E3 2010 | امتیاز شما به کنفرانس های E3-2010

بهترین کنفرانس از دیدگاه شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    219

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
تصمیم گرفتیم مثل اکثر فرومها , تاپیکی داشته باشیم که به یک جمع بندی از کنفرانس های امسال E3 برسیم. دوستان میتونن امتیاز خودشون رو به هر کنفرانس بدن و نکات مثبت و منفی هر کنفرانس رو هم بنویسن.
گزینه های نظرسنجی به ترتیب زمان کنفرانسها هست.
پیشاپیش از احترام گذاشتن دوستان به نظرات بقیه ممنونم.

سونی 5/10
چون تقریبا تمام بازیهاش قبل از کنفرانس لو رفته بود و بدتر از اون اینه که خودش لو داده بود و تو کنفرانس چیزی نداشت
ماکروسافت 5/10
چون یه کنفرانس جداگونه به نام کینکت بر گذار کرد بعد اومد برای اونایی که ندیدن یه تکرار گذاشت تو کنفرانس اصلی
نینتندو 7/10
چون کلی سوپرایز داشت البته من اصلا از نینتندو خوشم نمیاد ولی معلومه حساب شده کار میکنه.از تکنولوژی 3ds خوشم اومد به خصوص قابلیت عکسبرداری 3d ولی قسمت بد ماجرا ماریو بود که ورزشی بود دیگه تو هر کنفرانس نباید یه بازی ماریو معرفی کرد چپ راست میره یه بازی میده که توش ماریو هست حتما فردا هم resident evil mario میاد که توش ماریو زامبی شده

kinect ایکس باکسو فراتر از یه کنسول ساده گیم میکنه٬ امتیاز من ۱۰ از ۱۰ واسه مایکروسافت٬ مال سونی و نینتندو هم خوب بود٬ ولی ایکس باکس هدفش یه چیز دیگست و مایکروسافت میدونه چیکار میکنه. خواهید دیدb-)
به نظر من gamer ها دنبال یه وسیله بازی هستن یعنی یه کنسول برای بازی میخوان به خصوص از نوع هاردکور خب من اگه بخوام برقصم دیگه نمیرم 149 دلار پول کینکت بدم+یه بازی just dance خب میرم یه اهنگ 6 و 8 میزارم شروع میکنم به رقصیدن خرجی هم نداره

آخرین ویرایش:
نينتندو همه رو شگفت زده كرد.مايكروسافت اول با چندتا تريلر خوب پيشرفت بعد مهدكودك راه انداخت!سوني هم چيز خاصي نداشت پورتال 2 و چند عنوان ديگه فقط خوب بودن.پس نتيجه ميگيرم
نينتندو:9.6
مايكرو سافت:7.5
سوني.7.5

Nintendo : 9.9 دیگه باید چی نشون میداد ؟! خیره کننده،یکی از بهترینهای تاریخ E3.
Microsoft : 8.5 پس شنمو کو ؟:(خوشم نیومد،کمی تا قسمتی نا امید کننده،مثل همیشه خوش سلیقگی تو طراحی دکوراسیون !
Sony: 8 حتی بدتر از Microsoft،ناامید کننده،فاقد جذابیت های لازم،نمایش عالی KZ 3 و Twisted metal...

به نظرم اول نینتندو اونم به خاطر اینکه همیشه لامصب نواور بوده ! اینم اولین کنسول دستی سه بعدی که به عینک هم نیاز نداره ! دوم هم مایکرو سافت اونم فقط و فقط به خاطر halo reach و در اخر هم سونی اونم به خاطر اومدن نویل

نینتندو : 9

مایکروسافت : 6

سونی : 5.5

همون طور که تو اون تاپیک سونی هم گفتم واقعا مهم نیست که سونی بهتر بود یا مایکروسافت ، چون هیچکی بازی رنده بندی رو نگاه نمی کنه ... مهم اینه که نینتندو اول بود ، اون هم با اقتدار ....
من اگه بخوام امتیاز بدم :

نینتندو : 9 (اجرا عالی ، بالانس وقت عالی ، انحصاری های متنوع و خلاق و عالی ، سخت افزار 3ds عالی ... دادن 5 خط آمار و 4 تا جمله تیکه که سونی و مایکرو رو له کرد !!! و .... ، کلا همه چیز فراتر از حد انتظار ، از ظاهر شدن خالق زلدا تو سالن ، تا صفحه تا شدن کوربی که من یه آن نفسم گرفت از هیجان !!! میکی دوست داشتنی و خب 3ds که وقتی با ds مقایسه اش می کنم به این نتیجه میرسم که تنها محدودیت الان خلاقیت سازنده ها هستش که جچوری این همه المان های سخت افزاری رو تو گیم پلی استفاده کنن ، دیگه هر آنچه که به ذهن بیاد برای ساختن یه کنترل خاص این وسیله داره ... اون نیم نمره هم بخاطر چند تا سوتی تو زلدا و میکی که رفت رو اعصابم و عدم معرفی درس و حسابی شاهکار هایی که روی 3DS میاد ... باورم نمیشه یه دنیا تو کف متال گیر هستن بعد تو کنفرانس طرف فقط یه جمله گفت که کونامی هم یه متال گیر میسازه ... با اون فرانچایزهایی که معرفی کرد ، من اگه بودم 15 دقیقه حداقل روشون مانور میدادم نه در حد یه اسلایذ شو و 2 دقیقه ... می تونست 3ds رو بیشتر ببره بالا)

