراد میگیرن.جای تاسفه:(

این خلق و خوی مردم ایران هست.یادتونه که موقعی که کیوان جان امتیاز بعضی از شرکت ها رو گرفته بود چند نفر اومدن گفتن فلانه بلانه.الان هم از اعضای تحریریه ایراد میگیرن.جای تاسفه:(
امتیاز چیه:دی نسخه ری ویو رو بهش میدادن، و نام سایت توی لیسته سونی قرار گرفته بود(از چندین شرکت)!که جای خوشحالی بود.
اگه امتیاز میگرفتن.........

کاربر K-T Again: میتونم دعوت نامه شما رو ببینم که براتون فرستاده شده تا حتما باید مطالب تحریریه رو بخونید؟! هیمنطور بقیه دوستان که سطحشون خیلی از تحریریه و سایت بالاتر هست.

سایت سحطی، نویسندگان سطحی، علم سطحی، سلیقه سطحی و ایرانی، هیچکس از شما نخواسته که مطالب رو بخونید. اینجا انگار همه از اروپا اومدن که دیگه با این سلایق حال نمی کنن! تحریریه به اینجور نظرات شما هیچ احتیاجی نداره و کارش رو انجام میده. 6 صفحه تاپیک رو به گند کشیدید بسه دیگه. یهب ار گفتم، هر کسی مشکلی داره، جاییش درد می کنه، آبغوره گرفته اشک هاش رو پاک کنه، بشینه با دیوار حرف بزنه، اینجا جای این حرف ها نیست. اگر خیلی ادعاتون هم میشه که خیلی خوبید مثلا، جای خوشحال بازی دو تا مطلب بنویسید نه این که کل سایت رو در مقام تحریریه قلمداد کنید.

n بار گفته شد. 14 نفر که مدت هاست دارند اخبار E3 رو مو به مو دنبال می کنند در این نظر سنجی شرکت کردند و رای دادند. این افراد عضو رسمی تحریریه سایت بازی سنتر هستند پس به نظرات این چنینی شما هیچ نیازی نیست. کسی برای این حرف ها تره هم خورد نمیکنه، پس بیشتر از این خودتون رو خسته نکنید. اگر کسی دوست داره از 99 درصد بقیه انرژیم و حرفام با خبر بشه، بازم ادامه بده تا دور هم باشیم.

بسیار هم زیبا شد دیگه. نمی دونم ملاک شما برای حرفه ای بودن چی هست؟ الان کیوان بازی های یک سری از شرکت ها رو زودتر میگره و نقد میکنه، ماکان مصاحبه های فوق العاده زیادی با افراد شرق آسیا داشته، حمید مصاحبه های زیادی با افراد بازی ساز اروپایی داشته، آرش قلم زیبایی داره، مرتضی حرفه ای ترین لوگوها و عکس ها ممکنه رو درست می کنه، کوروش و بابک و من و بقیه هم به صورت کاملا حرفه ای کارمون رو داریم انجام میدیم. نمونش هم مقاله بابک در مورد بتای Halo هست که خیلی سریع روی سایت اومد یا قدم به قدم RDR رو که من گذاشتم روی سایت در حالی که هنوز سایت های حرفه ای تر از نظر شما یک خط هم در موردش قرار نداده بودن. دیگه نمی دونم ملاک شما برای حرفه ای بودن اعضای تحریریه سایت چی هست.
دست شما به خاطر قدم به قدم درد نکنه
ولی مثلا سایت بازی Blur رو نقد نکرده !! ... عجیبه که سایت حرفه ای انتخابی بازی نقد می کنه !؟؟

نمی خوام گیر الکی بدم اما ادعای حرفه ای بودن بدون عملکرد حرفه ای کمی عجیب هست;)
من خودم طرفدار نینتندو نیستم اما قرار هست در E3 یک پلتفرم جدید با قابلیت 3D برای اولین بار به نمایش در بیاد
اما به جای اون شما بازی هزار بار دیده شده ی GT5 رو به عنوان یکی شوالیه های E3 معرفی می کنید !؟؟
GT5 بازی فوق العاده ای هست اما پدیده خفن و خارق العاده ای نیست در برابر مثلا 3DS ?!!
کمی عجیب نیست ؟!

البته کار شما و تلاش شما واقعا جای تشکر داره و بچه های تحریریه هم دستشون واقعا درد نکنه من شخصا از نقد ها و مفاله ها و مصاحبه های سایت خیلی اسثفاده کردم و لذت بردن
ولی نقد پذیر باشید با تشکر

نمی خوام گیر الکی بدم اما ادعای حرفه ای بودن بدون عملکرد حرفه ای کمی عجیب هست;)
من خودم طرفدار نینتندو نیستم اما قرار هست در E3 یک پلتفرم جدید با قابلیت 3D برای اولین بار به نمایش در بیاد اما به جای اون شما بازی هزار بار دیده شده ی GT5 رو به عنوان یکی شوالیه های E3 معرفی می کنید !؟؟
کمی عجیب نیست ؟!
زبان فارسی روان نوشتم. اینجا تاپیک انتقادات راجع به عملکر تحریریه نیست. شما هم در اون حد نیستی که بخوای حرفه ای بودن نوشته ها یا سایت رو زیر سوال ببری قطعا. اگر راجع به اعضای تحریریه و عملکردشون راضی نیستی، نمیتونن در حد شما مطلب بنویسن و چیزی بارشون نیست، سایت صاحب داره، Admin داره. واضح تر بگم ؟ فکر نکنم دوست داشته باشی و خوشت بیاد که واضح تر حرف بزنم.

خوشمون نیموده بزاریمش، حرفی باقی میمونه؟ حال نکردیم. دوست نداشتیم. anything ؟ با شما باید با زبون خودتون حرف زد. 6 صفحه است تیم تحریریه و مدیریت داره میگه سلیقه باز متوجه نشدی!

تیم تحریریه با Halo: Reach و 3DS و Last Guardian و ... حال نکرده ملت، حال نکرده. دوست نداشته بزاره تو مقاله. تمام.

میبینید یا فونتش رو بزرگ تر کنم؟!
با عرض تاسف ... در همین حد هستی
به سلامت.

آخرین ویرایش:
Natal (halo-hardcore-milo,...) 6
Killzone 3 3D 5
GT5 Release Date 5
Crysis 2 5
GeOW 3 5
GTA V ---------------------------- 3
The Last Guardian ---------------- 3
PSN Changes ---------------------- 2
Agent ---------------------------- 2
MGS Rising ----------------------- 2
Naughty Dog's New IP ------------- 2
FF Versus(Multi & reveals) ------- 2
Jak & Daxter --------------------- 2
Rage ----------------------------- 2
inFamous 2 ----------------------- 2
مباحث داخل تحریریه رو کی برات لیک کرده شلوغ؟ :دی:دی

بچه های تحریریه دیدگاه های خودشونو گفتن و فکر می کنم به اندازه کافی هم اینجا بحث کرده باشن که دلیلشم نمی دونم برای چی بوده اصلاً. دوستانی که مشکل دارن خیلی راحت یک تاپیک بزن و 5 شوالیه خودشون رو نام ببرن.

موفق باشید

• Like
Reactions: ehsan_srk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or