نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
آقا جون 4تا عکس واسه اون بدبختایی که کنفرانس رو ندیدن میزاشتین!!!!!!!!
مخصوصا" از ناتال
فک کنم باید برم english یاد بگیرم
ولی من هنوز ناراحتم که ip جدید ندادن

آخرین ویرایش:
اونقدر نمايش مايكروسافت قشنگ بود مخصوصا نمايش natal و بازي alan wake كه غوغا كرد بازيهايي مثل halo3 odst مورد كم لطفي قرار گرفت الان تريلر بازي را به صورت hd ديدم بايد بگم بازي پيشرفت قابل توجهي داره و محيطهاي بازي شلوغتر و گيرا تر و به نظر با يه فريم بسيار پايدار . گرافيك بازي هم پيشرفت قابل توجهي داره و مخصوصا ديگه از رنگهاي شاد استفاده نشده كه سالها توسط بعضي مورد تمسخر بود . ولي يه رنگبندي واقعا زيبا و دلچسبي به خودش گرفته .
اخر تريلر كه رفت بالا برجك و با سلاح خود ليزر را انداخت انفجار در حد كمال خودش بود واقعا استثنايي بود !
واقعا bungie كاراش حرف نداره .

دوستان از Joy Ride و Shadow Complex صحبتی نشد زیاد!!!!

بریم این آواتارو یه خورده ادیت کنیم آماده شیم واسه یه Ride :biggrin1:

فک میکنم تو آپدیت زمستان بزارنش

Shadow Complex هم که side-scrollingهست :love:

e3-2009-shadow-complex-first-look-20090528044113390_640w.jpg

e3-2009-shadow-complex-first-look-20090528044104375_640w.jpg

وای پسر این دیگه چی بود!!!!!!!!!!!!!ولی همنیقدر که نینتندو رو خورد و له لورده کرد خیلی حال می کنم!سونی هم که دیگه... فکر کنم اگه کوجیماا بیاد تو کنفرانس سونی امب هوووش می کنن
وای عجب چیزی بود این ناتال...فقط بگم دنیایه بازی ها رو وارد یه نسل جدید کرد ایول مایکروسافت
پ.ن من برم یه فکری به حال امضام بکنم هر چه زودتر

دانلود کنفرانس 500 مگش رفته...
الان تو YouTube این Project Natal رو دیدم..
واقعا نفسم بند اومد...
تا 1000 دلار می خرم...
عاشق قسمت اسکیت بردش شدم...
خیلی عالی بود...

آخرین ویرایش:
بازيهايي مثل halo3 odst مورد كم لطفي قرار گرفت
مشکلی نداره. در مورد Halo 3 هم زیاد پروندن ( نظر شخصی رو نمیگم ) ولی اون بازی تا الان فک کنم 9 میلیون فروخته که هیچ، فروش ماهیانه ش از ***** بیشتر بود :lol:. از 2007 تا الان جزو 10 بازی برتر انلاین LIVE بوده و هست.
این از اون بدتر میشه :دی.

با سلام !
واقعا Most Anticipated کل کنفرانس Project Natal بود . من الان که فکرش رو میکنم وقتی بخواهیم انوع Genre و سبکهای مختلف رو با این Natal بازی کنیم در خودم نمیگنجم !:biggrin1: فکرش رو بکنید اگه بشه این قابلیت رو تو اکثر بازیها Compatible کرد و Developer ها بتونند در کنار ساخت بازی روشهای استفاده رو ازین تکنولوژی رو در بازیهاشون قرا بدند دیگه حرفی درش باقی نمیمونه !
مثلا تو بازیهای Fighting مثل UFC و یا FNR4 شما مشت و لگد رو اعمال میکنی و در اون حین گارد چپ و راست بدنت رو میگیری که دیشب با اون اجرایی که Kudo Tsunade داشت کاملا عملی بنظر میرسه بدون هیچ نقصی! تازه همونطور که دوستان دیدند این سیستم خیلی حساس و دقیق عمل میکنه !
تو بازیهای ریسینگ با گرفتن فرمان مجازی و یا دنده عوض کردن بصورت Manual میشه از Forza یا Burnout لذت بیشتری برد. بازیهای Skate و یا ورزشی دیگه مثل فیفا هم در نوع خودش جالب باشه! البته نباید انتظار داشته باشیم هر نوع Movment و یا عکس العملی که باید در بازی اعمال بشه ما بتونیم انجامش بدیم ولی تا این حد واسه خودش بینظیره !

