نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
البته اینجا خبری از Snake بزرگ نیست :دی اگر اینو خودت درست کردی باید یا عکس رایدن رو میزاشتی . :دی
با اینکه من تو همون صفحه دوم تاپیک تیسر گفتم که امکان نداره MGS واسه 360 نیاد هر چی هست یه بازی مولتیه هیچکس از پول بدش نمیاد . امکانش هست رسما واسه PC هم تایید بشه این MGS Rising .

رو تمام مجله هاي گيم بايد بنويسن:
وقتي كه E3 ميتركد!!!!!!
من كه شخصا قبل از اين خبر نا اميد شده بودم كه مايكرو سافت اصلا به فكر مشتري هاش نيست!
دم ميكرو سافت گرم! پس اين چند وقت كه هيچ كاري نميكرد ميخواست E3 همرو رو كنه!!!
project natal زد wii رو كشت! خبر MS هم ps3 رو!!!!.......

پروژه Natal در واقع همون PS Eye هست . سونی با بازی Aye of Judgment قبلا اینکارو انجام داده که نتیجه آنچنانی رو در بر نداشته .
حالا باید ببینیم مایکروسافت میخواد با این پروژه چی کار کنه. البته دقیقا یه کپی برداری از Wiimote هم هست منتها بدون دسته.تریلری که ازش نشون دادند هم دقیقا شبیه همون تریلرهایی هست که هست که پیش از این در Wii play دیده بودیم.
تریلری از Project Natal
البته اون عزیزانی که همیشه میگفتن تکان دادن بدن،مخصوصا دست در بازیهای Wii خیلی خسته کننده و آزار دهندست معلوم نیست یه دفعه چه طور شده که عاشق همچین چیزی شدن !!
تاریخ ریلیز این Natal حداقل در 2010 هست و مثل اینکه 200 دلار قیمت داره که با این حساب یک دستگاه 360 به اضافه این وسیله قیمتش از کنسول Wii خیلی بیشتر میشه.مسئله مهم دیگه اینه که Natal یک وسیله جانبیه و تکلیف کسانی که در حال حاضر 360 دارن اینه که باید براش تقربیا پول یک کنسول 360 رو بپردازن و البته بازیهاشم تهیه کنند. که هزینه سنگینی داره (شاید بهتر بود میگذاشتنش برای نسل بعد)

این دیگه رسما از اون حرفا بود !
شما داری بازی Aye of Judgment رو با گستردگی پروژه Natal مقایسه میکنی ؟! دیشب به طور واضح مشخص شد که این Natal چه ویژیگی ها و کارایی های منحصر به فردی داره .
ٌٌWii هم که کلا بی خیالش بشیم بهتره .

--------------------------------

چیزی که دیگه حداقل همگی متوجه شدیم اینه که دیشب مایکروسافت واقعا عالی عمل کرد . از نظر من هیچ ایرادی به کنفرانس دیشب وارد نیست .
فقط من خودم از نمایش Halo خوشم نیومد که اونم خب سلیقست دیگه کاریش نمیشه کرد .
بهترین نمایش این کنفرانس هم به نظر من Alan wake بود . واقعا چیزی که من دیشب از این بازی دیدم به شاهکار بودنش پی بردم !
البته بازی های دیگه مثل SC و FM3 رو هم فراموش نکنیم که واقعا نمایش فوق العاده ای داشتن .

فقط امیدوارم سونی یه فکری برای خودش بکنه چون با این خبرهای عالی مایکروسافت برای کنسولش کارش بیش از اندازه سخت شده !
به نینتندو و Wii هم که شخصا دیگه امیدی ندارم با وضعیت دیشب ...

خداییش اصلا درست نیست Eye Toy رو با چیزی که دیشب دیدیم مقایسه کنیم .
این دستگاه کوچکترین حرکات رو هم تشخصی میداد . چهرتون رو تشخیص میداد . صدا و هم همینطور . بازی هایی که برای Eye Toy اومدن خیلی کم و محدود بودن که خئب دیگه بهترین و معروف ترینش Eye of Judgment بود .
چیزی که من دیشب دیدم فوق العاده بود البته قطعا این چیزی که هممون دیشب دیدم همین فردا نمیاد و اونم با قیمت پایین ولی چیزی ه که میتونه بازی ها رو متحول کنه .

آره برداشت.
معلوم نيست چه خبر بود اون موقع.:confused::biggrin1:
بازم هيچ چيز معلوم نيست ولي احتمال انحصاري نبودنش خيلي بيشتر از بودنشه![/QUOTE]

اقا همین که این بازی هم از انحصاره سونی خارج شد کافیه :biggrin1: برای سونی فن .

