E3 2010 | امتیاز شما به کنفرانس های E3-2010

بهترین کنفرانس از دیدگاه شما

• مجموع رای دهنده‌ها
    219

Dinosaur

Loyal Member
سلام !
تصمیم گرفتیم مثل اکثر فرومها , تاپیکی داشته باشیم که به یک جمع بندی از کنفرانس های امسال E3 برسیم. دوستان میتونن امتیاز خودشون رو به هر کنفرانس بدن و نکات مثبت و منفی هر کنفرانس رو هم بنویسن.
گزینه های نظرسنجی به ترتیب زمان کنفرانسها هست.
پیشاپیش از احترام گذاشتن دوستان به نظرات بقیه ممنونم.

خیلی دوست داشتم به جای این که روی نیتیندو کلیک کنم ، روی ماکروسافت کلیک کنم اما لایقش نبود.

Microsoft : 6\10

دلیل من به خاطر این نمره این بود که نام جدید نتال رو گفت و این که تونسته بود که تا الان اون رو مخفی نگه داره . از نظر بازی کنفرانس خیلی افتض بود ولی از نظر وسایل و تجهیزات بد نبود چون یه مدل X360 هم معرفی شد.از بازی هایی که معرفی شد خوب بود ولی همشون خز بودن و قبلا لو رفته بودن .اما این کینکت خیلی باحال بود مخصوصا این بازی انیمالش . خیلی بامزه بود اون ببره .

Sony : 5\10

این نمره فقط به خاطر KZ3 و LBP 2 و Protal 2 بود .از Move که خوشم نمیاد به خاطر این که اگه قرار باشه که چیزی به دست بگیری همون دسته رو میگرفتی بازی میکردی دیگه !

Nintendo : 9\10

به خاطر این بهش 9 دادم که فکر میکنم میتونست بهتر هم باشه . ولی بهترنش همین طور که میبیند (تو نظر سنجی ) همین نیتیندو بود . این فناوری 3DS ش که کولاک بود (ولی به کینکت نمیرسه) و یکی هم به خاطر Zelda این نمره رو دادم .

این رو هم بگم که سونی و ماکرو تمام تمرکزشون رو روی Move و Kinect گذاشته بودن و کمتر به بازی هایی که باید نمایش بدن فکر میکردن .

1-ماکروسافت:8
نمایش HALO و MGS و COD فوق العاده بود - نمایش 360 جدید هم با اینکه قبل کنفرانس لو رفته بود ولی جالب بود - بخش کینکت فوق العاده بچه بازی بود و با توجه به کنفرنس به نظرم بدرد بازی کردن نمیخورد
2-سونی:8.5
نمایش KILLZONE2 و ASSASSIN CREED و GOD OF WAR و LBP2 و Twisted Metal خیلی زیبا و هیجانی بود- برای MOVE هم بازیهای جلبی تایید شد . اگه مشکل لگ نداشته باشه کنترل باهاش تو این بازیها لذت بخش هستش
3-نینتندو:10
کل کنفرانس جالب بود - ولی نمایش 3DS و MGS:SNAKE EATER به کل نمایش سونی و ماکروسافت میچربید
واقعا سونی و ماکروسافت جلوی نینتندو کم آوردن
2-KZ3 بدون پیشرفت!
در نوع خودش نظر جالبیه !!!!

آخرین ویرایش:
به نظر من که کنفرانس مایکرو بهتر از سونی بود با توجه به نشان دادن Gears 3 و Halo Reach .

البته هیچ چیز منو به این اندازه خوشحال نکرد Gabe Newel در کنفرانس سونی وارد صحنه بشه

بعد اعلام کنه که پوتال 2 در PS3 گرافیک بهتری خواهد داشت و سرویس Steam رو برای PS3

معرفی کنه.