پ.ن : فرض کنید تو بازی Naruto بشه با دست و مثل خود Anime جوتسو ها رو اجرا کرد و یا دقیقا با چرخوندن دو دست رو یک نقطه Rasengan و Chidori رو اجرا کرد !!! :biggrin1::biggrin1:
ای اینو که به من میگی شیزونه ! صبر کن بیاد بهت میگم Anbu کیه !:biggrin1::biggrin1:

Facebook و امکانات دیگه ای که در XBL قرار هست اضافه بشه این سرویس XBL رو که الحق قویترین سرویس Entertainment & Communication دنیا هست رو کامل میکنه و با Natal دیگه تبدیل به خارق العاده میشه
از Exclusive ها که واقعا Alan Wake و Forza3 خیلی به من چسبید
در کل بهترین کنفرانس ماکروسافت تا به الان متعلق به همین E3 09 بود.

البته بازم به اون دسته از دوستان خیلی خوشحال و جو زده ای که قرار دارند و الان کل تاپیک رو با سونی منفجر شد و ازین جور حرفها مزین کردند !! لازم به تذکر هست سونی رو دست کم نگیرید ! به نظر من سونی در زمینه بازیهای Excusive بازم پیشتازه (یک چیزی که بنظرم مشخص و آشکار هست! ) و بازیهای خیلی بزرگتری در آستینش داره (فقط دوستان یک نگاهی بازیهای Exclusive سونی تو 2009 و 2010 بکنند تا متوجه منظور من بشن و فقط صرفا با دیدن یک Alan Wake و SC دست و پاشون رو گم نکنند!!!) و به قول نیما اگه قرار هست کاری سونی انجام بده با این بازیها فقط میتونه انجام بده !
اگر سونی واقعا بدنباله یک راه حل واسه خودش هست باید به طور کل یک انقلاب نرم افزاری در زمینه XMB و ... انجام بده تا این اختلاف فاحش رو در زمینه Kernel کم کنه.
من بازم میگم بزارید سونی کنفرانسش رو بده اگه چیزی نداشت بعد بیایید بگید سونی نابود شد !!

فکرش رو بکنید اگه بشه این قابلیت رو تو اکثر بازیها Compatible کرد و Developer ها بتونند در کنار ساخت بازی روشهای استفاده رو ازین تکنولوژی رو در بازیهاشون قرا بدند دیگه حرفی درش باقی نمیمونه !
کلا زیاد در مورد این Natal جوگیر نشید. چیز خیلی خوبیه قبول. ولی اولا که سال 2010 میاد. ثانیا باید جداگانه خریداری بشه و قیمتش هم هنوز مشخص نیست چقدر خواهد بود. ثالثا و از همه مهمتر اینکه الان 40-50 میلیون دارنده‌ی 360 این دستگاه رو ندارن و وقتی یه سازنده بیاد و بخواد یه بازی بر اساس این تکنولوژی بسازه، اون Install Base چهل پنجاه میلیونی رو نداره
پس اگر فکر میکنید که Natal میاد توی بازار و سازنده‌ها چپ و راست براش بازی میسازن و ملت هم مثه چی میریزن بیرون و 360 میخرن یه خورده بیشتر فکر کنید
کلا به نظر میرسه خیلی رویایی دارین فکر میکنین در مورد این Natal

6

ما چرا HD ـش رو نمی بینیم؟
چون باید عضویت گرو پلاس رو داشته باشی که پولیه ولی همین 1.5 یه هم خوبه کیفیتش بیت ریتش بالاست 640x360 2000Kbps
HD ش رو هنوز نذاشتن یا اگه گذاشتن باشن فقط عضوهای پولی میتونن ببینن

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or