E3 2008 Awards

Good Boy

کاربر سایت
سایت GamesRadar بهترین ها و بدترین های E3 2008 را انتخاب کرده که با هم می بینیم:

:Worst Moment

071808_e3antiawards_obs06_v2--article_image.jpg

یکی از ضعیف ترین نمایش ها برای Capcom بود که هیچ چیزی نداشت و فقط اعلام شد که فیلم سینمایی Lost Planet در سال 2011 خواهد آمد.حتی حضور David Hayter و Avi Arad و Keiji Inafune هم کمکی نکرد و --بعد از 5 بار تکرار کردن این موضوع که برای آنها بسیار افتخار آمیز است که این فیلم ساخته خواهد شد-- واقعا خسته کننده شده بودند.
................
:Worstest Moment

071808_e3antiawards_obs07_v2--article_image.jpg

اگرچه نمایش Capcom بسیار ضعیف و بدون اعلام بازی جدیدی بود اما شاید بدترین نمایش در کنفرانس نینتندو اتفاق افتاد و آن هم سورپرایز بزرگ نینتندو یعنی Wii music بود.2 سال قبل که این بازی برای اولین بار نشان داده شده بود هم همین دستگاه Drum داخل بازی نشان داده شد.
...............
:Worst Game

071808_e3antiawards_obs04_v2--article_image.jpg

بازی You’re in the Movies که همان بازی EyeToy است به همراه تکه های سینمایی کوتاه!
...............
:Worstest Game

071808_e3antiawards_obs18_v2--article_image.jpg

این بازی واقعا آن چیزی نبود که گفته می شد یعنی virtual reality !!!
...............
غایب بزرگ:

071808_e3antiawards_obs05_v2--article_image.jpg

حتما به یاد دارید که نینتندو بر اساس شایعه های زیادی که در همه جا پخش شده بود , قرار بود که یک عنوان بزرگ را در E3 امسال معرفی کند ولی این موضوع اتفاق نیفتاد.امیدواریم که این اتفاق در Tokyo Game Show رخ بدهد و الا دیوانه خواهیم شد!
..............
بزرگترین فرصتی که از دست رفت! :

071808_e3antiawards_obs03_v2--article_image.jpg

کنفرانس سونی از نظر ظاهری خیلی زیبا بود , 60 تلویزیون بزرگ که زیبایی خاصی بخشیده بود اما از آنها استفاده خوبی نشد!
ما میدانستیم که بازی God of War III اعلام شده و به نمایش در خواهد آمد ولی انتظار آن را نداشتیم که تنها چند تخته سنگ بزرگ و صخره به ما نشان بدهند.چند گیم پلی از بازی نشان بدهید و ما را هیجان زده بکنید چون:
we really don’t give a shit about the 130 new PS2 titles oozing their way out the Sony trash chute​
...............
ناشیانه ترین اعلام بازی! :

071808_e3antiawards_obs08_v3--article_image.jpg
..............
جنجالی ترین و بحث برانگیز ترین لحظه ها:

071808_e3antiawards_obs01_v2--article_image.jpg

طراحی دوباره DashBoard و آوتار های XBOX 360 توسط مایکروسافت.
..............
بزرگترین سوتی امسال:دی :

071808_e3antiawards_obs02_v2--article_image.jpg

بزرگترین سوتی امسال E3 توسط David Reeves --رئیس سونی در اروپا-- در هنگام اعلام کردن بازی Ratchet & Clank: Quest for Booty بود که به اشتباه گفته شد "Request for Booty" و وقتی دوباره خواست که تصحیح کند گفت که “Quest for Beauty” !
تصور می کنیم که ایشان بیشتر علاقه مند به بازی کردن “Request for Booty” هستند!:دی
..............
زیبا ترین دکور :

071808_e3antiawards_obs11_v2--article_image.jpg

که یک فرش زیبا برای بازی Street Fighter بود و واقعا هم زیبا بود.
..............
عکس جالب:

071808_e3antiawards_obs12_v2--article_image.jpg
..............
محبوب ترین بازی E3 امسال :

071808_e3antiawards_obs14_v2--article_image.jpg
.............
بهترین قسمت E3 امسال:

071808_e3antiawards_obs15_v2--article_image.jpg

کنسرت THE WHO بود که برای Rock Band party برگزار شد و بسیار هم لذت بخش بوده است حتی برای کسانی که با این گروه آشنایی و یا علاقه ای نداشتند!
..............
بهترین بازی با کمترین سر و صدا! :

071808_e3antiawards_obs17_v2--article_image.jpg

یک بازی فوق العاده که حتما در ماه های آینده خبر های زیادی از آن خواهید شنید!
..............
بهترین لحظه E3 2008

071808_e3antiawards_obs09_v2--article_image.jpg

بدون شرح !:دی
.............
بهترین بازی E3 2008

071808_e3antiawards_obs13_v2--article_image.jpg

Gears of War 2 نمایش فوق العاده ای را در E3 به اجرا گذاشت و همگان را مجذوب خودش کرد.

