E3 2008 Awards

Good Boy

کاربر سایت
سایت GamesRadar بهترین ها و بدترین های E3 2008 را انتخاب کرده که با هم می بینیم:

:Worst Moment

071808_e3antiawards_obs06_v2--article_image.jpg

یکی از ضعیف ترین نمایش ها برای Capcom بود که هیچ چیزی نداشت و فقط اعلام شد که فیلم سینمایی Lost Planet در سال 2011 خواهد آمد.حتی حضور David Hayter و Avi Arad و Keiji Inafune هم کمکی نکرد و --بعد از 5 بار تکرار کردن این موضوع که برای آنها بسیار افتخار آمیز است که این فیلم ساخته خواهد شد-- واقعا خسته کننده شده بودند.
................
:Worstest Moment

071808_e3antiawards_obs07_v2--article_image.jpg

اگرچه نمایش Capcom بسیار ضعیف و بدون اعلام بازی جدیدی بود اما شاید بدترین نمایش در کنفرانس نینتندو اتفاق افتاد و آن هم سورپرایز بزرگ نینتندو یعنی Wii music بود.2 سال قبل که این بازی برای اولین بار نشان داده شده بود هم همین دستگاه Drum داخل بازی نشان داده شد.
...............
:Worst Game

071808_e3antiawards_obs04_v2--article_image.jpg

بازی You’re in the Movies که همان بازی EyeToy است به همراه تکه های سینمایی کوتاه!
...............
:Worstest Game

071808_e3antiawards_obs18_v2--article_image.jpg

این بازی واقعا آن چیزی نبود که گفته می شد یعنی virtual reality !!!
...............
غایب بزرگ:

071808_e3antiawards_obs05_v2--article_image.jpg

حتما به یاد دارید که نینتندو بر اساس شایعه های زیادی که در همه جا پخش شده بود , قرار بود که یک عنوان بزرگ را در E3 امسال معرفی کند ولی این موضوع اتفاق نیفتاد.امیدواریم که این اتفاق در Tokyo Game Show رخ بدهد و الا دیوانه خواهیم شد!
..............
بزرگترین فرصتی که از دست رفت! :

071808_e3antiawards_obs03_v2--article_image.jpg

کنفرانس سونی از نظر ظاهری خیلی زیبا بود , 60 تلویزیون بزرگ که زیبایی خاصی بخشیده بود اما از آنها استفاده خوبی نشد!
ما میدانستیم که بازی God of War III اعلام شده و به نمایش در خواهد آمد ولی انتظار آن را نداشتیم که تنها چند تخته سنگ بزرگ و صخره به ما نشان بدهند.چند گیم پلی از بازی نشان بدهید و ما را هیجان زده بکنید چون:
we really don’t give a shit about the 130 new PS2 titles oozing their way out the Sony trash chute​
...............
ناشیانه ترین اعلام بازی! :

071808_e3antiawards_obs08_v3--article_image.jpg
..............
جنجالی ترین و بحث برانگیز ترین لحظه ها:

071808_e3antiawards_obs01_v2--article_image.jpg

طراحی دوباره DashBoard و آوتار های XBOX 360 توسط مایکروسافت.
..............
بزرگترین سوتی امسال:دی :

071808_e3antiawards_obs02_v2--article_image.jpg

بزرگترین سوتی امسال E3 توسط David Reeves --رئیس سونی در اروپا-- در هنگام اعلام کردن بازی Ratchet & Clank: Quest for Booty بود که به اشتباه گفته شد "Request for Booty" و وقتی دوباره خواست که تصحیح کند گفت که “Quest for Beauty” !
تصور می کنیم که ایشان بیشتر علاقه مند به بازی کردن “Request for Booty” هستند!:دی
..............
زیبا ترین دکور :

071808_e3antiawards_obs11_v2--article_image.jpg

که یک فرش زیبا برای بازی Street Fighter بود و واقعا هم زیبا بود.
..............
عکس جالب:

071808_e3antiawards_obs12_v2--article_image.jpg
..............
محبوب ترین بازی E3 امسال :

071808_e3antiawards_obs14_v2--article_image.jpg
.............
بهترین قسمت E3 امسال:

071808_e3antiawards_obs15_v2--article_image.jpg

کنسرت THE WHO بود که برای Rock Band party برگزار شد و بسیار هم لذت بخش بوده است حتی برای کسانی که با این گروه آشنایی و یا علاقه ای نداشتند!
..............
بهترین بازی با کمترین سر و صدا! :

071808_e3antiawards_obs17_v2--article_image.jpg

یک بازی فوق العاده که حتما در ماه های آینده خبر های زیادی از آن خواهید شنید!
..............
بهترین لحظه E3 2008

071808_e3antiawards_obs09_v2--article_image.jpg

بدون شرح !:دی
.............
بهترین بازی E3 2008

071808_e3antiawards_obs13_v2--article_image.jpg

Gears of War 2 نمایش فوق العاده ای را در E3 به اجرا گذاشت و همگان را مجذوب خودش کرد.

