E3 2009 | شایعه: سوپرایز بزرگ سونی در E3

Victarion

Loyal Member
media

سایت 1UP در طی گزارشی مربوط به پیش بینی‌های E3 امسال، اعلام کرد سونی یک سوپرایز و معرفی بسیار بزرگ در E3 دارد.

1UP در این گزارش ذکر کرد آنها از طریق منبعی موثق از وجود سوپرایز سونی باخبر شده‌اند ولی اطلاعات بیشتری در دست ندارد.

ضمن اینکه منبع این سایت در رابطه به این خبر گفته است: "معمولا خیلی از خبرهای مهم سونی به بیرون درز پیدا می‌کنند اما اینکه سونی چطور موفق شده است این خبر را مخفی نگه دارند مغز من را منفجر کرده است."

همچنین این سایت که با عنوان "MEGATON ANNOUNCEMENT" از سوپرایز سونی یاد کرد، پیش بینی میکند این خبر مربوط به بازسازی Final Fantasy VII باشد.

منبع

ميدونم که احتمالش خيلی خيلی پايينه ولی من که دوست دارمPS3 SLIMباشه :love:
به نظرم ديگه وقتشه که سونی يه ويرايش تو پی اس 3 بده ;)

به نظرم PSP GO هم ميتونه باشه :biggrin1:
زود باش سونی يه کاری بکن ديگه !!!

بچه ها WARDEVIL نمیتونه باشه؟می دونم معرفی شده ولی با توجه به قابلیت های موتورش منظورم 1080و60فریم وغیره ازش دیگه خبری نشد(ما هم یه چیزی پروندیم:biggrin1:)

آخرین ویرایش:
شاید این باشه،شاید:biggrin1:
Smash شد:biggrin1:
بچه ها WARDEVIL نمیتونه باشه؟می دونم معرفی شده ولی با توجه به قابلیت های موتورش منظورم 1080و60فریم وغیره ازش دیگه خبری نشد(ما هم یه چیزی پروندیم:biggrin1:)
من که میگم یک بازی دیگه از شرکت Team Ico معرفی میکنه. کاری به بازسازی شده ندارم. ممکنه شایعه باشه.
دوستانی که از این به بعد پست میدند لطف کنید به این جمله توجه کنید:
"معمولا خیلی از خبرهای مهم سونی به بیرون درز پیدا می‌کنند اما اینکه سونی چطور موفق شده است این خبر را مخفی نگه دارند مغز من را منفجر کرده است."

خیلی خوب گفتی!!!

با توصیفاتی که از این خبر شده این خبر مربوط به بازی هست که تا به حال هیچ اطلاعاتی ازش درز پیدا نکرده. واقعا اگه بازسازی FFVII و یا پروژه مخفی Rockstar نباشه من دیگه مخم قد نمیده چه عنوانی میتونه باشه که این همه مهمه!!!!

خیلی خوب گفتی!!!

با توصیفاتی که از این خبر شده این خبر مربوط به بازی هست که تا به حال هیچ اطلاعاتی ازش درز پیدا نکرده. واقعا اگه بازسازی FFVII و یا پروژه مخفی Rockstar نباشه من دیگه مخم قد نمیده چه عنوانی میتونه باشه که این همه مهمه!!!!

اونیموشا 5 :biggrin1: هم خوب چیزی میشه تایید بشه :biggrin1:

خیلی خوب گفتی!!!

به نظر من اگه واقعا چنین انونسی (با این توصیفی که ازش شده) در کار باشه و صد البته مربوط به معرفی بازی جدیدی برای PS3 باشه :
1.یا همونطور که خود سایت منبع شایعه کرده بازسازی FFVII
2.یا پروژه ای بزرگ از طرف استودیوهای بزرگ غربی (ID Software , Epic Games .....).

به نظر من اگه واقعا چنین انونسی (با این توصیفی که ازش شده) در کار باشه و صد البته مربوط به معرفی بازی جدیدی برای PS3 باشه :
1.یا همونطور که خود سایت منبع شایعه کرده بازسازی FFVII
2.یا پروژه ای بزرگ از طرف استودیوهای بزرگ غربی (ID Software , Epic Games .....).
بهتره بازی های انحصاری از طرف یه شرکت هایی مثل Epic و ID و EA و Capcom و ... رو کاملا بیخیال بشید .
الان با این وضعیت دیگه هیچ شرکتی بازی انحصاری معرفی نمی کنه مگر شرکت های زیر دست سونی حالا یا ماکروسافت .
به نظر من میتونه همون باسازی یه شماره قدیمی یا ادامه یه عنوان قدیمی باشه .

شما مثل اینکه هرچی ما میگیم، نمیگیری! این PSP GO یا PSP2 از 5-6 ماه پیش شایعه اومدنش بود...
حالا بازم میان میگن همون PSP GO, PS3 Slim, کاهش قیمت PS3
29.gif

PSP GO مثلا Megaton ـه؟
والا کیوان من هرچی تو اون تاپیک PSP میگم کسی قبول نمیکنه . :دی
راجع به PSP اگر میخواید بحث کنید واسه خودش تاپیک داره . PS3 Slim هم بحثش تموم شدست ولی یه عده مثل اینکه دوستش دارن .

این خبرا نیس!
یه چیز چرتی رو می کنن میگن این اون سورپرایز ما بود
نهایتش اینه که مثلا میگن PS3 از این به بعد pdf هم ساپورت میکنه و می تونین ازش لذت ببرین!

این خبرا نیس!
یه چیز چرتی رو می کنن میگن این اون سورپرایز ما بود
نهایتش اینه که مثلا میگن PS3 از این به بعد pdf هم ساپورت میکنه و می تونین ازش لذت ببرین!
اتفاقا اگر بگن PS3 قراره MKV یا Divx 7 رو ساپورت کنه من به کل سایت شیرینی میدم .
که البته قطعا همچین چیزی نیست . این 100 % یه بازیه که تا حالا ما چیزی ازش نشنیدیم .

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or