منبع
.............
K1

آخرین ویرایش:
سال 2006 تقریبا همه دنیا Gears of War رو بهترین بازی سال انتخاب کردن ولی بازیرایانه God of War رو انتخاب کرد LOL.
کیوون دمت گرم :arrowd:
چی میخوری تاپیک های وزین میزنی :دی.
جناب تو خودت میدونی چی داری میگی؟!!بازی رایانه بهترین بازی های 86 رو انتخاب کرد در حالی که اون سایت های دیگه بهترین بازی سال2006 رو انتخاب کردند که شامل GoW 2 نمیشد.:laughing::laughing:
شما قبل از پست دادن .......
------------------------------------------------------------------------
دوست عزیز Hooshi جان!!اون سایتهایی که شما میگی بهترین بازی سال 2006 رو انتخاب کردند در حالی که God of War 2 اوایل 2007 عرضه شد به همین دلیل God of war 2 نمیتونست در لیست کاندیدهای بهترین بازی سال باشد.........
با عرض معذرت از مدیران .اولین پستی که تاپیک رو منحرف کرد ببینید.:biggrin1:

آخرین ویرایش:
جناب تو خودت میدونی چی داری میگی؟!!بازی رایانه بهترین بازی های 86 رو انتخاب کرد در حالی که اون سایت های دیگه بهترین بازی سال2008 رو انتخاب کردند که شامل GoW 2 نمیشد.:laughing::laughing:
شما قبل از پست دادن .......
شما داری چی ميگی؟!تو سال 2006 که GeOW1 اومد نصف دنيا اون رو انتخاب کردن بازيرايانه GOW رو انتخاب کرد!

الحق که gears of war 2 بهترین بازی انتخاب شد .
انصافا هم خیلی عالی کار کرد .

گاو2 بازیه خوبیه، اما اگر من میخواستم بهترین بازیو انتخاب کنم، Fable 2 و یا FallOut 3 بود. این دوتا به همه بازیای نمایش درومده (gameplay) سرتر بودن. بخصوص اینکه قابلیتشون به عنوان یک بازی با اتکا به سینگل پلیر خیلی بیشتره (Hype)...

وقتی Gears در سایت ها و مجلات دیگه انتخاب شد، God of War 2 هنوز عرضه نشده بود (اوایل زمستان). همان طور که دوستمون گفتن بازیرایانه بهترین بازیه سال 86 رو انتخاب کرد.

در مورد جوایز E3 هم لطفا نام تاپیک رو تصحیح کنیدو اینها فقط بهترین ها از دید سایت دسته چندم GamesRadar هستند (که تو صفحه اولش تمام خبراشو از سایت N4G کپی پیست می کنه).

جوایز اصلی رو GameCriticsAwards که متشکل از اعضای تمام سایت ها و مجلات درست و حسابی مثل GameSpy، GameSpot، IGN، 1UP، Game Informer، OPM OXM و... هستند انتخاب می کنند. Gears 2 نمایش خوبی داشت اما از دید هیچ کدام از منتقدان و صاحب نظران به پای غول های E3 یعنی Mirror's Edge، Fallout 3 و LittleBigPlanet نمی رسه.
حتی تو جوایز X-Play هم LBP برنده شد (سایتی که قبلا جوایز رو به Gears 1 داده بود).
http://e3.g4tv.com/e32008/blog/post/687264/XPlays_Best_Of_E3_Awards_Tonight.html

دقیقاً شما درست میگید. یه جورایی این سایت فن 360 هم هست به نظرم چون همه چیزایی رو که خوب دونسته از 360 هست ! با اجازتون من E3 Awards ـه سایتی که دادید رو بذارم:

----------------------------

633519784097863626.jpg

• بهترین بازیه X360 در E3

28u4cr7.jpg

برنده: Gears of War 2، سازنده: Epic Games

کاندیدها:

Fable 2 / Microsoft / Lionhead Studios
Gears of War 2 / Microsoft / Epic Games
Halo Wars / Microsoft / Ensemble Studios
Too Human / Microsoft / Silicon Knights

• بهترین بازی ـه PS3 در E3

9tmlhe.jpg

برنده: inFamous، سازنده: Sucker Punch

کاندیدها:

Infamous / SCEA / Sucker Punch
Killzone 2 / SCEE / Guerilla Games
LittleBigPlanet / SCEE / Media Molecule
Resistance 2 / SCEA / Insomniac Games

• بهترین بازی ـه PC در E3

rtgq6h.jpg

برنده: Warhammer Online: Age of Reskoning، سازنده: Mythic Entertainment

کاندیدها:

Dragon Age: Origins / Electronic Arts / BioWare
Left 4 Dead / EA / Valve / Turtle Rock Studios
Spore / Electronic Arts / Maxis
Warhammer Online: Age of Reckoning / Electronic Arts / Mythic Entertainment

• بهترین بازی ـه Multiplatform در E3

33enbqr.jpg

برنده: Fallout 3، سازنده: Bethesda Game Studios

کاندیدها:

Fallout 3 / Bethesda Softworks / Bethesda Game Studios
Far Cry 2 / Ubisoft / Ubisoft Montreal
Prince of Persia / Ubisoft / Ubisoft Montreal
Star Wars: The Force Unleashed / LucasArts

• بهترین بازی ـه مولتی پلیر آنلاین درE3

برنده: Left 4 Dead، سازنده: Turtle Rock Studios

کاندیدها:

Left 4 Dead / EA / Valve / Turtle Rock Studios
Warhammer Online: Age of Reckoning / Electronic Arts / Mythic Entertainment

• بهترین بازی ـه E3

برنده: LittleBigPlanet ، سازنده: Media Molecule

کاندیدها:

Deadly Creatures / THQ / Rainbow Studios
Infamous / SCEA / Sucker Punch
Mirror's Edge / Electronic Arts / EA Digital Illusions CE

• بهترین بازی ـه نوآورانه در E3

برنده: NBA Live 09، سازنده: EA

کاندیدها:

Dead Space / Electronic Arts / EA Redwood Shores
NBA Live 09 / Electronic Arts

• بهترین نمایش بازی در E3

4ka640.jpg

برنده: LittleBigPlannet، سازنده: Media Molecule

کاندیدها:

Fallout 3 / Bethesda Softworks / Bethesda Game Studios
Resistance 2 / SCEA / Insomniac Games

یک قسمت مربوط به "رسیدگی Wii" داشت که راستش نفهمیدم چیه برای همین نذاشتم.
تو سایت اصلی که برید میتونید Video هایی از بهترین ها ببینید که اینجا من فقط ازشون عکس انداختم و گذاشتم. که میتونید از اینجا ببینید.

ابن دیگه چه سایت احمقی بوده اگه بهترین بازی PS3 تو نمایشگاه infamous بوده!!! که 10 ثانیه هم گیم پلی نداشته.پس چطوری بهترین بازی E3 از نظر اینا LBP شده مگه پلتفرم LBP یه کنسول دیگه بوده که اینا بهترین بازی E3 انتخابش کردن!!!

گاو2 بازیه خوبیه، اما اگر من میخواستم بهترین بازیو انتخاب کنم، Fable 2 و یا FallOut 3 بود. این دوتا به همه بازیای نمایش درومده (gameplay) سرتر بودن. بخصوص اینکه قابلیتشون به عنوان یک بازی با اتکا به سینگل پلیر خیلی بیشتره (Hype)...

fable2 را قبول دارم عالي كار كرد .
ولي اين FallOut 3 نميدونم چرا من زياد خوشم نيومد البته خوب بود ولي بگم فوق العاده نبود .
يه جورايي محيط بازي خشك و بي روح بود از شخصيت پردازيش هم زياد خوشم نيومد . دشمنها هم يه جوري بودند طراحيه مناسبي نداشتند .
حالا سليقه منه ديگه :biggrin1:
ولي من كلا اون بازيهايي كه جوشون خفنه خوشم مياد :biggrin1:
قسمت Gears of War 2 Campaign منو خيلي تحت تاثير قرار داد جو بازي خيلي بهتر از شماره يكه .
مخصوصا هم كه تعداد دشمنها تو يك صحنه چند برابر شدند كه واقعا جذابيت بازي را چند برابر ميكنه .

یه جورایی این سایت فن 360 هم هست به نظرم چون همه چیزایی رو که خوب دونسته از 360 هست !
هر سایتی که 360 برتر بدونه یا فن ـه یا از طرف ماکروسافت شارژ شده و هر بازیش که فروش کنه از صدقه سر Hype بوده که براش گرفتن! :). عادی شده دیگه، اشکال نداره :biggrin1:.
يه جورايي محيط بازي خشك و بي روح بود از شخصيت پردازيش هم زياد خوشم نيومد . دشمنها
:دی میخوای بعد جنگ اتمی صحنه های شاد و روح دار Fable 2 رو ببینی :دی.

