E3 2009 | شایعه: سوپرایز بزرگ سونی در E3

Victarion

Loyal Member
media

سایت 1UP در طی گزارشی مربوط به پیش بینی‌های E3 امسال، اعلام کرد سونی یک سوپرایز و معرفی بسیار بزرگ در E3 دارد.

1UP در این گزارش ذکر کرد آنها از طریق منبعی موثق از وجود سوپرایز سونی باخبر شده‌اند ولی اطلاعات بیشتری در دست ندارد.

ضمن اینکه منبع این سایت در رابطه به این خبر گفته است: "معمولا خیلی از خبرهای مهم سونی به بیرون درز پیدا می‌کنند اما اینکه سونی چطور موفق شده است این خبر را مخفی نگه دارند مغز من را منفجر کرده است."

همچنین این سایت که با عنوان "MEGATON ANNOUNCEMENT" از سوپرایز سونی یاد کرد، پیش بینی میکند این خبر مربوط به بازسازی Final Fantasy VII باشد.

منبع

پیش بینی میکند این خبر مربوط به بازسازی Final Fantasy VII باشد.
اگه MEGATON ANNOUNCEMENT هست ، من که فکر می کنم احتمالش زیاد هست.چون چیز دیگه ای فعلا به ذهنم نمی رسه که بشه ازش به عنوان MEGATON ANNOUNCEMENT یاد کرد.

1- کاهش قیمت PS3

2- معرفی PS3 SLIM

3- معرفی PSP 2

اگر باشه از این 3 تا خارج نیست.. آخه برای یک بازی که قبلا بحثش شده نمیان از چنین اصطلاحاتی استفاده کنند..

به نظر من که به کنسول و اینا ربطی نداره. چون PSP جدید رو که قبلا گفتن و به احتمال من یک بازی خاضی هست و یا یک تکنولوژی جدید روی PS3

این چیزهایی که شما گفتین نمیتونه باشه! اول خبر رو بخونید: "معمولا خیلی از خبرهای مهم سونی به بیرون درز پیدا می‌کنند اما اینکه سونی چطور موفق شده است این خبر را مخفی نگه دارند مغز من را منفجر کرده است."

PSP2, PS3 Slim و کاهش قیمت PS3 همه از قبل شایعه شده بودن.

اخه یه خرده فکر کنید کوچک کردن PS3 خیلی مهمه که همه رو سورپرایز کنه
smilie.gif

برای کوچک کردنش پیش پیش باید خط تولیدو عوض کنه اون همه کارگر هم اونجا مشغولندو هیچ موضوعی مخفی نمیمونه حتما قبل از سورپرایز کردن سونی ,گنده این موضوع اتوماتیک در میآمد.

برهانو حال کردی:biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or