E3 2009 | شایعه: سوپرایز بزرگ سونی در E3

Victarion

Loyal Member
media

سایت 1UP در طی گزارشی مربوط به پیش بینی‌های E3 امسال، اعلام کرد سونی یک سوپرایز و معرفی بسیار بزرگ در E3 دارد.

1UP در این گزارش ذکر کرد آنها از طریق منبعی موثق از وجود سوپرایز سونی باخبر شده‌اند ولی اطلاعات بیشتری در دست ندارد.

ضمن اینکه منبع این سایت در رابطه به این خبر گفته است: "معمولا خیلی از خبرهای مهم سونی به بیرون درز پیدا می‌کنند اما اینکه سونی چطور موفق شده است این خبر را مخفی نگه دارند مغز من را منفجر کرده است."

همچنین این سایت که با عنوان "MEGATON ANNOUNCEMENT" از سوپرایز سونی یاد کرد، پیش بینی میکند این خبر مربوط به بازسازی Final Fantasy VII باشد.

منبع

برای کوچک کردنش پیش پیش باید خط تولیدو عوض کنه اون همه کارگر هم اونجا مشغولندو هیچ موضوعی مخفی نمیمونه حتما قبل از سورپرایز کردن سونی ,گنده این موضوع اتوماتیک در میآمد.

آخه کوچسک کردن یک دستگاه چیز جالبیه که بهش بگن MEGATON ANNOUNCEMENT

مسئله اینه که وقتی کوچیک بشه قیمت هم قائدتا 100 کم می شه :biggrin1:
اگه واقعا Slim وجود داشته باشه با یک تکون اساسی توی قیمت ها مایکرئسافت رو قورت می ده :cheesygri

برهانو حال کردی:biggrin1:

آره جالب بود اما عمرا اگه این طور بشه .. که تا اندازه ای شده اگر اون عکس های لیک شده واقعی باشن !!

یادم میاد پارسال یا پیارسال بود که سونی تو E3 خبر از همکاریهایی با NCSoft رو داد ولی بعد از اون دیگه خبری از بازی جدیدی برای PS3 از طرف NCSoft نشد...
بنابراین احتمال داره این خبر , خبر ساخت یک بازی شااااااااااااخ انحصاری برای PS3 از طرف NCSoft باشه....
البته من اخیرآ پیگیر خبرهای دنیای گیم نبودم و شاید NCSoft پروژه ش رو معرفی کرده باشه و من در جریان نبوده باشم که در این صورت لطفآ یکی از مدیران این پست رو پاک کنه...

یادم میاد پارسال یا پیارسال بود که سونی تو E3 خبر از همکاریهایی با NCSoft رو داد ولی بعد از اون دیگه خبری از بازی جدیدی برای PS3 از طرف NCSoft نشد...
بنابراین احتمال داره این خبر , خبر ساخت یک بازی شااااااااااااخ انحصاری برای PS3 از طرف NCSoft باشه....
البته من اخیرآ پیگیر خبرهای دنیای گیم نبودم و شاید NCSoft پروژه ش رو معرفی کرده باشه و من در جریان نبوده باشم که در این صورت لطفآ یکی از مدیران این پست رو پاک کنه...

NCSoft کدوم کمپانی بود؟:confused:

بابا فکر نمیکنم بازی جدید و توپ باشه !!(اخه خیلی بازی توپ داره)
مگر اینکه بازیش مولتی باشه بتونه انحصاریش کنه(به ین میگن حسابی بزرگ)

درکل فکر میکنم یا اقتصادیه یا سخت افزاری!!!
پ.ن:شاید اخباری ازPS4:laughing:

تنها چیزی که میتونه باشه من فکر میکنم
همین نمایش MGS جدید هستش به صورت انحصاری برای PS3 :love:
این گذینه که 100% نیست!! چون تو متن خبر گفته که "من نمیدونم سونی چه جور تونسته ان رو این همه سال مخفی کنه" در صورتی که MGS جدید همین هفته پیش معرفی شد!!!

تنها چیزی که سال هاست اسمش بوده ولی هیچ خبری ازش درز پیدا نکرده 1-FFVII Remake و 2-Rockstar Exclusive Game و 3-Trico هستش.

گذینه 3 که پرته چون قبلا لو رفته. میمونه فقط گزینه یک و دو!!

خدا کنه این عنوان همون ادامه یا بازسازی FFVII باشه!!!!

این گذینه که 100% نیست!! چون تو متن خبر گفته که "من نمیدونم سونی چه جور تونسته ان رو این همه سال مخفی کنه" در صورتی که MGS جدید همین هفته پیش معرفی شد!!!

تنها چیزی که سال هاست اسمش بوده ولی هیچ خبری ازش درز پیدا نکرده 1-FFVII Remake و 2-Rockstar Exclusive Game و 3-Trico هستش.

خدا کنه این عنوان همون ادامه یا بازسازی FFVII باشه!!!!

ماکان باز شروع کردی :biggrin1: خدا از دهنت بشنوه :biggrin1::biggrin1:
این قضیه راکستار یذره بوداره چرا هنوز بازیش و معرفی نکرده :biggrin1:

اینم حالت چهارم که دوستمون بهش اشاره کرد....

آخرین ویرایش:
اینم حالت چهارم که دوستمون بهش اشاره کرد....
بزرگترین IP این شرکت Guild Wars هست و حتی اگه اعلام کنند که Guild Wars 2 برای PS3 بیاد نمیتوان از این خبر به عنوان یک "Megaton Announcement" یاد کرد.
البته من فكر ميكنم(نظر شخصي خودم) كه شايد همين شايعه اي هست كه راكاستار بازي براي PS3 اونم Exclusively!!!l باشه!
متاسفانه Rockstar اعلام کرده که هیچ نمایشی در E3 نخواهد داشت.
گزینه 2 هم که پرتاب شد.:biggrin1:میمونه گزینه یک که اونم نیست.(نظر شخصی)خیلی دوست دارم باشه ولی تصورش سخته!

1- کاهش قیمت PS3

2- معرفی PS3 SLIM

3- معرفی PSP 2

اگر باشه از این 3 تا خارج نیست.. آخه برای یک بازی که قبلا بحثش شده نمیان از چنین اصطلاحاتی استفاده کنند..

دوست عسیس دقت لازمت کجاست :biggrin1:

گزینه اول : آخه این کجاش میتونه مغز و منفجر کنه :biggrin1: اصلا کجاش احتیاج به مخفی کردن داشته :biggrin1:
2 - این خبر هم که پرتاب شد به قول دوستمون اینم نمیتونه باشه :biggrin1:
3 - سه هم که هیچی نمیگم :biggrin1:

ویرایش : میدونی چی خنده دار میشه :biggrin1: بیان یه بازی معرفی کنن بگن دو سه ماه دیگه منتشر میشه :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing: ( میدونم نمیشه ولی چی میشه ) :biggrin1:

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or