E3 2009 | شایعه: سوپرایز بزرگ سونی در E3

Victarion

Loyal Member
media

سایت 1UP در طی گزارشی مربوط به پیش بینی‌های E3 امسال، اعلام کرد سونی یک سوپرایز و معرفی بسیار بزرگ در E3 دارد.

1UP در این گزارش ذکر کرد آنها از طریق منبعی موثق از وجود سوپرایز سونی باخبر شده‌اند ولی اطلاعات بیشتری در دست ندارد.

ضمن اینکه منبع این سایت در رابطه به این خبر گفته است: "معمولا خیلی از خبرهای مهم سونی به بیرون درز پیدا می‌کنند اما اینکه سونی چطور موفق شده است این خبر را مخفی نگه دارند مغز من را منفجر کرده است."

همچنین این سایت که با عنوان "MEGATON ANNOUNCEMENT" از سوپرایز سونی یاد کرد، پیش بینی میکند این خبر مربوط به بازسازی Final Fantasy VII باشد.

منبع

2.یا پروژه ای بزرگ از طرف استودیوهای بزرگ غربی (ID Software , Epic Games .....).

این گذینه اصلا محتمل نیست، چون 1-این استدیو ها بازی ندارن که اگه بخوان واسه PS3 هم بزنن انقدر مهم باشه. مثلا ID هر چی بازی بده بیرون واسه PS3 هم هست و ... . مگه اینکه Epic بخواد GOW رو مولتی بکنه که اینقدر مهم هستش!!! که انم محاله...

یه جورایی یا در درجه اول همون FFVII هست و یا ادامع یکی از بازی های خود سونی مثل SF... البته به نظر من که حتی اگه ادامه SF هم قرار باشه ساخته بشه Megaton نیست. یه جورایی فقط باید همون FFVII معرفی بشه تا Megaton برازندش باشه!!:biggrin1:

این خبرا نیس!
یه چیز چرتی رو می کنن میگن این اون سورپرایز ما بود
نهایتش اینه که مثلا میگن PS3 از این به بعد pdf هم ساپورت میکنه و می تونین ازش لذت ببرین!
اگه PSP 2 واقعی بود می شد گفت خبر مگاتون هست اما این PSP Go همون PSP خودمون با کمی تغییر اما واقعا پیشرفت در حد مگا تون نکرده

این مواردی که شما گفتی هم قیافش به مگا تون نمی خوره و بیشتر شبیه خبر یک آپدیت جدیده که هی داره از راه می رسه

یه جورایی فقط باید همون FFVII معرفی بشه تا Megaton برازندش باشه!!:biggrin1:

اگر صبر کنید از قوره شیرینی خامه ای درست می کنم:cheesygri

بهتره بازی های انحصاری از طرف یه شرکت هایی مثل Epic و ID و EA و Capcom و ... رو کاملا بیخیال بشید .
الان با این وضعیت دیگه هیچ شرکتی بازی انحصاری معرفی نمی کنه مگر شرکت های زیر دست سونی حالا یا ماکروسافت .
به نظر من میتونه همون باسازی یه شماره قدیمی یا ادامه یه عنوان قدیمی باشه .
دوست عزیز چرا EA و Capcom رو با ID و Epic قاطی میکنی؟ID و یا Epic برای هر ناشری که دوست داشته باشن بازی میسازن همونطور که مایکروسافت از Epic برای ساخت GOW (که انحصاریه) حمایت میکنه سونی هم میتونه از چنین استودیوهای بازیسازی مستقلی(که تحت مالکیت هیچ ناشری نیستند)برای ساخت بازی حمایت کنه.

دوست عزیز چرا EA و Capcom رو با ID و Epic قاطی میکنی؟ID و یا Epic برای هر ناشری که دوست داشته باشن بازی میسازن همونطور که مایکروسافت از Epic برای ساخت GOW (که انحصاریه) حمایت میکنه سونی هم میتونه از چنین استودیوهای بازیسازی مستقلی(که تحت مالکیت هیچ ناشری نیستند)برای ساخت بازی حمایت کنه.
این حمایت بر میگرده به سال ها قبل نه الان . در ضمن اینم بدونید که قرارداد ماکروسافت و Epic برای شماره های 1 و 2 بود .

کدام سالها؟میتونید بیشتر توضیح بدید؟
پس ناشر احتمالی شماره های بعدی GOW کدام شرکت خواهد بود؟
من دارم با توجه به وضعیت الان و اقتصاد الان دنیا حرف میزنم نه 4 سال پیش .
من دارم میگم الان دیگه همچین شرکت های مستقلی خیلی کم میان تو این وضعیت بازی انحصاری بسازن مگر اینکه از طرف یکی شدیدا ساپورت بشن .

من دارم میگم الان دیگه همچین شرکت های مستقلی خیلی کم میان تو این وضعیت بازی انحصاری بسازن مگر اینکه از طرف یکی شدیدا ساپورت بشن .
تقریبا!
بهتره بازی های انحصاری از طرف یه شرکت هایی مثل Epic و ID و EA و Capcom و ... رو کاملا بیخیال بشید .
بحث رو ادامه نمیدیم تاپیک منحرف نشه.

اتفاقا اگر بگن PS3 قراره MKV یا Divx 7 رو ساپورت کنه من به کل سایت شیرینی میدم .
که البته قطعا همچین چیزی نیست . این 100 % یه بازیه که تا حالا ما چیزی ازش نشنیدیم .
اون که آره ولی من اینو گفتم چون کلا سورپرایزهای بی مزه ای داره سونی
حالا که حرف بازی هس من میگم syphon shilter for ps3

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or