منبع
.............
K1

آخرین ویرایش:
God of war 3 جل الخالق!!!!!!!
من نمیگم این بازیه بدیه ولی خیلی دوست دارم بدونم به جز یه درخت و چندتا دونه سنگ در حال ریزش اینا چی از این بازی دیدن که به عنوان بهترین بازی E3 انتخابش کردن!؟
اون سایت ه، اسمش رو خاطرم نیست ولی بین اون همه بازی شاخ InCrackdownous رو بهترین بازی ps3 انتخاب کرده بود :دی. تعجب نداره.

اصلا یک همچین چیزی صحت نداره.

چه ربطی به سایت xbox داره.اتفاقا Teamxbox سایتی هست که بهترین نقد ها و امتیاز دهی رو داره و این هم یک چیز اثبات شده هست.
...............
خیلی جالبه!!!....وقتی که یک سایت معتبری مثل Gamesradar میاد Gears 2 رو به عنوان بهترین بازی انتخاب می کنه , این سایت معتبر نیست , همه مقاله ها و خبر هاش کپی هست و ....

حالا هم که یک سایت فوق العاده مثل Teamxbox میاد Gears 2 رو انتخاب میکنه , این سایت xbox هست و معلومه که یک بازی انحصاری رو انتخاب میکنه!!!!!
................
حالا اگر هر سایتی بیاد Fall out 3 رو انتخاب بکنه بهترین سایت هست! و یا اینکه LPB رو انتخاب بکنه! , بهترین و معتبر ترین سایت هست.
................
دیگه اینم امروز فهمیدیم که اعتبار UGO از Teamxbox بیشتره!!!!!!!

شما مثل اینکه یه چیزیت میشه ها ! :biggrin1:
از کی تا حالا teamxbox شده معتبر و بهترین مقاله ها رو مینویسه !؟!؟ Gamesradar که تکلیفش معموله ! :)
TEAMXBOX اسمش روشه که چی کارست اونوقت شما توقع داری بیاد LBP یا Infamous یا Fallout 3 رو بهترین بازی بکنه!!!!!!!!!!!!!!!!

من به خاطر نظر سایت GamesRadar این رو نگفتم. این سایت که عموما مقاله های Top 10 Babes می زنه و سایتش بیشتر رو مسائل فرعی تمرکز داره و اخبارشو مستقیما از N4G پست می کنه اعتبار زیادی نداره. UGO حداقل کمتر از GamesRadar مقاله ی ***y Fan Art و Booth Babes و غیره می زنه.

در مورد TeamXbox هم من از اونها ایراد نگرفتم. TeamXbox سایت بسیار خوب و معتبریه که مقاله های قابل قبولی می نویسه اما این سایت با تمرکز بر روی Xbox و عناوین انحصاریش ساخته شده.
در مورد رای هم، به نظر من تا زمانی که Mirror's Edge، POP و Fallout 3 هستند بازی های دیگر حرفی ندارند. ممکن است سایت رسمی E3 و GameCriticsAwards هم Fallout 3 رو انتخاب نکنه اما تا زمانی که اسامی برندگان اصلی چاپ بشن، سایت های GamesRadar، UGO و ... همه در یک سطحن و تنها GameSpy، 1UP و IGN هستند که کمی از بقیه جدا هستند (و برای برخی GameSpot هم در این گروه قرار دارد).

من به هیچ وجه قصد توهین به شما و یا بازی Gears of War 2 را ندارم و تنها به عنوان یکی از کارباران سایت نظرم رو در مورد جوایز سایت GamesRadar و TeamXbox نوشتم.

