Multi Platform DYING LIGHT THE BEAST

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
نامشخص
ناشر
Techland
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header.jpg
DYING LIGHT THE BEAST سومین نسخه سری DYING LIGHT هست که در گیمزگام 2024 معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Techland
ناشر: Techland
تاریخ عرضه: نامشخص
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • شخصیت اصلی بازی کایل کرین همان شخص اصلی بازی اول میباشد.​
  • منطقه‌ای که بازی در آن جریان دارد Castor Woods نام دارد.​
  • امکان رانندگی با خودرو از DLC قسمت اول به بازی باز خواهد گشت.​
  • به روز رسانی میشود.​
عکسها
--------------------

ss_a3f5b5c7cc28d119669d4fea7ebb752b2dab0344.1920x1080.jpg ss_42517dcaa43cfe5c00eed3e63ae55a151a024bc8.1920x1080.jpg ss_206a3a25abd387cfa38e18a47df98d573ccc8584.1920x1080.jpg
ss_37c546a2192dc5843c10fb691e12714df0f09712.1920x1080.jpg ss_7e59d13e7d631dcee4cbe7c230458977b5faf075.1920x1080.jpg

نظرات اینجا در مورد بازی خیلی بد بوده ولی نمرات تو استیم خوبه.قضیه چیه؟موندم بازی رو بگیرم یا نه.
از نسخه دوم خیلی بهتره. منتهی شباش واقعا زیادی تاریکه و مپ و ساختموناش یجورین سر پارکور توی شب اذیت میشی خیلی عجیبه. البته چندتا اپدیت دادن من یه هفتس بازی نکردم.
باقی مواردش اتفاقا خیلی خوبه. اون قضیه grab attack انمی ها که صفحه قبل دوستمون گفت که رو مخ بود هم فک کنم خودشون فهمیدن چقدر ازار دهندس و درستش کردن. یجا خوندم که جزو فیکسا قرار بوده باشه.

نظرات اینجا در مورد بازی خیلی بد بوده ولی نمرات تو استیم خوبه.قضیه چیه؟موندم بازی رو بگیرم یا نه.
بازی چیز جدیدی برای ارائه نداره حداقل تا اینجایی که بازی کردم، ولی اگر از یک و دوش لذت بردی از اینم میبری به خوبیه یکش نیست ولی از دوش بهتره
مشکل اصلیش به نظر من مپ بازیه که با اینکه زیباس به درد پارکور نمیخوره
در بقیه موارد مشکلی نداره
اون مشکلم که زامبیا چپ و راست باهات دست به یقه میشدنم با آپدیت درست کردن

از نسخه دوم خیلی بهتره. منتهی شباش واقعا زیادی تاریکه و مپ و ساختموناش یجورین سر پارکور توی شب اذیت میشی خیلی عجیبه. البته چندتا اپدیت دادن من یه هفتس بازی نکردم.
باقی مواردش اتفاقا خیلی خوبه. اون قضیه grab attack انمی ها که صفحه قبل دوستمون گفت که رو مخ بود هم فک کنم خودشون فهمیدن چقدر ازار دهندس و درستش کردن. یجا خوندم که جزو فیکسا قرار بوده باشه.
بازی چیز جدیدی برای ارائه نداره حداقل تا اینجایی که بازی کردم، ولی اگر از یک و دوش لذت بردی از اینم میبری به خوبیه یکش نیست ولی از دوش بهتره
مشکل اصلیش به نظر من مپ بازیه که با اینکه زیباس به درد پارکور نمیخوره
در بقیه موارد مشکلی نداره
اون مشکلم که زامبیا چپ و راست باهات دست به یقه میشدنم با آپدیت درست کردن
ممنون از نظراتتون.فکر میکنم بتونم باهاش به خوبی ارتباط بگیرم.چندتا گیم پلی هم ازش دیدم بیشتر از نسخه دوم جذبم کرد.

ممنون از نظراتتون.فکر میکنم بتونم باهاش به خوبی ارتباط بگیرم.چندتا گیم پلی هم ازش دیدم بیشتر از نسخه دوم جذبم کرد.
من دارم بازی می کنم واقعا بهتر از نسخه ۲ ئه
اینا ویژگی های خوب نسخه ۱ و ۲ رو نگه داشتن و ارتقا دادن
دارم لذت می برم
به نظرم بازی کن ، خوبه

بازیو مثل شماره دومش خوردم و پلاتش کردم و لذتشو بردم و چه حالی داد!!!
لعنتی موزیک بازی داره همزمان آدرنالین ترشح میکنه و آرامش میده به آدم و حسش عجیبه!