Nintendo : 9.5/10
نینتندو امسال کنفرانسی رویایی رو برگزار کرد. اگه کنفرانسهای آغاز هر نسل رو در نظر نگیریم , به نظر من بهترین کنفرانس تاریخ E3 بود.
نمایش محبوب ترین بازیهای نینتندو که هرکدوم یه وزنه سنگین برای کنسولهای این شرکت محسوب میشن :
Legend of Zelda با گیم پلی جالب و طراحی خوب
Kirby با طراحی هنری فراتر از انتظار
Donkey Kong که میلیون ها عاشق داره و گیم پلی و طراحی واقعآ زیبایی داشت
Metroid Other M که خیلی خوب عمل کرد
در کنار این بازیها , بازی ای مثل Epic Mickey هم نمایش داده شد که خیلی ها رو همون لحظه اول عاشق خودش کرد ! گیم پلی متفاوت و زیبا در کنار طراحی هنری کم نظیر و مراحل سیاه و سفید دو بعدی واقعآ تجربه لذت بخشی رو رقم میزنه.
گذشته از همه اینها , نینتندو تونست کنسول جدید خودش 3DS رو به بهترین شکل ممکن معرفی کنه. کنسولی که علاوه بر 3 بعدی بودن (اون هم بدون نیاز به عینک مخصوص) , از Motion Sensor هم بهره میبره. ترکیب 3D و Motion Sensor و Touch Screen میتونه توی بازیهای نوآورانه طوفانی به پا کنه.
بازیهای معرفی شده برای این کنسول هم واقعآ عالی بودند. از Metal Gear Solid 3 گرفته تا Kingdom Hearts و Resident Evil ای کاملآ متفاوت.
در مجموع نینتندو با کنفرانسش غوغا کرد و به جز طرفدارای نینتندو که الآن حق دارن به شرکت محبوبشون ببالند , طرفداران مایکروسافت و سونی رو هم مجذوب خودش کرد.

Sony : 6/10
انتظارها از سونی خیلی زیاد بود. البته خود سونی هم نقشش در به وجود اومدن این انتظارات کم نبود. وقتی به فاصله خیلی کمی تا E3 میاد و بازیهای بسیار بزرگی مثل Motor Storm , Killzone 3 , Little Big Planet 2 و inFamous 2 رو معرفی میکنه و تعداد زیادی عکس یا حتی گیم پلی از اونها نشون میده , ناخودآگاه انتظارات بالا میره. این شرکت اگه این 4 بازی رو (یا حداقل 2,3 تاش رو) توی کنفرانس برای اولین بار معرفی میکرد , بدون شک ارزش کنفرانس چند برابر میشد. بگذریم ...
کنفرانس سونی با نمایش خیره کننده ای از Killzone 3 شروع شد. نمایشی که جو فوق العاده بازی رو در کنار گرافیک واقعآ زیبای اون نشون میداد و البته گیم پلی هم پیشرفت خوبی کرده بود. فیزیک بازی هم به نظر خیلی جالب می اومد.
بعد از اون کنفرانس روی Move متمرکز شد. اولین بازی نمایش داده شده برای Move که Sorcery نام داشت , برای من خیلی جالب بود و ازش خوشم اومد. مکانیزم گیم پلی بازی خیلی خوب بود و دقت بالای Move رو نمایش میداد. بعد نوبت به Tiger Woods رسید که با اینکه باز هم دقت بالای Move رو نشون میداد , ولی Lag هم کم نداشت. این نمایش میتونست خیلی جالب تر باشه در صورتی که کوتاه تر برگزار میشد نه اینکه چند هزار نفر پشت کامپیوترهاشون بشینن و منتظر وارد شدن توپ به سوراخ باشن !