من هم با نظر شخصی شما و یا هر شخص دیگه ای مشکل ندارم , مشکل من اینه که الکی روی سایت ها اسم بگذاریم و بخواهیم که انتخاب اونها رو زیر سوال ببریم.
.............
سایت Teamxbox یکی از معتبرترین سایت ها هست و فقط روی بازی های انحصاری تمرکز نداره کما اینکه بازی Fall out 3 رو به عنوان بهترین بازی RPG انتخاب کرده و از اینجا کاملا میشه تشخیص داد که فقط بازی های انحصاری رو انتخاب نکرده و از تمام بازیهایی که روی XBOX 360 میاد این انتخاب رو انجام داده.

می دونم شما چی میگی اما من فقط رو GamesRadar اسم گذاشتم و برای اون هم دلیل دارم. در مورد TeamXbox قبول دارم که سایته خوبیه اما کلا نظر سایت های مخصوص یک کنسول یه کمی...
من کلا مشکلم اینه که برای دیدن برندگان اصلی E3 باید تا آخر جولای صبر کنیم تا جوایز کلی معلوم شن.

از کی تا حالا teamxbox شده معتبر و بهترین مقاله ها رو مینویسه !؟!؟ Gamesradar که تکلیفش معموله ! :)
TEAMXBOX اسمش روشه که چی کارست اونوقت شما توقع داری بیاد LBP یا Infamous یا Fallout 3 رو بهترین بازی بکنه!!!!!!!!!!!!!!!!

میشه شما نظر ندید ؟!
Teamxbox را میکنی غیر معتبر ؟!! پسر جان نفوذ این سایت را تو بازی های xbox360 دیدی؟! تا حالا اصلا سری به این سایت زدی ؟!
این سایت از اسمش معلومه که فقط روی کنسول xbox فعالیت داره . حالا چون روی ps3 فعالیت نداره شده غیر معتبر ?!
وقتی از بازی های ps3 بهترین نشده دلیلش این نیست که بگی طرفدار 360 هست چون کلا به طور انحصاری روی این کنسول کار میکنه از رو اسمش میشه فهمید .
و بهترین ها را فقط از داخل بازی های 360 انتخاب کرده .
اعتبار سایت team xbox برای طرفداران xbox تا حالا اثبات شده است .
و اون بهترین ها را هم که انتخاب کرده خوب معلومه که فقط برای 360 بوده .
بعد Gamesradar هم که به چشم شما تکلیفش معلومه . میشه بیشتر توضیح بدی?!! :)

آخرین ویرایش:
Missing In Action List From IGN AU

سايت IGN AU 20 عنوانی را که در E3 غايب بودند و جاشون خالی بودو اعلام کرد

Kid Icarus Wii
kid-icarus1_1216784268.jpg

Mass Effect 2
mass-effect1_1216784348.jpg

Bungie's New Project
bungie1_1216784396.jpg

Skate 2
skate1_1216784447.jpg

Just Cause 2
just-cause1_1216784501.jpg

Indiana Jones
indiana-jones1_1216784717.jpg

Bioshock 2
bioshock1_1216784775.jpg

Tekken 6
tekken-61_1216784829.jpg

Alan Wake
alan-wake1_1216784868.jpg

Gran Turismo 5
gran-turismo-51_1216784911.jpg

10 بازی بالا نسبت به 10 بازی پايين مهمتر بوده :-":biggrin1:

Peter Jackson's Halo Project

Duke Nukem Forever

Destroy All Humans! Path of the Furon

Aliens: Colonial Marines

Brütal Legend
br252tal-legend1_1216784955.jpg

Need for Speed Undercover

L.A. Noire

Tom Clancy's Splinter Cell: Conviction

Pikmin 3

2 Day To Vegas
2-days-to-vegas1_1216784999.jpg

آخرین ویرایش:
شما که اهمیتی نداره طبق معمول نظراتت ولی برای بقیه بگم که teamxbox یکی از سایت های زیر مجموعه IGN.com هست پس در معتبر بودنش اصلا شکی وجود نداره.

شما که اهمیتی نداره طبق معمول نظراتت ولی برای بقیه بگم که teamxbox یکی از سایت های زیر مجموعه IGN.com هست پس در معتبر بودنش اصلا شکی وجود نداره.