بعضی جاها فقط وایمیستادم منظره نگاه میکردم لذت میبردم و یجایی دقیقا همین چند شب پیش تو بازی ایست کرده بودم رو پشت بوم کنار یه پنجره بود و آسمون نگاه میکردم که باد میزد و پرده تو باد میرقصید و یه صدایی داشت تکوون خوردن پرده ، صدای باد و موزیک میپیچید تو گوشم ساعت 3 نصفه شب با هدفون......پیش خودم گفتم چه حس نابیه و از این چی میخواهد بهتر باشه؟؟؟ یهو باد زد پرده اتاقم رفت کنار سرم برگشت سمت پنجره اتاقم و ساری و آسمونش ، هدفون برداشتم دیدم دقیقا عینه حس و حال بازیه فقط آهنگ پلی نمیشه :D تو ذهنم مونده اون لحظه و برام شد یه خاطره کوچولوی عزیز و گفتم با شما دوستان در میون بزارم خالی از لطف نیست❤️

برگردیم به بازی
من چون شماره اول متاسفانه هیچوقت قسمت نشد بازی کنم نمیتونم بگم چی به چیه و بده یا خوبه اما شماره دومو جوییدم و پلاتشم کردم و بدور از هر چیزی بخواهم راستشو بگم شماره دوم خیلی بهم بیشتر حال داد و میدونم این همه طرفدارای ویژه بازیو ناراحت میکنه اما از خدا که پنهون نیست از شمام نباشه که من نسخه دوم برام یه تجربه استاندارد بوده وقتی پارسال تجربه اش کردم ، نه باگی داشت و نه هیچی که اذیتم کنه.
اینم میدونم که تیم سازنده به تمام نظرات طرفدارای ویژه شماره اول بازی گوش داده و نتجیه شده این بازی که بیشتر شبیه نسخه اول هست اما یه سری چیزا واقعا شماره دوم ترس بازیو بیشتر میکرد و تو بازی بیشتر درگیر میشدیم.

اولیش همون داشتن استامینا برای پارکور بود و باعث میشد خیلی خیاری نخواهیم از در دیوار بالا بریم باید حساب شده کار میکردیم و خصوصا تو بالا رفتن از آنتنهای بازی که من دقیقا یادمه تیکه های آخرش که میرسیدم دستم بی حس میشد انگار و الکی عرق میکرد:Dنکنه بی افتم قبل اینکه شورتکات بزنم!!!
دومیش کامبت و پارکور 2تا مقوله جدا از هم بودن تو شماره دوم که همین باعث جذاب شدن کار میشد و شما 2تا اکس پی جدا میگرفتی برا 2 شاخه جدا لول آپ اما تو اینجا متاسفانه خیاری بود و یه لول میگرفتی اولاش 1 اسکیل پوینت میداد یک جلو میرفتی 2تا میداد و آخراش 3تا!!! چه کاریه واقعا!!؟؟
سومیش فست تراول حذف کردن که با ماشین اینور اونور بریم و چقد حاجی بد بود ماشین سواریش:D من همش پیاده اینور اونور میرفتم و از فضاسازی بینظیر بازی نهایت لذت میبردم بجا ماشین سواری.
چهارمیش حرف دارک زونای بازی هستش...آقا خدا شاهده من تو شماره دوم جرعت نمیکردم روز برم تو دارک زون صبر میکردم شب بشه بعد برم چون توشون والتایت بودن و جر میدادن!!!اما اینجا من شب و روز نمیکردم و هر وقت عشقم میکشید میرفتم دارک زون چون توش والتایت نبود نه شب نه روز!!!

خلاصه حرف زیاده و مشکلات دیگه ای هم هست ولی مهم نیستن:D و از همه چیز مهمتر اینه که بازی با عشق ساخته شده توسط سازنده و واقعا عنوان یه هدیه هست به طرفدارای پر و پا قرص شماره اول

زیاده روی کردم ولی خب باید میگفتم اینارو و در نهایت باز اینو باید بگم حس و حال بازی عجیب خوبه و از شماره دوم تو این زمینه واقعا یه سر و گردن بالاتره.

من نميدونم چرا همون نسخه اولش كه اومد دوسال بعدش بازيش كردم منو نگرفت بزور فرصت فرصت تا ١٢ ساعتو رفتم بعدش ديگه ادامه ندادم ولى دد ايلندواسم چسپيد

من نميدونم چرا همون نسخه اولش كه اومد دوسال بعدش بازيش كردم منو نگرفت بزور فرصت فرصت تا ١٢ ساعتو رفتم بعدش ديگه ادامه ندادم ولى دد ايلندواسم چسپيد
خیلی فضای دارک و مرده و افسرده ای داره ، مخصوصا نسخه دومش .

• Like
Reactions: noorihamid99

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or