بازی بعدی Heroes on Move بود که شخصیت های پلتفورمر محبوب سونی از Sly و Ratchet تا Jak رو در خودش داره ولی به نظر بچگونه میاد !
کوین باتلر فوق العاده بود ! خیلی از حرفهاش رو به خاطر قطع و وصل شدن های پشت سر هم نشنیدم ولی تشویق های بی امان ملت و خنده های پشت سر هم نشون میداد که چه خبره. البته به نظرم کوین باتلر یه کم زیادی موند و میتونست کمتر توی کنفرانس و البته تبلیغ بعدش باشه.
نمایش Little Big Planet 2 واقعآ زیبا بود و نشون داد این بازی , بازی نیست ! بلکه کارخونه بازیسازی هست !
سرویس PlayStation Plus که برای کسی مثل من مهم نبود و اگه PS3 داشتم هم خرج نمیکردم براش !
نوبت به EA که رسید اوضاع کمی فرق کرد و کنفرانس از حالت خواب آور بودن خارج شد. نمایش Medal of Honor و اینکه مضامین انحصاری برای PS3 داره , در کنار Remake بازی محبوب MoH: Frontlines جالب بود.
نمایش Dead Space 2 خیلی خوب بود و البته اعلام خبر عرضه Dead Space: Extraction با ساپورت Move خیلی جالب بود !
سورپرایز اصلی مراسم که از نظر خیلی ها یه مگاتن کامل بود , حضور Gabe Newell در کنفرانس بود !!! کسی که تا پیش از این فقط و فقط از PS3 بد میگفت و حتی The Orange Box رو هم بدون حضور Valve برای PS3 ساخته بودن , ولی این بار توی کنفرانس ظاهر شد و علاوه بر نمایش Portal 2 برای PS3 (بعد از بازیهایی مثل L4D که برای PS3 نیومدن) حتی گفت که بهترین نسخه برای این کنسول هست !!
مضامین انحصاری Mafia II برای طرفدارای PS3 باید جالب باشه. همین طور مضامین انحصاری AC2: Brotherhood
در این لحظه بود که نیمچه سکته ای زدیم :دی نمایش فوق العاده Gran Turismo 5 که علاوه بر نشون دادن مسیرهای جدید , داینامیک بودن تغییر روز و شب رو هم نمایش میداد و مثل همیشن گرافیک فوق العاده ای داشت.
نمایش inFamous 2 رو نتونستم ببینم.
بعد از inFamous 2 نوبت به یکی دیگه از سورپرایزهای سونی رسید که البته شاید خیلی ها منتظرش هم بودن ! Twisted Metal بعد از سالها معرفی شد و نمایش فوق العاده ای هم داشت. گرافیک کلی بازی شاید در بهترین سطح نبود ولی شلوغی و هیجانی که داشت بهتر از همه چیز بود ! البته هنوز زمان زیادی تا عرضه مونده و گرافیک هم میتونه ارتقا پیدا کنه. بخش آنلاین 16 نفر بازی هم باید خیلی وحشتناک باشه !
در مجموع کنفرانس سونی در لحظاتی به شدت خواب آور شد و در لحظاتی هم به شدت سورپرایز کننده ! ولی انتظارم خیلی بیشتر از این بود و حداقل میتونستن به جای 30,40 دقیقه صحبت کردن الکی و نشون دادن تریلرهای همیشگی از مجموع بازیهای PS3 , PSP بیان یه چیزی از Motor Storm نشون بدن یا گیم پلی Gran Turismo 5 رو نمایش بدن.