چون حال تایپ تکراری ندارم در ادامه حرف اشکان :
عجب پسر خوب حتما ماکرو رفته به کل سایتها پول داده و گفته به کنفرانس من رای بدین و بازیهای من را انتخاب کنید .
فکر کنم جریان اون آدمس که پول نداره پیتزا بخوره بهش میگن بیا تو هم بخور میگه نه آبدوغ خیار من خوشمزه تره :laughing:! وقتی ما چیزی را نچشیم و احساس نکنیم نمیتوانیم نظر بدیم . مثلا من بشدت از گیرز بدم میومد حتی اخطار غیرمستقیم هم گرفتم وقتی بازی کردم فهمیدم عجب چیزی هست ( این در همه موارد صدق نمیکنه ) .
من فکر کنم چون اسم سایت xbox داره همه فکر میکنن که اگه بازی ایرادی داشته باشه میپوشونن که اصلا اینطور نیست بنظر من درست انتخاب شدند با تشکر .:biggrin1: ( چقدر فک زدم ):biggrin1::biggrin1:

من Teamxbox رو تو امتياز دادن خيلی قبول دارم..يعنی يکی از سايتهايی هست که برای انتخاب بازی که چيزی ازش نميدونم به review اين سايت مراجعه ميکنم.
ولی بعضی اوقات دسته بالا نمره ميده.

خوب این هم بهترین های یک سایت درست و حسابی(GameSpy):
http://www.gamespy.com/articles/888/888384p1.html

متاسفانه Fallout 3 در بهترین های نمایش (Best of E3)، تونست Runner Up بشه البته مبارزه در مقابل غولی چون Spore واقعا سخته:
http://www.gamespy.com/articles/888/888384p27.html

خوشبختانه در تمام زمینه های دیگر Fallout 3 خوب بود و بهرتین بازی PS3:
http://www.gamespy.com/articles/888/888384p19.html
و بهترین Xbox 360 شد:
http://www.gamespy.com/articles/888/888384p13.html

تو PC هم بعد از Spore، دوم شد.

اینم 1UP
Best E3 360 Game: Gears of War 2
==
Best E3 PS3 Game Little Big Planet
==
Best E3 Wii Game MadWorld
==
Best E3 PC Game Left 4 Dead
==
Best E3 DS Game Chrono Trigger
==
Best E3 PSP Game Resistance: Retribution
==
Best E3 Action Game Mirror's Edge
==
Best E3 Shooting Game Resistance 2
==
Best E3 Role-Playing Game Fallout 3
==
Best E3 Strategy Game Halo Wars
==
Best E3 Fighting Game Street Fighter IV
--
Best E3 Download Game Flower
==
Best E3 Music Game Rock Band 2
==
Best E3 Trailer Infamous
==
Best E3 New Title M.A.G.
==
Game of Show Little Big Planet
==
http://www.1up.com/do/feature?pager.offset=0&cId=3168984

GameTrailers: Best of E3 Awards 2008 Best Hardware(بهترین سخت افزار بازی)

سایت Game Trailers در این Category از بین PC , Nitendo DS , PlayStation 3 , XBOX 360 , Nintendo Wii اقدام به انتخاب برنده کرد که این جایزه به XBOX 360 تعلق گرفت.

صحبت های Game Trailer درباره این انتخاب:

" انتخاب سخت افزار برتر بین XBOX 360 و PS3 سخت بود . این دو کنسول در زمینه بازی های Third party تقریبا مساوی هستند ولی اگر بخواهیم نگاهی به بازیهای Exclusive هر دو کنسول بیاندازیم , واضح است که کنسول XBOX 360 در این زمینه برتر است و باید به این موضوع نیز توجه کرد که بازی Left for Dead و Rock Band 2(به صورت Time Exclusive) نیز بر روی این کنسول خواهد آمد. "