آره برداشت.
معلوم نيست چه خبر بود اون موقع.:confused::biggrin1:
بازم هيچ چيز معلوم نيست ولي احتمال انحصاري نبودنش خيلي بيشتر از بودنشه!

اقا همین که این بازی هم از انحصاره سونی خارج شد کافیه :biggrin1: برای سونی فن .[/QUOTE]
عزیزم اسم شریفت رو نمیدونم .
هیچ وقت سری MGS ر انحصار سونی نبوده چون نه IP مال سونی و نه ناشر سونی ه .
MGS 4 در انحصار سونی بود که هر وقت از این کوجیمای بدبخت می پرسیدن واسه 360 هم میاد میگفت نه .
در ضمن تا حالا هم یه شماره از MGS روی XBOX اومده پس هیچ انحصاری در دست سونی نیست
هر موقع هم بخوان میتونن یه بازی رو انحصاری کنن یا مولتی کنن و اینم بستگی داره به پولی که تو جیب کوجیما ریخته میشه :دی

این natal تو همه ی بازی ها قابل استفاده هست یا باید بازی واسش بسازن؟!!
بعد جریان halo:reach چیه؟! هیچ هیچ حرفی نمیزنه ازش:دی halo 4 ؟! peter jackson halo ؟! یا یه چیز تو مایه های ODST ؟!

بعد جریان halo:reach چیه؟! هیچ هیچ حرفی نمیزنه ازش:دی halo 4 ؟! peter jackson halo ؟! یا یه چیز تو مایه های ODST ؟!
Natal سوال من هم هستش دوستان. در مورد Halo در سال 2010 عرضه میشه و فکر کنم در راستای ODST باشه

پروژه Natal در واقع همون PS Eye هست . سونی با بازی Aye of Judgment قبلا اینکارو انجام داده که نتیجه آنچنانی رو در بر نداشته .
حالا باید ببینیم مایکروسافت میخواد با این پروژه چی کار کنه. البته دقیقا یه کپی برداری از Wiimote هم هست منتها بدون دسته.تریلری که ازش نشون دادند هم دقیقا شبیه همون تریلرهایی هست که هست که پیش از این در Wii play دیده بودیم.
تریلری از Project Natal
البته اون عزیزانی که همیشه میگفتن تکان دادن بدن،مخصوصا دست در بازیهای Wii خیلی خسته کننده و آزار دهندست معلوم نیست یه دفعه چه طور شده که عاشق همچین چیزی شدن !!
تاریخ ریلیز این Natal حداقل در 2010 هست و مثل اینکه 200 دلار قیمت داره که با این حساب یک دستگاه 360 به اضافه این وسیله قیمتش از کنسول Wii خیلی بیشتر میشه.مسئله مهم دیگه اینه که Natal یک وسیله جانبیه و تکلیف کسانی که در حال حاضر 360 دارن اینه که باید براش تقربیا پول یک کنسول 360 رو بپردازن و البته بازیهاشم تهیه کنند. که هزینه سنگینی داره (شاید بهتر بود میگذاشتنش برای نسل بعد)
تکنولوژی مربوط به یه شرکت اسرائیلی هست که خریداری شده
کدوم تکنولوژی سونی صدا رو تشخیص میداده؟
اگه مقامات رسمی مثل زمانی که رئیس نیتندو گفت sixaxis کپی از کنترکر ما است حرفی بزنند شما درست گفتین
تحول در دنیای مجازی رو با eye toy ناز نازی سونی مقایسه میکنید؟!!!

این حسگر ، تا اونجایی که گفت برای بازی های خاصی هست. ولی کلا ورزش + گیم باعث شادابیست :دی

halo reach هم تبلیغ سری بعدی بود ! خیلی بهش امید داشت!

........

در کل بی نظیر بود ، من از IGN نگاه کردم ، بازی ها بی نظیر بودند !

( Forza3 , Mw2 , L4D 2 , Alan Wake و در آخر بهترین بازی از نظر من همون آقای Sam با گیم پلی بی نقص و روان که باعث شد لذت ببریم. )

ما شاءالله بچه ها 30 40 صفحه پست دادند ، قیمت این حسگره حدودا چند اعلام شده؟ natal ...

این Natal خیلی بیشتر از چیزی که فکرش رو میکنید بزرگه !
الان هر جا که میری صحبتش هست .
جالبه بدونید که گویا این Natal بازیهای قدیمی 360 رو هم ساپورت میکنه و شما میتونید به راحتی از طریق اون بازی های قدیمی دلخواهتون رو بازی کنید .
انقلابیه واسه خودش این Natal انصافا ...
پروژه مولینکس رو هم در ضمن فراموش نکنید !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or