Microsoft : 4.5/10
مایکروسافت روز قبل از کنفرانس برای اهل رسانه نمایشی از Kinect داشت که البته بیشتر مایه تمسخر و نقدهای نه چندان جالب شد. نمایشی که بخش هایی از اون از قبل ساخته شده بود و یک آدم نقش مترسک رو جلوی دوربین ایفا میکرد ! خیلی ها انتظار داشتن که مایکروسافت در کنفرانسش به جای نمایش بازیهای شب قبل , بازیهای جدید و البته هاردکور رو داشته باشه ولی ...
کنفرانس با نمایش Call of Duty: Black Ops شروع شد که هرچند کامل ندیدمش ولی به نظر میرسه نمایش بسیار خوبی داشته با حالتی سینمایی و MW مانند.
کوجیما روی سن اومد و البته برخلاف پارسال که همه رو سورپرایز کرد , امسال کسی زیاد متعجب نشد ! بازی جدیدی هم در کار نبود و MGS: Rising نمایش داده شد. نمایشی که واقعآ زیبا بود و گرافیک فوق العاده بازی رو نشون میداد. هرچند ربطی به سبک همیشگی MGS که از زمان NES با اون سبک شناخته شده بود نداشت ! ولی قطعه قطعه کردن آدم و ستون و حتی ماشین (!) خیلی جالب به نظر می اومد و در آخر هم هندونه :دی
بعد نوبت به نمایش Gears of War 3 رسید که گرافیک بازی کاملآ پیشرفت خودش رو نشون میده ولی به شخصه چیزی جز تکرار مکررات توی گیم پلی اون ندیدم. co-op چهار نفره هم باید به شدت جذاب و مهیج باشه !
نمایش Fable III اصلآ امیدوارکننده نبود ! بعد از این همه بحث سر استفاده Fable III از کینکت , فقط یک نمایش عادی و تریلر مانند از بازی دیدیم و خبری از کینکت نبود.
جناب مولینیو البته Milo رو هم فراموش کرد نمایش بده (هرچند مطمئن بودم خبری ازش نیست)
نشون دادن بازی ای انحصاری از Crytek بدون شک سورپرایز بزرگی بود که باید منتظر بمونیم تا چیزهای بیشتری ازش ببینیم. ولی میتونه در آینده برگ برنده بزرگی برای نمایش قدرت فنی 360 باشه.
در اینجا بهترین قسمت کنفرانس شروع شد ! نمایشی فوق العاده از Halo: Reach که عظمت کم نظیر (شاید هم بی نظیر !) بازی در کنار جو منحصر بفرد و البته محیط های بسیار شلوغ رو نشون میداد. نمایشی که برای عاشقان Halo بهتر از این نمیتونست باشه ! گرافیک بازی هم بعد از مدتها دستخوش تغییرات خیلی زیادی شده و هرچند به نظر من هنوز در بهترین حالت نیست , ولی فوق العاده از Halo های قبلی جلوتره.
قسمت خواب آور کنفرانس در این لحظه شروع شد و نمایش های کژوالی کینکت پشت سر هم ! دختربچه 5 ساله که حیوون بازی میکنه , دو تا بانوی خندون و شاد که بالا پایین میپرن ! و البته مثل همیشه Lag دستگاه که کاملآ مشخص بود.
قابلیتهای فرعی کینکت از نظر خیلی ها جالب تر از قابلیتهای داخل بازیش بود ! مثل کنترل منوها با حرکت دست و البته انتخاب گزینه ها با استفاده از صدا ! ایده های خیلی جالبی میتونه با این دستگاه به وجود بیاد ولی خود مایکروسافت با کنفرانسش غیرمستقیم گفت که هنوز چیز هاردکوری با این وسیله نداریم.
نمایش تناسب اندام (!) از Ubisoft هم به شدت خسته کننده و دردناک بود !
زمان عرضه کینکت اعلام شد ولی در کمال تعجب هنوز خبری از قیمتش نداریم !!!
تنها بازی کینکت که به سلیقه من میخورد , Forza Kinect بود که ایده فوق العاده بزرگی پشتش هست ! خود بازی رو نمیگم چون بیکار نیستم که جلوی دوربین دستم رو تکون بدم و ماشین حرکت کنه ! ولی قسمتی که میتونیم ماشین رو بررسی کنیم و از چراغ جلو تا رینگ و داخل کاکپیت و ... رو با کیفیتی فوق العاده ببینیم و اطلاعاتش رو بدست بیاریم , ایده محشری بود !
در اینجا مثلآ نوبت به مگاتن مراسم رسید که برای شخصی مثل من که یک عدد 360 خوشگل توی اتاقش وجود داره , مینی تن هم حساب نمیشه. کنسولی بسیار زیبا و شیک که البته بیشتر از اینکه Slim باشه , فقط کمی ارتفاع کم کرده ! (احتمالآ به خاطر اندازه هارد های قبلی) بله 360Slim امروز عرضه میشه ولی به من چه ؟!! من به عنوان دارنده 360 باید چه لذتی از معرفی یه 360 خوشگل تر ببرم ؟! :دی
کنفرانس مایکروسافت به نظرم یکی از بدترین کنفرانسهای این چند سال بود. یادم نمیاد از وقتی که کنفرانسها رو به صورت زنده دیدم (از 2007 به بعد) همچین کنفرانس خسته کننده ای رو شاهد بوده باشم. هرچند کنفرانس سونی هم دست کمی نداشت !

