E3 2009 | شایعه: سوپرایز بزرگ سونی در E3

Victarion

Loyal Member
media

سایت 1UP در طی گزارشی مربوط به پیش بینی‌های E3 امسال، اعلام کرد سونی یک سوپرایز و معرفی بسیار بزرگ در E3 دارد.

1UP در این گزارش ذکر کرد آنها از طریق منبعی موثق از وجود سوپرایز سونی باخبر شده‌اند ولی اطلاعات بیشتری در دست ندارد.

ضمن اینکه منبع این سایت در رابطه به این خبر گفته است: "معمولا خیلی از خبرهای مهم سونی به بیرون درز پیدا می‌کنند اما اینکه سونی چطور موفق شده است این خبر را مخفی نگه دارند مغز من را منفجر کرده است."

همچنین این سایت که با عنوان "MEGATON ANNOUNCEMENT" از سوپرایز سونی یاد کرد، پیش بینی میکند این خبر مربوط به بازسازی Final Fantasy VII باشد.

منبع

اگه یادتون باشه خیلی وقت پیش یکی از بروبچ BBC خبر از بازی ای داده بود که باعث سکته کردن طرف شده بود :دی حالا هم طرف گفته که شاید اون بازی رو توی E3 ببینیم :
I'm also led to believe that a game I was shown more than a year ago now, and got me quite excited, might, just might, be unveiled at this E3. And I've also been told that the game has changed enormously since I first saw it...

اگه یادتون باشه خیلی وقت پیش یکی از بروبچ BBC خبر از بازی ای داده بود که باعث سکته کردن طرف شده بود :دی حالا هم طرف گفته که شاید اون بازی رو توی E3 ببینیم :
I'm also led to believe that a game I was shown more than a year ago now, and got me quite excited, might, just might, be unveiled at this E3. And I've also been told that the game has changed enormously since I first saw it...
آره گفتن عنوان خفنه سونيه!!!
*Secret PS3 game “might” get E3 reveal, says BBC
امضام

دوستان یک بار قبلا مجله معتبر فامیتسو از لفظ Megaton Announcement استفاده کرده بود.
یادتون هست قبل از TGS 07 فامیتسو شایعه کرده بود که سونی قرار است بازیی را انونس کنه که PS3 رو در ژاپن حفظ خواهد کرد؟
منبع

دوستان یک بار قبلا مجله معتبر فامیتسو از لفظ Megaton Announcement استفاده کرده بود.
یادتون هست قبل از TGS 07 فامیتسو شایعه کرده بود که سونی قرار است بازیی را انونس کنه که PS3 رو در ژاپن حفظ خواهد کرد؟
منبع
خب اون كه از نظر فروش بوده احتمالا!
مگه الان PS3 تو Japan چشه؟

فکر نکنم هیچی بتونه اون کنفرانس رو بخوره!
کلا بد زد تو برجکمون به این قابلیت SIXAXIS خوش بودیم که امروز هم هیچی اونم دیگه برای جنگ فایده ای نداره :biggrin1:
به نظر شما چی متونه کمی از ضدحال امروز کم کنه؟

البته ضدحال نبود و باید به چنین اختراع هایی احسنت گفت چون واقعا صنعت بازی سازی رو ترکوندن.(اونایی که هنوز میگند پی سی بهتره الان پی سی چی داره؟ رسما مایکروسافت شوتش کرد بیرون :biggrin1: )

با این کنفرانسی که MS نشون داد تنها راه نجات سونی MGS5 هست!
که اگه اینطور بشه من جدا از گوشیم که برای 360 دارم میفروشم مجبورم اعضا و جوارح بدنم رو برای یه PS3 مجدد بفروشم!:biggrin1:
مثل اینکه خیلی زود کنسولا رو دسته کم گرفته بودم!

:smile:

احتمالا تاریخه عرضه برای gt5 و یا قابل بازی بودنشه.احتمال اینکه یک mgs دیگه ببینیمم کم نیست.

حال شما خوبه چه خبر :biggrin1: بابا عزیزم میگن خبرش انفجاریه تاریخ عرضه کجاش انفجاریه :biggrin1:
خوبه بگه خریدن راک استار که چند وفتی هست شایعه شده بود :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or