نمایشگاه/رویداد E3 2009 | E3 Microsoft Press Conference 2009

Death Proxy

مدیر انجمن
امسال نیز مانند سال گذشته ماکروسافت به عنوان اولین شرکت کنفرانس خود را برگزار میکند. این کنفرانس که ساعت 22 روز دوشنبه به وقت ایران شروع میشود شاید حاوی اخبار و نمایش های جالب و بزرگی باشد. همان طور که میدانید عناوین AW و Forza 3 رسما در E3 حضور دارند و به احتمال فراوان در کنفرانس اولیه ماکروسافت به نمایش در می ایند. از طرفی دیگر Halo ODST میتواند نمایش خوبی داشته باشد و تاثیر زیادی بر موفقیت ماکروسافت در نمایشگاه امسال داشته باشد، با این حال باید دید که Microsoft چه برنامه هایی در E309 برای 360 و PC دارد.

x360_logo_02.jpg

لیست بازی هایی که رسما تایید شده اند یا احتمال نمایش انها زیاد است:

Alan Wake
Publisher: Microsoft Game Studio
Developer: Remedy Entertainment
logo3.jpg

Halo ODST
Publisher: Microsoft Game Studios
Developer: Bungie
Cboxhalo3recon.jpg

Forza Motorsport 3
Developer: Turn 10 Studios
200px-Forza_Motorsport_3_Official_Logo.jpg

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction
Publisher: Ubisoft
Developer: Ubisoft Montreal
1270.jpg

Rare Secret Project
Developer: Rare Ltd
RareLogo.png

Peter Molyneux Project (Maybe "The Dimitri Project")
Developer: Lionhead Studios
200px-Lionhead_Studios_Logo.png

هنوز اطلاعات کاملی از دو عنوان Rare و Peter Molyneux در دسترس نیست ولی احتمال نمایش انها در کنفرانس ماکروسافت بسیار زیاد است.

Epic Project
Developer: Epic Games
image-A42C_4A236E4F.jpg

ٍEpic در Twitter گفته است که یک انونسمت بزرگ در کنفرانس ماکروسافت دارد.(عکس Edit شده است و رسمی نیست.)
------------------------------------------
دوستان تمامی اخبار مربوط به کنفرانس ماکروسافت را درون این تاپیک قرار بدهید.

با تشکر

آخرین ویرایش:
این حسگر ، تا اونجایی که گفت برای بازی های خاصی هست. ولی کلا ورزش + گیم باعث شادابیست :biggrin1:

halo reach هم تبلیغ سری بعدی بود ! خیلی بهش امید داشت!

........

در کل بی نظیر بود ، من از IGN نگاه کردم ، بازی ها بی نظیر بودند !

( Forza3 , Mw2 , L4D 2 , Alan Wake و در آخر بهترین بازی از نظر من همون آقای Sam با گیم پلی بی نقص و روان که باعث شد لذت ببریم. )

ما شاءالله بچه ها 30 40 صفحه پست دادند ، قیمت این حسگره حدودا چند اعلام شده؟ natal ...
کی گفته برای بازی های خاص است.
بازیهایی که تابحال اومده و قراره بیاد رو ساپورت میکنه.واقعا مایکروسافت ترکوند انقلاب بزرگی رخ داد

یعنی چی؟

یعنی فیفا ، Cod4 و ... را میشه بازی کرد؟ فکر نکنم ...
بله مایکروسافت چنین چیزی رو ادعا کرد غیر مستقیم برای همینه همه دارن از این پروژه و تحول دنیای گیمینگ صحبت میکنن

بله مایکروسافت چنین چیزی رو ادعا کرد غیر مستقیم برای همینه همه دارن از این پروژه و تحول دنیای گیمینگ صحبت میکنن
خیلی بعیده ! همین طوریش توی این نسل هر بازی از نظر هزینه و زمان چند برابر نسل قبل شده , حالا بخوان توی همه بازیها این امکانات رو هم بزارن دیگه ...
من که فکر میکنم بازیهای مخصوص به خودش رو داشته باشه یا اگر هم توی همه بازیها باشه به صورت محدود استفاده بشه.

خیلی بعیده ! همین طوریش توی این نسل هر بازی از نظر هزینه و زمان چند برابر نسل قبل شده , حالا بخوان توی همه بازیها این امکانات رو هم بزارن دیگه ...
من که فکر میکنم بازیهای مخصوص به خودش رو داشته باشه یا اگر هم توی همه بازیها باشه به صورت محدود استفاده بشه.
آریا برو کنفرانس رو ببین یارو میگه بازیهایی که قبلا فروختیم و بازیهایی که در آینده خواهیم فروخت این یعنی چی اخه؟:eek:
قبلا فروختیم حتی اگر منظورش بازی های خود مایکرو باشن :eek:

موضوع ابنکه چیزی که فقط خیال بود و یک ارزو (حداقل برای این نسل)،ماکرو بهش واقعیت داد.واقعا مهمترین حرکت این نسل بود.
تازه فکرشو بکنید به غیر از بازی کردن چه کارهایی میشه باهاش انجام داد...
من تا ندیدم باورم نمی شد که چه کیفیتی داره.
واقعا برای صنعت گیم خوشحالم که یک همچین دستاوردهایی اول تویه این صنعت میان:smile:

آریا برو کنفرانس رو ببین یارو میگه بازیهایی که قبلا فروختیم و بازیهایی که در آینده خواهیم فروخت این یعنی چی اخه؟:eek:
قبلا فروختیم حتی اگر منظورش بازی های خود مایکرو باشن :eek:

حسام جان ، شما چجوری می خواهید فیفا را با این حسگر بازی کنید؟ حتی Cod4 و خیلی دیگر از بازی ها را امکان نداره بشه بازی کرد و فقط با دسته امکان داره ...

ولی احتمالا بازی های خوبی برای Natal بیرون بدن ...

NATAL تکنولژِی فوق خفنی بود اصلا فکر نمیکردم اینقدر روان باشه گفتم الان مشکل تو حرکاتها هست ولی اصلا مشکلی نبود و کلا میشه حس کرد که برای بازی طراحی شده..

من که در عجبم آخه مگه میشه فوتبال رو چه طوری میخوای با این دستگاه بازی کنی مگر اون قسمتی که کنترل یک نفر رو داری..

بعد دنیای گیم رو که بد متوحل کرد البته اگر دنیای گیمی هم مونده باشه..! باید بگیم دنیا تخیول گیم رو متحول کرد

امیدوارم این حرکت انقلابی Natal به سرونشت Achievements و Second Life و Nintendo's Motion Sensor Controller و Logoـی Only on Xbox و .... دچار نشه :دی.

آخرین ویرایش:
شما میدونید این Natal دقیقاً چجوری کار میکنه ؟ بدن رو اسکن میکنه ؟! من فکر نمیکنم به اون قشنگی که نشون داد کار کنه ... ! البته به هر حال خیلی چیزِ جالبیه و همین که Wii رو داغون کنه خودش کلی میرزه :دی

امیدوارم این حرکت انقلابی Natal به سرونشت Achievements و Second Life و Nintendo's Motion Sensor Controller و Logoـی Only on Xbox و .... دچار نشه .

البته natal طرز کارش شبیه PS Eye هست که تو PS2 بود !! چیزِ جدیدی نیست فقط خب بهتر کار میکنه ... اگر نه همین بازیه رزمیی که نشون داد رو تو PS2 با PS Toy ( اسمش این بود ؟ ) میشد بازی کرد ...

اسمش یادم اومد ... eye toy بود ...

آخرین ویرایش:
البته natal طرز کارش شبیه PS Eye هست که تو PS2 بود !! چیزِ جدیدی نیست فقط خب بهتر کار میکنه ... اگر نه همین بازیه رزمیی که نشون داد رو تو PS2 با PS Toy ( اسمش این بود ؟ ) میشد بازی کرد ...
تو سه صفحه گذشته با هر زبونی که میشد توضیح دادن Xbox Vision همون Eye Toy بود. Natal فرق داره. از این واضحتر !؟
من فکر نمیکنم به اون قشنگی که نشون داد کار کنه ... !
292.gif

نارحت نشی ولی خودتونیا ( ps3 فن بوی جماعت ) همیشه به بامبولی برای عرضه داره، حتی اگر اون چیز Real-Time و در حضور تمام رسانه های جهان انجام شده باشه. اگر کوچکترین نقصی داشت،خبرش عالم رو فرا گرفته بود.

پ.ن. بازم قابل درکه، شب خیـــلی خیـــــــلی سختی رو پشت سر گذاشتید
bad_boys_20.gif
.

تموم شد کار میکنه کار میکنه:love::love::love::love:

http://xbox360.ign.com/articles/989/989269p1.html

بازی های تست شده یه مدل از

Burnout Paradise

Top Gun Volleyball fist-pump

Ricochet

نظر ایشون کاملا مثبته و میگن عین اون ویدیو که صبح پخش شد میمونه:love:

burnout رو با دستو پاهاش بازی کرده:biggrin1:

I simply moved my right leg forward; to brake, I moved it backwards, and to pop it into a neutral position, I just stood straight up (or as straight as my spine would allow me to stand after 12+ hours of E3 spelunking). Driving was just a matter of pretending that I had a steering wheel in my hands, and every subtle movement I made was picked up by the camera allowing me to drive pretty well (and pretty straight) for the few minutes I got to try it out.

حسام جان ، شما چجوری می خواهید فیفا را با این حسگر بازی کنید؟ حتی Cod4 و خیلی دیگر از بازی ها را امکان نداره بشه بازی کرد و فقط با دسته امکان داره ...

ولی احتمالا بازی های خوبی برای Natal بیرون بدن ...
من چنین چیزی نمیگم
دقیقا تو کنفرانس این جمله رو میگه
When it luanches natal will work with every xbox 360 game we've sold and every xbox 360 we'll sell in the future
خب این یعنی چی؟ چه بازی قبلا فروختن که میشه با این کار کنه؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or