مایکرو : 5.5 ( ریچ خیلی خوب بود و نمایش گیرز هم خوب بود ، ولی من از مدل های اسلیم منتفرم و بنابراین به نظرم کنفرانس اصلا بالانس نبود ... کنفرانس مایکرو به غیر از یه تریلر کوچولو که روش هیچ مانوری هم ندادن هیچ سورپرایزی نداشت و بعد از نیم ساعت اول یه افتضاح بین المللی بود ...)

سونی : 7 (خیلی دوست دارم بهش بدم 0.25 ... آخه یکی نیست بگه شما که سورپرایز کم دارید مگه مرض دارید کیلزون 3 و اینفیموس 2 و موتور استرم 3 و لیتل بیگ پلنت 2 رو قبل کنفرانس انونس می کنید ... اگه این 4 تا تو کنفرانس انونس می شدن و جای مزخرفات همیشگی اون ترتون رو می گرفتن و اون کلیپ psp و اون تریلر های پشت سر هم پخش شده که یه عالمه وقت سوزوند . سونی شاید می تونست با این همه سورپرایز در کنار نینتندو قرار بگیره ، ولی به لطف حماقت خودشون و صد البته اون پچر حیف نون کنفرانس سونی هم فقط یه سورپرایز (البته مگاتنی و غیر قابل حدس) داشت که اونم پرتال دو بود ... شوخی های کوین خیلی باحال بود و کنفرانس از مال مایکرو بالانس تر بود ولی سونی گند زد به کنفرانسی که می تونست جاودانه اش کنه ... راستی از مایکرویی ها کمتر از رو نوشته خوندن ولی روون ترین اجرا ما نینتندو بود)

پ.ن : معلومه کنفرانس نینتندو این قدر شاهکار بوده که جتی تو فن خیز ترین مکان ها هم تو نظر سنجی ها مایکرو و سونی بهش نمیرسن ، تو جاهایی که فن بازی کمتره که اصلا نیستن ...

Nintendo 9/10
هر چند بازیهاش بغیر از 1-2 تا جذابیت چندانی برای من نداشت ولی جوری که باری هارو معرفی کردن واقعا عالی بود. 3DS فوق العاده بود.
Sony 7/10
خوب شروع شد و خوب تموم شد، ولی خسته کننده بود. بنظر من بعضی بازی هاش رو که معرفی نکرد برای کنفرانس های آینده نگه داشته بود، چون اگه همه رو نشون میداد برای کنفرانس بعد هیچی نداشت بغیر از Move. سوپرایز هاش واقعا سوپرایز بود!
Mirosoft 5/10
نمایش خوب GeOW3، COD:Black Ops و Halo:Reach نکات مثبت کنفرانس برای من بود. بازی های Kinect هم جالب بودن ولی معرفی کردنشون زیادی طول کشید. مجبور هم بودن که کینکت رو طولانی کنن چون چیز خاصی برای نمایش نداشتن.

برای من مهمترین نکته بازیها بودن. بعدش سخت افزار و در آخر کنترلرهای حرکتی.
امتیازات من با کمی هم در نظر گرفتن بازخورهای عمومی!
ماکروسافت: 4
نمایش بازیها در مجموع خوب بود. 360 جدید هم برای من سورپرایز نبود.
نینتندو: 7
من وی رو خیلی حساب نکردم. ولی شدیدا از 3DS خوشم اومد. به طرزی غیر عادی :دی
سونی: 6
پر بازی! محتوای کنفرانس سونی خیلی زیاد بود ولی اجراشون بد!

ماکرو:5
اگه xbox جدید لو نرفته بود شاید میشد یه سورپرایز حسابش کرد ولی....
نینتندو:8
.........................
سونی: 7
میتونست خیلی بهتر باشه!!!!

چون مایکرو اسلیم رو معرفی کرد باید امتیاز پایین باشه نسبت به سونی؟!!!
یا بر عکس چون سونی TM و Portal نشون داد باید امتیازش پایینتر از مایکرو باشه؟!!!
فردین جان کنفرانس فقط آنونس ها نیست! وگرنه همه جا میشه بازیها رو معرفی کرد اما اجرای کنفرانس هم خیلی مهمه!
اینم از امتیازای من:
microsoft:4.5
sony:6.0
nintendo:8.5
از همتون هم منصفترم:دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or