هر سایتی که 360 برتر بدونه یا فن ـه یا از طرف ماکروسافت شارژ شده و هر بازیش که فروش کنه از صدقه سر Hype بوده که براش گرفتن! :) . عادی شده دیگه، اشکال نداره :دی .

میدونستم بعد از اون پست همچین حرفهایی رو میشنوم ! ولی قبول کن که من کاملاً بی طرفانه اون حرف رو زدم. ( و هیچ قصدی هم نداشتم، من هنوز کنفرانس Microsoft رو ندیدم ولی یقین دارم توش اتفاق خاصی نیوفتاده به جزء FF13 و نمایش فوق العاده از بازی GeOW2. من Fan Boy هم نیستم، هزار بار هم گفتم که وجود چند کنسول به نفع مصرف کننده هست، اگر چه سونی، نبود، مطمئن باشید که مایکروسافت تلاشی برای بهتر شدن به این شکلی که الان داره میکنه نمیکرد و بلعکس. )

bigbox

X زدی ؟ :)

ولي اين FallOut 3 نميدونم چرا من زياد خوشم نيومد البته خوب بود ولي بگم فوق العاده نبود .

با این که سبک بازی مورد پسند من نیست ولی نمیدونم چرا خیلی منتظرم بیاد ! بازیش بینظیرِ.

ابن دیگه چه سایت احمقی بوده اگه بهترین بازی PS3 تو نمایشگاه infamous بوده!!! که 10 ثانیه هم گیم پلی نداشته.پس چطوری بهترین بازی E3 از نظر اینا LBP شده مگه پلتفرم LBP یه کنسول دیگه بوده که اینا بهترین بازی E3 انتخابش کردن!!!

کاملاً قبول دارم که این سایت خیلی بد انتخاب کرده و اینکه یه جورایی فنِ سونی هست !
مثلاً بازی ـه نو آورانه به نظر من 100% باید Mirror's Edge انتخاب میشد ولی ....

منم اگه قرار باشه بهترين بازي e3 رو انتخاب كنم gow2 هست چون اصلا فكرشم نمي كردم اين قدر جو بازي پيشرفت كرده باشه بازي واقها درگير كننده شده گرافيك عالي شده و فريم بازي هم واقعا عالي كار شده

fable2 را قبول دارم عالي كار كرد .
يه جورايي محيط بازي خشك و بي روح بود از شخصيت پردازيش هم زياد خوشم نيومد . دشمنها هم يه جوري بودند طراحيه مناسبي نداشتند .
حالا سليقه منه ديگه :biggrin1:
ولي من كلا اون بازيهايي كه جوشون خفنه خوشم مياد :biggrin1:
قسمت Gears of War 2 Campaign منو خيلي تحت تاثير قرار داد جو بازي خيلي بهتر از شماره يكه .
مخصوصا هم كه تعداد دشمنها تو يك صحنه چند برابر شدند كه واقعا جذابيت بازي را چند برابر ميكنه .

خب فرخ جان از یک شهری که بمب اتم خورده که نباید انتظار گل و سنبل و بلبل داشت که، محیط بازی بایدم سرد و بی روح باشه، محیطهای گیرز هم اگر دقت کنی زشتی و خرابی جنگ رو نشون میده، اما از رنگای زیادی توش استفاده شده در ضمن (که این اصلا هم بد نیست، میگم که به عنوان عیب طلقی نشه)، ولی خوب اینا خواستن که بر عکس سازندههای دیابلو3 که به خط هنری سری وفادار نموندن، وفادار بمونن، اگر FallOut 2 رو بازی کرده باشی محیط خیلی داغونی داره، اصلا رو اعصابه. ولی در کل این منظورم نبود که حق GeOW2 نبوده...

اتفاقا بازی InFamous نه تنها کامل در E3 حضور داشت بلکه به صورت لایو اجرا شده و به سایت ها Hands-on دادند. نمایش بخشی از این دمو در سایت IGN به صورت زنده از Live Wire پخش شد که همه رو حیرت زده کرد چوت با اینکه خیلی به عرضه ش مونده اما Polishش در حد GTA4 بود .

