Multi Platform DYING LIGHT THE BEAST

سازنده
Techland
تاریخ انتشار
نامشخص
ناشر
Techland
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header.jpg
DYING LIGHT THE BEAST سومین نسخه سری DYING LIGHT هست که در گیمزگام 2024 معرفی شد.
--------------------------------------------
سازنده: Techland
ناشر: Techland
تاریخ عرضه: نامشخص
پلتفرم: PC, PS5, XSX|S
--------------------​
اطلاعات
  • شخصیت اصلی بازی کایل کرین همان شخص اصلی بازی اول میباشد.​
  • منطقه‌ای که بازی در آن جریان دارد Castor Woods نام دارد.​
  • امکان رانندگی با خودرو از DLC قسمت اول به بازی باز خواهد گشت.​
  • به روز رسانی میشود.​
عکسها
--------------------

ss_a3f5b5c7cc28d119669d4fea7ebb752b2dab0344.1920x1080.jpg ss_42517dcaa43cfe5c00eed3e63ae55a151a024bc8.1920x1080.jpg ss_206a3a25abd387cfa38e18a47df98d573ccc8584.1920x1080.jpg
ss_37c546a2192dc5843c10fb691e12714df0f09712.1920x1080.jpg ss_7e59d13e7d631dcee4cbe7c230458977b5faf075.1920x1080.jpg

but it doesn't seems look like a bug
:D:Shrewd:👇

Why do I have Dying Light: The Beast for free?

All players who own the Ultimate Edition of Dying Light 2 Stay Human will receive Dying Light: The Beast at no additional charge. Our team is aware that some Ultimate Edition owners of Dying Light 2 Stay Human have not received Dying Light: The Beast, and we are currently investigating this issue.​

آخرین ویرایش:
بازی متاسفانه ماموریت های یکنواخت و تکراری اکثرا دارد .

ورودی ایمن کن / زامبی ها و آلوده ها رو بکش / برق وصل کن

غالبا اینجوریه . گشت و گزار در محیط و دیدن کلمه investigate بارها تکرار می شود

خلاصه که نسخه اول یک چیز دیگه هستش . کوتاهه (بین ۷ تا ۱۱ ساعته) و جذاب

البته که از استدیو تکلند انتظار بیشتری نمی رود .

متاسفانه تا جایی که بازی کردم که خوشم نیومده، 5-6 ساعتی که بازی کردم همش باید دنبال chimera ها بدوی، باس فایتهای 2 فازی رو بزنی و داستان تا اینجا فقط همین بوده، شهرش هم برای پارکور افتضاحه. فقط اتمسفر قسمت اول رو داره که اونم نه در حد اون.

متاسفانه تا جایی که بازی کردم که خوشم نیومده، 5-6 ساعتی که بازی کردم همش باید دنبال chimera ها بدوی، باس فایتهای 2 فازی رو بزنی و داستان تا اینجا فقط همین بوده، شهرش هم برای پارکور افتضاحه. فقط اتمسفر قسمت اول رو داره که اونم نه در حد اون.
درسته . بالاتر من هم گفتم که ضعف در طراحی مراحل دارد

صرفا یک چیزی نزدیک به یک ساختند که فقط ساخته باشند . توی نقدها هم به مراحل تکراری و سطحی اشاره شده بود

شهرش اصلا خوب نیست! من خود بازی رو دوس دارم و خیلی از ۲ بنظرم بهتره ولی شهرش افتضاحه! افتضاحی شهرش وقتی معلوم میشه که شب باشه و افتاده باشن دنبالت رسما روانیت میکنه از بس اعصاب خرد کنه پارکور توی این مپ.

شهرش اصلا خوب نیست! من خود بازی رو دوس دارم و خیلی از ۲ بنظرم بهتره ولی شهرش افتضاحه! افتضاحی شهرش وقتی معلوم میشه که شب باشه و افتاده باشن دنبالت رسما روانیت میکنه از بس اعصاب خرد کنه پارکور توی این مپ.
به جز این انقدر تعداد grab attack ها زیاده که flow مبارزه رو کلا از بین میبره، من مدام وسط فرود اومدن ضربه یا حتی پرت کردن چاقو قشنگ ضربم کنسل میشه یا چاقو جلوی چشمم ناپدید میشه تا انیمیشن grab attack اجرا بشه، هیچ بازی ندیدم انقدر grab attack داشته باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or