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: 浪人 and Astiak
اگر بخواهیم کلی نگاه کنیم که خوب Nintendo فوق العاده و ماورای تصور بود و نمایش سونی و مایکروسافت در یک رده قرار می گیرن .
ولی اگر بخوام از دیدگاه خودم نگاه کنم ، کنفرانس مایکروسافت به غیر از GEOW3 و Forza Kinect هیچی برای من نداشت ! نمایش نینتندو هم فقط من رو برای خرید 3DS ترغیب کرد . نمایش سونی هم به علت اعلام تاریخ عرضه GT5 و نمایش TM فوق العاده بود برای من !

قبول داریم بد بود ولی این دیگه چی هست ؟حداقل واسه کینکت 5 ش میکردی ! :دی

الان جو به شدت برای ماکرو افتضاح هست.یه سر به این لینک بزن برای بچه های neogaf هست برید یکم امتیازات اون ها رو ببینید بلکه متوجه افتضاحی که ماکرو انجام داده بشین. چند تاش رو این جا می ګذارم.
Code:
Nintendo = 8.5/10
Sony = 9/10
Microsoft = lol/10
Code:
Microsoft : 2/10

Nintendo : 9/10

Sony : 6/10
Code:
Nintendo = 9/10
Sony = 5/10
Microsoft = 2/10

Nintendo: 9/10

Sony: 6/10

Microsoft:
2lk5l04.gif
/10
]
Nintendo = 9/10 (after conference 10/10)
Sony = 8/10
Microsoft = 1/100

توجه کنید که ۱ از ۱۰۰ هست.

الان جو به شدت برای ماکرو افتضاح هست.یه سر به این لینک بزن برای بچه های neogaf هست برید یکم امتیازات اون ها رو ببینید بلکه متوجه افتضاحی که ماکرو انجام داده بشین. چند تاش رو این جا می ګذارم.

این ها رو قبلا دیده بودم . معلوم نیست چی خورده بودن این نمره ها رو دادن :دی

ظر شخصی هست عزیز ! اگه کینکت نبود امتیاز بهتری میدادم !

بله درسته که نظر شخصی شما هست. یعنی به خاطر کینکت این نمره رو دادین ؟

MS عالی بود بازی جدید با انجین crytek به علاوه گیرز 3 که خیلی پیشرفت کرده بود بازیای kinect خیلی عالی بودن گرافیکشون فوق العاده عالی بود به درد سرگرمی کاملا میخورد فورزا که یه چیز کاملا پدیده بود تصور اینکه آدم دور یه ماشین قدم بزنه خیلی عالیه من که کف کردم. halo reach هر چند من زیاد با halo حال نمیکنم ولی این یکی به نظر عالی میومد mgs rising خیلی توپ بود خوشم اومد.
sony در مجموع عالی بود فقط لیک شدن بازیا از قبل یکمی ضد حال بود tm خیلی خبر خوبی بود portal 2 که قبلا محرز شده بود اومدنش روی ps3 ولی حیف چیزی از uncharted 3 نشون ندادن gt5 که مثل هر سال یه تریلر از بازی نشون میدن ولی خدارو شکر بالاخره دارن بازیو میدن بیرون !!! ما دستمون به این gt5 میخوره kz3 خیلی عالی بود جوش فقط یکمی نسبت به قبل سردتر به نظر میومد باید یه فکریم به حال داستانش کرده باشن یه چیزایی تو این دموها میگه که داستان بازی عمیقتر شده در مجموع اینم عالی بود فقط ضد حال بزرگ سونی بی خبری از agent بود!!!! حتی یه اسمم از بازی نیاوردن آدم میترسه ممکنه کنسل بشه.
nintendo نسبت به سالای قبل خیلی بهتر شده بود البته بازیای wii که مثل سابق بودن چیز جدیدی نبود به نظر من ولی 3ds خیلی جالب بود با بازیای زیاد و اکثرا معروف باید قدرت خوبیم داشته باشه اونطوری که معلوم بود کنفرانس در مجموع عالی بود.

------------------------
به امتیازای اینو اون تو نئوگاف یا جاهای دیگه زیاد دلتونو خوش نکنید اینا بیشترشون فن بوین دیگه هر کی یه ذره فکر کنه متوجه میشه که kinect درصد خیلی زیادی فروش میکنه و بازار نینتندو رو به شدت تهدید میکنه.

آخرین ویرایش:
به نظر من نمیخوام 1 صفحه مطلب بنویسم .

1.نینتندو.
2.سونی.
3.ماکروسافت .

دلیل این که بهتر امتیاز به سونی دادم نمایش بهتر MOVE بود نسبط به KA به شخصه بیشتر خوشم امد .

وگرنه جفت ماکروسافت و سونی در یه حد بودن نینتندو کولاک بود.

منم با آریا موافقم با نظر هاش.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or