اگه من بخوام با توجه به حال کردن خودم امتیاز بدم , خیلی راحت به خاطر نمایش ریچ به کنفرانس مایکرو امتیاز 11 از 10 میدم ولی خو این منطقی نیست!
Nintendo
برای من چیزی نداشت , ولی نمیشه سورپرایز هاشو واسه طرفدارای نیتندو ندید!واقعا راضیشون کرد!البته شدیدا اینجا بزرگنمایی شد!(مثلا اینکه یکی اومد گفت بهترین کنفرانس تاریخ E3 که جوک جالبی بود!) بازی های عالی ولی اجرا های افتضاح!یادم نرفته صحنه ای که سر نشون دادن زلدا تیر و کمون بازی کار نمی کرد به ملت گفتن دستگاه های وایرلس ار رو خاموش کنید!!! از لهجه ی افتضاح اونایی که اومدن روی سن تا اون تبلیغی که با افتضاح ترین افکت های ممکن واسه 3DS ساخته بودن...
امتیاز من بهش 8 ـه...
Microsoft
یه کنفرانس سرگرم کننده برای مخاطب عام و معمولی برای گیمر های نسبتا حرفه ای تر.نمایش Black OPS توش عالی بود!این نمایش عالی با اومدن کوجیما و Rising ادامه پیدا کرد!گیرز 3 همه رو به وجد آورد و بعد...
ریچ همه رو سکته داد...!من بهت زده 4 دقیقه به مانیتور خیره شده بودم!آخرش که Space Battle رو نشون داد بزرگترین سورپرایز E3 تو این چند سال واسه من بود!اصلا بعد از اون درست نفهمیدم کنفرانس چی شد همش دنبال لینک دانلود و نظرات ملت راجع به ریچ بودم!
ادامه کنفرانس نیتندویی شد.مطمعنا کژال ها خیلی حال کردن!وقتی مضخرفی مثل Just Dance اونهمه میفروشه خب معلومه بازی جدید هارمونیکس که نمایش خیره کننده ای داشت اون چند میلیون نفری که Just Dance رو خریدن رو راضی میکنه!
کنفرانس از نظر من راضی کننده بود!
امتیاز من بدون در نظر گرفتن نمایش ریچ 6 ـه!
با در نظر گرفتن نمایش ریچ این بی احترامی به بانجیه که بخوایم به کنفرانسی که ریچ توش نمایش داشته امتیاز بدیم...
Sony
خوب شروع شد!کیلزون 3 نمایش خوبی داشت و مارو امیدوار کرد به ادامه...Move شاید قابل قبول بود ولی برای هخیچکس جذابیت نداشت!وقتی 4 سال پیش Wii ورژن بدون توپ پینگ پنگ (!) کنترلر رو به ملت نشون داد الان چه جذابیتی داره گلف بازی کردن یارو رو با لگ نیم ثانیه ای ببینیم؟بعدشم که شو ـه مضحک شروع شد و صحبت پشت صحبت و...تا اینکه این آخر پرتال و TM یه شوری به کنفرانس داد... GT5 هم عالی بود ولی رسما نشون ندادن The Last Guardian منو نابود کرد!!
امتیاز من بهش 5.5 ـه...
شاید اگه چیزی به اسم Reach وجود نداشت و The Last Guardian نمایش داشت امتیاز سونی رو به مراتب بالاتر از مایکرو میدادم...
الان جو به شدت برای ماکرو افتضاح هست.یه سر به
این لینک بزن برای بچه های neogaf هست برید یکم امتیازات اون ها رو ببینید بلکه متوجه افتضاحی که ماکرو انجام داده بشین. چند تاش رو این جا می ګذارم.
http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=21878440&postcount=26