http://www.gametrailers.com/player/37598.html

آخرین ویرایش:
طبق معمول سیاست مایکروسافت خوب جواب داده.
مسئله پول و اینجور چیزها نیست چون دیگه همه میدونیم که سونی از نظر مالی اگر بالاتر نباشه کمتر هم نیست.جدای از فن بوی بازی هایی که خیلی داره تو سایت زیاد میشه باید بگم که مایکروسافت تو این نسل خوب عمل کرده و تونسته علاوه بر خرج کرد های زیاد و تبلیغات فراوان به کمک بعضی فاکتورهای دیگه مثل ساده تر بودن بستر سخت افزاری کنسول و ساده تر بودن کار با API اون (بگم که اصلا بحث مقایسه سخت افزاری در میون نیست) و عملکرد درست در سیاستهاش و غیره طیف وسیعی از شرکت های بزرگ رو مجاب به انتخاب کردن کنسولش بکنه تا بعد از زیانهای فروانی مالی بالاخره از جنبه هایی این موضع جبران بشه.
پس بخاطر این حرکت هم که شده انتخاب 360 بعنوان بهترین بستر سخت افزاری (البته در این مقطع زمانی) با توجه به دست پرش چیز ناجوانمردانه ای هم نیست.
البته کماکان wii پیشتاز محسوب میشه و هرچند نمیشه سیاست نینتندو رو خدشه دار کرد ولیکن حقیقت اینه که این کنسول بیشتر به طیف غیر بازیباز و اماتورها تعلق داره تا گیمرهای اشنا به دنیای بازی پس همین نکته هم در نظر سایت مزکور قطعا تاثیرات خودش رو داشته.

در مورد بهترین های E3 هم باید بگم که مثلا وقتی یه سایت میاد و به قول اون دوستمون علی رقم اینکه مثلا GOD OF WAR 3 هیچ نمایش درستی از خودش نداشته بیاد و این بازی رو بهترین . یا یکی از بهترین ها معرفی کنه کار جالبی نیست قطعا به اعتبار اون سایت لطمه میزنه وگرنه میشد FFXIII رو به واسطه جنجال حیرت انگیزش در این نمایشگاه انتخاب کرد! ولیکن از طرف دیگه وقتی GeOW و FALLOUT3 به عنوان عناوین برتر شناخته میشن دیگه جای بحثی باقی نمیمونه چون هرچقدر هم که منه نوعی از یک بازی بدم بیاد نمیتونم خوب بودن نمایشش رو که هزاران و بلکه میلیونها نفر اونو دیدن تکذیب کنم و بخاطر علاقه صرف خودم به یک عنوان اونو قابلتر برای بودن در لیست بدونم!
برای مثال بنظر من کار بعدی فامیتو ادا (سازنده SHADOW OF THE COLOSSUS) قطعا جزو بزرگترین غایبان هر نمایشگاهی هستش ولیکن نظر من هیچ چیز رو عوض نمیکنه خصوصا اینکه به شخصه از چند و چون انتخابها خبری ندارم!

بنظر من برای پرداختن به ارای شخصی اعضای BC بهتره یک یا چند نظر سنجی ایجاد بشه تا مثلا هرکسی بتونه بزرگترین های نمایشگاه رو و یا بزرگرتین غایبان رو انتخاب کنه تا از مجموع ارا یک نتیجه کلی تر و غیر قابل نفی بدست بیاد که البته این هم تعیین کننده نیست.
در کل بها دادن به ارای شخصی هر کس توسط خودش و مطرح کردن اون در یک فروم جمعی و بزرگ مثل BC کار صحیحی نیست(این موضوع هیچ ربطی به موضع بحث و تبادل نظر نداره ولیکن علی رقم اینکه نظر دادن شخصی هم جای خودش رو داره (خصوصا در فروم هایی مثل این که ازادی نسبی کاملا رعایت میشه) چه برسه به تحمیل نظر که کاری شدیدا ناشایست محسوب میشه و نتیجه ای جز هرج و مرج در برنداره که طبیعتا با برخورد مدیران سایت همراه خواهد بود.

آخرین ویرایش:
" انتخاب سخت افزار برتر بین XBOX 360 و PS3 سخت بود . این دو کنسول در زمینه بازی های Third party تقریبا مساوی هستند ولی اگر بخواهیم نگاهی به بازیهای Exclusive هر دو کنسول بیاندازیم , واضح است که کنسول XBOX 360 در این زمینه برتر است و باید به این موضوع نیز توجه کرد که بازی Left for Dead و Rock Band 2(به صورت Time Exclusive) نیز بر روی این کنسول خواهد آمد. "

حالا به فرض بازیهای انحصاریه X360 بیشتر باشه، مگه به بیشتریه ؟! ( فکر کنم Arcade ها رو هم حساب کردن :دی )
کدوم بازیش عالیه ؟ توی بازیهای انحصاریه این دو کنسول چیزی که کاملاً مشخص اینه که سونی بهتر هست.

پ.ن: اگر بخوایم سالن نمایش کنفرانس ها رو هم مقایسه کنیم خداییش مالِ سونی خیلی بزرگتر و قشنگ تر بود ! ( شاید GameSpot بد فیلم گرفته )

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or