نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
تموم شد کار میکنه کار میکنه:love::love::love::love:

http://xbox360.ign.com/articles/989/989269p1.html

بازی های تست شده یه مدل از

Burnout Paradise

Top Gun Volleyball fist-pump

Ricochet

نظر ایشون کاملا مثبته و میگن عین اون ویدیو که صبح پخش شد میمونه:love:

burnout رو با دستو پاهاش بازی کرده:biggrin1:

I simply moved my right leg forward; to brake, I moved it backwards, and to pop it into a neutral position, I just stood straight up (or as straight as my spine would allow me to stand after 12+ hours of E3 spelunking). Driving was just a matter of pretending that I had a steering wheel in my hands, and every subtle movement I made was picked up by the camera allowing me to drive pretty well (and pretty straight) for the few minutes I got to try it out.
شاهد از غیب رسید اریا، این دیگه خارق العاده ست !!. فرض کن Dirt 2 و FMS 3 رو.... .
اینجا به راستی دیگه باید WooooooooooooW کشید.

من چنین چیزی نمیگم
دقیقا تو کنفرانس این جمله رو میگه
When it luanches natal will work with every xbox 360 game we've sold and every xbox 360 we'll sell in the future
خب این یعنی چی؟ چه بازی قبلا فروختن که میشه با این کار کنه؟
پس تایید هم شد!:love:
دیگه باید به فکر پول جمع کردن بود!

پس تایید هم شد!:love:
دیگه باید به فکر پول جمع کردن بود!
حقیقتا. فقط خدا کنه بازی های پازل و فکری و نقاشی و طراحی و مجسمه سازی و ورزشی براش بسازن که بنده عجیب لذت میبرم با اینها :دی. یه 10 کیلوئی هم اضافه وزن دارم یه بهونه میشه برای تکون خوردن :دی.
نسل بعد Game یعنی همین. کاش حالش رو داشتم چند تا پست بانمک براتون نقل قول کنم یکم حال هوای تاپیک عوض بشه. کیا بودن میگفتن تاریخ مصرف 360 تموم شده؟ کیا بودن میگفتن MS دیگه حرفی برای گفتن نداره؟
:laughing:.

WoooW... دانلود و خریدن مستقیم بازی های 360 از Game MarketPlace

msft-e3-2009-keynote0476-rm-eng.jpg

msft-e3-2009-keynote0473-rm-eng.jpg

اسپورت و برنامه ریزی وحشتناک MGS برای Xboxlive و NXE از اون ور Facebook و Netflix و Sky و نمیدونم چی چی FM و .... . بازم Wooooow :دی.

آخرین ویرایش:
فکر میکنم مایکروسافت در شرایطی که همه فکر میکردن نینتندو پیروز این نسل هست ورق رو برگردوند.
رقابت تو این نسل جذابتر از چیزی میشه که فکرش رو میکردیم.

البته natal طرز کارش شبیه PS Eye هست که تو PS2 بود !! چیزِ جدیدی نیست فقط خب بهتر کار میکنه ...
TV رنگی هم طرز کارش شبیه همون TV سیاه و سفید هست. چیز خاصی نداره که فقط 4 تا رنگ بیشتر نشون می ده...

This is a Just Beginning :دی.

فریدون این جمله رو دیگه بکار نبر خیلی ازش خوشم میاد :biggrin1:
واقعا تبریک میگم خیلی خوشم اومد واجب شد 360 بخرم از کجا بخرم نمیدونم :biggrin1:
فریدون یکی از اون افراد من بودم کیگفتم تاریخ گذشته :biggrin1: این فنها هم ول کن داش :biggrin1:
من برای امشب نا امید هستم :smile:

نظریه های زیباتون و اگه میخواین ماکرو رو الکی زیر سوال ببرین و بگین چیزی نداشت برای خودتون نگه دارید :smile:

حقیقتا. فقط خدا کنه بازی های پازل و فکری و نقاشی و طراحی و مجسمه سازی و ورزشی براش بسازن که بنده عجیب لذت میبرم با اینها :دی.

.

آقا کاملا موافقم.فکرشو بکنید یه پازل 10000 تکه ای!!!!!:blushing:بری تو Xbox live رفقا رو جمع کنی بشینی تکه ها رو بزنی قد هم:love::love::love::love:

ورزش هم که دیگه هیچی...:biggrin1:

واقعا نمیدونم از کجا شروع کنم . از حد عالی بودن گذشته باید بگم فاجعه !

همه چی به کنار خدا این Alan Wake چی بود ؟ دیوانه کننده هست ! یعنی واقعا هم دهن خیلی ها را اسفالت کرد :biggrin1:
واقعا حیف نیست بعضی از بازی ها را میان با ALAN WAKE مقایسه میکنن . از دیروز جنون گرفتم با دیدن تریلرش .

فقط اسم چند نفر را نمیبرم ولی لطفا پاشون را از گلیم مایکروسافت بکشن بیرون . واقعا بعضا حرفهای ابلهانه زیاد زده میشه .

در اخر هم باید بگم این NATAL که معرفی شد دیگه فکر کنم عمر wii تمام شد .

TV رنگی هم طرز کارش شبیه همون TV سیاه و سفید هست. چیز خاصی نداره که فقط 4 تا رنگ بیشتر نشون می ده...

واقعا بعضی از پستهات را باید طلا گرفت از این بهتر نمیشد جواب داد .

آخرین ویرایش:

من به لحاظ تقلیدی بودن گفتم که فریدون گفت ... !

امیدوارم این حرکت انقلابی Natal به سرونشت Achievements و Second Life و Nintendo's Motion Sensor Controller و Logoـی Only on Xbox و .... دچار نشه :دی.

http://xbox360.ign.com/articles/989/989245p1.html

:love::love::love:

اینو ببینید حالشو ببرید!!!!

The game controls surprisingly well, with your hands controlling the steering and your feet controlling the car's acceleration. Stepping forward gives your ride some juice and stepping back hits the brakes. :eek:

Although this is just a minor taste of what's possible with Project Natal, it's great to see that the system will be possible with previously released games that might not have been designed with motion control in mind.:biggrin1::biggrin1::biggrin1::biggrin1:

Gears Of war با Natal:biggrin1:
چی بشه:love:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or