:دی میخوای بعد جنگ اتمی صحنه های شاد و روح دار Fable 2 رو ببینی :دی.
خب فرخ جان از یک شهری که بمب اتم خورده که نباید انتظار گل و سنبل و بلبل داشت که، محیط بازی بایدم سرد و بی روح باشه، محیطهای گیرز هم اگر دقت کنی زشتی و خرابی جنگ رو نشون میده، اما از رنگای زیادی توش استفاده شده در ضمن (که این اصلا هم بد نیست، میگم که به عنوان عیب طلقی نشه)، ولی خوب اینا خواستن که بر عکس سازندههای دیابلو3 که به خط هنری سری وفادار نموندن، وفادار بمونن، اگر FallOut 2 رو بازی کرده باشی محیط خیلی داغونی داره، اصلا رو اعصابه. ولی در کل این منظورم نبود که حق GeOW2 نبوده...

دقیقا.

وقتی دنیا در اوج بحران های اجتماعی و سیاسی، خودش رو بمباران هسته ای می کنه و تمام جمعیت روی سطح زمین نابود می شن، حیات تقریبا از بین می ره. سال ها بعد معدودی از بازمانده ها از زیر زمین بیرون میان و با دنیای نابود شده مواجه می شن...
Fallout بازی یک RPG کاملا سیاهه و همانطور که دوست عزیزم گفتند، مطمئنا از روح و شادی Fable 2 رو نداره. البته Fable 2 هم بازی شاهکاریه اما در مقابل یک RPG بیش از حد عظیم مثل Fallout حرفی برای گفتن نداره.

سياوش جان منظورم اون نبود .
به قول يكي از دوستان ابنبات فروشي دم كوچه هم تو بازي زنده نيست :biggrin1:
خوب ميدونم كه بايد محيط اينطوري باشه .
خيلي از بازي ها هستند اينطوره مثل mgs4 يا همين gears od war 2 و................
بابا بازم تو اين بازي هاي بالا محيطش كمي براي ادم اميد ميده كه ميتونه موفقيت را تو بازي كسب كنه :biggrin1:
اين FallOut 3 تو بازيش يه باد جوندار و اميد دهنده هم وزش نميكنه . من وقتي بازي را ديدم گفتم فرخ برو بمير :biggrin1: دشمنها را وقتي ديدم گفتم ...... جهنم هم فكر نكنم اينطور باشه .
حالا قضاوت نميكنم شايد من كلا اشتباه ميكنم حالا فقط يه بخشي از بازي را ديدم شايد به كلي نظرم عوض بشه .FallOut 3 اينطور كه تعريف ميكنن دنياي بزرگي داره از لحاظ گيم پلي و محيطي من فقط چند دقيقه ش را ديدم به همين خاطر اين حرفهايي كه زدم فراموش كنيد :biggrin1:

اين FallOut 3 تو بازيش يه باد جوندار و اميد دهنده هم وزش نميكنه . من وقتي بازي را ديدم گفتم فرخ برو بمير :biggrin1: دشمنها را وقتي ديدم گفتم ...... جهنم هم فكر نكنم اينطور باشه .
اتفاقا" همین از خوبی های بازیه ! من فک کنم سازنده ها میخاستن همین حس رو داشته باشیم ( دلیلش رو دوستان توضیح دادن ) و وقتی میبینیم که داریم پس اونا موفق شدن ... تجربه کردن بازی در چنین فضایی باید خیلی جذاب باشه در ظمن از نظر منم بهترین بازیه E3 همینه

بابا بازم تو اين بازي هاي بالا محيطش كمي براي ادم اميد ميده كه ميتونه موفقيت را تو بازي كسب كنه :biggrin1:

دنیای Fallout دقیقا همینه. هیچ امیدی باقی نمانده و از جهنم هم مرده تر شده. با بلاهای که سر مردم و موجودات اومده در طول 200 سال بعداز جنگ بزرگ، دیگر هیچ کس جز بقا به چیز دیگری فکر نمی کند. در Fallout 3 بقا عنصر بسیار مهمی است. وقتی کارکتر بازی و مردم مجبور می شوند از آب توالت بنوشد یا به Cannibalism روی بیاورند، چه انتظاری میشه داشت؟ راهزنان و آدمشکان به راحتی همه جا می چرخند. آینده ی Fallout، با Gears و بقیه بازی ها فرق دارد که انسان ها در آن با هم متحد شده اند تا با دشمنی دیگر بجنگند. در Fallout هیچ اتحادی وجود ندارد و دشمن خود انسان ها هستند. آن موجودات سبز رنگ هیولا و بیگانه نیستند. آنها هم انسانند که رادیو اکتیوشان زیاد شده و دولت آمریکا هم کمی ویروس بهشان تزریق کرده!

در ظمن از نظر منم بهترین بازیه E3 همینه
انصافا هم از بهترین های E3 بود اما مشکل اینه که در یک دموی نیم ساعته اصلا نمی شه حتی ذره ای از جذابیت ها و امکانات بازی را نشان داد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or